Brand Purpose

Life-changing power of dermatological skincare

PRONAĐITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Koja je Vaša priča?

Pronađite inspiraciju i savete za naše proizvode i rutine na društvenim mrežama. Takođe, možete i podeliti svoju priču o tome kako je dermatološka nega kože promenila vaš život: pišite nam ili postavite svoju priču uz #Skinterviews

DERMO-KOZMETIČKA NEGA KOŽE

U Eucerinu® posvećeni smo nauci nege kože preko 100 godina. Konstantno smo u potrazi za naučnim otkrićima i posvećeni smo razvoju efekasnih i klinički dokazanih rešenja koja imaju dobru ponošljivost na koži. Naše preparate razvijamo kako bi održali i unapredili zdravlje i lepotu vaše kože. Zato što znamo da samo vidljivi rezultati mogu da reše vaše probleme sa i da unaprede vaš svakodnevni život. Znamo da se efekti naših preparata za negu kože ne tiču samo kože. Ako se vaša kože bolje oseća i vi se bolje osećate. Otkrijte revolucionarnu moć dermatoloških preparata za negu kože.

DOKAZANA INOVACIJA JE
Nauka o koži koja ima rezultate

Problemi sa kožom poput akni, atopičnog dermatitisa ili hiperpigmentacija ne tiču se samo kože. Oni takođe često utiču na samopouzdanje, način razmišljanja pa stoga i na kvalitet života. Zahvaljujući efekasnim, dobro ponošljivim i klinički dokazanim inovacijama u Eucerin preparatima za negu kože ljudi dobijaju šansu da se bolje osećaju u svojoj koži i da ponovo žive život punim plućima.

Gledajte ljude koji otvoreno govore o svojoj koži

Naši intervjui daju uvid u živote ljudi, njihovih problema sa kožom i kako im je dermo-kozmetička nega kože pomogla.

Intervjui o koži

IZ STVARNOG SVETA
Stvarne priče o stvarnim problemima kože

U našim intervjuima, razgovarali smo sa Annđelikom, Karinom, Sarom, Tonijem, Rut i Junđijem. Problemi kože uticali su na njihove živote na različite načine. Pogledajte njihove priče i videćete uticaj dermatološke nege kože koja menja život.

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku