• 1/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom
 • 2/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Glavni efekti
 • 3/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Kako se koristi
 • 4/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Ključni sastojci
 • 5/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Studije
 • 6/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Komentar
 • 7/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Srodni preparati
 • 1/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom
 • 2/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Glavni efekti
 • 3/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Kako se koristi
 • 4/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Ključni sastojci
 • 5/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Studije
 • 6/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Komentar
 • 7/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom - Srodni preparati

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom

5.0
1 komentar

Za dehidriranu, osetljivu kožu

Jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju.

O preparatu

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA i UVB zraci.

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena  barijerna  funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Ovi mikroskopski kanali transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži.

Baršunasta, tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantne kreme za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom  pruža intenzivnu, 24-časovnu  hidrataciju i koža je lako upija. Olakšava osećaj zategnutosti u koži i čini kožu glatkom i mekom. SPF 25 i UVA zaštita efikasno sprečavaju oštećenja nastala pod dejstvom UV zraka.  Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantne kreme za lice odgovaraju osetljivoj koži, a takođe ne sadrže parfeme ili parabene.

Kliničke i dermatološke studije

Ovaj preparat je detaljno klinički ispitan u in vitro i in vivo studijama da bi se dokazala efikasnost linije proizvoda kao i da bi se dokazalo da odgovara osetljivoj koži.

365 žena (starosti između 20 i 45 godina) učestvovalo je u testu primene u septembru 2014. g kada su isprobavale primenu preparata tokom dve nedelje. 87 od ovih žena je isprobavalo AQUAporin ACTIVE Hidratantnu kremu za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom. Rezultate primene su analizirali dermatolozi, ali su ih procenjivale i same učesnice.

Glavni nalazi

 • Trenutni rezultati: 98% je primetilo trenutno poboljšanje nivoa hidriranosti kože.
 • Intenzivna hidriranost: pojačana hidriranost tokom 24 sata nakon prve primene.
 • Dugotrajna hidriranost:  pojačana hidriranost 3 dana nakon prestanka redovne primene još uvek je bila prisutna
 • Osećaj glatke i meke kože: 95% je primetilo da je njihova koža glatka i meka
 • Ublažavanje neugodnog osećaja: 95% je izjavilo da je "ublažen osećaj zategnutosti kože"
 • Efikasna zaštita od sunca: 90% veruje da ova krema pruža efikasnu zaštitu od UV zraka.
 • Izuzetno pogodna za osetljivu kožu: 95% se slaže da preparat "posebno odgovara osetljivoj koži".

Svojstva

 • UVA & UVB zaštita
 • bez parfema
 • bez parabena
 • nekomedogeno
 • brzo se upija
 • odlična podloga za šminku

Kako se koristi

Kako se koristi

Nanositi ujutru nakon čišćenja kože lica, blagim pokretima masiranja na lice, vrat i predeo dekoltea. Izbegavati kontakt sa očima.

Vaša svakodnevna rutina nege

Korak 1: Čišćenje

Svu vodootpornu šminku za oči ukloniti pomoću Eucerin DermatoCLEAN Sredstva za skidanje vodootporne maskare i šminke, zatim temeljno očistiti kožu koristeći Eucerin DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje (ako imate suvu kožu) ili pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg gela za čišćenje (namenjenog normalnoj i kombinovanoj koži).

Pročitajte više

Korak 2: Toniranje

Tonirati kožu primenom Eucerin DermatoCLEAN Tonika.

Pročitajte više

Korak 3: Posebna nega

Prvo naneti posebne preparate za negu koje inače koristite, kao što je Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju.

Pročitajte više

Korak 4: Nega

Nastaviti sa Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantnom kremom za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom u jutarnjim časovima pre izlaganja lica suncu. Preko noći koristite preparat bez SPF.  Probajte ili  Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratntnu kremu za lice ili Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice u zavisnosti od tipa Vaše kože.

Pročitajte više

Korak 5: Zaštita

Ako će Vaša koža biti izložena jakom suncu, preporučuje se dodatna zaštita. Probajte Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ za suvu kožu i Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ za normalnu i kombinovanu kožu.

Pročitajte više

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako …

Tražite hidratantnu kremu za lice sa SPF koja intenzivno hidrira.

Ako imate dehidriranu i osetljivu kožu. Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom je posebna formulacija koja prija osetljivoj koži i poboljšava hidriranost kože. Pogodna je za sve tipove kože.

Probajte drugi proizvod ako …

Tražite hidratantnu kremu za lice bez SPF koja intenzivno hidrira. Probajte Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratantnu kremu za lice ili Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice.

Tražite kremu za zaštitu od sunca za lice sa višim zaštitnim faktorom. Faktori 30 i 50 su u obliku losiona i krema dostupni u okviru Eucerin linije preparata za zaštitu od sunca.

Tražite lagani hidratantni losion za telo koji intenzivno hidrira. Probajte Eucerin pH5 Losion za telo.

Imate preosetljivu kožu, čiji glavni simptomi su osećaj vreline, peckanje, svraba, a sve praćeno crvenilom. Probajte Eucerin UltraSENSITIVE Dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima.

Sastojci

Smanjen sadržaj vlage zbog ograničenog broja akvaporina (šematski prikaz).

Smanjen sadržaj vlage zbog ograničenog broja akvaporina (šematski prikaz).

Jedinstvena formulacija koja sadrži gliko-glicerol identičan onom u prirodi, koji je poboljšan derivat glicerola sa odličnim svojstvima hidratacije koja su naučno dokazana. Gliko-glicerol aktivira sopstvene kanale za distribuciju vlažnosti u koži - akvaporine. Ova formulacija pomaže da se ojača prirodna barijerna funkcija kože, da bi se sprečio gubitak vode i osigurala dugotrajna hidriranost.

Često postavljana pitanja (4)

5.0
1 komentara
1
0
0
0
0
 • Chien 3.4.2020.
  Lepo ti stoji nosi je stalno
  Sada imam 29 godina. Počela sam da koristim ovu kremu pre 3 ili 4 godine, i uvek je ponovo kupim kad je ponestane. Nije premasna iako ima SPF, a zahvaljujući njemu znam da mi je koža uvek zaštićena od sunca. Ako se i osećam malo masno posle nanošenja, stavim lagani puder preko (Lush ili Max Factor) i nemam nikakvih problema. Koža mi je uvek hidrirana i zategnuta, bez suvih delova na licu. Zvučim kao reklama, ali uvek ću kupiti ovu kremu ponovo.

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku