• (17)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30

Dnevna krema protiv bora za sve tipove kože sa UVB i UVA zaštitom

Dnevna krema sa SPF30 koja efikasno popunjava čak i duboke bore za podmlađeni izgled

Dnevna krema protiv bora sa SPF30

Pogodna za sve tipove kože, Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 je dnevna hidratantna krema koja deluje na prve znakove starenja. Popunjava fine linije i duboke bore pružajući podmlađeni izgled. Sa SPF30 i UVA filterima štiti kožu od prevremenog starenja uzrokovanog suncem. Eucerinova jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca ciljano popunjava čak i duboke bore. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde se duboke bore formiraju.

Zahvaljujući SPF30 i UVA zaštiti, Eucerin Hyaluron-filler Dnevna krema SPF30 pomaže u prevenciji fotostarenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem) i produbljivanja postojećih bora.

* U poredjenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Kliničke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile efikasnost i podnošljivost primene Eucerin Hyaluron-Filler Dnevne kreme SPF30 na koži.

Često postavljana pitanja

Kako da znam da je Hyaluron-Filler linija preparata pravi izbor za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore.  S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba oko 30te godine. Preparati u Eucerin Hyaluron-Filler liniji popunjavaju čak i najdublje bore za postizanje podmlađenog izgleda.

Ukoliko je gubitak volumena vaš primarni problem (obično se javlja kod žena izmedju 40te i 50te godine starosti), onda je preporuka Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift linija koja je specijalno formulisana da popuni duboke bore i vrati konture licu. Ukoliko su manjak elastičnosti i produbljivanje postojećih bora vaš primarni problem (obično kod žena starosti preko 50 godina) preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity liniju.

Za više informacija o različitim stadijumima starenja, kao i za pomož kako da odaberete pravi preparat za sebe, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler liniju preparata?

Naša koža je različita kao i mi sami, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, prvi znakovi starenja, kao što su fine linije i bore, počinju da se javljaju oko 30te i tada preporučujemo da se krene sa primenom Eucerin Hyaluron-Filler preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 sadrži UVB i UVA zaštitu?

Sunčevi UVA i UVB zraci utiču na različite načine na kožu. UVA zraci su najčešće povezani sa fotostarenjem (prevremenim starenjem kože uzrokovanim sunčevim zracima) i smanjenjem koncentracije komponenata kao što su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin koji su ključni za čvrstinu i elastičnost kože. UVB zraci mogu da uzrokuju trenutna oštećenja, poput opekotina, i dugoročna kao što je rak kože.
 
Koža lica je često izložena oba tipa UV zraka, čak i tokom oblačnih dana. Zato Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 obuhvata i UVB i UVA zaštitu.
 
Ukoliko tražite dodatnu zaštitu od sunca, predlažemo upotrebu Eucerin Anti-age Fluida za zaštitu od sunca SPF50.

Sastojci

Uputstva

Krema protiv bora sa SPF30

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Koristite Eucerin preparat za čišćenje

Očistite lice koristeći Eucerin DermatoCLEAN blago mleko za čišćenje (ukoliko imate suvu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje (za normalnu i mešovitu kožu).

Koristite Eucerin tonik

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Koristite Eucerin CC kremu sa hijaluronskom kiselinom

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF15 (sa pigmentima u boji) može da se koristi nakon ili umesto dnevne kreme.

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu i kada se koristi u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF15 ili podlogom.
Ukoliko vam je potrebna dodatna zaštita od UVB i UVA zraka, kao i od negativnih efekata vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), preporučujemo Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF50.
Preparat za zaštitu od sunca nanesite nakon preparata za negu a pre nego što nanesete Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu SPF15.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi preparat ako…

Želite da smanjite fine linije i bore:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 namenjena za sve tipove kože ima jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca koje popunjavaju kako fine linije tako čak i najdublje bore pružajući podmalđen izgled.

Želite preparat protiv bora koji će vam hidrirati kožu:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 efikasno popunjava bore i čini kožu hidriranom i mekom.

Želite da usporite formiranje bora na svojoj koži:

Uz SPF 30 i UVA zaštitu, Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 pruža visoko kvalitetnu zaštitu od fotostarenja (prevremenog starenja uzrokovanog suncem) i produbljivanja bora. Namenjena je za sve tipove kože.

Tražite hidratantni preparat kao podlogu za šminku:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 moze da se koristi kao podloga za šminku.

Želite preparat protiv bora koji će vam hidrirati kožu sa manjim zaštitnim faktorom:
Tražite preparat za ujednačavanje i korekciju tena:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15 sadrži pigmente u boji za ujednačavanje i korekciju tena.

Tražite noćnu kremu koja popunjava fine linije i duboke bore:
Tražite kremu za osetljivo područje oko očiju:
Želite da ublažite fine linije i bore, ali imate osetljivu kožu:

Probajte Eucerin Q10 Activ Dnevnu kremu za umirenje i obnavljanje osetljive zrele kože.

Želite dnevnu kremu za tretitanje opuštene kože i gubitka volumena:
Želite dnevnu kremu protiv bora koja popunjava bore, ali uz to i poboljšava elastičnost kože:

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i nduboke bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme, noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje su pogodne za sve tipove kože. Za dodatne rezultate tu su Koncetrat, Noćni intenzivni serum, Serum sa vitaminom C i Hidro Booster.

* - U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
  • (17)
4,8 od 5 poena / 17 komentar
5 Zvezdica
16
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
1
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Baki,
Dali je ova dnevna krema pogodna za zene preko 50 g
Mirjana,

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30

Kupila sam Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 i sad sam videla da u sastavu, na visokom cetvrtom mestu, sadrzi Alcohol Denat. Zanima me da li je ova krema pogodna za duzu upotrebu a da mi pri tom ne osteti kozu?

Poštovana,

Bez brige, preparat možete koristiti i duži vremenski period jer je Hyaluron Filler Dnevna krema SPF 30 dermatološki testirana i dokazana je efikasnost i bezbednost prilikom upotrebe.

Vaš Eucerin

Ivana Prokić ,

Proizvod života 🙌👌💯

Ovo je nešto što tek obožavam da koristim, kremica koja je moje lice vratila u život👏💯🔝. Za negu lica je jako važno da znamo šta koristimo i da naše lice zaslužuje samo proverene proizvode, baš kao što je EUCERIN👏💯🥇🏆🎊🎀. Srdačan pozdrav iz Kragujevca ❤️
Ivi,

Bezbednost u trudnoci

Da li je bezbedno koristiti ovu kremu tokom trudnoce?
Eucerin

Poštovana,

Svi Eucerin preparati su bezbedni da se koriste i tokom trudnoće.

Vaš Eucerin

Igor,

Pitanje dali ovo uklanja bore

Dali postoji krema za uklanjanje Bora izmedju ociju,i sa strane na obrazima . mogu li dobiti vasu mejl adresu da se javim nekom za dobar savet sta koristiti ?
Eucerin

Poštovani,

Efekat ovog preparata je da popunjava bore tako da ga mozete koristiti za navedenu namenu.

Sva pitanja mozete postaviti ovde: https://www.eucerin.rs/stranice-o-metapodacima/kontakt

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter