• (64)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15

Više od nege protiv starenja: popunjava bore i trenutno koriguje ten

Dnevna krema protiv bora sa pigmentima koji ujednačavaju tamniji i maslinast ten i daju blistav izgled koži.Za sve tipove kože.

Dnevna krema protiv bora za ujednačavanje tena

CC krema omogućava korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15 ne samo da koriguje, ona takođe  pruža i efikasnu negu protiv bora.

Nega protiv bora: Ova formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca i glicin saponin za vidno popunjavanje čak i dubokih bora i postizanje podmlađenog tena. Hijaluronska kiselina dugog lanca (velike molekulske mase) poboljšava hidrataciju i popunjava površinske bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (male molekulske mase), koja je 40 puta manja*, prodire dublje, u epidermalne slojeve gde duboke bore nastaju.  Aktivni glicin saponin potpomaže prirodno postojeću proizvodnju hijaluronske kiseline u ćelijama kože tamo gde se najdublje bore formiraju.

Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita u Eucerin Hyaluron-Filler CC kremi pružaju efikasnu zaštitu od prevremenog starenja i produbljivanja postojećih bora.

Korekcija tena: svetlija nijansa pigmenata ujednačava boju tena, trenutno korigujući izgled kože. Glatko pokriva kožu, bez pojave linija i pruža odličnu osnovu za podlogu (ukoliko je neophodno dodatno pokrivanje) kao i za nanošenje ostale šminke.  

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15 ima nemasnu teksturu, koju koža upija i može se koristiti ili umesto, a takođe i kao dodatak Vašoj uobičajenoj hidratantnoj kremi. Klinički i dermatološki je dokazano da je pogodna za sve tipove kože.


* Uporđeno sa hijaluronskom kiselinom velike mase koja se također koristi u formuli.

Klinička i dermatološka ispitivanja

Klinička i naučna ispitivanja dokazuju odličnu efikasnost i podnošljivost na koži.

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) sprovedeno je među 160 žena dtrosnog doba od 34 do 45 godina koje su redovno koristile kreme protiv bora. Proizvod je testiran u periodu od dve nedelje sa sljedećim rezultatima:

  • 88%: je potvrdilo da popunjava duboke bore iznutra
  • 88%: je potvrdilo da da su fine linije i bore vidljivo smanjene
  • 99%: je potvrdilo da poboljšava izgled kože
  • 98%: je potvrdilo da ujednačava nepravilnosti tena
  • 100%: je potvrdilo da se brzo upija i da se ne zadrzava u naborima i borama

Sastojci

Uputstva

  • Naneti na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
  • Nežno i ravnomerno umasirati kremu u kožu
  • Izbjegavati kontakt sa očima
  • Za najbolje rezultate kombinovati s proizvodima iz Eucerin Hyaluron-Filler linije

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Koristite Eucerin Gel za čišćenje ili Meleko za čišćenje kože

Temeljno očistite kožu koristeći  Eucerin DermatoCLEAN osvežavajući gel za čišćenje (za normalnu i kombinovanu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN blago mleko za čišćenje (za suvu kožu).

Koristite Eucerin Tonik

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Koristite Eucerin serum za bore

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu SPF 15 i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.
Uveče:  Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.                                                                                             

Ujutro i uveče: Za pojačanje efekta nege protiv starenja kože, pre primene dnevne ili noćne kreme, naneti Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat.

Koristite Eucerin CC Kremu

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu svetlu SPF15 ili Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu tamnu SPF15 u zavisnosti od Vašeg tena. Nakon toga,  ukoliko želite nanesite podlogu.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža SPF 15 i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Sun Fluid za lice SPF 30 ili 50+ za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin Sun kremu SPF 30 ili 50+ za suvu kožu. Nanesite ovu dodatnu zaštitu nakon Vaših preparata za negu kože a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža SPF 15 i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Sun Fluid za lice SPF 30 ili 50+ za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin Sun kremu SPF 30 ili 50+ za suvu kožu. Nanesite ovu dodatnu zaštitu nakon Vaših preparata za negu kože, a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi proizvod ako …

Želite da smanjite linije i bore, kao i da postignete ujednačen i blistav ten.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15 kombinuje hijaluronsku kiselinu kratkih i dugih lanaca, koja prodire i ispunjava kožu delujući iznutra ka spolja. Ona takođe sadrži glicin saporin koji stimuliše proizvodnju prirodno postojeće hijaluronske kiseline u koži i pigmente u boji koji koriguju neujednačenosti tena.

Želite da usporite stvaranje bora na Vašoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA filtere koji štite kožu od prevremenog starenja i produbljivanja bora.

Želite da postignete ujednačeniji i blistaviji ten a Vaša koža je svetlija.

Često postavljena pitanja

Kako se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema razlikuje od drugih CC krema?

Većina CC krema pruža korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža i efikasnu negu protiv starenja kože.  Efikasna je u borbi protiv čak i najdubljih bora, i to delujući iznutra ka  spolja, povećava nivo vlage i trenutno ujednačava izgled tena.

Kako se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema razlikuje od podloge?

Podloga spada u šminku i sadrži visok nivo pigmenata u boji, a nema nikakovog efekta protiv starenja kože. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15 je kombinacija kreme za negu i šminke i sadrži manju količinu pigmenata kako bi što bolje bolje odgovarala  boji Vaše kože. Utapa se u Vaš ten, ne nagomilava se u finim linijama i ne strvara grubu liniju razgraničenja između namazane i nenamazane površine kože.

Kako se primenjuje Eucerin Hyaluron-Filler CC krema?

To je proizvod sa veoma raznovrsnom upotrebom. Može se nanositi umesto Vaše uobičajene kreme za negu ili se može nanositi kao dodatak preparatu za negu. I ako tražite potpunije pokrivanje, ona čini odličnu osnovu za Vašu podlogu.

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je supstanca koju koža prirodno stvara i koja pomaže vezivanje vlage: ona može zadržati hiljadu puta veću količinu vode u odnosu na sopstvenu težinu. To je sastojak ekstraćelijske sredine u epidermu (najpovršnijem sloju kože) i dermu (srednjem sloju kože) i ispunjava zapreminu kože iznutra.

Zašto ova formulacija sadrži glicin saponin?

Glicin saponin, koji se proizvodi iz ekstrakta klice soje, stimuliše sopstvenu, prirodnu proizvdonju hijalronske kiseline u koži. On deluje u ćelijama na mestu gde nastaju najdublje bore, tako što na te bore deluje na mestu njihovog nastanka, ispunjavajući međućelijksi prostor.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži SPF 15 i UVA filtere?

Koža lica je više izložena suncu tokom cele godine u odnosu na kožu ostatka tela. To je čini podložnijom oštećenjima UVA/UVB zraka. Da bi se izbeglo oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i hiperpigmentacije, važno je da koža lica bude uvek zaštićena  kada je izložena suncu.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i nduboke bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme, noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje su pogodne za sve tipove kože. Za dodatne rezultate tu su Koncetrat, Noćni intenzivni serum, Serum sa vitaminom C i Hidro Booster.

* - U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
  • (64)
4,8 od 5 poena / 64 komentar
5 Zvezdica
58
4 Zvezdice
2
3 Zvezdice
3
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
1
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
pega,

SPF15

S obzirom da imam problem s pigmentacijama i pegama i tokom leta pored anti-pigment kolekcije koristim SPF50+, da li je ovaj faktor tokom zimskih meseci dovoljna zaštita za moj tip kože?
Joja,

Pitanje

Imam masnu kožu sklonu aknama i 30 godina, ne koristim puder svaki dan baš zbog toga i tražim odgovarajuću cc kremu za svakodnevnu upotrebu. Da li ovu kremu preporučujete za masnu kožu?
Eucerin

Poštovana,

Ova krema je lagane teksture, preporučuje se za normalnu i kombinovanu kožu. Ona ne pruža mat efekat, te iz tog razloga možda neće odgovarati najbolje masnoj koži.

Vaš Eucerin

Bebis,

Tonirana krema

Veoma sam zadovoljna. Ne koristim više puder nakon otkrića ove tonirane kreme. Koristim i svetlu varijantu. U zavisnosti od doba godine. Koža ni blista. Hvala Eucerinu na ovoj akciji u vidu bodova i poklona.
joka,

odlicnaaa krema

Prezadovoljna sam ovim preparatom i toplo ga preporucujem,
Radmila,

Pomalo razocarana

Nazalost ne mogu se pohvaliti kremom..Sa obzirom da sam je sa svojom malom penzijom. kupila ocekivala sam mnogo vise..I ako ispod stavim vasu kremu sa 5 % uree koza mi izgleda suvo,ten zuckast,a borice oko usana vidljive.Koristim vase preparate(sa mukom odvojim pare sa obzirom na cenu) ali ovaj proizvod me je dehinitivno razocara,

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter