DermoPure linija preparata

DermoPure

Konačno pobedi tamne fleke od akni!

Eucerin DermoPure

Efikasna linija preparata za čišćenje i negu masne i problematične kože

Akne su zapaljensko oboljenje koze. Zapaljenje postoji u svim fazama nastanka akni - od nevidljivih mikrozapaljenja do vidljivo upaljenih papula i pustula.

  • mikrozapaljenja: uzroka koji se nalazi u korenu začaranog kruga nastanka akni i njihove upale
  • seboreje (prekomernog lučenja sebuma)
  • hiperkeratoze (zadebljanja površinskog sloja kože) koja može da potom uzrokuje mitisere i bubuljice
  • mikrobiološke kolonijalizacije (pojačane proliferacije bakterija) koja dovodi do vidljivog zapaljenja u formi papula i pustula

Formule sadrže:

  • Likokalkon A: veoma efikasno deluje protiv zapaljenja, umiruje iritacije i smanjuje crvenilo
  • Salicilna kiselina: antibakterijski sastojak sa komedolitičkim delovanjem koje smanjuje simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanakSebum regulativna tehnologija: usporava stvaranje sebuma

DermoPure Regenerativni tretman takođe sadrži:

  • 10% kompleks hidroksi kiselina: veoma efikasna kombinacija glikolne kiseline, salicilne kiseline i glukonolaktona koja vrši piling čime obnavlja kožu, otpušava pore, smanjuje P.acne (bakterije) i uklanja mrtve ćelije.

Linija preparata uključuje blage, ali efikasne čistače i liniju proizvoda posebno formulisanih za negu masne i problematične kože. Određeni preparati su pogodni za upotrebu uporedo sa medikamentoznom terapijom akni kako bi ublažili njene neželjene efekte.

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile da su preparati pogodni za primenu kod masne i problematične kože kao i da efikasno smanjuju i eliminišu njihove simptome.


1Das S, Reynolds RV: Am J Clin Dermatol (2014), 15: 479-488

Povezani tekstovi

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku