Eucerin Hyaluron-Filler linija

Popunjava čak i duboke bore za podmlađen izgled

3x EFEKAT: Popunjava, Stimuliše, Štiti

Eucerin Hyaluron-Filler

Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura kože se menja kako starimo: fine linije i bore se javljaju prve i vremenom se produbljuju. Kako nastavljamo da starimo smanjuju se čvrstina, blistavost, a potom i  elastičnost kože.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja.

Kako starimo, proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži opada zbog čega se na koži formiraju bore i ona izgleda starije.

Eucerin Hyaluron-Filler sa trostrukim efektom je posebno formulisana da  deluje protiv ovog procesa:

  1. Popunjava: Hijaluronska kiselina dugog i kratkog lanca hidrira i popunjava bore.
  2. Stimuliše: Antioksidans, saponin, stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože do 256% i štiti kožu od sobodnih radikala.
  3. Štiti: Enoksolon smanjuje degradaciju hijaluronske kiseline više od 50%.

Eucerin Hyaluron-Filler linija je specijalno formulisana da utiče na prve znakove starenja kao što su bore i fine linije. Jedinstvena Eucerin kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca, glicin saponina i enoksolona pružaju ciljani pristup vidljivom popunjavanju čak i dubokih bora. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju. Antioksidans, glicin saponin, podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnom sloju gde se formuraju duboke bore i štiti od negativnog uticaja slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluronsku kiselinu same kože od degradacije.

Linija uključuje dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje su pogodne za sve tipove kože. Za dodatne rezultate tu je i koncentrat, Noćni intenzivni serum kao i brzo delujući i efikasni serumi.

*U poređenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja se takođe koristi u formulaciji.

Eucerin Hyaluron-Filler

 

Povezani tekstovi

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku