• (1)

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom

Za dehidriranu, osetljivu kožu

Jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA i UVB zraci.

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena  barijerna  funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Ovi mikroskopski kanali transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži.

Baršunasta, tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantne kreme za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom  pruža intenzivnu, 24-časovnu  hidrataciju i koža je lako upija. Olakšava osećaj zategnutosti u koži i čini kožu glatkom i mekom. SPF 25 i UVA zaštita efikasno sprečavaju oštećenja nastala pod dejstvom UV zraka.  Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantne kreme za lice odgovaraju osetljivoj koži, a takođe ne sadrže parfeme ili parabene.

Kliničke i dermatološke studije

Ovaj preparat je detaljno klinički ispitan u in vitro i in vivo studijama da bi se dokazala efikasnost linije proizvoda kao i da bi se dokazalo da odgovara osetljivoj koži.

365 žena (starosti između 20 i 45 godina) učestvovalo je u testu primene u septembru 2014. g kada su isprobavale primenu preparata tokom dve nedelje. 87 od ovih žena je isprobavalo AQUAporin ACTIVE Hidratantnu kremu za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom. Rezultate primene su analizirali dermatolozi, ali su ih procenjivale i same učesnice.

GLAVNI NALAZI

  • Trenutni rezultati: 98% je primetilo trenutno poboljšanje nivoa hidriranosti kože.
  • Intenzivna hidriranost: pojačana hidriranost tokom 24 sata nakon prve primene.
  • Dugotrajna hidriranost:  pojačana hidriranost 3 dana nakon prestanka redovne primene još uvek je bila prisutna
  • Osećaj glatke i meke kože: 95% je primetilo da je njihova koža glatka i meka
  • Ublažavanje neugodnog osećaja: 95% je izjavilo da je "ublažen osećaj zategnutosti kože"
  • Efikasna zaštita od sunca: 90% veruje da ova krema pruža efikasnu zaštitu od UV zraka.
  • Izuzetno pogodna za osetljivu kožu: 95% se slaže da preparat "posebno odgovara osetljivoj koži".

Sastojci

Kako se koristi

Nanositi ujutru nakon čišćenja kože lica, blagim pokretima masiranja na lice, vrat i predeo dekoltea. Izbegavati kontakt sa očima.

Žena nanosi kremu

Vaša svakodnevna rutina nege

Žena umiva lice

Svu vodootpornu šminku za oči ukloniti pomoću Eucerin DermatoCLEAN Sredstva za skidanje vodootporne maskare i šminke, zatim temeljno očistiti kožu koristeći Eucerin DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje (ako imate suvu kožu) ili pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg gela za čišćenje (namenjenog normalnoj i kombinovanoj koži).

Žena nanosi tonik

Tonirati kožu primenom Eucerin DermatoCLEAN Tonika.

Žena nanosi kremu za područje oko očiju

Prvo naneti posebne preparate za negu koje inače koristite, kao što je Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju.

Žena nanosi kremu

Nastaviti sa Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantnom kremom za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom u jutarnjim časovima pre izlaganja lica suncu. Preko noći koristite preparat bez SPF.  Probajte ili  Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratntnu kremu za lice ili Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice u zavisnosti od tipa Vaše kože.

Žena nanosi preparat za zaštitu od sunca

Ako će Vaša koža biti izložena jakom suncu, preporučuje se dodatna zaštita. Probajte Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ za suvu kožu i Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ za normalnu i kombinovanu kožu.

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako …

Probajte drugi proizvod ako …

Tražite hidratantnu kremu za lice sa SPF koja intenzivno hidrira.

Ako imate dehidriranu i osetljivu kožu. Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom je posebna formulacija koja prija osetljivoj koži i poboljšava hidriranost kože. Pogodna je za sve tipove kože.

Tražite hidratantnu kremu za lice bez SPF koja intenzivno hidrira. Probajte Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratantnu kremu za lice ili Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice.

Tražite kremu za zaštitu od sunca za lice sa višim zaštitnim faktorom. Faktori 30 i 50 su u obliku losiona i krema dostupni u okviru Eucerin linije preparata za zaštitu od sunca.

Tražite lagani hidratantni losion za telo koji intenzivno hidrira. Probajte Eucerin pH5 Losion za telo.

Imate preosetljivu kožu, čiji glavni simptomi su osećaj vreline, peckanje, svraba, a sve praćeno crvenilom. Probajte Eucerin UltraSENSITIVE Dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima.

Često postavljana pitanja

Kako izabrati pravu hidratantnu kremu za sebe?

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom  je posebno dobra za one koji imaju osetljivu kožu a traže hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira i sadrži SPF. Potražite informacije o drugim hidratantnim kremama i različitim tipovima kože u okviru našeg veb-sajta, ali ako niste sigurni, preporučujemo da se obratite farmaceutu ili dermatologu radi postavljanja direktne dijagnoze.

Kako pripremiti kožu lica pre korišćenja Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantne kreme za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom?

Započnite svoju rutinsku jutarnju negu lica temeljnim ali nežnim čišćenjem pomoću  Eucerin DermatoCLEAN Blagog mleka za čišćenje ili Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg gela za čišćenje. Nastavite sa Eucerin DermatoCLEAN Tonikom. Ako tražite brzo rešenje za čišćenje, probajte Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje. Kada koža postane čista, biće bolje pripremljena da upije aktivne sastojke iz AQUAporin ACTIVE Hidratantne kreme za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom. Preporučujemo da koristite samo jedan proizvod koji sadrži SPF tokom dana. Nastavite svoju večernju rutinu čišćenja ili sa  Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganom hidratantnom kremom za lice ili Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatom hidratantnom kremom za lice u zavisnosti od tipa Vaše kože.

Zašto preparate za zaštitu od sunca treba uključiti u svoju rutinsku dnevnu negu lica?

Veoma je važno da se koža lica zaštiti od sunca. Ona je tanja i mnogo osetljivija na uticaj UVA i UVB zraka u odnosu na kožu tela. Pošto nije zaštićeno odećom, naše lice je izloženo suncu tokom cele godine. Produženo izlaganje UV zracima takođe smanjuje aktivnost akvaporina, uzrokujući izgled, ali i osećaj, suve i dehidrirane kože. Preparati za zaštitu od sunca pomažu da se izbegne oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i pojava hiperpigmentacija.

Zašto su dehidriranoj i osetljivoj koži potrebni posebni preparati za zaštitu od sunca?

Koža je obično osetljiva ili dehidrirana zbog narušene barijerne funkcije. Kao rezultat toga ona mnogo više reaguje na sunčevu svetlost i podložnija je oštećenjima. Sunčeva svetlost može izazvati dalju dehidrataciju osetljive kože, pogoršavajući simptome i čineći je još suvljom nego ranije. Dobra je ideja da se koriste preparati koji su posebno formulisani za osetljivu kožu, jer je manje verovatno da će oni izazvati neželjene reakcije kože. Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom štiti kožu od dejstva UVA i UVB zraka. Za intenzivniju zaštitu, probajte Eucerin Sun preparate za zaštitu od sunca za lice sa SPF 30 ili 50+.

AQUAporin Active preparati za negu lica Intenzivna i dugotrajna hidratacija iznutra

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna  funkcija kože koja deluje kao prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

 

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili pomoću vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Međutim koža ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Jedinstvena formulacija  Eucerin AQUAporin ACTIVE linije preparata poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože, i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. 

 

Akvaporini su mikroskopski kanali koji transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE formulacije poboljšavaju njihovu prirodnu snagu. Sve formulacije sadrže gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože.

 

Pošto svaki tip kože – normalna, suva, masna, kombinovana - može postati dehidriran, Eucerin AQUAporin ACTIVE linija ima na raspolaganju proizvode za svaki tip kože posebno. Svi pružaju intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju, smanjuju osećaj zategnutosti u koži, i čine kožu glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da ova linija preparata  odgovara osetljivoj koži i ovi preparati ne sadrže parfeme i parabene.

Ukupna ocena
  • (1)
5 od 5 poena / 1 komentar
5 Zvezdica
1
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Chien,

Lepo ti stoji nosi je stalno

Sada imam 29 godina. Počela sam da koristim ovu kremu pre 3 ili 4 godine, i uvek je ponovo kupim kad je ponestane. Nije premasna iako ima SPF, a zahvaljujući njemu znam da mi je koža uvek zaštićena od sunca. Ako se i osećam malo masno posle nanošenja, stavim lagani puder preko (Lush ili Max Factor) i nemam nikakvih problema. Koža mi je uvek hidrirana i zategnuta, bez suvih delova na licu. Zvučim kao reklama, ali uvek ću kupiti ovu kremu ponovo.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter