• 1/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju
 • 2/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Glavni efekti
 • 3/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Kako se koristi
 • 4/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Ključni sastojci
 • 5/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Studije
 • 6/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Komentar
 • 7/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Srodni preparati
 • 1/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju
 • 2/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Glavni efekti
 • 3/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Kako se koristi
 • 4/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Ključni sastojci
 • 5/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Studije
 • 6/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Komentar
 • 7/7 Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju - Srodni preparati

Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju

4.7
6 komentar

Za dehidriranu, osetljivu kožupodručja oko očiju

Hidratantna krema koja pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju i ublažava nadutost i tamne kolutove  oko očiju.

O preparatu

Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju je inovativna hidratantna krema za negu područja oko očiju koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini je mekom, glatkom i blistavom. Ona takođe smanajuje pojavu nadutosti i tamnih kolutova oko očiju.

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena  barijerna  funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva.

Koža oko očiju je posebno tanka, i u slučaju dehidrirane i osetljive kože više ispoljava znakove stresa i umora, kao što su nadutost i tamni kolutovi. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Oni transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži. Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju dodatno sadrži osvežavajući ginseng (ženšen), a pakovanje ima aplikator za rashlađivanje kako bi delovao protiv pojave nadutosti i tamnih kolutova.

Eucerin AQUAporin Krema za negu područija oko očiju pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju za svež, obnovljen izgled. Deluje protiv nadutosti, nastanka tamnih kolutova i smanjuje pojavu finih linija. Klinički i dermatološki je dokazano da odgovara osetljivoj koži, a takođe ne sadrži parfeme ili parabene. Takođe je i oftalmološki ispitana i nađeno je da odgovara osobama koje nose kontaktna sočiva.

Kliničke i dermatološke studije

Preparat je detaljno klinički ispitan u in vitro i in vivo studijama da bi se dokazala efikasnost linije proizvoda kao i da bi se dokazalo da odgovara osetljivoj koži.

365 žena (starosti između 20 i 45 godina) učestvovalo je u testu primene u septembru 2014. g kada su isprobavale primenu preparata tokom dve nedelje. 102 od ovih žena su isprobale AQUAporin ACTIVE Kremu za negu područja oko očiju. Rezultate primene su analizirali dermatolozi, ali su ih procenjivale i same učesnice.

Glavni nalazi

 • Trenutni rezultati:  92% je osetilo"istovremeno obnovljenu i osveženu kožu"
 • Intenzivna hidratacija: pojačana hidriranost tokom 24 sata nakon prve primene.
 • Dugotrajna hidriranost:  pojačana hidriranost 3 dana nakon prestanka redovne primene još uvek je bila prisutna  
 • Mlađi izgled: 86% je osetilo da je njihova koža predela oko očiju"obnovljena i osvežena".
 • Visoka podnošljivost: 93% se složilo da je proizvod izuzetno odgovarajući za osetljivu kožu. Takođe je odgovarajući i za osobe koje nose kontaktna sočiva. 
 • Smanjena nadutosti: vrećice oko očiju su bile za 20,8% manje vidljive nakon 9 nedelja primene.

Svojstva

 • bez parfema
 • bez parabena
 • bez alkohola
 • nekomedogeno
 • oftalmološki testirano
 • pogodno za upotrebu kod osoba sa kontaktnim sočivima
 • brzo se upija
 • odlična podloga za šminku

Kako se koristi

Kako se koristi

Nanositi blagim tapkanjem pomoću priloženog aplikatora za rashlađivanje na osetljivu kožu oko očiju, i ujutru i uveče. Za poseban osvežavajući efekat, držati u frižideru pre primene.

Vaša svakodnevna rutina nege

Korak 1: Čišćenje

Pročitajte više

Korak 2: Toniranje

Tonirati kožu primenom  Eucerin DermatoCLEAN Tonika.

Pročitajte više

Korak 3: Posebna nega

Naneti Eucerin AQUAporin ACTIVE Kremu za negu područja oko očiju.

Pročitajte više

Korak 4: Nega

Nastaviti sa Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantnom kremom za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom u jutarnjim časovima. Preko noći nastavite sa hidratantnom kremom bez SPF. Ako imate normalnu i kombinovanu kožu koristite Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratntnu kremu za lice, a ako imate suvu kožu, koristite Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice.

Pročitajte više

Korak 5: Zaštita

Ako će Vaša koža biti izložena jakom suncu, preporučuje se primena dodatnog SPF. Probajte Eucerin Kremu za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+  za suvu kožu i Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ za normalnu i kombinovanu kožu.

Pročitajte više

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako …

Tražite hidratantnu kremu za negu područja oko očiju koja intenzivno hidrira.

Želeli biste da umanjite pojavu znakova umora na osetljivoj koži oko očiju, kao što su nadutost i tamni kolutovi.

Probajte drugi proizvod ako …

Tražite kremu za negu područja oko očiju koja smanjuje pojavu bora. Probajte Eucerin Hyal-Urea Kremu za negu područja oko očiju.

Tražite kremu za negu područja oko očiju koja deluje na fine linije i bore na osetljivoj koži oko očiju. Probajte Eucerin Q10 Kremu za negu područja oko očiju SPF 6.

Tražite kremu za negu područja oko očiju sa dodatnim SPF koja smanjuje pojavu bora. Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Eye Cream koji sadrži SPF 15 za zaštitu od UVA i UVB zraka.

Sastojci

Smanjen sadržaj vlage zbog ograničenog broja akvaporina (šematski prikaz).

Smanjen sadržaj vlage zbog ograničenog broja akvaporina (šematski prikaz).

Jedinstvena formulacija koja sadrži gliko-glicerol identičan onom u prirodi, koji je poboljšan derivat glicerola sa odličnim svojstvima hidratacije koja su naučno dokazana. Gliko-glicerol aktivira sopstvene kanale za distribuciju vlažnosti u koži - akvaporine. Ova formulacija pomaže da se ojača prirodna barijerna funkcija kože, da bi se sprečio gubitak vode i osigurala dugotrajna hidriranost.

Često postavljana pitanja (3)

4.7
6 komentara
5
0
1
0
0
 • Katarina 28.3.2021.
  Kupila sam kremu u nadi da ce mi se s a jiti podočnjaci a izazvala je alergijski reakciju i kad je nanesem jošsu mi više otečeni o tamniji.
 • Milica 5.6.2020.
  Koristim Aquaporin kremicu i mogu vam reci da sam prezadovoljna,koristim kremicu ujutru i uvece,nakon nekoliko dana koriscenja primerila sam razliku...Koza oko ociju mi je postala cvrsca a tamni kolutovi su postali svetliji 😊 Konacno sam pronasla kremicu koja nesto radi i postala mi je sastavni deo rutine 🤗 Omiljena mi je i drago mi je sto je vise necu menjati i presrecna sam sto sam pronasla pravi proizvod 💖💖💖
 • Bilja 11.4.2020.
  Osvezava i zateze kozu ispod ociju. Prezadovoljna.
 • Učitaj više

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku