• (21)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum

Efikasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Za svež izgled kože.

Dvostruka efikasnost: Thiamidol i  hijaluronska kiselina za ujednačenu i blistavu kožu.

 

Patentirani Thiamidol

Serum protiv hiperpigmentacija

Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum kombinuje dva seruma koji deluju na različite načine:

  • Thiamidol: efikasni, patentirani sastojak koji deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija. Klinički dokazano smanjuje hiperpigmentacije i redovnom upotrebom sprečava njihov ponovni nastanak.
  • Hijaluronska kiselina: jedna od najefikasnijih hidrirajućih supstanci u koži koja pomaže koži da veže vodu i zadrži vlažnost

Lagana emulzija klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak, a u isto vreme i osvežava kožu. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom. Koža je glatka i izgleda osveženo, ujednačeno i blistavo.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efektnost i dobru podnošljivost na koži

Eucerin Anti-Pigment: klinički dokazano smanjuje hiperpigmentacije

1 - Nanošenje Eucerin Anti pigment Dvofaznog seruma i Anti pigment Dnevne kreme SPF30 dva puta dnevno 8 nedelja. Prikazan primer, pojedinačni rezultati mogu da variraju. BDF podaci.

 

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata* koja je uključila 120 žena starosti između 25 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon dve, a potom i četiri nedelje redovne primene preparata:


   Posle 2 nedelje Posle 4 nedelje
Preparat čini moju kožu ujednačenijom 94% 97%
Preparat čini moju kožu blistavom 100% 100%
Preparat efikasno ublažava postojeće tamne fleke 88% 97%
Preparat sprečava ponovni nastanak tamnih fleka 91% 95%
Preparat smanjuje intenzitet postojećih tamnih fleka 83% 89%

* Beiersdorf AG, PUU novembar 2017.

Često postavljana pitanja

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum uporedo sa drugim Eucerin hidratantnim preparatima ili će doneti rezultate samo ako se koristi u kombinaciji sa preparatima iz Anti-Pigment linije?

Za najbolje rezultate u smanjivanja hiperpigmentacija preporučujemo da koristite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum jednom dnevno u kombinaciji sa drugim preparatima iz Anti-Pigment linije. Serum će i dalje delovati ako se koristi sa drugim hidratantnim preparatima, ali je veoma moguće da će biti potrebno više vremena da rezultati budu vidljivi.

Ako imate hiperpigmentacije, ali vam one nisu jedini problem u vezi starenja kože onda preporučujemo da koristite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum pre jednog od naših Anti-age preparata poput:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevne kreme SPF 30 i Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme koje popunjavaju fine linije i duboke bore za podmlađen izgled

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Dnevne kreme za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Noćne kreme koje popunjavaju duboke bore i redefinišu konture lice za dugotrajni lifting efekat

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Dnevne kreme i Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Noćne kreme koje poboljšavaju elastičnost kože i popunjavaju duboke bore

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum uporedo sa Eucerin Anti-Pigment Korektorom?

Da. Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum je efikasan u pojačavanju rezultata Anti-Pigment Dnevne i Noćne kreme na celom licu, vratu i dekolteu. Eucerin Anti-Pigment Korektor je posebno formulisan da ujednači pojedinačne, manje regije. Ova dva preparata dobro rade zajedno, ali bi preparate koji sadrže Thiamidol trebalo da nanosite maksimalno četiri puta dnevno.

Možete da koristite jedan od njih ujutru a potom Eucerin Anti-Pigment Dnevnu kremu SPF30 a drugi uveče i posle njega Eucerin Anti-Pigment Noćnu kremu, ili možete da ih koristite u isto vreme i posle njih odgovarajuću dnevnu ili noćnu kremu. Ako ih nanosite u isto vreme, koristite serum prvo, posle njega korektor i na kraju nanesite odgovarajući preparat za negu.

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum umesto preparata za hidrataciju?

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum sadrži hijaluronsku kiselinu koja poboljšava hidriranost kože. On je formulisan da pojača efikasnost naših hidratantnih prearata koji smanjuju pigmentacije. Za najbolje rezultate preporučujemo da ga koristite u kombinaciji sa  drugim prepratima iz Eucerin Anti-Pigment linije.

Eucerin Anti pigment Dvofazni serum ne štiti kožu od sunca. Kako su sunčevi zraci ključni faktor u razvoju hiperpigmentacija važno je da koristite adekvatni preparat za zaštitu od sunca, čak i po oblačnim danima. Preporučujemo da ako koristite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum ujutru, nakon njega nanesete i Eucerin Anti-Pigment Dnevnu kremu SPF 30 kako biste doprineli smanjivanju postojećih tragova akni i zaštitili kožu od sunca. Na taj način ćete smanjiti dalje komplikacije sa pigmentacijama koje su izazvane suncem. Ukoliko planirate da se intenzivnije izlažete suncu, preporučujemo preparat sa većim faktorom zaštite iz Eucerin linije preparata za zaštitu od sunca.

Sastojci

Uputstva

  • Nanosite jednom dnevno (ujutru ili uveče) na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
  • Pritisnite sredinu vrha bočice kako biste osigurali da ćete naneti istu količinu oba seruma. Tokom prve upotrebe seruma, možda ćete morati da pritisnete tri ili četiri puta pre nego što se serum pojavi.
  • Nežno utrljajte u kožu
  • Izbegavajte kontakt sa očima
  • Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa Eucerin Anti-Pigment Dnevnom kremom SPF 30, Eucerin Anti-pigment Noćnom kremom i Eucerin Anti-Pigment Korektorom
  • Nanosite svaki preparat jednom dnevno. Preparate koji sadrže Thiamidol koristite najviše četiri puta dnevno.

Kako da nanesete Eucerin serum za ujednačen ten kože
Pritisnite sredinu vrha bočice kako biste osigurali da ćete dobiti jednaku količinu oba seruma.

Vaša dnevna rutina

Očistite kožu pre nego što nanesete kremu

Temeljno očistite lice pomoću:

Eucerin DermatoCLEAN Mleka za čišćenje lica (ukoliko imate suvu kožu) ili

Eucerin DermatoCLEAN Matirajućeg gela za čišćenje lica (ukoliko imate normalnu i mešovitu kožu)

Pripremite kožu za nanošenje kreme toniranjem

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Nanesite serum protiv hiperpigmentacija

Hidrirajte kožu pomoću Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 ujutru i Eucerin Anti-Pigment noćne kreme uveče.

Za najbolje rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum i/ili Eucerin Anti-Pigment Korektor pre kreme. Serum i korektor bi trebalo koristiti samo jednom dnevno (ujutru ili uveče).

Posle seruma protiv neujednačenog tena nanesite zaštitu od sunca

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Ako tražite dodatnu zaštitu Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje i preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične probleme sa kožom.

Za  korekciju tena posle Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 nanesite Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlije ili tamnije nijanse. Ovi preparati sadrže pigmente u boji koji odmah ujednačavaju ten.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako ...

Probajte drugi preparat ako…

Tražite serum da smanjite pigmentne fleke:

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum efekasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Želite da sprečite ponovni nastanak pigmentnih fleka:

Formulacija koja sadrži Thiamidol pomaže u sprečavanju ponovnog nastanka hiperpigmentacija.

Želite da osvežite svoju kožu i da bude blistava:

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum regeneriše kožu tako da izgleda sveže i blistavo.

Tražite preparat koji će poboljšati stanje kože:

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum pruža koži gladak i svež izgled

Tražite brzu korekciju tena:

Probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Tražite anti-age serum da popunite duboke bore:

Preporučujemo Eucerin Hijaluron-Filer Noćni Intenzivni serum koji ujednačava teksturu kože i podstiče njenu obnovu dok u isto vreme popunjava i najdublje bore.

Eucerin Anti-Pigment linija preparata Za ujednačenu, blistavu kožu

Sunce, hormonski uticaji i starenje mogu biti okidači hiperpigmentacija: tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleke od sunca) zbog kojih koža deluje neujednačeno. Eucerin Antipigment linija je posebno formulisana kako bi ublažila hiperpigmentacije i kako bi ten bio ujednačen i blistav.

Sva tri preparata – dnevna krema, noćna krema i korektor - sadrže Thiamidol, efikasnu, patentiranu komponentu koja deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija smanjujući proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje koji se radovnom upotrebom kontinuirano poboljsavaju.

Ukupna ocena
  • (21)
4,5 od 5 poena / 21 komentar
5 Zvezdica
17
4 Zvezdice
1
3 Zvezdice
1
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
2
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Ana lj.,

Redosled nanosenja krema

Kupila sam korektor, dvofazni serum i dnevnu kremu, Anti pigment linija. Molim da mi kazete redosled nanosenja istih.
Tamara,

Zadovoljna/razočarana

Poštovani, koristim kompletnu liniju antipigment proizvoda rezultatima sam zadovoljna, koristim tek 2 nedelje ali su mi se fleke na licu vidno smanjile, nastavicu i dalje da ih koristim. Ali, Anti pigment serum koji bi trebao da se sastoji iz dva dela ( kako je opisano u recenziji) pritiskom na pumpicu iz oba dela izlazi provodni deo, bele kreme uopste nema! Nedopustivo za proizvod koji ne spada u jeftinu kategoriju.
Razočarana,

Dobar proizvod u lošem pakovanju

Probala sam testere i bila oduševljena, a onda sam kupila serum iz kog je samo jednom za 15 dana izašla bela kremica, koristim samo providni deo seruma. Nedopustivo za proizvod sa ovakvom cenom ovakvog brenda!!!
Marija ,

Pitanje

Imam 45 godina i vise od mesec dana koristim proizvode linije AntiPigment (dnevnu i nocnu kremu i serum). Prezadovoljna sam rezultatima. Zelim da pocnem sa koriscenjem proizvoda iz linije Hyaluron-Filler + Elasticity, ali i da nastavim sa koriscenjem AntiPigment linije proizvoda. Imam duboke i pigmentisane bore na vilicnoj kosti. Da li je kombiniranje proizvoda moguce i koji je redosled nanosenja proizvoda za dnevnu i nocnu negu lica? Srdacan pozdrav!
Eucerin

Poštovana,

Hvala vam puno na komentaru i što ste podelili sa nama utiske. Drago nam je da ste zadovoljni!
Naš savet je da nastavite sa upotrebom AntiPigment Dvofaznog seruma koji ćete nanositi pre dnevne, odnosno noćne Hyaluron-Filler Elasticity kreme.
Ukoliko hiperpigmentacije imate samo na toj regiji, onda mozete da koristite na toj regiji AntiPigment korektor, a na ostale devolve lica Hyaluron-Filler + Elasticity preparate.

Vaš Eucerin

ZK,

Moj spas

Proizvod je savršen. Posle toliko pokušaja da se rešim fleka na licu napokon sam pronašla idealan proizvod. Ja ga koristim sa dnevnom kremom iz iste linije. Prvi put da sam se vratila sa mora i da mi je lice lepo kad se pogledam u ogledalo. Fleke nisu nestale 100 % ali su bleđe za 80 %, mogu reći skoro pa jedva vidljive. Hvala

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter