• (10)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Anti-Pigment Dvofazni serum

Efikasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Za svež izgled kože.

Dvostruka efikasnost: Tiamidol i  hijaluronska kiselina za ujednačenu i blistavu kožu

Serum protiv hiperpigmentacija

Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum kombinuje dva seruma koji deluju na različite načine:

  • Tiamidol: efikasni, patentirani sastojak koji deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija. Klinički dokazano smanjuje hiperpigmentacije i redovnom upotrebom sprečava njihov ponovni nastanak.
  • Hijaluronska kiselina: jedna od najefikasnijih hidrirajućih supstanci u koži koja pomaže koži da veže vodu i zadrži vlažnost

Lagana emulzija klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak, a u isto vreme i osvežava kožu. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom. Koža je glatka i izgleda osveženo, ujednačeno i blistavo.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efektnost i dobru podnošljivost na koži

Eucerin Anti-Pigment: klinički dokazano smanjuje hiperpigmentacije

1 - Nanošenje Eucerin Anti pigment Dvofaznog seruma i Anti pigment Dnevne kreme SPF30 dva puta dnevno 8 nedelja. Prikazan primer, pojedinačni rezultati mogu da variraju. BDF podaci.

 

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata* koja je uključila 120 žena starosti između 25 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon dve, a potom i četiri nedelje redovne primene preparata:


   Posle 2 nedelje Posle 4 nedelje
Preparat čini moju kožu ujednačenijom 94% 97%
Preparat čini moju kožu blistavom 100% 100%
Preparat efikasno ublažava postojeće tamne fleke 88% 97%
Preparat sprečava ponovni nastanak tamnih fleka 91% 95%
Preparat smanjuje intenzitet postojećih tamnih fleka 83% 89%

* Beiersdorf AG, PUU novembar 2017.

Često postavljana pitanja

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum uporedo sa drugim Eucerin hidratantnim preparatima ili će doneti rezultate samo ako se koristi u kombinaciji sa preparatima iz Anti-Pigment linije?

Za najbolje rezultate u smanjivanja hiperpigmentacija preporučujemo da koristite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum jednom dnevno u kombinaciji sa drugim preparatima iz Anti-Pigment linije. Serum će i dalje delovati ako se koristi sa drugim hidratantnim preparatima, ali je veoma moguće da će biti potrebno više vremena da rezultati budu vidljivi.

Ako imate hiperpigmentacije, ali vam one nisu jedini problem u vezi starenja kože onda preporučujemo da koristite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum pre jednog od naših Anti-age preparata poput:

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevne kreme SPF 30 i Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme koje popunjavaju fine linije i duboke bore za podmlađen izgled

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Dnevne kreme za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Noćne kreme koje popunjavaju duboke bore i redefinišu konture lice za dugotrajni lifting efekat

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Dnevne kreme i Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Noćne kreme koje poboljšavaju elastičnost kože i popunjavaju duboke bore

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum uporedo sa Eucerin Anti-Pigment Korektorom?

Da. Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum je efikasan u pojačavanju rezultata Anti-Pigment Dnevne i Noćne kreme na celom licu, vratu i dekolteu. Eucerin Anti-Pigment Korektor je posebno formulisan da ujednači pojedinačne, manje regije. Ova dva preparata dobro rade zajedno, ali bi preparate koji sadrže Tiamidol trebalo da nanosite maksimalno četiri puta dnevno.

Možete da koristite jedan od njih ujutru a potom Eucerin Anti-Pigment Dnevnu kremu SPF30 a drugi uveče i posle njega Eucerin Anti-Pigment Noćnu kremu, ili možete da ih koristite u isto vreme i posle njih odgovarajuću dnevnu ili noćnu kremu. Ako ih nanosite u isto vreme, koristite serum prvo, posle njega korektor i na kraju nanesite odgovarajući preparat za negu.

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum umesto preparata za hidrataciju?

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum sadrži hijaluronsku kiselinu koja poboljšava hidriranost kože. On je formulisan da pojača efikasnost naših hidratantnih prearata koji smanjuju pigmentacije. Za najbolje rezultate preporučujemo da ga koristite u kombinaciji sa  drugim prepratima iz Eucerin Anti-Pigment linije.

Eucerin Anti pigment Dvofazni serum ne štiti kožu od sunca. Kako su sunčevi zraci ključni faktor u razvoju hiperpigmentacija važno je da koristite adekvatni preparat za zaštitu od sunca, čak i po oblačnim danima. Preporučujemo da ako koristite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum ujutru, nakon njega nanesete i Eucerin Anti-Pigment Dnevnu kremu SPF 30 kako biste doprineli smanjivanju postojećih tragova akni i zaštitili kožu od sunca. Na taj način ćete smanjiti dalje komplikacije sa pigmentacijama koje su izazvane suncem. Ukoliko planirate da se intenzivnije izlažete suncu, preporučujemo preparat sa većim faktorom zaštite iz Eucerin linije preparata za zaštitu od sunca.

Sastojci

Uputstva

  • Nanosite jednom dnevno (ujutru ili uveče) na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
  • Pritisnite sredinu vrha bočice kako biste osigurali da ćete naneti istu količinu oba seruma. Tokom prve upotrebe seruma, možda ćete morati da pritisnete tri ili četiri puta pre nego što se serum pojavi.
  • Nežno utrljajte u kožu
  • Izbegavajte kontakt sa očima
  • Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa Eucerin Anti-Pigment Dnevnom kremom SPF 30, Eucerin Anti-pigment Noćnom kremom i Eucerin Anti-Pigment Korektorom
  • Nanosite svaki preparat jednom dnevno. Preparate koji sadrže Tiamidol koristite najviše četiri puta dnevno.

Kako da nanesete Eucerin serum za ujednačen ten kože
Pritisnite sredinu vrha bočice kako biste osigurali da ćete dobiti jednaku količinu oba seruma.

Vaša dnevna rutina

Očistite kožu pre nego što nanesete kremu

Temeljno očistite lice pomoću:

Eucerin DermatoCLEAN Mleka za čišćenje lica (ukoliko imate suvu kožu) ili

Eucerin DermatoCLEAN Matirajućeg gela za čišćenje lica (ukoliko imate normalnu i mešovitu kožu)

Pripremite kožu za nanošenje kreme toniranjem

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Nanesite serum protiv hiperpigmentacija

Hidrirajte kožu pomoću Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 ujutru i Eucerin Anti-Pigment noćne kreme uveče.

Za najbolje rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum i/ili Eucerin Anti-Pigment Korektor pre kreme. Serum i korektor bi trebalo koristiti samo jednom dnevno (ujutru ili uveče).

Posle seruma protiv neujednačenog tena nanesite zaštitu od sunca

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Ako tražite dodatnu zaštitu Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje i preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične probleme sa kožom.

Za  korekciju tena posle Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 nanesite Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlije ili tamnije nijanse. Ovi preparati sadrže pigmente u boji koji odmah ujednačavaju ten.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako ...

Probajte drugi preparat ako…

Tražite serum da smanjite pigmentne fleke:

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum efekasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Želite da sprečite ponovni nastanak pigmentnih fleka:

Formulacija koja sadrži Tiamidol pomaže u sprečavanju ponovnog nastanka hiperpigmentacija.

Želite da osvežite svoju kožu i da bude blistava:

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum regeneriše kožu tako da izgleda sveže i blistavo.

Tražite preparat koji će poboljšati stanje kože:

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum pruža koži gladak i svež izgled

Tražite brzu korekciju tena:

Probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Tražite anti-age serum da popunite duboke bore:

Preporučujemo Eucerin Hijaluron-Filer Noćni Intenzivni serum koji ujednačava teksturu kože i podstiče njenu obnovu dok u isto vreme popunjava i najdublje bore.

Eucerin Anti-Pigment linija preparata Za ujednačenu, blistavu kožu

Sunce, hormonski uticaji i starenje mogu biti okidači hiperpigmentacija: tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleke od sunca) zbog kojih koža deluje neujednačeno. Eucerin Antipigment linija je posebno formulisana kako bi ublažila hiperpigmentacije i kako bi ten bio ujednačen i blistav.

Sva tri preparata – dnevna krema, noćna krema i korektor - sadrže Tiamidol, efikasnu, patentiranu komponentu koja deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija smanjujući proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje koji se radovnom upotrebom kontinuirano poboljsavaju.

Ukupna ocena
  • (10)
4,5 od 5 poena / 10 komentar
5 Zvezdica
8
4 Zvezdice
1
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
1
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Ivana NS,

Sunčane fleke

Uvek sam leti imala "simpatične sunčane pegice" koje su u trećoj trudnoći postale izrazito tamne, ogromne fleke. Preko zime bi se samo blago povlačile a već od marta-aprila, ponovo tamnele. Fluid spf 50 mažem od marta meseca ali jednostavno, fleke su uvek bile tu. Leto 2019 je bilo užasno. Serum koristim nedelju dana, definitivno su mi fleke bleđe i to me jako raduje. Uporna sam! Hvala eucerinu ❤️
Ana3212,

Hvala Eucerinu!

Konacno ne moram da mazem dve kreme odvojeno! Olaksano spremanje! Svima preporucujem!
Jeca,

Bakin favorit

Moja baka se kune u ovaj serum. ☺️ Efikasan, lagan, brzo upija, ne lepi se nakon nanosenja. Ma divan!
Milena,

Fleke od sunca

Nakon svakog godisnjeg odmora i letovanja moja se prica ponavlja sa flekama na licu. Koristila sam prosllu Eucerin linjju protiv fleka i bila zadovoljna tako da me je plasila iskreno ova promena. Najvece odusevljenje je ovaj serum! Zato sto se tako brzo upija i ne pravi mi tezak sloj na kozi posto mi je koza mesovita. Vec nekon prve nedelje sam videla malo poboljsanje, nakon cetri znatno. Budite smo uporni, stvarno resi problem.
Iva ,
Već nakon petog korišćenja jedna polovina se ili ispraznila ili mehanizam ne valja. Probava sam posle toga 100 puta i dalje izlazi samo iz jedene polovine providni serum a druga polovina je kao bela krema i nema je. Za ovako skup proizvod i ovakav brend ovo je nedopustivo.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter