• (5)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju

Za dehidriranu, osetljivu kožupodručja oko očiju

Hidratantna krema koja pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju i ublažava nadutost i tamne kolutove  oko očiju.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju je inovativna hidratantna krema za negu područja oko očiju koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini je mekom, glatkom i blistavom. Ona takođe smanajuje pojavu nadutosti i tamnih kolutova oko očiju.

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena  barijerna  funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva.

Koža oko očiju je posebno tanka, i u slučaju dehidrirane i osetljive kože više ispoljava znakove stresa i umora, kao što su nadutost i tamni kolutovi. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Oni transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži. Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju dodatno sadrži osvežavajući ginseng (ženšen), a pakovanje ima aplikator za rashlađivanje kako bi delovao protiv pojave nadutosti i tamnih kolutova.

Eucerin AQUAporin Krema za negu područija oko očiju pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju za svež, obnovljen izgled. Deluje protiv nadutosti, nastanka tamnih kolutova i smanjuje pojavu finih linija. Klinički i dermatološki je dokazano da odgovara osetljivoj koži, a takođe ne sadrži parfeme ili parabene. Takođe je i oftalmološki ispitana i nađeno je da odgovara osobama koje nose kontaktna sočiva.

Kliničke i dermatološke studije

Preparat je detaljno klinički ispitan u in vitro i in vivo studijama da bi se dokazala efikasnost linije proizvoda kao i da bi se dokazalo da odgovara osetljivoj koži.

365 žena (starosti između 20 i 45 godina) učestvovalo je u testu primene u septembru 2014. g kada su isprobavale primenu preparata tokom dve nedelje. 102 od ovih žena su isprobale AQUAporin ACTIVE Kremu za negu područja oko očiju. Rezultate primene su analizirali dermatolozi, ali su ih procenjivale i same učesnice.

GLAVNI NALAZI

  • Trenutni rezultati:  92% je osetilo"istovremeno obnovljenu i osveženu kožu"
  • Intenzivna hidratacija: pojačana hidriranost tokom 24 sata nakon prve primene.
  • Dugotrajna hidriranost:  pojačana hidriranost 3 dana nakon prestanka redovne primene još uvek je bila prisutna  
  • Mlađi izgled: 86% je osetilo da je njihova koža predela oko očiju"obnovljena i osvežena".
  • Visoka podnošljivost: 93% se složilo da je proizvod izuzetno odgovarajući za osetljivu kožu. Takođe je odgovarajući i za osobe koje nose kontaktna sočiva. 
  • Smanjena nadutosti: vrećice oko očiju su bile za 20,8% manje vidljive nakon 9 nedelja primene.

Sastojci

Kako se koristi

Nanositi blagim tapkanjem pomoću priloženog aplikatora za rashlađivanje na osetljivu kožu oko očiju, i ujutru i uveče. Za poseban osvežavajući efekat, držati u frižideru pre primene.

Žena nanosi kremu za negu područja oko očiju

Vaša svakodnevna rutina nege

Žena nanosi tonik

Tonirati kožu primenom  Eucerin DermatoCLEAN Tonika.

Žena nanosi kremu za područje oko očiju

Naneti Eucerin AQUAporin ACTIVE Kremu za negu područja oko očiju.

Žena nanosi kremu

Nastaviti sa Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantnom kremom za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom u jutarnjim časovima. Preko noći nastavite sa hidratantnom kremom bez SPF. Ako imate normalnu i kombinovanu kožu koristite Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratntnu kremu za lice, a ako imate suvu kožu, koristite Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice.

Žena nanosi preparat za zaštitu od sunca

Ako će Vaša koža biti izložena jakom suncu, preporučuje se primena dodatnog SPF. Probajte Eucerin Kremu za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+  za suvu kožu i Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ za normalnu i kombinovanu kožu.

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako …

Probajte drugi proizvod ako …

Tražite hidratantnu kremu za negu područja oko očiju koja intenzivno hidrira.

Želeli biste da umanjite pojavu znakova umora na osetljivoj koži oko očiju, kao što su nadutost i tamni kolutovi.

Tražite kremu za negu područja oko očiju koja smanjuje pojavu bora. Probajte Eucerin Hyal-Urea Kremu za negu područja oko očiju.

Tražite kremu za negu područja oko očiju koja deluje na fine linije i bore na osetljivoj koži oko očiju. Probajte Eucerin Q10 Kremu za negu područja oko očiju SPF 6.

Tražite kremu za negu područja oko očiju sa dodatnim SPF koja smanjuje pojavu bora. Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Eye Cream koji sadrži SPF 15 za zaštitu od UVA i UVB zraka.

Često postavljana pitanja

Kako izabrati pravu hidratantnu kremu za sebe?

Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju je posebno dobra za one koji traže kremu za negu područja oko očiju koja intenzivno hidrira i smanjuje nadutost i tamne kolutove. Informacije o drugim kremama za negu područja oko očijurazličitim tipovima kože možete naći u okviru našeg veb-sajta, ali ako niste sigurni, preporučujemo da se obratite farmaceutu ili dermatologu radi postavljanja direktne dijagnoze.

Kako prpremiti kožu lica pre korišćenja Eucerin AQUAporin ACTIVE Kreme za negu područja oko očiju?

Započnite uklanjanjem sve vodootporne šminke za oči. Za vodootpornu šminku za oči, što obuhvata i najtvrdokorniju maskaru, probajte Eucerin DermatoCLEAN Sredstvo za skidanje vodootporne maskare i šminke, Zatim temeljno očistite lice koristeći sredstvo za čišćenje koje odgovara Vašem tipu kože, nastavljajući sa Eucerin DermatoCLEAN Tonikom. Ako tražite brzo rešenje za čišćenje, probajte Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje. On se takođe može koristiti za uklanjanje šminke za oči koja se rastvara u vodi. Kada osetljiva koža oko očiju postane čista, biće bolje pripremljena da upije aktivne sastojke iz AQUAporin ACTIVE Kreme za negu područja oko očiju.

Zašto je potrebna posebna krema za negu područja oko očiju?

Koža oko očiju je tanja od ostale kože na licu i posebno je osetljiva na sve vrste spoljašnjih uticaja. Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju sadrži posebne sastojke, lipide koji imaju mali kapacitet za širenje, da bi se obezbedilo da neće dopreti do vežnjače (konjunktive - mukozne membrana koja oblaže izloženi deo očne jabučice i unutrašnju stranu kapaka) i izazvati suzenje ili osećaj pečenja. Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju je i klinički i oftalmološki ispitana i tako je dokazano da je bezbedna za oči. Ova formulacija je takođe obogaćena ekstraktom ginsenga (ženšena) i snabdevena je sa aplikatorom za rashlađivanje da bi se poboljšala efikasnost u delovanju protiv nadutosti i tamnih kolutova.

AQUAporin Active preparati za negu lica Intenzivna i dugotrajna hidratacija iznutra

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna  funkcija kože koja deluje kao prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

 

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili pomoću vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Međutim koža ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Jedinstvena formulacija  Eucerin AQUAporin ACTIVE linije preparata poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože, i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. 

 

Akvaporini su mikroskopski kanali koji transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE formulacije poboljšavaju njihovu prirodnu snagu. Sve formulacije sadrže gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože.

 

Pošto svaki tip kože – normalna, suva, masna, kombinovana - može postati dehidriran, Eucerin AQUAporin ACTIVE linija ima na raspolaganju proizvode za svaki tip kože posebno. Svi pružaju intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju, smanjuju osećaj zategnutosti u koži, i čine kožu glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da ova linija preparata  odgovara osetljivoj koži i ovi preparati ne sadrže parfeme i parabene.

Ukupna ocena
  • (5)
4,6 od 5 poena / 5 komentar
5 Zvezdica
4
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
1
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Milica,
Koristim Aquaporin kremicu i mogu vam reci da sam prezadovoljna,koristim kremicu ujutru i uvece,nakon nekoliko dana koriscenja primerila sam razliku...Koza oko ociju mi je postala cvrsca a tamni kolutovi su postali svetliji 😊 Konacno sam pronasla kremicu koja nesto radi i postala mi je sastavni deo rutine 🤗 Omiljena mi je i drago mi je sto je vise necu menjati i presrecna sam sto sam pronasla pravi proizvod 💖💖💖
Bilja,
Osvezava i zateze kozu ispod ociju. Prezadovoljna.
Mara,
Imam 28 godina, masnu i osetljivu kozu, da li mogu da koristim ovu kremu za predeo oko ociju?
Eucerin

Poštovana,

Ovo je preparat koji je lagane teksture i namenjen je osetljivoj koži tako da možete da ga koristite.

Vaš Eucerin

Zoran,

Izazvao mi je alergijsku reakciju

Koristio sam ovaj proizvod oko 2 godine i zaista bio prezadovoljan. Zaista je radilo to sto je napisano da radi. Zadnje pakovanje sam kupio pre 3 meseca i od tada je zona oko ociju pocela da reaguje burno prilikom svakog koriscenja. Nisam odmah shvatio sta je u pitanju, tek kada sam uocio da se posle svakog nanosenja kreme oko ociju javljala reakcija u vidu otoka oko ociju koja je trajala 2 dana. Da li je specificno pakovanje bilo osteceno iii je promenjen sastav kreme u medjuvremenu pitanje je za Eucerin. I dalje koristim veliki broj vasih preparata i sustinski sam vrlo zadovoljan.
Eucerin

Poštovani,

Hvala što ste nam pisali. Preparat nije menjao svoju formulaciju.

Možete da nas kontaktirate putem ovog upitnika pa ćemo dodatno proveriti o čemu je reč.

Vaš Eucerin

Bojan,

Super

Jakoo dobra kremica. Zaista pomaze. Suludo zvuci ali deluje bolje ako se drzi u frizideru. Sve preporuke za osobe koje imaju problema sa podocnjacima

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter