• 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema

5
12 komentar
Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom
Vidljivo smanjuje fine linije i bore u cilju postizanja podmlađenog tena
Za kožu koja izgleda podmlađeno

Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom za sve tipove kože

Noćna krema sa naprednom formulacijom namenjena da popuni čak i najdublje bore iznutra.

O preparatu

Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom za sve tipove kože

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema sadrži dva različita tipa hijaluronske kiseline za ciljanje i tretiranje svih vrsta bora i bioaktivni saponin za aktivno povećanje proizvodnje hijaluronske kiseline same kože. Koncentrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći. Koža je meka i zbrinuta.

KLINIČKE STUDIJE

Kliničke studije su dokazale efikasnost i kompatibilnost na koži Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme.

Svojstva

 • nekomedogeno

Kako se koristi

Uputstva

 • Nanesite uveče na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte, izbegavajući da dođe u dodir sa očima.

Za vašu dnevnu rutinu

Čišćenje

Pročitaj više

Toniranje

Sledeće, nanesite Eucerin DermatoCLEAN Tonik za čišćenje na tupfer i nežno tonirajte kožu kako biste je pripremili za preparat za negu.

Pročitaj više

Specijalna nega i nega

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu na lice, vrat i dekolte nežno masirajući kremu na koži, izbegavajući osetljivo područje oko očiju. Da biste pojačali efekte popunjavanja bora Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme, koristite je zajedno sa Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnom kremom za normalnu i kombinovanu kožu ili za suvu kožuKremom za područje oko očiju i Koncentratom, kao deo svoje svakodnevne rutine nege kože.

Pročitaj više

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu ako...

Želite da vam noćna krema ubrza regeneraciju kože:

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema je formulisana sa dekspantenolom za pomoć obnavljanju ćelija kože tokom noći.

Probajte drugi preparat ako...

Želite noćnu kremu koji tretira opuštenu i istanjenu kožu:

Probajte Euccerin Hyaluron-Filler+Elasticity noćnu kremu za jačanje slabe, zrele kože.

Želite noćni tretman za opuštenu kožu koja je izgubila volumen:

Probajte Eucerin Volume-Filler Noćnu kremu koja pomaže u redefinisanju crta lica i kod smanjenog volumena.

Želite preparat protiv finih linija i bora ali imate osetljivu kožu:

Probajte Eucerin Q10 Noćnu kremu sa koenzimom Q10 i antioksidansnim kompleksom vitamina, za obnavljanje osetljive, zrele kože.

Želite noćnu kremu koja tretira izrazito suvu kožu i smanjuje bore:

Probajte Eucerin Hyal-Urea Noćnu kremu sa prirodnim vlažećim faktorom ureom i hijaluronskom kiselinom.

Sastojci

Kako rade zajedno

Eucerin Hyaluron-Filler linija sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske iseline dugog i kratko lanca:

 • Hijaluronska kiselina dugog lanca: ostaje na površini kože i poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima epidermisa gde se javljaju fine linije i bore.
 • Hijaluronska kiselina kratkog lanca: molekuli koji su 40 puta manji* u odnosu na molekule kod hijaluronske kiseline dugog lanca. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve gde stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože, na taj način obnavljajući hidrataciju na mestima gde se javljaju dublje bore.

U vecini formulacija, hijaluronska kiselina je kombinovana sa bioaktivnim glicin saponinima koji prolaze u dublje epidermalne slojeve kože gde stimulisu produkciju hijaluronske kiseline i nadoknađuje hidrataciju na mestima gde duboke nastaju. Fine linije i bore su vidljivo popunjene, a koža izgleda glatko i podmlađeno.

* Standardna jedinica za merenje mase atoma je kilo Dalton (kDa). Hijaluronska kiselina dugog lanca ima 2000 kDa a kratkog lanca ima 52 kDa. One su obe sadržane u formulama Hyaluron-Filler i Hyaluron-Filler + Elasticity.

Često postavljana pitanja (4)

  Kako da znam da je Hyaluron-Filler linija preparata pravi izbor za mene?

  Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba oko 30te godine. Preparati u Eucerin Hyaluron-Filler liniji popunjavaju čak i najdublje bore za postizanje podmlađenog izgleda.

  Ukoliko je gubitak volumena vaš primarni problem (obično se javlja kod žena izmedju 40te i 50te godine starosti), onda je preporuka Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift linija koja je specijalno formulisana da popuni duboke bore i vrati konture licu. Ukoliko su manjak elastičnosti i produbljivanje postojećih bora vaš primarni problem (obično kod žena starosti preko 50 godina) preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity liniju.

  Za više informacija o različitim stadijumima starenja, kao i za pomož kako da odaberete pravi preparat za sebe, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

  Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler liniju preparata?

  Naša koža je različita kao i mi sami, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, prvi znakovi starenja, kao što su fine linije i bore, počinju da se javljaju oko 30te i tada preporučujemo da se krene sa primenom Eucerin Hyaluron-Filler preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

  Zašto mi je potrebna noćna krema?

  Koža se regeneriše tokom noći. Pored toga što intenzivno hidriraju, noćne kreme sadrže sastojke koji stimulišu obnavljanje ćelija. U Eucerin Hyaluron-Filler Noćnoj kremi takav aktivni sastojak je dekspantenol koji sitmuliše regeneraciju ćelija kože tokom noći. Noćne kreme ne sadrže SPF i pigmente u boji. Dnevne kreme u Eucerin Hyaluron-Filler liniji sadrže SPF, dok CC dnevne kreme sadrže SPF i pigmenet u boji. To ih čini pogodnim za primenu tokom dana.

  Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme i Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Noćne kreme?

  Obe su efikasne kreme protiv bora koje su pogodne za sve tipove kože. Obe sadrže i hijaluronsku kiselinu (u različitim formama kako bi zadovoljile različite potrebe kože) i dekspantenol.
  Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF15 takođe sadrži i glicin saponine koji stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama dermisa gde se najdublje bore formiraju. Fokus delovanja ovog preparata je popunjavanje finih linija i bora. Ovo znači da će ukoliko su bore primarni problem, najbolje rešenje za njih pružiti Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema.
  Kako koža stari,ona se dodatno opušta i gubi volumen. Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Noćna krema sadrži Magnolol, koji povećava veličinu i broj ćelija zaduženih za volumen, kao i oligo pepite koji stimulišu obnavljanje kolagena. Pored toga sto popunjava duboke bore, ova linija pomaze da se vrati volumen i definicja opuštenoj koži lica.

5
12 komentara
 • Rozacea i hyaluron
  Cvetic
  Postovani, da li moze ovu kremu koristiti osoba sa rozaceom i borama, u kombinaciji sa dnevnom antiredness kremom ili je pak bolje da i dnevna i novna budu iz antiredness kolekcije?

  Eucerin

  Osobe sa rozaceom obično imaju preosetljivu kožu lica, pa su zato njima namenjene posebne kreme (Antiredness) koje imaju minimalan broj sastojaka i samim tim smanjenu šansu da izazovu neku neželjenu reakciju.

  Vi, naravno, možete probati kremu iz linije Hyaluron filler, ali je moguće da će vam izazvati i neku reakciju. Pre bi vam preporučili kremu za noć iz Q10 linije (ako ne želite Antiredness i za dan i za noć).

 • Da li je krema namenjena za kombinovanu kozu?
  Ivanka
  Da li osim kombinovane koze moze i za nas 35 do 40god? Apotekarka mi je preporucila npcnu, uzeh bez pogovora da krenem sa tretmanom prptiv finih bora i ptvprenih pora. Do sada nosam korostila anti age kreme. Hvala.

  Eucerin

  Poštovana,

  Noćna krema je namenjena za sve tipove kože. Možete je koristiti u tretmanu protiv postojećih bora, kao i prevenciji nastanka novih.

  Vaš Eucerin

 • Odlicna krema
  JR
  Vrlo lagana struktura,iako je nocna krema lako se upija,prelep miris,sve preporuke.
Učitaj više

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku