Eucerin promotivna pakovanja i poklon kupovine

Poklon kupovine i promopakovanja

13 0 minuta čitanja
Prikaži više

Iskoristite povoljnost specijalnih promotivnih pakovanja i dobićete drugi Eucerin preparat sa popustom ili gratis.

*Količine su ograničene!

PODMLAĐENA I LEPA KOŽA U SVIM GODINAMA

 

PODMLAĐENA I LEPA KOŽA U SVIM GODINAMA


Formulacija Eucerin®Hyaluron-Filler linija obezbeđuje koži trostruke efekte anti-age nege, dok, istovremeno, preparati iz određenih linija ciljano deluju na individualne znakove starenja, poput bora, opadanja volumena ili gubitka elastičnosti i sjaja

Eucerin® Hyaluron-Filler linije

Starenje kože se ispoljava kroz tri prepoznatljiva stadijuma koji na različite načine utiču na izgled lica. Prvi znaci starenja, koji se pojavljuju već u dvadesetim, su fine linije i bore. Nakon toga dolazi period u kome opada volumen kože, a zbog toga lice izgleda umorno. U zrelim godinama koža je se sve manje elastična i gubi sjaj i mladalačku svežinu.

Pojedini znakovi starenja karakteristični su za određeno životno doba, ali ne moraju se svima dešavati u istim godinama. Svaka koža u zavisnosti od genetike, načina života i spoljašnjih faktora, stari na različit način. Zato je veoma važno da se anti-age nega bira ne samo prema tipu kože i godinama, već i prema individualnim znacima starenja.

Eucerin®Hyaluron-Filler linije preparata pružaju upravo tu mogućnost.

Unapređena Eucerin®Hyaluron-Filler formulacija

S obzirom da je jedan od osnovnih uzroka starenja kože smanjenje nivoa hijalurona, osnova formulacije ovih linija sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koja nadoknađuje rezerve hijalurona i popunjava bore na površini, ali duboko u koži. Pored nadoknade hijaluronaske kiseline, za vidljivo podmlađen izgled kože, neophodna je i stimulisanje njene proizvodnje. Zbog toga formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparata sadrži i bioaktivne glicin saponine koji podstiču stvaranje hijalurona. Dodatno, treći sastojak ovih linija, enoksolon, zadužen je za usporavanje razgradnje hijaluronske kiseline i zaštitu nivoa hijalurona u koži.

Unapređena Eucerin®Hyaluron-Filler formulacija zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka pruža trostruki efekat antiage nege: vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Ali to nije sve. U tri različite anti-age Eucerin®Hyaluron-Filler linije osnovna formulacija obogaćena je pažljivo odabranim sastojcima koji ciljano deluju na određene simptome starenja. Vaše je samo da izaberete onu liniju koja odgovara onim znacima starenja kože koji su najočigledniji na vašem licu.

Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity krema

Za popunjavanje prvih bora i optimalnu hidrataciju kože najbolji izbor su preparati iz osnovne Eucerin®Hyaluron-Filler linije, koji obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži.

U periodu kada lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože povratiće redovna nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije. Kreme za dnevnu negu iz ove linije sadrže i magnolol i oligopeptide koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora.

Kada je u pitanju zrela koža bez elastičnosti i čvrstine, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Unapređena formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparata izlazi u susret svim potrebama zrelih godina jer nudi odgovor na sve izazove na putu do glatke,  blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća čvrstinu i elastičnost i ujednačava ten!

UZ EUCERIN® ZIMA JE SJAJNA

U okviru već omiljene pretpraznične akcije Uz Eucerin® zima je sjajna, od 15.novembra do 15.decembra, u bolje snabdevenim apotekama uz kupovinu Eucerin® anti-age preparata na poklon dobijate neseser sa mini pakovanjima Eucerin® anti-age krema i kupon sa 30% popusta na sledeću kupovinu anti-age preparata.

 

 

POKLONITE SVOJOJ KOŽI DODIR MLADOSTI

 

POKLONITE SVOJOJ KOŽI DODIR MLADOSTI


Nega preparatima iz  Eucerin®Hyaluron-Filler linija ispunjavaju sve potrebe vaše kože

Šta biste želeli da vam pruži anti-age nega? Da vidljivo popunjava bore? Da vraća mladalačke konture vašem licu? Da učini da vaša koža ponovo bude elastična i blistava? Nega preparatima iz  Eucerin® Hyaluron-Filler linija ispunjavaju sve potrebe vaše kože, ali i vaše želje da umanjite baš one simptome starenja koji su najuočljiviji na vašem licu

 

Starenje kože se ispoljava kroz tri prepoznatljiva simptoma koji na različite načine utiču na izgled lica. Prvi znaci starenja, koji se pojavljuju već u dvadesetim, su fine linije i bore. Nakon toga dolazi period u kome opada volumen kože, a zbog toga lice izgleda umorno. U zrelim godinama koža je se sve manje elastična i gubi sjaj i mladalačku svežinu.

Pojedini simptomi starenja karakteristični su za određeno životno doba, ali ne moraju se svima dešavati u isto vreme. Svaka koža u zavisnosti od genetike, načina života i spoljnih faktora, stari na različit način. Zato je veoma važno da anti-age negu biramo ne samo prema tipu kože i godinama, već i prema individualnim znacima starenja.

Eucerin®Hyaluron-Filler linije preparata pružaju upravo tu mogućnost.

S obzirom da je jedan od osnovnih uzroka starenja kože smanjenje nivoa hijalurona, osnova formulacije ovih linija sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koja nadoknađuje rezerve hijalurona i popunjava bore na površini, ali duboko u koži. Ovaj efekat se obezbeđuje tako što hijaluronska kiselina dugog lanca aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, dok hijaluronska kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu - prodire u dublje slojeve obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

S obzirom da je za vidljivo podmlađen izgled kože, osim nadoknade hijaluronaske kiseline neophodno i stimulisanje njene proizvodnje, formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparata sadrži i bioaktivne glicin saponine, koji podstiču stvaranje hijalurona. Treći, novi sastojak ovih linija, enoksolon, zadužen je za usporavanje razgradnje hijaluronske kiseline i zaštitu nivoa hijalurona u koži.

Unapređena Eucerin®Hyaluron-Filler formulacija zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka pruža trostruki efekat antiage nege: vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Ali to nije sve, u tri različite antiage Eucerin®Hyaluron-Filler linije osnovna formulacija je obogaćena pažljivo odabranim sastojcima, koji ciljano deluju na određene simptome starenja. Vaše je samo da izaberete onu liniju koja odgovara onim znacima starenja kože koji su najočigledniji na vašem licu.

Eucerin® Hyaluron-Filler linija

 

Za popunjavanje prvih bora i optimalnu hidrataciju kože najbolji izbor su preparati iz osnovne Eucerin® Hyaluron-Filler linije, koji obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. Svi preparati iz ove linije sadrže trostruko efikasnu unapređenu Eucerin® Hyaluron-Filler formulaciju, s tim da je noćna krema za sve tipove kože obogaćena koncentrovanim dekspantenolom koji podržava proces regeneracije kože tokom noći. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža je podmlađena, optimalno hidrirana, a vidljivost bora umanjena.


Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linija

 

 

 

 

U periodu kada lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože povratiće redovna nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije. Kreme za dnevnu negu iz ove linije, pored unapređene trostruko efikasne Eucerin® Hyaluron-Filler formulacije, sadrže magnolol i oligopeptide, koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Noćna krema iz ove linije takođe sadrži dekspantenol. Nakon redovnog korišćenja preparata iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija

 

 

 

 

Kada je u pitanju zrela koža koja pokazuje i gubitak elastičnosti i čvrstine, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Preparati iz ove linije sadrže i moćne aktivne sastojke poput arktina i silimarina, koji jačaju kožu, povećavaju njenu elastičnost i podstiču obnavljanje kolagena doprinoseći njenoj čvrstini. Noćna krema iz ove linije sadrži i arganovo ulje, koje intezivno hrani i pospešuje proces regeneracije kože tokom sna. Redovna rutina nege prepratima iz Eucerin® Elasticity + Filler linije vraća koži blistavost, čvrstinu i elastičnost!


U bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija u kojima uz dnevnu kremu noćnu dobijate sa 50% popusta

 

INFO PLUS: U toku oktobra i novembra u bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija u kojima uz dnevnu kremu noćnu dobijate sa 50% popustaQ10 – ZA KOŽU KOJA BLISTA U SVIM GODINAMA

Da bi vaša koža bila glatka, čvrsta i elastična potrebne su joj energija, regeneracija i snaga za borbu sa oksidativnim stresom koje će joj obezbediti nega Eucerin®Q10 ACTIVE preparatima

Q10 – ZA KOŽU KOJA BLISTA U SVIM GODINAMA

Nasuprot tradicionalnom uverenju da se izgled kože u zrelim godinama može predvideti prema izgledu kože majke ili bake, moderna nauka dokazala je da na to presudnu ulogu, čak 90%, ima nega, a ne genetika ili drugi spoljni i unutrašnji faktori.

Ali, ako se u obzir uzme da nasleđe nije samo puka genetika, već da veoma često navike i rutinu nege ćerke i unuke preuzimaju od svojih majki i baka, ovaj odnos donekle se menja.

Koliko uticaja na način nege imaju majke ili bake, dokazuje i činjenica da, čak i sada kada na tržištu ima više proizvoda za negu nego ikada, mlade dame kao prvu antiage negu često biraju upravo kreme sa mamine police u kupatilu.

Nažalost, u većini slučajeva to nije dobar izbor jer u 20-.tim, kada se pojavljuju prvi znaci starenja, i u zrelim godinama koža ima različite potrebe.

Ali, i u odnosu na ovo pravilo, postoje izuzeci.

Eucerin Q10 ACTIVE linija

Jedan od njih je Eucerin®Q10 ACTIVE linija, upravo zbog koenzima Q10 koji čini osnovu formulacije ove linije.

Koenzim Q10 prirodno sadrži i sintetiše naš organizam. U ćelijama kože, on doprinosi pretvaranju hranljivih materija u energiju, jačajući njihov odbrambeni i regenerativni potencijal. Takođe koenzim Q10 ima sposobnost da neutrališe slobodne radikale nastale usled delovanja faktora spoljne sredine, kao što su UV zraci i zagađenje, koji doprinose razgradnji kolagena i elastina.

Tako doprinosi da naša koža izgleda mladalački sveže i jedro.

Nivo koenzima Q10 u koži dostiže vrhunac negde između 20. i 30.godine, a nakon toga koža prirodno počinje da gubi sposobnost sinteze ove supstance. Zbog toga gubi i čvrstinu, nedostaje joj blistavost i elastičnost, a na površini se pojavljuju bore.

Preparati koji sadrže koenzim Q 10 preporučuju se kao preventivna i prva antiage  sa ciljem popunjavanja prvih bora, ali i kao antiage nega u zrelijim godinama, posebno ukoliko koža pokazuje znake osetljivosti i izgleda umorno.

Koenzim Q10  u formulaciji antiage preparata doprineće vraćanju energije ćelijama, ojačati regenerativne potencijale kože i njenu sposobnost odbrane od oksidativnog stresa.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija obuhvata kreme za dnevnu i noćnu negu za sve tipove kože, kao i kremu za negu osetljivog područja oko očiju, a bogata je koenzimom Q10. Nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zbog antioksidanasa - vitamina C, E i H koje sadrže, preparati iz ove linije dodatno smanjuju osetljivost kože i jačaju njene potencijale u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz  Eucerin®Q10 ACTIVE linije, čija je dobra podnošljivost na koži dokazana kliničkim studijama, koža dobija zdravi sjaj i svežinu, a bore se umanjuju.

INFO PLUS: Tokom januara, do isteka zaliha, u apotekama možete pronaći specijalna pakovanja iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije, koja, uz dnevnu kremu koja odgovara vašem tipu kože, sadrže univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni!Moć dermatološke nege da menja život

AKO SE VAŠA KOŽA OSEĆA DOBRO, OSEĆATE SE I VI!

120 godina brenda Eucerin

Veza između zadovoljstva sobom i zdravlja i lepote kože je nesumnjiva. Ako naša koža ima probleme, imamo ih i mi. Gruba, suva i ispucala koža, tamne fleke, akne, starenje …sve ove neželjene promene na koži direktno utiču na našu svakodnevicu i to kako doživljavamo sebe, a time i na opšti kvalitet našeg života.

Aida Alilović-Jokanović

„Iako sam se zbog posla često šminkala, nikada nisam imala posebne probleme sa kožom. Ali, nakon trudnoće sam se suočila sa problemom tamnih fleka koje su nastale kao posledica izlaganja suncu. Hiperpigmentacije su najpre bile sitne, jedva primetne, a vremenom su rasle i širile se. To je počelo da mi smeta i da utiče na moje samopouzdanje,“ kaže Aida Alilović-Jokanović,TV voditeljka i kreator modnog brenda Wholly wear i dodaje: „Na preporuku dermatologa i mnogih prijateljica počela sam da koristim Eucerin® Anti-Pigment liniju. Nakon dve nedelje uočila sam fenomenalne rezultate, koji su bili sve očigledniji. Konačno sam ponovo mogla da iz kuće izađem nenašminkana i da se dobro osećam.“

Deleći svoje uverenje o moći nege da promeni život, Aida želi da pomogne mnogobrojnim ženama koje se bore sa problemom hiperpigmentacija. Iz istih motiva, da drugima pomognu da prevaziđu nesigurnost, stid, tugu, stres, pa čak i usamljenost izazvanu problemima kože, svoje iskustvo sa problemima kože i načinima na koji su ih prevazišli, povodom obeležavanja 120 godina brenda Eucerin®, podelili su i drugi korisnici.

Karina

“Obožavam trijatlon, ali skoro da sam odustala od tog sporta već na prvom takmičenju. Dobila sam toliko plikova na stopalima da su poslednjih pet kilometara trke bili noćna mora. Sada ni na trening ne idem bez Aqaphora. Zahvaljujući njemu ne samo da ne osećam bol. nego se osećam sigurno zato što znam da je moja koža zbrinuta,” opisuje svoje iskustvo 41-godišnja Karina.

Andjelika

“Kada iz porodilišta  kući donesete zdravo dete to je velika radost. Ne slutite da sve to može da padne u vodu zbog neprospavanih noći i nemoći da pomognete svom detetu. Džonatan se nalazio u začaranom krugu atopijskog dermatitisa, koža ga je svrbela, neprestano se češao, a zbog toga su nastajale rane koje su ga bolele,“ kaže 29-godišnja Anđelika, majka 11-mesečnog dečaka i s olakšanjem priznaje da zahvaljujući Eucerin®AtopiControl preparatima ponovo može da uživa u tome što je mama.

Sara

“Ne plašim se da budem ono što jesam, ali kada je starenje u pitanju, želela sam da budem mlađa verzija sebe. Zato sam probala čak i botoks,” objašnjava izazove svojih zrelih godina tokom kojih je imala negativna iskustva sa botoksom 53-godišnja Sara i dodaje: “Definitivno ga više neću koristiti. Zahvaljujući serumu sa hijaluronskom kiselinom sada ponovo mogu da ličim na sebe.” .

Aida, Karina, Anđelika i Sara samo su četiri dame među milionima ljudi širom sveta koji potvrđuju da im je pronalaženje odgovarajuće nege promenilo život. Pri izboru pravog preparata one su se vodile preporukom dermatologa, farmaceuta i prijatelja, ali i činjenicim da se radi o brendu sa dugom tradicijom i inovacijama koje su pokretale i pokreću promene u celoj kozmetičkoj industriji.

TRADICIJA&INOVACIJE

Tradicija i inovacije

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®. Kompaniju je 1882.godine osnovao apotekar Pol Bajersdorf (Paul C. Beiersdorf) iz Hambruga, a najbližih saradnik bio mu je profesor Una (prof.Paul Gerson Unna), začetnik moderne dermatologije, poznat po objašnjenju zaštitne funkcije kože kao njene najznačanije uloge.

Kompanija Beiersdorf napravila je svojevremenu medicinsku revoluciju na početku XX veka otkrićem Eucerit podloge. Otkriće ove tehnološke baze na kojoj su se razvijale prve stabilne emulzije vode u ulju, omogućilo je razvoj kozmetičke industrije onakve kakvu je poznajemo danas.

Prva Eucerin ph5 linija

Formulacije mnogih linija Eucerin® preparata koje sada doživljavamo tradicionalnim došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Među njima su pH5 linija, zasnovana na pH5 masti, prvom preparatu koji zahvaljujući citratnim puferima garantuje očuvanje i obnovu zaštitnog kiselog sloja kože, i UreaRepair linija sa aktivnom komponentom uree, koja se i sada smatra zlatnim standardom u nezi suve kože.

Eucerin Hyaluron-Filler

Veliki korak dalje za celu dermokozmetičku industriju i njen ulazak u oblast antige nege, Eucerin® pravi 2006.godine formulacijom Eucerin®Hyaluron-Filler krema za dnevnu i noćnu negu. Ova formulacija koja sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i saponine koji stimulišu prirodne mehanizme kože da proizvodi hijaluron, i danas je jedinstvena u celoj kozmetičkoj industriji.

Eucerin Anti-pigment linija

Sledeća velika Eucerin® inovacija dolazi već 2018.godine sa Anti-pigment linijom. U osnovi formulacije ove linije nalazi se Eucerin® patentirani Thiamidol®, aktivna supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50.000 supstanci u Eucerin®istraživačkom centru pokazala kao najefikasnija u ublažavanju hiperpigmentacija i sprečavanju njihovog ponovnog nastanka.

Osim saradnje sa dermatolozima i farmaceutima i kliničkih ispitivanja svih svojih preparata, tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje mišljenju korisnika, budućih i onih koji to već jesu. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali, kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivost efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe. Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

 

 

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku