• (41)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Anti-Pigment Dnevna krema SPF30

Efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Hidratantna dnevna krema sa UVA i UVB zaštitom za ujednačenu, blistavu kožu.

Patentirani Thiamidol

Dnevna krema protiv hiperpigmentacija sa SPF 30

Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

Eucerin Anti-Pigment Dnevna krema SPF 30 sadrži Thiamidol efikasan, patentiran sastojak koji deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija tako što smanjuje proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.

Zahvaljujući UVA i UVB filterima (SPF 30) ova hidratantna dnevna krema pruža efikasnu zaštitu od sunca i smanjuje mogućnost za nastanak pigmentnih fleka izazvanih suncem. Koža je ujednačena i blistava.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efektnost i dobru podnošljivost na koži

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata* koja je uključila 120 žena starosti između 25 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon dve, a potom i cetiri nedelje redovne primene preparata:

 

Posle 2 nedelje

Posle 4 nedelje

Preparat čini moju kožu ujednačenijom

97%

97%

Preparat čini moju kožu blistavom

94%

97%

Preparat ublažava postojeće tamne fleke

82%

98%

Preparat sprečava ponovni nastanak tamnih fleka

84%

97%

 

* Beiersdorf AG, PU, novembar 2017.

Često postavljana pitanja

Da li je Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pogodna za kožu sa staračkim flekama?

Da. Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 može da se koristi da bi se ublažili različiti tipovi hiperpigmentacija kao što su staračke fleke (takođe poznate i kao fleke od sunca). Zahvaljujući SPF 30 zaštiti ona takođe štiti kožu od sunca i na taj način pomaže da se preveniraju budući problemi sa pigmentacijama izazvani suncem. Za optimalne rezultate preporučujemo da se koristi u kombinaciji sa drugim preparatima Eucerin Anti-Pigment linije.

Više o različitim tipovima hiperpigmentacija i šta ih izaziva pročitajte u članku: hiperpigmentacije.

Zašto Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 sadrži UVA i UVB zaštitu?

Čak i po oblačnim danima sunčevi zraci mogu da izazovu hiperpigmentacije, fotostarenje (reč koja se upotrebljava da se opiše prevremeno starenje kože izazvano suncem) i DNK oštećenja. Saznajte više u kako sunce utiče na kožu. Naša dnevna krema sadrži UVA i UVB filtere kako bi pružila koži dnevnu zaštitu koja joj je potrebna.

Ako tražite preparat kojem je primarani fokus zaštita od sunca, Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične potrebe kože kao što su koža koja stari, suva koža, masna/koža sklona aknama i alergije na sunce. Ova linija takođe uključuje tonirane preparate koji pomažu u prikrivanju tamnih fleka.

Sastojci

Uputstva

Kako da koristite Eucerin preparat za uklanjanje fleka od sunca za lice
Nanesite malu količinu kreme i nežno je utrljajte u kožu.

Vaša dnevna rutina

Očistite lice pre nego što nanesete Anti-Pigment kremu

Temeljno očistite lice pomoću:

Pripremite kožu za nanošenje kreme toniranjem

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Nanesite Anti-Pigment kremu na lice

Hidrirajte kožu pomoću Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 ujutru i Eucerin Anti-Pigment noćne kreme uveče.

Za najbolje rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum i/ili Eucerin Anti-Pigment Korektor pre kreme. Ne nanosite više od četiri puta dnevno preparate sa Thiamidol-om.

Nakon Anti-Pigment dnevne kreme možete naneti preparate za zaštitu od sunca

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Ako tražite dodatnu zaštitu Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje i preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične probleme sa kožom.

Za  korekciju tena posle Eucerin Antipigment dnevne kreme SPF 30 nanesite Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlije ili tamnije nijanse. Ovi preparati sadrže pigmente u boji koji odmah ujednačavaju ten.

Preporuke i mere opreza

Probajte drugi preparat ako…

Probajte drugi preparat ako ...

Želite da smanjite pigmentne fleke:

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 efekasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Želite da sprečite ponovni nastanak pigmentnih fleka:

Formulacija koja sadrži Thiamidol pomaže u sprečavanju ponovnog nastanka pigmentnih fleka dok UVB (SPF 30) i UVA filteri u formulaciji štite kožu od daljih pigmentnih promena izazvanih suncem.

Želite da osvežite svoju kožu i da bude blistava:

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pomaže u ujednačavanju tena tako da koža izgleda sveže i blistavo.

Tražite hidratantnu kremu za svaki dan koju možete da koristite kao podlogu za sminku:

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pogodna je za sve tipove kože.

Tražite preparat za zaštitu od sunca sa veoma visokom zaštitom:

Eucerin linija za zaštitu od sunca nudi SPF 50 i SPF 50+ preparate visokog kvaliteta koji su prilagođeni različitim potrebama kože.

Tražite brzu korekciju tena:

Probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Eucerin Anti-Pigment linija preparata Za ujednačenu, blistavu kožu

Sunce, hormonski uticaji i starenje mogu biti okidači hiperpigmentacija: tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleke od sunca) zbog kojih koža deluje neujednačeno. Eucerin Antipigment linija je posebno formulisana kako bi ublažila hiperpigmentacije i kako bi ten bio ujednačen i blistav.

Sva tri preparata – dnevna krema, noćna krema i korektor - sadrže Thiamidol, efikasnu, patentiranu komponentu koja deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija smanjujući proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje koji se radovnom upotrebom kontinuirano poboljsavaju.

Ukupna ocena
  • (41)
4,9 od 5 poena / 41 komentar
5 Zvezdica
38
4 Zvezdice
2
3 Zvezdice
1
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Olja,

Savet

Poštovani, imam 40 godina i koža mi je osetljiva sa aknama koje se dobijaju sa godinama i po preporuci dermatologa koristim Agua Porin sa zaštitnim faktorom. Na licu imam par fleka od sunca pa se dvoumim izmedju dnevne kreme i korektora za pigmentaciju. Zanima me za koji proizvod da se odlučim i da li će krema uopšte odgovarati mom tipu kože? Hvala
Jeca,

Pigmentacija usled boginja

Postovani, Zanima me da li neko ima pozitivna iskustva u uklanjanju pigmentacije nastale usled prelezanih ovcijih boginja?
Aleksandra,

Odličan

Serum je odličan, veoma brzo se vide rezultati. Stvarno sam zadovoljna proizvodom. Jedino imam zamerku na pumpicu jer moram baš da naciljam da pritisnem na sredinu kako bi izasao serum iz obe bočice.
Korisnik,

pitanje

Da li je ova krema pogodna za suncanje, s obzirom da sadrzi sastojke za prosvetljivanje koze?
Eucerin

Poštovana,

AntiPigment Dnevna krema je namenjena za sprečavanje nastanka hiperpigmentacija. Preparat sadrži SPF30, tako da dodatno štiti kožu od sunčevog zračenja. Naš savet, ukoliko koristite ovaj preparat jer imate hiperpigmentacije je da izbegavate direktno izlaganje suncu. Hiperpigmentacije pojačava sunčevo zračenje, tako da je preporuka da se tokom leta koriste preparati sa veoma visokim faktorom zaštite, odnosno oznakom SPF 50+. Preporuka u našem asortimanu je Eucerin Pigment Control fluid SPF50+.

Vaš Eucerin
Nik,

Stetno dejstvo

Poštovani da li postoji vremensko ogranicenje u koriscenju ovih antipigment preparata tj. Koliko dugo smeju da se koriste u kontinuitetu? Da li postoje neke kontraindikacije?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter