Novo
  • (11)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler Maska za lice

za sve tipove kože.

Anti-age maska za trenutnu hidrataciju. Fine linije se smanjuju, koža izgleda sveže, blistavije i podmlađeno.

Anti-age maska za lice

Za samo 5 minuta ova inovativna maska za lice hidrira kožu i smanjuje fine linije.

Hyaluron-Filler Maska za lice obogaćena je Eucerin kombinacijom hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u povrsinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja¹, prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.

Sama maska je napravljena od bioceluloze, biorazgradivog materijala prirodnog porekla koji se jednostavno nanosi, savršeno prijanja na konture lice bez klizanja.

Sa klinički i dermatološki potvrđenim odličnim rezultatima, ova hidratantna anti-age maska za lice hladi kožu, smanjuje fine linije i pruža koži svež blistav i podmlađen izgled.

Pogodna je za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Može da se koristi kada je koža pod stresom, kada je umorna ili kada joj je potrebna dodatna nega.

1 – U poređenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja se takođe koristi u ovoj formulaciji

Anti-age maska za lice iz Eucerina

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata² koja je uključila 60 žena starosti između 25 i 40 godina koje su sve koristile anti-age preparate. Koristile su preparat dva puta nedeljno i potvrdile su sledeće rezultate posle dve nedelje upotrebe:

Posle 2 nedelje
Daje mojoj koži svežiji izgled 99%
Koža izgleda manje pod stresom i umorno 99%
Nije lepljiva 96%
Laka za potrebu 95%
Ima trenutni i intenzivni efekat hidratacije 94%
Koža izgleda blistavije posle upotrebe 94%

2 - Beiersdorf AG, Samoprocena preparata, januar/februar 2019.


Često postavljana pitanja

Sa koliko godina bi trebalo da počnem sa upotrebom Hyaluron-Filler Maske za lice?

Masku možete da koristite nezavisno od godina. Genetika, životni stil i okruženje utiču na to kako i kada naša koža počinje da stari, ali mnogi od nas će iskusiti prve znakove starenja u 20-im: fine linije i bore počinju da se javljaju i koža može da izgleda bezizražajno i umorno. Redovno čišćenje, hidriranje i zaštita od sunca pomoći će vam da održite zdravlje kože i sprečite prevremeno starenje.

Eucerin Hyaluron-Filler Maska za lice klinički i dermatološki dokazano pruža trenutnu hidrataciju u smanjuje pojavu finih linija. Ona koži pruža osećaj svež poput rose kao i blistav i podmlađen izgled. Idealna je ako vam koža izgleda umorno ili je pod stresom.

Za više informacija o različitim fazama starenja kože, kao i za pomoć u pronalaženju pravog preparata za vas, pročitajte naš članak o koži u različitim dobima.

Koliko često bi trebalo da koristim masku?

Preporučujemo da Hyaluron-Filler Masku za lice koristite jednom ili dva puta nedeljno. Možete da je koristite kad god osetite da vam koža izgleda umorno i da bi joj prijala dodatna nega.

Koliko dugo bi trebalo da nosim masku?

Preporučujemo da masku nosite minimalno 5 minuta.

Da li je Eucerin Hyaluron-FIller Maska za lice pogodna za osetljivu kožu?

Da. Maska je pogodna za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu.

Od čega je napravljena sama maska?

Maska je napravljena od bioceluloze - ultra finih vlakana celuloze koja se proizvode tokom fermentacije kokosovog soka. Bioceluloza je biorazgradiv materijal prirodnog porekla koji se lako nanosi, savršeno prijanja i prati konture lica bez klizanja. Udobna je kao druga koža. Idealna je za osetljivu kožu.

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  1. Očistite i osušite lice
  2. Otvorite i otpakujte masku
  3. Postoje dva plava sloja koja štite masku sa obe strane. Skinite plavi sloj sa strane maske koju ćete naneti na lice.
  4. Nanesite masku ki prstima ujednačeno poravnajte krajeve
  5. Uklonite preostali plavi zaštitni sloj
  6. Ostavite je 5 minuta
  7. Nežno uklonite masku i bacite. Utrljajte preostali serum u kožu.

Izbegavajte direktni dodir sa očima.

Vaša dnevna rutina

Koristite Eucerin Mleko za čišćenje lica ili Matirajući gel za čišćenje

Očistite kožu temeljno sa odgovarajućim Eucerin preparatom za čišćenje. Odaberite jedan od sledećih:

Nanesite hidratantnu masku za lice

Možete da je koristite ujutru ili uveče.

Ispratite dodatno zaštitom od sunca kada je to potrebno

Za dodatnu zaštitu od sunca odaberite preparat iz široke linije preparata za zaštitu od sunca. Za trenutnu korekciju tena preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu SPF15 u tamnoj ili svetloj nijansi.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako:

Probajte drugi preparat ako...

Vaša koža izgleda umorno ili je pod stresom:

EucerinHzaluron Filler Maska za lice trenutno hidrira kožu pružajući joj svežinu, blistavost i podmlađen izgled.

Tražite Anti-age masku za lice:

Hyaluron-Filler maska za lice sadrži Eucerin jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koja intenzivno hidrira kožu.

Tražite hidratantni preparat koji deluje i kao snažan antioksidans:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C koji sadrži 10% čistog i sveže aktiviranog vitamina C i Likokalkon A - oba su moćni antioksidansi. Za svežu i blistavu kožu već nakon sedam dana.

Tražite hidratantnu kremu koja je idealna za prve znakove starenja:

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i nduboke bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme, noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje su pogodne za sve tipove kože. Za dodatne rezultate tu su Koncetrat, Noćni intenzivni serum, Serum sa vitaminom C i Hidro Booster.

* - U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
  • (11)
5 od 5 poena / 11 komentar
5 Zvezdica
11
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Jelena,

Najbolja je pre šminkanja

Hidrantna, ne previše natopljena maska, od posebne celuloze, koja prijanja poput druge kože. Ne lepi se i ne masni lice. Drži se samo 5 minuta, a efekat je trenutno zategnuta i blistava koža, spremna za šminkanje.
Nikolina,

Vrhunska

Posebna je. Prijanja na lice kao nijedna druga, kao da je gumirana i tako lepo legne da čak iako niste vični nanošenju sheet maske sa ovom neće biti problema. Koža je divno nahranjena posle nje, preporodjena. Koristila bih samo nju ❤️
Taki,

Favorit❣️

Nova maska je pravo otkrice! Preporucujem svima da probaju i zablistaju!!!
Ana,

Odusevljenje! 😍

Veliki sam fan Vaseg brenda zadnjih 5 godina. Kada se pojavila maska bila sam skepticna prvenstveno zbog cene. Odlucila sam da je probam noc pred vencanje i potpuno se odusevila. Koza je taj dan blistala! Dopada mi se koliko je natopljena i kako lepo prijanja na licu. 🤗
Ivana,

Odlična!

Skeptik sam prema svim tim “sheet” maskama, ali mi se ova dopada. Odlično hidrira i lako se rasklapa i stavlja. Hladi lice dok deluje, opušta. Sve preporuke!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter