Za naše društvo: socijalna inkluzija
Održivost

Za naše društvo:
socijalna inkluzija


U Eucerinu slavimo kožu u svoj njenoj raznolikosti.
Posebno smo posvećeni podršci osobama koje pate od dermatoloških oboljenja.

Inkluzija je važna

Znatan broj ljudi sa vidljivim kožnim oboljenjima pati od otuđenja i stigmatizacije, što nameće psihološka i emocionalna opterećenja. Zbog toga smo posvećeni borbi protiv stigmatizacije i promovisanju društvene uključenosti za pojedince i grupe svih uzrasta pogođenih dermatološkim oboljenjima.

Posvećeni borbi protiv stigmatizacije i promovisanju društvene uključenosti

Naša društvena misija

Do 2023. ćemo implementirati lokalne socijalne projekte u najmanje 15 zemalja kako bismo značajno poboljšali kvalitet života onih koji su pogođeni dermatološkim problemima svih uzrasta. Ovi projekti imaju za cilj da ublaže psihološki i emocionalni teret dermatoloških bolesti i istovremeno poboljšaju društveni život, doprinoseći ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija, „Dobro zdravlje i blagostanje“ i „Smanjenje nejednakosti“.Eucerin ciljevi za 2025.

Kao globalni pioniri u nezi kože, posvećeni smo ambicioznim planovima i prilagođavanju našeg pristupa kada je u pitanju održivost. Prateći četiri ključna cilja u tom pogledu, stremimo ka tome da naše preparate koje poznajete i volite formulišemo i pakujemo na način koji doprinosi većoj održivosti.

Povezani tekstovi

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku