Eucerin put lepote

Klub lojalnosti

2 0 minuta čitanja
Prikaži više

ZAPOČNITE NOVI PUT LEPOTE UZ Eucerin® DIGITALNI PROGRAM LOJALNOSTI

Koristite svoju Eucerin® aplikaciju ili je preuzmite sa Google Play/Apple App Store, odnosno pitajte svog apotekara kako da postanete član Eucerin® kluba lojalnosti i

OSTVARITE PRAVO NA POKLON!

 

Za prikupljenih 100 poena prilikom kupovine preparata uz evidentiranje u Eucerin® aplikaciji,

NA POKLON ćete dobiti:

 

Novi Eucerin® digitalni Program lojalnosti „Put lepote“ traje od 01.11. 2023. do 29.02.2024.

 

Kupovinom Eucerin preparata u vrednosti od 100 poena u ovom periodu, ostvarujete pravo na poklon. Broj poena koji nosi svaki preparat možete pogledati iza naziva svakog preparata u sekciji Eucerin® preparati u aplikaciji.

Poklon kod se može iskoristiti u apoteci u kojoj je sakupljen dovoljan broj poklon poena. Paralelno možete otvoriti više „Puteva lepote“ koji će biti vezani za različite apoteke. Nakon što dostignete prag za poklon u određenoj apoteci, u toj apoteci možete preuzeti poklon.

Kako bi se svim učesnicima Eucerin® Programa lojalnosti „Put lepote“ dale jednake šanse za poklone, dosadašnje statusne kategorije (bronzana, srebrna i zlatna) se ukidaju. Na taj način će svi učesnici „Puta lepote“ u svakom ciklusu imati iste mogućnosti da dođu do nagrada, a kao dodatnu zahvalnost za vernost, spremamo vam nova iznenađenja.

Dodatno, kroz aplikaciju možete sakupljati dodatne poklon poene i drugim aktivnostima, npr. kao što su pozovi prijatelja ili bonus za prvu kupovinu.

Da biste došli do poklona, koristite svoju Eucerin® „Put lepote“ aplikaciju ili započnite njeno korišćenje na sledeći način:

  1. Preuzmite na svoj mobilni uređaj besplatnu Eucerin® aplikaciju „Put lepote“ sa Google Play/Apple App Store.
  2. Napravite svoj Eucerin® nalog da biste u svakom trenutku, brzo i lako, mogli da pristupite aplikaciji i sakupljate poene.
  3. Kupujući Eucerin® preparate važno je da ih redovno unosite u aplikaciju. Prvo je potrebno slikati fiskalni račun (tako da svi podaci sa računa budu vidljivi - zapravo da se vidi ceo račun), a zatim skenirati bar-kodove kupljenih preparata. Umesto skeniranja kupljeni preparati se mogu izabrati u ponuđenoj listi. Svaka kupovina će biti validirana (u roku od 48 sati) od strane Eucerin® administratora.
  4. Svaki Eucerin® preparat nosi određen broj poklon poena. Spisak Eucerin® preparata sa pripadajućim poklon poenima možete pogledati u aplikaciji. Nakon sakupljenog dovoljnog broja poklon poena, kroz aplikaciju dobijate poklon kod.
  5. Za sve kupovine za koje ste u određenom kalendarskom mesecu ostvarili pravo na poklon, poklon će vaš čekati u apoteci od 15-og u narednom mesecu. Posetite apoteku u kojoj ste kupovali Eucerin® preparate, pokažite dodeljeni poklon kod i preuzmite svoj poklon: Eucerin Aquaphor regenerativna mast 45ml i Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarna voda 100ml

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku