Novo
  • (1)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin UreaRepair Plus Parfimisani Losion sa 5% uree

Za suvu i grubu kožu tela

Sa umirujućim, prijatnim mirisom, ovaj intenzivni hidrirajući losion čini suvu i grubu kožu glatkom i pruža trenutno, kao i dugotrajno olakšanje.

 

Urea za suvu kožu: zlatni standard

Hidratantni losion za telo za suvu kožu sa blagim, umirujućim mirisom

Kada je barijerna funkcija kože stabilna, ona nas štiti od spoljašnjih uticaja i  održava optimalan nivo hidratacije kože. Ali, kada je barijera narušena, koža gubi vodu i postaje suva.

Eucerin UreaRepair Plus losion sa 5% uree pruža suvoj, gruboj koži negu koja joj je potrebna. Jedinstvena kombinacija sastojaka - Urea, kao i ostali prirodni vlažeći faktori (PVF) i ceramidi - vezuje vodu za kožu i obnavlja prirodnu barijernu funkciju kože kako bi se sprečio gubitak vlažnosti. Formulacija klinički dokazano trenutno ublažava, intenzivno hidrira plus 48h odlaže pojavu simptoma suve i grube kože. Koža je na dodir meka i elastična.

Naš losion za suvu kožu ima blag miris i sastojke koji prijaju koži i imaju dokazano antiupalna svojstva i dobar uticaj na kožu. Takođe ne sadrži nijedan parfem za koji se zna da izaziva alergije. Pruža olakšanje za suvu kožu uz umirujući, prijatni miris. Koža se intenzivno hidrira i izgleda i jeste nežna i mekana na dodir.
Pogodan je za odrasle, uključujući i one sa zrelom kožom i/ili sa dijabetesom, kao i za decu od 3 godine i više. Takođe se može koristiti kao dodatna nega.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke studije su pokazale veoma dobru efikasnost i podnošljivost, čak i na veoma suvoj kao i oboleloj koži.

IZVANREDNI REZULTATI

Studija samoprocene preparata1 uključila je 171 ženu sa suvom kožom starosti između 25 i 75 godina. One su potvrdile sledeće rezultate posle dve nedelje redovne upotrebe:

 

Nakon 2 nedelje

Pomaže u smanjivanju osećaja suvoće trenutno nakon nanošenja

98%

Koža je ponovo prijatno glatka i gipka na dodir

98%

Zahvaljujući preparatu se osećam dobro u svojoj koži

98%

Preparat ima prijatan miris

95%

U kontrolisanoj in vivo studiji (gde su preparat testirale dobrovoljno osobe), 100% se složilo sa tvrdnjom “moja suva koža je odmah umirena” nakon jednog nanošenja. I 48h nakon tog jednog nanošenja, 84% se složilo da “losion popravlja stanje moje suve kože”.2

Dodatna klinička i dermatološka istraživanja pokazuju da preparat održava hidriranost kože tokom najmanje 48 sati nakon korišćenja³ i da sam miris ima antiupalna svojstva (in vitro).4

Eucerin rezultati
Eucerin UreaRepair Plus Parfimisani losion sa 5% uree pruža intenzivnu hidrirataciju

Postmarketinško ispitivanje preparata u kome je učetvovalo 868 pacijenata, 98% je prijavilo poboljšanje stanja kože i reklo da bi i drugima preporučili ovaj losion.5

1 - Beiersdorf AG, PiU, Italy, February 2020
2 - Controlled single center study with 31 subjects, Germany 2020, BDF data on file
3 - Single center, randomized, double blind study with 32 patients, Germany 2017, BDF data on file
4 - Shifting the perfume paradigm, A.Kuhn et al, Beiersdorf AG, publication submitted May 2020
5 - Real-World Evidence study, 868 patients using  UreaRepair Plus 5% Urea Lotion for 4 weeks, BDF data on file.

Često postavljana pitanja

Zašto mi je potreban specijalno formulisan preparat za hidrataciju namenjen za suvu i grubu kožu?

Preparat koji pruža hidrataciju i koji je specijalno formulisan za suvu i grubu kožu treba da bude bogat sastojcima koji su koži potrebni kako bi sprečila dalji gubitak vlažnosti, vezala više vode i ojačala svoju zaštitnu barijernu funkciju. Ukoliko se ovakva kože ne neguje, ili se neguje prepatratima koji ne sadrže odgovarajuće sastojke, ona se može dalje isušivati, pa čak može i ispucati.

Eucerin UreaRepair Plus Parfimisani Losion sa 5% uree sadrži ceramide (kako bi se popravila barijerna funkcija kože i smanjo gubitak vlažnosti) kao i ureu i ostale PVF (kako bi vezali vodu u koži). Formulacija trenutno ublažava plus 48h odlaže pojavu simptoma suve kože.

Nisam siguran/na da li imam veoma suvu kožu ili kožno oboljenje. Kako da napravim razliku?

Na našem sajtu možete naći informacije vezane za suvu kožu i kserozu, kao i kožna oboljenja poput atopijskog dermatitisa, keratosis pilaris (ili guščija koža) i psorijaze. Ako ste zabrinuti ili niste sigurni u vezi vaših simptoma, ili ako se oni pogoršavaju, preporučujemo da se obratite lekaru, dermatologu ili farmaceutu za savet.

Koji su najefikasniji sastojci za tretman suve kože?

Jedan od najpoznatijih, naispitivanijih i najefikasnijih aktivnih sastojaka u tretmanu suve kože je urea. Smatra se “zlatnim standardom”, bazirano na dugoj istoriji efikasnosti i temeljnih istraživanja. Možete saznati više o tome na Urea za tretman suve kože. Drugi aktivni sastojci koji se kombinuju sa ureom i pospešuju njenu efikasnost su prirodni vlažeći faktori (PVF), kao i ceramidi i gliko-glicerol.

Da li je uredu da koristim preparate sa mirisom na suvoj, osetljivoj koži?

Neki parfemi mogu iziritirati osetljivu kožu. Zbog toga, osobe sa suvom, osetljivom kožom često biraju formulacije bez mirisa, misleći da moraju da se odreknu prijatnog mirisa zarad preparata koji efikasno pomaže suvoj koži.

Preparati sa blagim mirisom u okviru Eucerin UreaRepair Plus linije - Eucerin UreaRepair Plus Pena za tuširanje i Eucerin UreaRepair Plus Parfimisani Lopsin sa 5% uree kombinuju dokazanu efikasnost sa blagim umirujućim mirisom koji prija koži i koji ne sadrži parfeme za koje je poznato da izazivaju alergije i suva, osetljiva koža ga dokazano dobro podnosi. Tako da sada možete uživati u preparatu bez kompromisa.

Ukoliko vam više odgovara hidratantni losion bez mirisa za suvu kožu, preporučujemo Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 5% uree.

Sastojci

Uputstvo za upotrebu

  • Nežno umasirajte losion u kožu
  • Nanosite koliko god često je potrebno

Za najbolje rezultate, koristite zajedno sa preparatom za čišćenje za suvu kožu poput Eucerin UreaRepair Plus Penom za tuširanje.

Kako naneti losion za telo za suvu kožu

Koristite ovaj preparat ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate suvu, grubu kožu tela.
Eucerin UreaRepair Plus Parfimisani losion sa 5% uree trenutno ublažava plus 48h odlaže pojavu simptoma suve kože.

Tražite efikasni hidrantni losion za suvu, grubu kožu i volite blago parfemisane preparate.
Ovaj Eucerin Urea Repair Plus losion sa 5% uree ima prijatan i umirujući miris koji dokazano ne iritira osetljivu kožu.

Ste dijabetičar.
Eucerin UreaRepair Plus Parfimisani losion sa 5% uree je pogodan za pacijente sa dijabetesom. Takođe se može koristiti kao dodatna nega.

Tražite efikasni hidrantni losion za suvu, grubu kožu, ali vam više odgovara  preparat bez mirisa.
Preporučujemo Eucerin Urea Repair Plus Losion sa 5% uree koji takođe trenutno ublažava plus 48h odlaže pojavu simptoma suve kože.

Tražite hidrantni losion za celo telo za veoma suvu, grubu kožu.
Probajte Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree.

Želite kremu za suve ruke i/ili suva stopala.
Probajte Eucerin UreaRepair Plus kremu za ruke sa 5% uree i/ili Eucerin UreaRepair Plus kremu za stopala sa 10% uree.

Tražite kremu za intenzivan tretman izuzetno suvih, grubih i/ili ljuspastih pečata na koži na delovima tela poput laktova, kolena, ruku ili stopala.
Eucerin UreaRepair Plus Krema sa 30% uree je posebno formulisana za tretiranje lokalizovanih delova izuzetno suve i grube kože.

Imate suvu ili veoma suvu kožu lica.
Eucerin nudi širok asortiman preparata za suvu kožu lica. Preparat u okviru ove ponude jeste Eucerin UreaRepair krema za lice, ali pretražite pojam "suva koža lica" na našem sajtu za dodatne opcije.

Eucerin UreaRepair Plus Trenutno ublažava Plus 48h odlaže pojavu simptoma suve kože

Suva koža je jedan od glavnih problema koji pogađa ljude i povod je za preko 40% poseta dermatologu.  Zavisno od stepena isušenosi, koža može biti zategnuta i gruba i/ili sklona svrabu, perutanju, ljuspanju i crvenilu.  

Glavni razlog isušenosti je nedostatak vode u koži kao i oštećenje barijerne funkcije kože što je izazvano:

  • nedostatakom lipida: oni su ključni za stabilnost barijenrne funkcije, koja takođe štiti od gubitka vode.
  • nedostatakom uree i prirodnih vlažećih faktora (PVF) koji vezuju vodu u koži.

Svi Eucerin UreaRepair Plus preparati su formulisani tako da sadrže jedinstvenu kombinaciju sastojaka:

  • ceramida i ostalih lipida koji formiraju lipidni omotač za jačanje barijerne funkcije kože i zaštitu od gubitka vlažnosti.
  • uree i ostalih prirodnih vlažećih faktora (PVF) koji poboljšavaju kapacitet kože za vezivanje vode i povećavaju sadržaj vlage u njoj.

Klinički je dokazano da formulacija nadoknađuje koži lipide i vlažnost, kao i da trenutno ublažava simptome suve kože. Ona takođe odlaže pojavu simptoma suve kože do 48 časova. Eucerin UreaRepair Plus  preparati poboljšavaju izgled koze i čine da na dodir bude glatka, meka i elestična.
 
Eucerin UreaRepair Plus pruža sveobuhvatnu liniju preperata koja obuhvata losione i kreme za negu ruku i stopala. Ovi preparati u svom sastavu sadrže različitu koncentraciju uree, aktivnog saastojka koji vezuje vodu, a odabir određenog preparata vrši se u zavisnosti od stepena isušenosti kože.

Ukupna ocena
  • (1)
5 od 5 poena / 1 komentar
5 Zvezdica
1
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Duda,

Odličan

Dugo očekivan u liniji za suvu kožu

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter