Prilagođena i efikasna anti-age Eucerin rešenja

Prilagođena i efikasna anti-age Eucerin rešenja

Eucerin Hyaluron-Filler

Kako naša koža stari, njena struktura i izgled se menjaju. Prvi znaci starenja kože su obično fine linije i bore. S napretkom procesa starenja, koža gubi volumen i konture lica polako nestaju. U naprednijim fazama ovog procesa bore se povećavaju i produbljuju, dok se elastičnost, čvrstoća i sjaj smanjuju.

 

Eucerin Hyaluron-Filler linija nudi topikalna anti-age rešenja za podmlađen izgled kože, a preparati koji je čine prilagođeni su različitim stadijumima starenja kože:

  • Eucerin Hyaluron-Filler sa trostrukim efektom doprinosi sprečavanju procesa starenja. Popunjava bore, stimuliše proizvodnju i održava nivoe hijaluronske kiseline u koži. Za vidljivo mlađi izgled, više glatku i blistavu kožu.
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija namenjena je borama produbljenim tokom vremena, gubitku volumena i čvrstoće, kao i narušenim konturama lica do kojih dolazi starenjem kože. Popunjava duboke bore i redefiniše konture lica pružajući efekat liftinga.
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija neguje krhku zrelu kožu. Popunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Sve tri linije uključuju dnevne i noćne kreme koje odgovaraju različitim tipovima kože, kao i serume i kreme za područje oko očiju. Svi preparati klinički i dermatološki dokazano pružaju dobru efikasnost i podnošljivost na koži.

Povezani tekstovi

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku