Eucerin Put Lepote

Klub lojalnosti

Prikaži više

Novi put lepote

Pravo je vreme za novi put lepote uz Eucerin digitalni program lojalnosti

Koristite svoju Eucerin® aplikaciju ili je preuzmite sa Google Play/Apple App Store, odnosno pitajte svog apotekara kako da postanete član Eucerin® kluba lojalnosti i OSTVARITE PRAVO NA POKLON!

Za prikupljenih 100 poena prilikom kupovine preparata uz evidentiranje u Eucerin® aplikaciji, NA POKLON ćete dobiti:

Novi Eucerin® digitalni Program lojalnosti "Put lepote" traje od 15.11.2021. do 28.2.2022. Kupovinom Eucerin preparata u vrednosti od 100 poena u ovom periodu, ostvarujete pravo na poklon. Broj poena koji nosi svaki preparat možete pogledati iza naziva svakog preparata u sekciji Eucerin® preparati u aplikaciji.

Poklon kod se može iskoristiti u apoteci u kojoj je sakupljen dovoljan broj poklon poena. Paralelno možete otvoriti više "Puteva lepote" koji će biti vezani za različite apoteke. Nakon što dostignete prag za poklon u određenoj apoteci, u toj apoteci možete preuzeti poklon.

Kako bi se svim učesnicima Eucerin® Programa lojalnosti "Put lepote" dale jednake šanse za poklone, dosadašnje statusne kategorije (bronzana, srebrna i zlatna) se ukidaju. Na taj način će svi učesnici "Puta lepote" u svakom ciklusu imati iste mogućnosti da dođu do nagrada, a kao dodatnu zahvalnost za vernost, spremamo vam nova iznenađenja. Dodatno, kroz aplikaciju možete sakupljati dodatne poklon poene i drugim aktivnostima, npr. kao što su pozovi prijatelja ili bonus za prvu kupovinu.


Pokloni

Da biste došli do poklona, koristite svoju Eucerin® „Put lepote“ aplikaciju ili započnite njeno korišcenje na sledeći način:

  1. Preuzmite na svoj mobilni uređaj besplatnu Eucerin® aplikaciju „Put lepote“ sa Google Play/Apple App Store.
  2. Napravite svoj Eucerin® nalog da biste u svakom trenutku, brzo i lako, mogli da pristupite aplikaciji i sakupljate poene.
  3. Kupujući Eucerin® preparate važno je da ih redovno unosite u aplikaciju. Prvo je potrebno slikati fiskalni račun (tako da svi podaci sa računa budu vidljivi - zapravo da se vidi ceo račun), a zatim skenirati bar-kodove kupljenih preparata. Umesto skeniranja kupljeni preparati se mogu izabrati u ponuđenoj listi. Svaka kupovina će biti validirana (u roku od 48 sati) od strane Eucerin® administratora.
  4. Svaki Eucerin® preparat nosi određen broj poklon poena. Spisak Eucerin® preparata sa pripadajućim poklon poenima možete pogledati u aplikaciji. Nakon sakupljenog dovoljnog broja poklon poena, kroz aplikaciju dobijate poklon kod.
  5. Posetite apoteku u kojoj ste kupovali Eucerin® preparate, pokažite dodeljeni poklon kod i preuzmite svoj poklon: Eucerin® DermatoCLEAN Matirajući gel za čišćenje lica 200 ml i Eucerin® pH5 Losion za telo 200 ml. Poklon kod je moguće iskoristiti samo jednom.


Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku