• (26)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15

Dnevna krema protiv bora za normalnu i kombinovanu kožu sa SPF 15 i UVA zaštitom

Napredna nekomedogena lagana dnevna krema sa SPF 15 i UVA zaštitom za popunjavanje iznutra čak i najdubljih bora.

Dnevna krema protiv bora za normalnu i kombinovanu kožu sa SPF 15

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je napredna formulacija protiv bora za ovaj specifični tip kože.
Formulacija kombinuje kratke i dugačke lance molekula hijaluronske kiseline kako bi ciljala i tretirala zrelu kožu na mestima gde se stvaraju bore, dok bioaktivni saponin pomaže prirodnoj proizvodnji hijaluronske kiseline kože koja popunjava bore. SPF 15 i UVA zaštita efikasno sprečavaju prevremeno starenje i produbljivanje već postojećih bora. Koža je vidno nežnija. Daje odličnu bazu za šminku.

KLINIČKE STUDIJE

Kliničke studije su dokazale efikasnost i kompatibilnost na koži Eucerin Hyaluron-Filler Dnevne kreme.

Često postavljana pitanja

Kako da znam da je Hyaluron-Filler linija preparata pravi izbor za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba oko 30te godine. Preparati u Eucerin Hyaluron-Filler liniji popunjavaju čak i najdublje bore za postizanje podmlađenog izgleda.

Ukoliko je gubitak volumena vaš primarni problem (obično se javlja kod žena izmedju 40te i 50te godine starosti), onda je preporuka Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift linija koja je specijalno formulisana da popuni duboke bore i vrati konture licu. Ukoliko su manjak elastičnosti i produbljivanje postojećih bora vaš primarni problem (obično kod žena starosti preko 50 godina) preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity liniju.

Za više informacija o različitim stadijumima starenja, kao i za pomož kako da odaberete pravi preparat za sebe, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler liniju preparata?

Naša koža je različita kao i mi sami, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, prvi znakovi starenja, kao što su fine linije i bore, počinju da se javljaju oko 30te i tada preporučujemo da se krene sa primenom Eucerin Hyaluron-Filler preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate  naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema sadrži SPF15 i UVA zaštitu?

Koža lica je više izložena sunčevim zracima od kože tela i podložnija štetnom dejstvu UVA i UVB zraka, odgovornih za fotostarenje (prevremeno starenje uzrokovano sunčevim zracima) i hiperpigmentacije. Važno je da zaštitimo kožu kako bi izbegli oštećenje DNK, fotostarenje i hyperpigmentatacije. Zato prepratat sadrži SPF15 i UVA filtere. Međutim, ako ćete se duže izlagati suncu ili je zračenje jako, predlažemo upotrebu dodatne zaštite kao što je Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF50 ili SPF 30.

Koja je razlika izmedju Eucerin Hyaluron-Filler Dnevne kreme SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevne kreme SPF15?

Obe su efikasne kreme protiv bora sa dodatnom UV zaštitom i formulisane su u skladu sa potrebama normalne i mešovite kože. Obe sadrže i hijaluronsku kiselinu ali u različitim formama kako bi zadovoljile različite potrebe kože.
Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF15 takođe sadrži i glicin saponine koji stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama dermisa gde se najdublje bore formiraju. Fokus delovanja ovog preparata je popunjavanje finih linija i bora. Ovo znači da će ukoliko su bore primarni problem, najbolje rešenje za njih pružiti Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 15.
Kako koža stari,ona se dodatno opušta i gubi volumen. Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevna krema sadrži Magnolol, koji povećava veličinu i broj ćelija zaduženih za volumen, kao i oligo pepite koji stimulišu obnavljanje kolagena. Pored toga sto popunjava duboke bore, ova linija pomaze da se vrati volumen i definicja opuštenoj koži lica.

Sastojci

Uputstva

  • Nanesite ujutru na lice, vrat i dekolte nežno masirajući kremu na koži, izbegavajući da dođe u dodir sa očima.

Žena koristi kremu

Za vašu dnevnu rutinu

Žena koristi tonik

Sledeće, nanesite Eucerin DermatoCLEAN Tonik za čišćenje kako biste pripremili kožu za sledeći preparat za negu.

Žena koristi kremu

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu kožu na lice, vrat i dekolte nežno masirajući kremu na koži. Izbegavajte da dođe u dodir sa očima. Da biste pojačali efekte popunjavanja bora, koristite zajedno sa Eucerin Hyaluron-Filler Kremom za područje oko očiju, Noćnom kremom i Koncentratom, kao deo svoje svakodnevne nege kože.

Ako očekujete da ćete se izlagati suncu, nanesite Eucerin Matirajući fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50+ kako biste se zaštitili od daljih oštećenja kože izazvanih suncem, nakon nanošenja preparata za dnevnu negu.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu kožu ako...

Probajte drugi preparat ako...

Želite kremu protiv bora:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je nekomedogena i brzo se apsorbuje.

Želite da smanjite linije i bore:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu sadrži kratke i dugačke lance molekula hijaluronske kiseline koja prodire i popunjava bore.

Želite kremu protiv bora sa dodatim SPF:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu kombinuje SPF 15 sa UVA filterima radi zaštite od preranog starenja i produbljivanja bora.

Želite hidratantni preparat protiv bora koji tretira opuštenu i istanjenu kožu:
Želite dnevnu kremu za tretitanje opuštene kože i gubitka volumena:
Želite preparat protiv finih linija i bora ali je vaša koža osetljiva i sklona nesavršenstvima:

Probajte Eucerin Q10 Dnevni fluid za normalnu i kombinovanu kožu, formulisan sa koenzimom Q10 i antioksidansnim kompleksom vitamina, za umirenje i obnavljanje osetljive, zrele kože.

Želite hidratantni preparat koji istovremeno tretira izrazito suvu kožu i bore:

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i nduboke bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme, noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje su pogodne za sve tipove kože. Za dodatne rezultate tu su Koncetrat, Noćni intenzivni serum, Serum sa vitaminom C i Hidro Booster.

* - U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
  • (26)
4,8 od 5 poena / 26 komentar
5 Zvezdica
24
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
1
2 Zvezdice
1
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Sani,

Pitanje

Ovu god punim trideset pa me interesuje dali mogu početi da koristim ovu kreme ili je jos uvek rano za hyaluron ?
Eucerin

Poštovana,

Ne postoji striktno ograničenje što se tiče godina I preporuke kada krenuti sa upotrebom Hyaluron-Filler preparata.

Preporuka ide zavisno od individualnog stanja kože. Ukoliko ste primetili da vam se pojavljuju fine linije i bore, savet je da krenete sa upotrebom preparata kako bi se one ublažile i kako bi se prevenirao nastanak novih.

Vaš Eucerin
Loknica,

Cene promotivnih pakovanja

Molim Vas odgovorite mi gde mogu kupiti promotivna pakovanja krema i po kojoj ceni? Kako nisam do sada koristila Vase proizvode, zapravo to bi verovatno bila mini pakovanja poput testera, jel da? Da bih znala da li mi nesto odgovara ili ne, pozdrav!
Eucerin

Poštovana,

Za testere nas kontaktirajte na linku: www.eucerin.rs/stranice-o-metapodacima/kontakt

Vaš Eucerin

ljilja,

pitanje

Pre godinu dana mi je konstatovana rozacea.Imam 58 godina i normalnu kozu.Koju mi kremu preporucujete za uklanjanje bora kojih nema puno ?
Eucerin

Poštovana,

Naša preporuka je da uključite u svoju negu svakako preparat koji je namenjen za tretman rozacee, a to je Eucerin Antiredness dnevna krema. Nakon ovog preparata ukoliko želite i dodatno anti-age efekat, preko dana možete naneti Hyaluron-Filler+Elasticity Dnevnu kremu, a uveče Hyaluron-Filler+Elasticity Noćnu kremu.

Vaš Eucerin

Jovana,

Dnevna ili nocna krema

Postovani, imam 28 godina. Skoro svakodnevno nanosim lagani puder. Da li je pametno koristiti ovu kremu svakodnevno kao podlogu ili preporucujete nocnu kremu? Cilj mi je da hidriram kozu i sprecim nastanak prvih bora.
Eucerin

Poštovana,

Ovaj preparat je odličan kao podloga za šminku i namenjena je osobama koje imaju suvu kožu te je bogatije teksture.
Ukoliko imate normalnu ili kombinovanu kožu, za ovu namenu preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu kožu. Kao noćnu negu možete koristiti Hyaluron-Filler noćnu kremu.

Vaš Eucerin

Marija,

Pravi izbor

Poštovani, Imam 33 godine i zanima me šta je najbolje koristiti? Mešoviti tip kože imam. Da li je ova krema prava preporuka za mene ili i dalje da se baziram samo na hidrataciju? Hvala!
Eucerin

Poštovana,

Ukoliko imate mešoviti tip, onda je naša preporuka Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu.
Hyaluronska kiselina, koja je pristutna u preparatima ove Hyaluron-Filler linije izuzetno efikasno vrši hidrataciju i popunjava fine linije i bore tako da možete slobodno da krenete da koristite preparate ove linije.

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter