• (3)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin pH5 Losion za telo

Aktivira zaštitu same kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti

Losion za telo za posebne potrebe osetljive kože, pruža 24-časovnu hidrataciju.

Eucerin pH5 Losion za telo je blag, ali efikasan losion posebno kreiran za potrebe osetljive kože tela. Sadrži pH5 enzimsku zaštitu, za koju je klinički dokazano da aktivira enzime same kože. Ojačavanjem prirodne zaštite kože iznutra, ova jedinstvena formulacija pomaže u obnovi pH nivoa, potpomaže regeneraciju i obnavlja skladišta vlage same kože i do 24 sata. Takođe se pokazalo da sprečava 90% polenske penetracije kroz kožu, pa je stoga pogodna za upotrebu na koži sklonoj alergijama. Zahvaljujući dekspantenolu, formulacija ima isceliteljska svojstva. Koristite svakodnevno za dugotrajnu zaštitu i meku, nežnu kožu.

Kliničke studije

Dokazano je da pH5 enzimska zaštita, koja se nalazi u Eucerin pH5 Losionu za telo, ojačava prirodnu zaštitnu barijeru kože, pružajući odličnu efikasnost i podnošljivost, čak i na prethodno oštećenoj koži.

Glavni rezultati

  • Aktivnost enzima je značajno pojačana kod dobrovoljaca koji su tretirani Eucerin preparatima za osetljivu kožu koji sadrže aktivnu kombinaciju pH5 citratnog pufera, dekspantenola i glicerina.
  • Hidratantnost kože je, takođe, značajno povećana u poređenju s placebo tretmanom. 
  • Dalja studija je potvrdila da su Eucerin pH5 preparati pogodni za upotrebu na koži sklonoj alergijama.

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  • Nanesite Eucerin pH5 Losion za telo svakoga dana, kako biste dobili 24-časovnu zaštitu i meku, baršunastu kožu.

Žena nanosi negu na ruku

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin pH5 Losion za telo ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate osetljivu kožu tela ili patite od alergija tipa 1, ili želite da pružite svojoj koži najbolju zaštitu:

Eucerin pH5 Losion za telo je izuzetno blag losion koji pomaže u ojačavanju i vraćanju hidratacije osetljivoj koži. Takođe je pokazano da sprečava 90% polenske penetracije kroz kožu.

Želite hidratantni preparat za osetljivu kožu lica i posebno za suve delove tela:
Imate osetljivu, suvu kožu:

Probajte bogati, blagi preparat Eucerin pH5 Losion F,ili ako želite hidratantni preparat i za kožu tela, probajte preparat Eucerin pH5 Cream F.

Imate suvu, grubu ili zategnutu kožu:
Želite preparat za čišćenje za osetljivu kožu:
Želite kremu za osetljivu kožu svojih ruku:
Želite da zaštite i vratite hidratantnost svojim usnama:

Probajte Eucerin Stik za negu usana za dnevnu negu ili Eucerin Balsam za regeneraciju i negu usana za umirivanje i oporavak ispucalih usana.

Često postavljena pitanja

Šta je enzimska zaštita?

Eucerin istraživanja o koži su razvila metodu procene aktivnosti enzima tripsin prisutnog u najvišem sloju kože. Laboratorijska ispitivanja su dokazala da ga Eucerin preparati za osetljivu kožu aktiviraju kako bi se ojačala prirodna odbrana kože iznutra.

Koji je aktivni princip Eucerin pH preparata?

Eucerin pH preparati za čišćenje i hidrataciju sadrže veoma blage, dermatološki testirane sastojske idealne za osetljivu kožu i osetljivu suvu kožu. Svi ovi preparati imaju odličnu kompatibilnost sa kožom i štite je od svakodnevnih stresova iz okoline. PH5 citratni pufer koji se nalazi u Eucerin pH5 preparatima prirodno stabilizuje hidrolipidni film kože. Glicerin i dekspantenol štite od isušivanja i pomažu regeneraciju kože.

Kako možete znati da je preparat bezbedan za osetljivu kožu?

Eucerin preparati za osetljivu kožu su specijalno razvijeni da bi kombinovali zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Međutim, uopšteno gledano, ako isprobavate novi preparat, nanesite ga u više navrata na kožu na prevoju lakta. Ako se ne javi crvenilo, oticanje ili svrab, preparat se može smatrati kompatibilnim sa vašom kožom.

Konsultujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom ako imate nedoumica u vezi sa bilo kojim od vaših simptoma.

Eucerin linija za osetljivu kožu Aktiviranje prirodne odbrane kože

Naša koža je prirodno dobro zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi do pojave iritacije i isušivanja.
Eucerin nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Ukupna ocena
  • (3)
5 od 5 poena / 3 komentar
5 Stars
3
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Gogi,

Najbolji proizvod ikada

Dok nisam pocela da koristim, isprobala sam sve, ali nista nije davalo rezultate. Tek sa ovim losionom sam osetila takvo olaksanje, to se ne moze, opisati. Hvala vam sto postojitex
Gogi,

Najbolji proizvod ikada

Dok nisam pocela da koristim, isprobala sam sve, ali nista nije davalo rezultate. Tek sa ovim losionom sam osetila takvo olaksanje, to se ne moze, opisati. Hvala vam sto postojitex
Gogi,

Najbolji proizvod ikada

Dok nisam pocela da koristim, isprobala sam sve, ali nista nije davalo rezultate. Tek sa ovim losionom sam osetila takvo olaksanje, to se ne moze, opisati. Hvala vam sto postojitex

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

Eucerin-newsletter