• (85)

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15

Više od nege protiv starenja: popunjava bore i trenutno koriguje ten

Dnevna krema protiv bora sa pigmentima koji ujednačavaju svetao ten  i daju blistav izgled koži. Za sve tipove kože.

Dnevna krema protiv bora za ujednačavanje tena

CC krema omogućava korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 ne samo da koriguje, ona takođe pruža i efikasnu negu protiv bora.

Nega protiv bora: Ova formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca i glicin saponin za vidno popunjavanje čak i dubokih bora i postizanje podmlađenog tena. Hijaluronska kiselina dugog lanca (velike molekulske mase) poboljšava hidrataciju i popunjava površinske bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (male molekulske mase), koja je 40 puta manja*, prodire dublje, u epidermalne slojeve gde duboke bore nastaju.  Aktivni glicin saponin potpomaže prirodno postojeću proizvodnju hijaluronske kiseline u ćelijama kože tamo gde se najdublje bore formiraju.

Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita u Eucerin Hyaluron-Filler CC kremi pružaju efikasnu zaštitu od prevremenog starenja i produbljivanja postojećih bora.

Korekcija tena: svetlija nijansa pigmenata ujednačava boju tena, trenutno korigujući izgled kože. Glatko pokriva kožu, bez pojave linija i pruža odličnu osnovu za podlogu (ukoliko je neophodno dodatno pokrivanje) kao i za nanošenje ostale šminke.  

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetlije nijanse ima nemasnu teksturu, koju koža upija i može se koristiti ili umesto, a takođe i kao dodatak Vašoj uobičajenoj hidratantnoj kremi. Klinički i dermatološki je dokazano da je pogodna za sve tipove kože.

* Uporđeno sa hijaluronskom kiselinom velike mase koja se također koristi u formuli.

Klinička i dermatološka ispitivanja

Klinička i naučna ispitivanja dokazuju odličnu efikasnost i podnošljivost na koži.

GLAVNI REZULTATI

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) sprovedeno je među 160 žena dtrosnog doba od 34 do 45 godina koje su redovno koristile kreme protiv bora. Proizvod je testiran u periodu od dve nedelje sa sljedećim rezultatima:

  • 88%: je potvrdilo da popunjava duboke bore iznutra
  • 88%: je potvrdilo da da su fine linije i bore vidljivo smanjene
  • 99%: je potvrdilo da poboljšava izgled kože
  • 98%: je potvrdilo da ujednačava nepravilnosti tena
  • 100%: je potvrdilo da se brzo upija i da se ne zadrzava u naborima i borama

Sastojci

Uputstva

  • Naneti na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
  • Nežno i ravnomerno umasirati kremu u kožu
  • Izbjegavati kontakt sa očima
  • Za najbolje rezultate kombinovati s proizvodima iz Eucerin Hyaluron-Filler linije

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Temeljno očistite kožu koristeći  Eucerin DermatoCLEAN osvežavajući gel za čišćenje (za normalnu i kombinovanu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN blago mleko za čišćenje (za suvu kožu).

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu SPF 15 i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.
Uveče:  Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.                                                                                             

Ujutro i uveče: Za pojačanje efekta nege protiv starenja kože, pre primene dnevne ili noćne kreme, naneti Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat.

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu svetlu SPF15 ili Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu tamnu SPF15 u zavisnosti od Vašeg tena. Nakon toga,  ukoliko želite nanesite podlogu.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža SPF 15 i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Sun Fluid za lice SPF 30 ili 50+ za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin Sun kremu SPF 30 ili 50+ za suvu kožu. Nanesite ovu dodatnu zaštitu nakon Vaših preparata za negu kože a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža SPF 15 i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Sun Fluid za lice SPF 30 ili 50+ za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin Sun kremu SPF 30 ili 50+ za suvu kožu. Nanesite ovu dodatnu zaštitu nakon Vaših preparata za negu kože a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi proizvod ako …

Želite da smanjite linije i bore, kao i da postignete ujednačen i blistav ten.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 kombinuje hijaluronsku kiselinu kratkih i dugih lanaca, koja prodire i ispunjava kožu delujući iznutra ka spolja. Ona takođe sadrži glicin saporin koji stimuliše proizvodnju prirodno postojeće hijaluronske kiseline u koži i pigmente u boji koji koriguju neujednačenosti tena.

Želite da usporite stvaranje bora na Vašoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA filtere koji štite kožu od prevremenog starenja i produbljivanja bora.

Želite da postignete ujednačeniji i blistaviji ten a Vaša koža je tamnija ili maslinasta.

Često postavljena pitanja

Kako se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 razlikuje od drugih CC krema?

Većina CC krema pruža korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža i efikasnu negu protiv starenja kože. Efikasna je u borbi protiv čak i najdubljih bora, i to delujući iznutra ka  spolja, povećava nivo vlage i trenutno ujednačava izgled tena.

Kako se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema razlikuje od podloge?

Podloga spada u šminku i sadrži visok nivo pigmenata u boji, a nema nikakovog efekta protiv starenja kože. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 je kombinacija kreme za negu i šminke i sadrži manju količinu pigmenata kako bi što bolje bolje odgovarala  boji Vaše kože. Utapa se u Vaš ten, ne nagomilava se u finim linijama i ne strvara grubu liniju razgraničenja između namazane i nenamazane površine kože.

Kako se primenjuje Eucerin Hyaluron-Filler CC krema?

To je proizvod sa veoma raznovrsnom upotrebom. Može se nanositi umesto Vaše uobičajene kreme za negu ili se može nanositi kao dodatak preparatu za negu. I ako tražite potpunije pokrivanje, ona čini odličnu osnovu za Vašu podlogu.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži SPF 15 i UVA filtere?

Koža lica je više izložena suncu tokom cele godine u odnosu na kožu ostatka tela. To je čini podložnijom oštećenjima UVA/UVB zraka. Da bi se izbeglo oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i hiperpigmentacije, važno je da koža lica bude uvek zaštićena  kada je izložena suncu.

Eucerin Hyaluron-Filler Napredno rešenje protiv bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i najdublje bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se najdublje bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme i CC kreme koje su pogodne za sve tipove kože, noćnu kremu i koncetrat koji popunjava i najdublje bore za postizanje mlađeg izgleda. .

* U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
  • (85)
4,9 od 5 poena / 85 komentar
5 Stars
80
4 Stars
3
3 Stars
2
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Mila,
U kom starosnom dobu se preporučuje korišćenje kreme? Da li je pogodna samo za žene 30+ godina ili se može koristiti i u ranijim godinama?
Duda,
Imam bore oko usana Da li posle izvesnog vremena barem malo da ukloni bore.
Eucerin

Poštovana,

Ove kreme zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koju sadrže u svom sastavu će ublažiti postojeće bore i prevenirati nastanak novih.

Vaš Eucerin

Goca,

Odlicna tonirana anti age krema

Savrsen ten,dobar to us koze I manje izrazene bore nakon redovne primene
Jeca,
Odlična ja koristim je duže vreme koža mi je meka i izgleda vrlo prirodno . Preporučujem.
Bilja,

EUCERIN

BBkrema svetlije posle sminke extra al nisam probala ☺

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter