Eucerin promotivna pakovanja i poklon kupovine

Poklon kupovine i promopakovanja

19 0 minuta čitanja
Prikaži više

Iskoristite povoljnost specijalnih promotivnih pakovanja i dobićete drugi Eucerin preparat sa popustom ili gratis.

*Količine su ograničene!

25% popusta na preparate iz Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linije

25% popusta na preparate iz Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linije
Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linija

BLISTAJTE I U ZRELIM GODINAMA!

Lepa i sveža koža više nije rezervisana samo za mladalačko doba. O tome svedoče mnoge dame za koje nikada ne biste pomislili da su već ušle u šestu deceniju. U svojim pedesetim i šezdesetim one izgledaju fantastično i žive maksimalno ispunjen život.

Ove dame znakove starenja svoje kože prihvataju kao odraz neprocenjivog iskustva i uspešno savladanih životnih izazova. Ali, to ne znači da svojoj koži ne posvećuju pažnju koja joj je potrebnu da bi bila blistava i elastična, bore umanjene, a ten ujednačen. Zato biraju dokazano efikasnu negu.

Najčešći znakovi starenja kože u zrelim godinama su gubitak elastičnosti, produbljivanje bora i pojava tamnih fleka na koži, a preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije klinički i dermatološki dokazano pružaju odgovor na sve pomenute izazove – obezbeđuju popunjavanje dubokih bora, poboljšanje elastičnosti i ujednačavanje tena.

Ova linija sadrži sve preparate neophodne za dnevnu i noćnu i dodatnu negu, čak i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke koja pruža 24-časovnu hidrataciju i vidno podmađuje kožu ruku.

Osnovu formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity linije čini kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca, koja vidljivo popunjava duboke bore, kao i bore na površini kože. Pojedinačno, u određenim preparatima, osnovna formulacija obogaćena je sastojcima koji deluju ciljano na određene simptome kože u zrelim godinama.

Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity krema

  • Formulacija dnevnih krema sa SPF 15 ili SPF 30 sadrži i arktin, koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u ćelijama kože, i silymarin, moćni antioksidans koji usporava gubitak kolagena i elastina.Ovi sastojci doprinose usporavanju formiranja novih bora i čine kožu čvršćom i elastičnijom.
  • Noćna krema obogaćena je dekspantenolom, koji stimuliše regeneraciju kože tokom noći, kao i arganavim uljem bogatim negujućim lipidima, koje dodatno pomaže regeneraciju i čini kožu glatkom.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum

  • Formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D seruma i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kreme za negu ruku sadrže  Eucerin® patentirani Thiamidol®.  Ovaj inovativni sastojak deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija smаnjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Zahvaljujući tome ovi preparati, pored popunjavanja bora i poboljšanja elastičnosti kože, obezbeđuju umanjenje fleka i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Ispitivanje u kome je učestvovalo 120 dama starosti između 55 i 65 godina pokazalo je da u 100% slučajeva, nakon četiri nedelje upotrebe, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum poboljšava elastičnost kože, daje joj mladalački sjaj, smanjuje vidljivost fleka i čini je čvršćom i blistavijom.

Kompletnu negu koju zreloj koži pruža Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija zaokružuje Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Krema za područje oko očiju SPF 15. Redovnom upotrebom ove kreme, koja je jedan od retkih antirida koji sadrže UVA i UVB zaštitu,  poboljšava se elastičnost i čvrstina kože i popunjavaju duboke bore u osetljivom području oko očiju.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity cena umanjena za 25 odsto!

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity preparate koji pružaju odgovor na sve tri dimenzije efikasne anti-age nege u zrelim godinam do kraja avgusta možete pronaći u bolje snabdevenim apotekama po ceni umanjenoj za 25 odsto!

ZAŠTITA OD SUNCA ZU KOJU UVEK DOBIJATE VIŠE

ZAŠTITA OD SUNCA UZ KOJU UVEK DOBIJATE VIŠE

Ovoga leta možete svojoj koži priuštiti svu neophodnu negu i zaštitu jer u bolje snabdevenim apotekama Eucerin® preparate za zaštitu od sunca do kraja avgusta možete nabaviti po ceni sniženoj 30%

 

Spremate li se za odlazak na more ili tokom radne sedmice, a posebno vikendom, svaki slobodan trenutak koristite da vreme provedete pored reke, u prirodi i bašti ili na terasi?

Svejedno koji je vaš odgovor na ovo pitanje, pri tome sigurno tražite i preparate koji će vam pomoći da to vreme ostane bezbrižno, to jest da adekvatno zaštitite svoju kožu od sunca.

U tome će vam pomoći nekoliko Eucerin® saveta.

Zahvaljujući unapređenim i novim formulacijama koje pružaju višestruke efekte, zaštita od sunca više nije samo to.

Eucerin® tonirani preparati za zaštitu od sunca nude pouzdanu i efikasnu zaštitu od sunca

Eucerin® tonirani preparati za zaštitu od sunca nude pouzdanu i efikasnu zaštitu od sunca, a istovremenu obezbeđuju svu neophodnu negu prilagođenu individualnim potrebama kože. Uz to nude rešenje i za potrebu da ten izgleda ujednačenije.

U pitanju su tonirani preparati za zaštitu od sunca specijalno formulisani prema potrebama kože koja stari, koja je sklona hiperpigmentacijama od sunca ili masna i sklona aknama.Dve nijanse ovih preparate, svetlija i tamnija, razvijene su u saradnji sa profesionalnim šminkerima i savršeno se prilagođavaju tonu kože, doprinoseći da osim što je zaštićena, izgleda ujednačeno i blistavo.

Za održanje zdravlja naše kože tokom izlaganja suncu veoma je važno da preparate za zaštitu od sunca koristimo redovno, a mnogi od nas se ne pridržavaju tog pravila zbog lepljivog i masnog traga koji nakon nanošenja ostaje na koži.

Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+

Ovaj problem rešava Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+, koji pruža visoko efikasnu i pouzdanu zaštitu od negativnih efekata sunca, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente. Zahvaljujući tome samo par trenutaka nakon nanošenja koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

Kada su deca u pitanju primena pravila odgovornog ponašanja na suncu i redovno nanošenje preparata za zaštitu od sunca još su važniji nego za odrasle. Zato je važno da za zaštitu dečje kože biramo specijalno formulisane preparate i da oni budu praktični za upotrebu.

Eucerin® Sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+

Formulacije Eucerin® preparata za zaštitu osetljive dečje kože od sunca nude sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem, neguju i umiruju osetljivu dečju kožu.  Pakovanja ovih preparata prilagođena su porodičnim navikama. Eucerin® Sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ od 300 ml omogućava nanošenje preporučene, dovoljne količine preparata, a zahvaljujući pumpici čini postupak nanošenja lakšim i bržim.

VIŠE OD UV ZAŠTITE

Unapređena formulacija Eucerin® linije za zaštitu od sunca zasnovana je na spektralnoj tehnologiji koja kombinuje visoko efikasnu UV i fizičku i biološku zaštitu kože od posledica dejstva vidljive svetlosti visoke energije. Fizičku zaštitu od negativnih efekata takozvane plave, to jest HEVIS ((High Energy Visible Light) svetlosti, u formulaciji Eucerin® preparata za zaštitu od sunca obezbeđuju obojeni pigmenti, koji apsorbuju i reflektuju UV i plavu svetlost sprečavajući oksidativni stres u koži. U biološkoj zaštiti glavnu ulogu igraju likokalkon A, koji neutrališe slobodne radikale nastale pod uticajem UV i plave svetlosti, i gliciretinska kiselina, koja pruža podršku prirodnim mehanizmima obnove DNK ćelija kože.

 

 

KOMPLETNA NEGA I ZAŠTITA ZA UJEDNAČEN TEN I MANJE FLEKA!

KOMPLETNA NEGA I ZAŠTITA ZA UJEDNAČEN TEN I MANJE FLEKA!


Eucerin borba za ujednačen ten

Prema iskustvu dermatologa hiperpigmentacije su jedan od najvećih izazova u želji mnogih dama da postignu i održe lepotu i zdravlje kože. Ovaj izazov postaje još komplikovaniji dolaskom sunčanih dana jer, iako tamne fleke na koži mogu nastati iz različitih razloga, glavni uzrok njihove pojave je nezaštićeno izlaganje suncu.

Naučno objašnjenje ove uzročno-posledične veze je veoma jednostavno. Uloga melanina u našoj koži je da je štiti od sunca. Upravo zahvaljujući melaninu, naša koža ima sposobnost da potamni i na taj način se brani od štetnih uticaja UV zračenja.

Nastanak melanina u koži kontroliše enzim tirozinaza. Neadekvatna zaštita od sunca i nezaštićeno izlaganje UV zračenju dovodi do nekotrolisane proizvodnje tirozinaze, a time i do prekomerne proizvodnje melanina. Tako nastaju hiperpigmentacije.

Borba za ujednačen ten zato zahteva redovnu negu i visokoefikasnu zaštitu od sunca specijalno formulasanu prema potrebama kože sklone hiperpigmentacijama.

U potrazi za sastojkom koji daje nаjbolje i nаjznаčаjnije efekte u smаnjenju hiperpigmentacija i sprečаvаnju njihovog ponovnog pojаvljivаnja Eucerin® istraživački centar je tokom desetogodišnjeg istraživanja testirao oko 50 000 supstanci. Kao najefikasniji sastojak, koji klinički i dermatološki dokazano umanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, pokazao se tiamidol. U pitanju je jedinstvena supstanca koja deluje na uzrok, a ne na posledicu – smanjuje proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju.Eucerin AntiPigment linja

Osnovu formulicaije preparata Eucerin®Anti-Pigment linije i Eucerin® Pigment Control preparata za negu i zaštitu od sunca čini Eucerin® patentirani ®Thiamidol. Zahvaljujući tome redovna nega i zaštita preparatima iz ovih linija umanjuje tamne mrlje na koži i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

„Moja dnevna rutina borbe protiv hiperpigmentacija podrazumevala je kombinaciju svih preparata iz Eucerin®Anti-Pigment linije uz poštovanje preporuke da ih tokom dana nanosim maksimalno četiri puta. Ujutru sam koristila dnevnu kremu i korektor. Uveče serum i noćnu kremu. Serum sadrži i hijaluronsku kiselinu, tako da sam istovremeno imala i anti-age negu. Rezultate sam videla već posle dve nedelje. Tokom proleća i leta uključila sam Eucerin® preparate za zaštitu od sunca specijalno namenjene umanjenju hiperpigmentacija i moj ten je izgledao sve bolje,“ potvrđuje Aida Alilović-Jokanović TV voditeljka i dizajnerka, koja je nakon spontanog deljenja iskustva koje je imala u borbi sa flekama na licu postala zaštitno lice Eucerin®Anti-Pigment linije na svetskom niovu.

Kada je zaštita od sunca kože sklone hiperpignmentacijama u pitanju, baš kako kaže Aida, dolazak proleća momenat je da u svoju jutarnju rutinu obavezno uvedete preparate sa visokom zaštitom od sunca.

Eucerin® Pigment Control Tonirani Fluidi za zaštitu od sunca SPF 50+

Od ovog proleća, ta rutina doneće vam još više zadovoljstva i samopuzdanja jer novi Eucerin® Pigment Control Tonirani Fluidi za zaštitu od sunca SPF 50+ osim što pomažu u prevenciji nastanka hiperpigmentacija izazvanih suncem, poseduju i pigmente koji pružaju ujednačen izgled vašem tenu i pokrivaju fleke. Tonovi svetlije i tamnije nijanse razvijeni su u saradnji saprofesionalnim šminkerima, a vaše je samo da izaberete koji odgovara prirodnom tonu vaše kože i kažete zbogom tečnim puderima, ali i flekama od sunca!

Superiorna zaštita od sunca koju pruža Eucerin® Pigment Control Tonirani Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ podrazumeva i fizičku i biološku zaštitu od posledica dejstva takozvane HEVIS svetlosti (High-Energy Visible Light) koja može da izazove pojavu hiperpigmentacija i prevremeno starenje kože.

Eucerin® Pigment Control Tonirani Fluidi za zaštitu od sunca SPF 50+

Fizička zaštita od negativnih efekata plave svetlosti u formulaciji ovih preparata postiže se obojenim pigmentima, koji apsorbujući i reflektujući UV i plavu svetlost sprečavaju oksidativni stres. U biološkoj zaštiti glavnu ulogu igraju likokalkon A, koji neutrališe slobodne radikale nastale pod uticajem UV i plave svetlosti, i gliciretinska kiselina, koja  pruža podršku prirodnim mehanizmima obnove DNK ćelija kože.

Umanjenje hiperpigmentacija u formulaciji Eucerin® Pigment Control Toniranih Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+, obezbeđuje Eucerin®patentirani Thiamidol®, a zahvaljujući pigmentima u svetlijoj i tamnijoj boji, fleke su trenutno manje vidljive.

Uz poštovanje ostalih pravila ponašanja na suncu, Eucerin® anti-pigment nega i Eucerin® Pigment Control zaštita od sunca učiniće da ovog leta vaš ten blista svakog dana.

Eucerin specijalno pakovanje

INFO PLUS: U bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja koja, pored Eucerin® Anti-Pigment Dnevne kreme SPF30, sadrže Eucerin® Anti-Pigment Noćnu kremu po upola manjoj ceni.

POKLONITE SVOJOJ KOŽI DODIR MLADOSTI

 

POKLONITE SVOJOJ KOŽI DODIR MLADOSTI


Nega preparatima iz  Eucerin®Hyaluron-Filler linija ispunjavaju sve potrebe vaše kože

Šta biste želeli da vam pruži anti-age nega? Da vidljivo popunjava bore? Da vraća mladalačke konture vašem licu? Da učini da vaša koža ponovo bude elastična i blistava? Nega preparatima iz  Eucerin® Hyaluron-Filler linija ispunjavaju sve potrebe vaše kože, ali i vaše želje da umanjite baš one simptome starenja koji su najuočljiviji na vašem licu

 

Starenje kože se ispoljava kroz tri prepoznatljiva simptoma koji na različite načine utiču na izgled lica. Prvi znaci starenja, koji se pojavljuju već u dvadesetim, su fine linije i bore. Nakon toga dolazi period u kome opada volumen kože, a zbog toga lice izgleda umorno. U zrelim godinama koža je se sve manje elastična i gubi sjaj i mladalačku svežinu.

Pojedini simptomi starenja karakteristični su za određeno životno doba, ali ne moraju se svima dešavati u isto vreme. Svaka koža u zavisnosti od genetike, načina života i spoljnih faktora, stari na različit način. Zato je veoma važno da anti-age negu biramo ne samo prema tipu kože i godinama, već i prema individualnim znacima starenja.

Eucerin®Hyaluron-Filler linije preparata pružaju upravo tu mogućnost.

S obzirom da je jedan od osnovnih uzroka starenja kože smanjenje nivoa hijalurona, osnova formulacije ovih linija sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koja nadoknađuje rezerve hijalurona i popunjava bore na površini, ali duboko u koži. Ovaj efekat se obezbeđuje tako što hijaluronska kiselina dugog lanca aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, dok hijaluronska kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu - prodire u dublje slojeve obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

S obzirom da je za vidljivo podmlađen izgled kože, osim nadoknade hijaluronaske kiseline neophodno i stimulisanje njene proizvodnje, formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparata sadrži i bioaktivne glicin saponine, koji podstiču stvaranje hijalurona. Treći, novi sastojak ovih linija, enoksolon, zadužen je za usporavanje razgradnje hijaluronske kiseline i zaštitu nivoa hijalurona u koži.

Unapređena Eucerin®Hyaluron-Filler formulacija zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka pruža trostruki efekat antiage nege: vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Ali to nije sve, u tri različite antiage Eucerin®Hyaluron-Filler linije osnovna formulacija je obogaćena pažljivo odabranim sastojcima, koji ciljano deluju na određene simptome starenja. Vaše je samo da izaberete onu liniju koja odgovara onim znacima starenja kože koji su najočigledniji na vašem licu.

Eucerin® Hyaluron-Filler linija

 

Za popunjavanje prvih bora i optimalnu hidrataciju kože najbolji izbor su preparati iz osnovne Eucerin® Hyaluron-Filler linije, koji obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. Svi preparati iz ove linije sadrže trostruko efikasnu unapređenu Eucerin® Hyaluron-Filler formulaciju, s tim da je noćna krema za sve tipove kože obogaćena koncentrovanim dekspantenolom koji podržava proces regeneracije kože tokom noći. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža je podmlađena, optimalno hidrirana, a vidljivost bora umanjena.


Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linija

 

 

 

 

U periodu kada lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože povratiće redovna nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije. Kreme za dnevnu negu iz ove linije, pored unapređene trostruko efikasne Eucerin® Hyaluron-Filler formulacije, sadrže magnolol i oligopeptide, koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Noćna krema iz ove linije takođe sadrži dekspantenol. Nakon redovnog korišćenja preparata iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija

 

 

 

 

Kada je u pitanju zrela koža koja pokazuje i gubitak elastičnosti i čvrstine, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Preparati iz ove linije sadrže i moćne aktivne sastojke poput arktina i silimarina, koji jačaju kožu, povećavaju njenu elastičnost i podstiču obnavljanje kolagena doprinoseći njenoj čvrstini. Noćna krema iz ove linije sadrži i arganovo ulje, koje intezivno hrani i pospešuje proces regeneracije kože tokom sna. Redovna rutina nege prepratima iz Eucerin® Elasticity + Filler linije vraća koži blistavost, čvrstinu i elastičnost!


U toku februara i marta u bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija u kojima uz dnevnu kremu noćnu dobijate sa 50% popusta

 

INFO PLUS: U toku februara i marta u bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija u kojima uz dnevnu kremu noćnu dobijate sa 50% popustaQ10 – ZA KOŽU KOJA BLISTA U SVIM GODINAMA

Da bi vaša koža bila glatka, čvrsta i elastična potrebne su joj energija, regeneracija i snaga za borbu sa oksidativnim stresom koje će joj obezbediti nega Eucerin®Q10 ACTIVE preparatima

Q10 – ZA KOŽU KOJA BLISTA U SVIM GODINAMA

Nasuprot tradicionalnom uverenju da se izgled kože u zrelim godinama može predvideti prema izgledu kože majke ili bake, moderna nauka dokazala je da na to presudnu ulogu, čak 90%, ima nega, a ne genetika ili drugi spoljni i unutrašnji faktori.

Ali, ako se u obzir uzme da nasleđe nije samo puka genetika, već da veoma često navike i rutinu nege ćerke i unuke preuzimaju od svojih majki i baka, ovaj odnos donekle se menja.

Koliko uticaja na način nege imaju majke ili bake, dokazuje i činjenica da, čak i sada kada na tržištu ima više proizvoda za negu nego ikada, mlade dame kao prvu antiage negu često biraju upravo kreme sa mamine police u kupatilu.

Nažalost, u većini slučajeva to nije dobar izbor jer u 20-.tim, kada se pojavljuju prvi znaci starenja, i u zrelim godinama koža ima različite potrebe.

Ali, i u odnosu na ovo pravilo, postoje izuzeci.

Eucerin Q10 ACTIVE linija

Jedan od njih je Eucerin®Q10 ACTIVE linija, upravo zbog koenzima Q10 koji čini osnovu formulacije ove linije.

Koenzim Q10 prirodno sadrži i sintetiše naš organizam. U ćelijama kože, on doprinosi pretvaranju hranljivih materija u energiju, jačajući njihov odbrambeni i regenerativni potencijal. Takođe koenzim Q10 ima sposobnost da neutrališe slobodne radikale nastale usled delovanja faktora spoljne sredine, kao što su UV zraci i zagađenje, koji doprinose razgradnji kolagena i elastina.

Tako doprinosi da naša koža izgleda mladalački sveže i jedro.

Nivo koenzima Q10 u koži dostiže vrhunac negde između 20. i 30.godine, a nakon toga koža prirodno počinje da gubi sposobnost sinteze ove supstance. Zbog toga gubi i čvrstinu, nedostaje joj blistavost i elastičnost, a na površini se pojavljuju bore.

Preparati koji sadrže koenzim Q 10 preporučuju se kao preventivna i prva antiage  sa ciljem popunjavanja prvih bora, ali i kao antiage nega u zrelijim godinama, posebno ukoliko koža pokazuje znake osetljivosti i izgleda umorno.

Koenzim Q10  u formulaciji antiage preparata doprineće vraćanju energije ćelijama, ojačati regenerativne potencijale kože i njenu sposobnost odbrane od oksidativnog stresa.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija obuhvata kreme za dnevnu i noćnu negu za sve tipove kože, kao i kremu za negu osetljivog područja oko očiju, a bogata je koenzimom Q10. Nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zbog antioksidanasa - vitamina C, E i H koje sadrže, preparati iz ove linije dodatno smanjuju osetljivost kože i jačaju njene potencijale u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz  Eucerin®Q10 ACTIVE linije, čija je dobra podnošljivost na koži dokazana kliničkim studijama, koža dobija zdravi sjaj i svežinu, a bore se umanjuju.

INFO PLUS: Tokom januara, do isteka zaliha, u apotekama možete pronaći specijalna pakovanja iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije, koja, uz dnevnu kremu koja odgovara vašem tipu kože, sadrže univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni!Moć dermatološke nege da menja život

AKO SE VAŠA KOŽA OSEĆA DOBRO, OSEĆATE SE I VI!

120 godina brenda Eucerin

Veza između zadovoljstva sobom i zdravlja i lepote kože je nesumnjiva. Ako naša koža ima probleme, imamo ih i mi. Gruba, suva i ispucala koža, tamne fleke, akne, starenje …sve ove neželjene promene na koži direktno utiču na našu svakodnevicu i to kako doživljavamo sebe, a time i na opšti kvalitet našeg života.

Aida Alilović-Jokanović

„Iako sam se zbog posla često šminkala, nikada nisam imala posebne probleme sa kožom. Ali, nakon trudnoće sam se suočila sa problemom tamnih fleka koje su nastale kao posledica izlaganja suncu. Hiperpigmentacije su najpre bile sitne, jedva primetne, a vremenom su rasle i širile se. To je počelo da mi smeta i da utiče na moje samopouzdanje,“ kaže Aida Alilović-Jokanović,TV voditeljka i kreator modnog brenda Wholly wear i dodaje: „Na preporuku dermatologa i mnogih prijateljica počela sam da koristim Eucerin® Anti-Pigment liniju. Nakon dve nedelje uočila sam fenomenalne rezultate, koji su bili sve očigledniji. Konačno sam ponovo mogla da iz kuće izađem nenašminkana i da se dobro osećam.“

Deleći svoje uverenje o moći nege da promeni život, Aida želi da pomogne mnogobrojnim ženama koje se bore sa problemom hiperpigmentacija. Iz istih motiva, da drugima pomognu da prevaziđu nesigurnost, stid, tugu, stres, pa čak i usamljenost izazvanu problemima kože, svoje iskustvo sa problemima kože i načinima na koji su ih prevazišli, povodom obeležavanja 120 godina brenda Eucerin®, podelili su i drugi korisnici.

Karina

“Obožavam trijatlon, ali skoro da sam odustala od tog sporta već na prvom takmičenju. Dobila sam toliko plikova na stopalima da su poslednjih pet kilometara trke bili noćna mora. Sada ni na trening ne idem bez Aqaphora. Zahvaljujući njemu ne samo da ne osećam bol. nego se osećam sigurno zato što znam da je moja koža zbrinuta,” opisuje svoje iskustvo 41-godišnja Karina.

Andjelika

“Kada iz porodilišta  kući donesete zdravo dete to je velika radost. Ne slutite da sve to može da padne u vodu zbog neprospavanih noći i nemoći da pomognete svom detetu. Džonatan se nalazio u začaranom krugu atopijskog dermatitisa, koža ga je svrbela, neprestano se češao, a zbog toga su nastajale rane koje su ga bolele,“ kaže 29-godišnja Anđelika, majka 11-mesečnog dečaka i s olakšanjem priznaje da zahvaljujući Eucerin®AtopiControl preparatima ponovo može da uživa u tome što je mama.

Sara

“Ne plašim se da budem ono što jesam, ali kada je starenje u pitanju, želela sam da budem mlađa verzija sebe. Zato sam probala čak i botoks,” objašnjava izazove svojih zrelih godina tokom kojih je imala negativna iskustva sa botoksom 53-godišnja Sara i dodaje: “Definitivno ga više neću koristiti. Zahvaljujući serumu sa hijaluronskom kiselinom sada ponovo mogu da ličim na sebe.” .

Aida, Karina, Anđelika i Sara samo su četiri dame među milionima ljudi širom sveta koji potvrđuju da im je pronalaženje odgovarajuće nege promenilo život. Pri izboru pravog preparata one su se vodile preporukom dermatologa, farmaceuta i prijatelja, ali i činjenicim da se radi o brendu sa dugom tradicijom i inovacijama koje su pokretale i pokreću promene u celoj kozmetičkoj industriji.

TRADICIJA&INOVACIJE

Tradicija i inovacije

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®. Kompaniju je 1882.godine osnovao apotekar Pol Bajersdorf (Paul C. Beiersdorf) iz Hambruga, a najbližih saradnik bio mu je profesor Una (prof.Paul Gerson Unna), začetnik moderne dermatologije, poznat po objašnjenju zaštitne funkcije kože kao njene najznačanije uloge.

Kompanija Beiersdorf napravila je svojevremenu medicinsku revoluciju na početku XX veka otkrićem Eucerit podloge. Otkriće ove tehnološke baze na kojoj su se razvijale prve stabilne emulzije vode u ulju, omogućilo je razvoj kozmetičke industrije onakve kakvu je poznajemo danas.

Prva Eucerin ph5 linija

Formulacije mnogih linija Eucerin® preparata koje sada doživljavamo tradicionalnim došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Među njima su pH5 linija, zasnovana na pH5 masti, prvom preparatu koji zahvaljujući citratnim puferima garantuje očuvanje i obnovu zaštitnog kiselog sloja kože, i UreaRepair linija sa aktivnom komponentom uree, koja se i sada smatra zlatnim standardom u nezi suve kože.

Eucerin Hyaluron-Filler

Veliki korak dalje za celu dermokozmetičku industriju i njen ulazak u oblast antige nege, Eucerin® pravi 2006.godine formulacijom Eucerin®Hyaluron-Filler krema za dnevnu i noćnu negu. Ova formulacija koja sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i saponine koji stimulišu prirodne mehanizme kože da proizvodi hijaluron, i danas je jedinstvena u celoj kozmetičkoj industriji.

Eucerin Anti-pigment linija

Sledeća velika Eucerin® inovacija dolazi već 2018.godine sa Anti-pigment linijom. U osnovi formulacije ove linije nalazi se Eucerin® patentirani Thiamidol®, aktivna supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50.000 supstanci u Eucerin®istraživačkom centru pokazala kao najefikasnija u ublažavanju hiperpigmentacija i sprečavanju njihovog ponovnog nastanka.

Osim saradnje sa dermatolozima i farmaceutima i kliničkih ispitivanja svih svojih preparata, tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje mišljenju korisnika, budućih i onih koji to već jesu. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali, kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivost efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe. Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

 

 

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku