• (2)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Anti-Pigment Dnevna krema SPF30

Efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Hidratantna dnevna krema sa UVA i UVB zaštitom za ujednačenu, blistavu kožu.

Dnevna krema protiv hiperpigmentacija sa SPF 30

Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

Eucerin Anti-Pigment Dnevna krema SPF 30 sadrži Tiamidol efikasan, patentiran sastojak koji deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija tako što smanjuje proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.

Zahvaljujući UVA i UVB filterima (SPF 30) ova hidratantna dnevna krema pruža efikasnu zaštitu od sunca i smanjuje mogućnost za nastanak pigmentnih fleka izazvanih suncem. Koža je ujednačena i blistava.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efektnost i dobru podnošljivost na koži

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata* koja je uključila 120 žena starosti između 25 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon dve, a potom i cetiri nedelje redovne primene preparata:

 

Posle 2 nedelje

Posle 4 nedelje

Preparat čini moju kožu ujednačenijom

97%

97%

Preparat čini moju kožu blistavom

94%

97%

Preparat ublažava postojeće tamne fleke

82%

98%

Preparat sprečava ponovni nastanak tamnih fleka

84%

97%

 

* Beiersdorf AG, PU, novembar 2017.

Često postavljana pitanja

Da li je Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pogodna za kožu sa staračkim flekama?

Da. Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 može da se koristi da bi se ublažili različiti tipovi hiperpigmentacija kao što su staračke fleke (takođe poznate i kao fleke od sunca). Zahvaljujući SPF 30 zaštiti ona takođe štiti kožu od sunca i na taj način pomaže da se preveniraju budući problemi sa pigmentacijama izazvani suncem. Za optimalne rezultate preporučujemo da se koristi u kombinaciji sa drugim preparatima Eucerin Anti-Pigment linije.

Više o različitim tipovima hiperpigmentacija i šta ih izaziva pročitajte u članku: hiperpigmentacije.

Zašto Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 sadrži UVA i UVB zaštitu?

Čak i po oblačnim danima sunčevi zraci mogu da izazovu hiperpigmentacije, fotostarenje (reč koja se upotrebljava da se opiše prevremeno starenje kože izazvano suncem) i DNK oštećenja. Saznajte više u kako sunce utiče na kožu. Naša dnevna krema sadrži UVA i UVB filtere kako bi pružila koži dnevnu zaštitu koja joj je potrebna.

Ako tražite preparat kojem je primarani fokus zaštita od sunca, Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične potrebe kože kao što su koža koja stari, suva koža, masna/koža sklona aknama i alergije na sunce. Ova linija takođe uključuje tonirane preparate koji pomažu u prikrivanju tamnih fleka.

Sastojci

Uputstva

Nanesite malu količinu kreme i nežno je utrljajte u kožu.

Vaša dnevna rutina

Temeljno očistite lice pomoću:

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Hidrirajte kožu pomoću Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 ujutru i Eucerin Anti-Pigment noćne kreme uveče.

Za najbolje rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum i/ili Eucerin Anti-Pigment Korektor pre kreme. Ne nanosite više od četiri puta dnevno preparate sa Tiamidolom.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Ako tražite dodatnu zaštitu Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje i preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične probleme sa kožom.

Za  korekciju tena posle Eucerin Antipigment dnevne kreme SPF 30 nanesite Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlije ili tamnije nijanse. Ovi preparati sadrže pigmente u boji koji odmah ujednačavaju ten.

Preporuke i mere opreza

Probajte drugi preparat ako…

Probajte drugi preparat ako ...

Želite da smanjite pigmentne fleke:

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 efekasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Želite da sprečite ponovni nastanak pigmentnih fleka:

Formulacija koja sadrži Tiamidol pomaže u sprečavanju ponovnog nastanka pigmentnih fleka dok UVB (SPF 30) i UVA filteri u formulaciji štite kožu od daljih pigmentnih promena izazvanih suncem.

Želite da osvežite svoju kožu i da bude blistava:

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pomaže u ujednačavanju tena tako da koža izgleda sveže i blistavo.

Tražite hidratantnu kremu za svaki dan koju možete da koristite kao podlogu za sminku:

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pogodna je za sve tipove kože.

Tražite preparat za zaštitu od sunca sa veoma visokom zaštitom:

Eucerin linija za zaštitu od sunca nudi SPF 50 i SPF 50+ preparate visokog kvaliteta koji su prilagođeni različitim potrebama kože.

Tražite brzu korekciju tena:

Probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Eucerin Anti-Pigment linija preparata Za ujednačenu, blistavu kožu

Sunce, hormonski uticaji i starenje mogu biti okidači hiperpigmentacija: tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleke od sunca) zbog kojih koža deluje neujednačeno. Eucerin Antipigment linija je posebno formulisana kako bi ublažila hiperpigmentacije i kako bi ten bio ujednačen i blistav.

Sva tri preparata – dnevna krema, noćna krema i korektor - sadrže Tiamidol, efikasnu, patentiranu komponentu koja deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija smanjujući proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje koji se radovnom upotrebom kontinuirano poboljsavaju.

Ukupna ocena
  • (2)
5 od 5 poena / 2 komentar
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Pegica,

Pomoc!

Zdravo! Da li Anti Pigment linija deluje i protiv urodjenih pegica?
Dada,

Pomoc

Postovanje.Zamolila bih za pomoc ja imam problem sa pigmetacijom na licu.Koristila sam eucerin kremu brighter i dnevnu i nocnu i zadovoljna sam jako sa obzirom da mi je celo lice pod pegicama.40% sada imam manje al bih volela jos da imam manje.Pa sam htela do pocnem da koristim anti -pigment dnevnu i nocnu pa me zanima dal postoji razlika izmedju brighter i anti pigment kreme.Ja imam 34god i volela bih da mi preporucite neku kremu posto su pocele da mi se pojavljuju linijice oko ociju i oko usana koza mi izgleda umorno i bezivotno.A to mi je sve pocelo posle letovanja i izlaganju jakom suncu.hvala eucerinu
Eucerin

Poštovana,

Eucerin Anti-Pigment linija je unapredjena linija za borbu protiv hiperpigmentacija i razlikuje se u glavnom aktivnom sastojku od EvenBrighter linije koji je sada jos efikasiniji u rešavanju ovog problema.

Preporuka je da probate i novi Eucerin Anti-Pigment dvofazni serum koji se nanosi ujutro i uvece pre dnevne i noćne Anti-Pigment kreme za bolje efekte.

Takođe, preporuka je da tokom leta uključite jos jednu inovaciju Eucerina u svoju rutinu, a to je Eucerin Anti-Pigment Control preparat za zaštitu od sunca SPF50+. Ovo je preparat koji će u isto vreme prevenirati nastanak novih hiperpigmentacija, ali i ublažiti postojeće. Verujemo  da ćemo sada biti još uspešniji u rešavanju ovog problema, pišite nam vaše utiske!

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter