Novo
 • (81)

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15

Više od nege protiv starenja: popunjava bore i trenutno koriguje ten

Dnevna krema protiv bora sa pigmentima koji ujednačavaju svetao ten  i daju blistav izgled koži. Za sve tipove kože.

Dnevna krema protiv bora za ujednačavanje tena

CC krema omogućava korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 ne samo da koriguje, ona takođe pruža i efikasnu negu protiv bora.

Nega protiv bora: Ova formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca i glicin saponin za vidno popunjavanje čak i dubokih bora i postizanje podmlađenog tena. Hijaluronska kiselina dugog lanca (velike molekulske mase) poboljšava hidrataciju i popunjava površinske bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (male molekulske mase), koja je 40 puta manja*, prodire dublje, u epidermalne slojeve gde duboke bore nastaju.  Aktivni glicin saponin potpomaže prirodno postojeću proizvodnju hijaluronske kiseline u ćelijama kože tamo gde se najdublje bore formiraju.

Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita u Eucerin Hyaluron-Filler CC kremi pružaju efikasnu zaštitu od prevremenog starenja i produbljivanja postojećih bora.

Korekcija tena: svetlija nijansa pigmenata ujednačava boju tena, trenutno korigujući izgled kože. Glatko pokriva kožu, bez pojave linija i pruža odličnu osnovu za podlogu (ukoliko je neophodno dodatno pokrivanje) kao i za nanošenje ostale šminke.  

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetlije nijanse ima nemasnu teksturu, koju koža upija i može se koristiti ili umesto, a takođe i kao dodatak Vašoj uobičajenoj hidratantnoj kremi. Klinički i dermatološki je dokazano da je pogodna za sve tipove kože.

* Uporđeno sa hijaluronskom kiselinom velike mase koja se također koristi u formuli.

Klinička i dermatološka ispitivanja

Klinička i naučna ispitivanja dokazuju odličnu efikasnost i podnošljivost na koži.

GLAVNI REZULTATI

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) sprovedeno je među 160 žena dtrosnog doba od 34 do 45 godina koje su redovno koristile kreme protiv bora. Proizvod je testiran u periodu od dve nedelje sa sljedećim rezultatima:

 • 88%: je potvrdilo da popunjava duboke bore iznutra
 • 88%: je potvrdilo da da su fine linije i bore vidljivo smanjene
 • 99%: je potvrdilo da poboljšava izgled kože
 • 98%: je potvrdilo da ujednačava nepravilnosti tena
 • 100%: je potvrdilo da se brzo upija i da se ne zadrzava u naborima i borama

Sastojci

Uputstva

 • Naneti na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
 • Nežno i ravnomerno umasirati kremu u kožu
 • Izbjegavati kontakt sa očima
 • Za najbolje rezultate kombinovati s proizvodima iz Eucerin Hyaluron-Filler linije

CC Krema za bore

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Koristite Eucerin Gel za čišćenje ili Meleko za čišćenje kože

Temeljno očistite kožu koristeći  Eucerin DermatoCLEAN osvežavajući gel za čišćenje (za normalnu i kombinovanu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN blago mleko za čišćenje (za suvu kožu).

Koristite Eucerin Tonik

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Koristite Eucerin serum za bore

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu SPF 15 i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.
Uveče:  Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.                                                                                             

Ujutro i uveče: Za pojačanje efekta nege protiv starenja kože, pre primene dnevne ili noćne kreme, naneti Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat.

Koristite Eucerin CC Kremu

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu svetlu SPF15 ili Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu tamnu SPF15 u zavisnosti od Vašeg tena. Nakon toga,  ukoliko želite nanesite podlogu.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža SPF 15 i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Sun Fluid za lice SPF 30 ili 50+ za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin Sun kremu SPF 30 ili 50+ za suvu kožu. Nanesite ovu dodatnu zaštitu nakon Vaših preparata za negu kože a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža SPF 15 i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Sun Fluid za lice SPF 30 ili 50+ za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin Sun kremu SPF 30 ili 50+ za suvu kožu. Nanesite ovu dodatnu zaštitu nakon Vaših preparata za negu kože a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi proizvod ako …

Želite da smanjite linije i bore, kao i da postignete ujednačen i blistav ten.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 kombinuje hijaluronsku kiselinu kratkih i dugih lanaca, koja prodire i ispunjava kožu delujući iznutra ka spolja. Ona takođe sadrži glicin saporin koji stimuliše proizvodnju prirodno postojeće hijaluronske kiseline u koži i pigmente u boji koji koriguju neujednačenosti tena.

Želite da usporite stvaranje bora na Vašoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA filtere koji štite kožu od prevremenog starenja i produbljivanja bora.

Želite da postignete ujednačeniji i blistaviji ten a Vaša koža je tamnija ili maslinasta.

Često postavljena pitanja

Kako se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 razlikuje od drugih CC krema?

Većina CC krema pruža korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža i efikasnu negu protiv starenja kože. Efikasna je u borbi protiv čak i najdubljih bora, i to delujući iznutra ka  spolja, povećava nivo vlage i trenutno ujednačava izgled tena.

Kako se Eucerin Hyaluron-Filler CC krema razlikuje od podloge?

Podloga spada u šminku i sadrži visok nivo pigmenata u boji, a nema nikakovog efekta protiv starenja kože. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15 je kombinacija kreme za negu i šminke i sadrži manju količinu pigmenata kako bi što bolje bolje odgovarala  boji Vaše kože. Utapa se u Vaš ten, ne nagomilava se u finim linijama i ne strvara grubu liniju razgraničenja između namazane i nenamazane površine kože.

Kako se primenjuje Eucerin Hyaluron-Filler CC krema?

To je proizvod sa veoma raznovrsnom upotrebom. Može se nanositi umesto Vaše uobičajene kreme za negu ili se može nanositi kao dodatak preparatu za negu. I ako tražite potpunije pokrivanje, ona čini odličnu osnovu za Vašu podlogu.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži SPF 15 i UVA filtere?

Koža lica je više izložena suncu tokom cele godine u odnosu na kožu ostatka tela. To je čini podložnijom oštećenjima UVA/UVB zraka. Da bi se izbeglo oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i hiperpigmentacije, važno je da koža lica bude uvek zaštićena  kada je izložena suncu.

Eucerin Hyaluron-Filler Napredno rešenje protiv bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i najdublje bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se najdublje bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme i CC kreme koje su pogodne za sve tipove kože, noćnu kremu i koncetrat koji popunjava i najdublje bore za postizanje mlađeg izgleda. .

* U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
 • (81)
4,9 od 5 poena / 81 komentar
5 Stars
76
4 Stars
3
3 Stars
2
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Bilja,

EUCERIN

BBkrema svetlije posle sminke extra al nisam probala ☺
Emina,
Bilo mi je zadovoljstvo da testiram vas proizvod,krema je savrsena. Ten lica mi je nakon nanosenja bio ujednacen,a koza meka kao svila. Sve preporuke.
Marija 35,

Hyaluron filler cc krema

Hvala Vam na prilici da testiram uzorke. Vrlo sam zadovoljna rezultatom. Krema ujednacava izgled koze lica, ona postaje barsunasta i meka, blistava. Za zimske i prolecne dane mi odgovara svetlija nijansa, a za leto i jesen cu koristiti tamniju.
Svetlana,

Kvalitet

Veoma zadovoljna. Divan proizvod.
Suzana,

Recenzija cc kreme svetlija nijansa

Hvala na prilici da testiram tonirane anti-age kreme. Proizvod je fine teksture, na koži se lepo razmazuje, potrebna je vrlo mala količina da prekrije nepravilnosti na koži. Nakon nanošenja sam zaključila da ne ostavlja na licu osećaj težine koje puder ostavlja. Cc krema koja se na koži super ponaša, nema crvenila i alergije što je najbitnije.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

Eucerin-newsletter