Eucerin promotivna pakovanja i poklon kupovine

Poklon kupovine i promopakovanja

7 0 minuta čitanja
Prikaži više

Iskoristite povoljnost specijalnih promotivnih pakovanja i dobićete drugi Eucerin preparat sa popustom ili gratis.

*Količine su ograničene!

Pobedi akne

Anti-age nega koja je potrebna vašoj koži

Odaberite svoj anti-age paket!
Anti-age nega koja je potrebna vašoj koži

Jedna od čestih dilema u dnevnoj anti-age rutini nege je da li je važno primenjivati dnevnu i noćnu kremu upravo u onom delu dana za koji su namenjene.

Mnoge dame do tog pitanja su došle kada su slučajno pomašale bočice i u jutarnjoj žurbi nanele noćnu kremu ili, umorne i pospane, uveče upotrebile dnevnu.

Ukoliko se i vama to dogodilo, biće vam sigurno važno da odmah kažemo – vašoj koži se neće desiti ništa što ne želite.

Ali, na duže staze, ako to postane vaša praksa, vaša koža neće dobijati ono što joj je, zbog prirodnih procesa koji se odvijaju u koži i spoljašnjih uslova, potrebno baš tokom onog dela dana dok smo aktivni ili dok spavamo.

Otkrijte zašto na primeru Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnih i noćnih krema koje su, na osnovu dugogodišnjih istraživanja dermatologa i farmaceuta, formulisane za efikasnu anti-age negu prema potrebama kože.

Glavni sastojak trostruko efikasnih formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler linija je Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca, koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

Ali, formulacije dnevnih krema iz tri Eucerin® Hyaluron-Filler linije se međusobno razlikuju prema sastojcima koji ciljano umanjuju određene znakove starenja kože. Takođe, formulacije noćnih krem iz ovih linija različite su od dnevnih, zbog drugačijih potreba naše kože tokom noći.

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema

Trostruko efikasna Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 15 za suvu i mešovitu kožu, pored Eucerin® patentirane kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, sadrži i biokativne saponine i enoksolon. Bioaktivni glicin saponini efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju, dok enoksolon, sastojak koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline, štiti nivo hijalurona u koži.

Hyaluron-Filler+Volume Lift

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift dnevne kreme sa SPF 15 za suvu i mešovitu kožu pored Eucerin® patentirane kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca u svojoj formulaciji kombinuju magnalol, koji povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen i ologo-peptide, koji jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena.

Hyaluron-Filler+ Elasticity

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema za sve tipove kože sa SPF 15, pored jedinstvene Eucerin® kombinacije hijaluronske kiseline, sadrže inovativnu kombinaciju arktina, koji ubrzava proces obnove kolagena u ćelijama kože i kreatina, koji obnavlja proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože. Dodatno, formulacija ovih krema je obogaćena Eucerin® patentiranim sastojkom Thiamidol®, koji klinički i dermatološki dokazano ublažava postojeće hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Prva i najvažnija razlika koju ste kroz ovo poređenje sigurno uočili je da Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme sadrže SPF, koji obezbeđuje zaštitu od prevremenog starenja kože izazvanog sunčevim zračenjem. U dnevnoj anti-age nezi kože SPF je neophodan, noću je, sa druge strane, može nepotrebno opteretiti.

Druga značajna razlika je da kreme iz tri linije sadrže različite sastojke, te bi svoju trebalo da birate prema onim znakovima starenja koji su najizraženiji: srebrna – za prve bore, ali i zreliju kožu na kojoj su bore najizraženiji znak starenja, crvena – za bore i kožu koja gubi volumen i zlatna – za zrelu kožu koja se, pored bora i opadanja volumena, tanji i postaje suva.

Treća razlika, koja daje odgovor na dilemu s početka, je da noćne kreme iz sve tri linije  sadrže dekspantenol, koji ubrzava regeneraciju kože i umiruje iritacije. Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity noćna krema dodatno sadrži i arganovo ulje, koji obezbeđuju obnavljanje kože dok spavamo.

INFO PLUS

INFO PLUS: U toku marta u bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija u kojima uz dnevnu kremu, noćnu dobijate sa 50% popusta!

Moć dermatološke nege da menja život

AKO SE VAŠA KOŽA OSEĆA DOBRO, OSEĆATE SE I VI!

120 godina brenda Eucerin

Veza između zadovoljstva sobom i zdravlja i lepote kože je nesumnjiva. Ako naša koža ima probleme, imamo ih i mi. Gruba, suva i ispucala koža, tamne fleke, akne, starenje …sve ove neželjene promene na koži direktno utiču na našu svakodnevicu i to kako doživljavamo sebe, a time i na opšti kvalitet našeg života.

Aida Alilović-Jokanović

„Iako sam se zbog posla često šminkala, nikada nisam imala posebne probleme sa kožom. Ali, nakon trudnoće sam se suočila sa problemom tamnih fleka koje su nastale kao posledica izlaganja suncu. Hiperpigmentacije su najpre bile sitne, jedva primetne, a vremenom su rasle i širile se. To je počelo da mi smeta i da utiče na moje samopouzdanje,“ kaže Aida Alilović-Jokanović,TV voditeljka i kreator modnog brenda Wholly wear i dodaje: „Na preporuku dermatologa i mnogih prijateljica počela sam da koristim Eucerin® Anti-Pigment liniju. Nakon dve nedelje uočila sam fenomenalne rezultate, koji su bili sve očigledniji. Konačno sam ponovo mogla da iz kuće izađem nenašminkana i da se dobro osećam.“

Deleći svoje uverenje o moći nege da promeni život, Aida želi da pomogne mnogobrojnim ženama koje se bore sa problemom hiperpigmentacija. Iz istih motiva, da drugima pomognu da prevaziđu nesigurnost, stid, tugu, stres, pa čak i usamljenost izazvanu problemima kože, svoje iskustvo sa problemima kože i načinima na koji su ih prevazišli, povodom obeležavanja 120 godina brenda Eucerin®, podelili su i drugi korisnici.

Karina

“Obožavam trijatlon, ali skoro da sam odustala od tog sporta već na prvom takmičenju. Dobila sam toliko plikova na stopalima da su poslednjih pet kilometara trke bili noćna mora. Sada ni na trening ne idem bez Aqaphora. Zahvaljujući njemu ne samo da ne osećam bol. nego se osećam sigurno zato što znam da je moja koža zbrinuta,” opisuje svoje iskustvo 41-godišnja Karina.

Andjelika

“Kada iz porodilišta  kući donesete zdravo dete to je velika radost. Ne slutite da sve to može da padne u vodu zbog neprospavanih noći i nemoći da pomognete svom detetu. Džonatan se nalazio u začaranom krugu atopijskog dermatitisa, koža ga je svrbela, neprestano se češao, a zbog toga su nastajale rane koje su ga bolele,“ kaže 29-godišnja Anđelika, majka 11-mesečnog dečaka i s olakšanjem priznaje da zahvaljujući Eucerin®AtopiControl preparatima ponovo može da uživa u tome što je mama.

Sara

“Ne plašim se da budem ono što jesam, ali kada je starenje u pitanju, želela sam da budem mlađa verzija sebe. Zato sam probala čak i botoks,” objašnjava izazove svojih zrelih godina tokom kojih je imala negativna iskustva sa botoksom 53-godišnja Sara i dodaje: “Definitivno ga više neću koristiti. Zahvaljujući serumu sa hijaluronskom kiselinom sada ponovo mogu da ličim na sebe.” .

Aida, Karina, Anđelika i Sara samo su četiri dame među milionima ljudi širom sveta koji potvrđuju da im je pronalaženje odgovarajuće nege promenilo život. Pri izboru pravog preparata one su se vodile preporukom dermatologa, farmaceuta i prijatelja, ali i činjenicim da se radi o brendu sa dugom tradicijom i inovacijama koje su pokretale i pokreću promene u celoj kozmetičkoj industriji.

TRADICIJA&INOVACIJE

Tradicija i inovacije

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®. Kompaniju je 1882.godine osnovao apotekar Pol Bajersdorf (Paul C. Beiersdorf) iz Hambruga, a najbližih saradnik bio mu je profesor Una (prof.Paul Gerson Unna), začetnik moderne dermatologije, poznat po objašnjenju zaštitne funkcije kože kao njene najznačanije uloge.

Kompanija Beiersdorf napravila je svojevremenu medicinsku revoluciju na početku XX veka otkrićem Eucerit podloge. Otkriće ove tehnološke baze na kojoj su se razvijale prve stabilne emulzije vode u ulju, omogućilo je razvoj kozmetičke industrije onakve kakvu je poznajemo danas.

Prva Eucerin ph5 linija

Formulacije mnogih linija Eucerin® preparata koje sada doživljavamo tradicionalnim došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Među njima su pH5 linija, zasnovana na pH5 masti, prvom preparatu koji zahvaljujući citratnim puferima garantuje očuvanje i obnovu zaštitnog kiselog sloja kože, i UreaRepair linija sa aktivnom komponentom uree, koja se i sada smatra zlatnim standardom u nezi suve kože.

Eucerin Hyaluron-Filler

Veliki korak dalje za celu dermokozmetičku industriju i njen ulazak u oblast antige nege, Eucerin® pravi 2006.godine formulacijom Eucerin®Hyaluron-Filler krema za dnevnu i noćnu negu. Ova formulacija koja sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i saponine koji stimulišu prirodne mehanizme kože da proizvodi hijaluron, i danas je jedinstvena u celoj kozmetičkoj industriji.

Eucerin Anti-pigment linija

Sledeća velika Eucerin® inovacija dolazi već 2018.godine sa Anti-pigment linijom. U osnovi formulacije ove linije nalazi se Eucerin® patentirani Thiamidol®, aktivna supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50.000 supstanci u Eucerin®istraživačkom centru pokazala kao najefikasnija u ublažavanju hiperpigmentacija i sprečavanju njihovog ponovnog nastanka.

Osim saradnje sa dermatolozima i farmaceutima i kliničkih ispitivanja svih svojih preparata, tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje mišljenju korisnika, budućih i onih koji to već jesu. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali, kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivost efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe. Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

 

 

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku