Eucerin promotivna pakovanja i poklon kupovine

Poklon kupovine i promopakovanja

Prikaži više

Iskoristite povoljnost specijalnih promotivnih pakovanja i dobićete drugi Eucerin preparat sa popustom ili gratis.

*Količine su ograničene!

Čisto savršenstvo za vaše lice

Čisto savršenstvo za vaše lice

Kupovinom Eucerin® preparata iz DermoPure linije, na poklon dobijate uređaj za čišćenje i masažu lica.

Preparati koji učestvuju u ponudi:

Ponuda traje od 15.9. do 15.10.2021. godine.
Pojedini proizvodi i pokloni, u zavisnosti od njihove redovne potražnje, mogu da budu kraće dostupni u određenim apotekama.
Ponuda se ne odnosi na specijalna pakovanja, druge specijalne ponude i artikle čija je cena već snižena.

KONAČNO ZBOGOM TAMNIM FLEKAMA OD AKNI!

Uz Eucerin® svetski broj 1. u borbi protiv hiperpigmentacija*

KONAČNO ZBOGOM TAMNIM  FLEKAMA OD AKNI!

Dokazano efikasna Eucerin®DermoPURE linija sada, pored umanjenja simptoma masne i problematične kože, obezbeđuje i efekat ublažavanja tamnih fleka od akni i sprečavanja njihovog nastanka

Sa problemom akni, koji osim estetskih izaziva i emocionalne probleme poput pada samopouzdanja, suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih. Ove posledice, nažalost ne prestaju čak ni kada se problem akni umanji ili nestane, jer na koži nakon toga često ostaju tamne fleke koje kvare ujednačenost tena.

Iskustva pokazuju da borba protiv akni, čak i uz podršku dermatologa i adekvatnu negu, dugo traje, a  zbog upornih tamnih fleka od akni često se pred samim ciljem pretvori u razočaranje jer  rezultat nije ujednačen ten. Izlazeći u susret potrebama svojih korisnika, sa ciljem da njihov život menja na bolje, Eucerin® u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima od ove jeseni zato preparatima iz već dokazano efikasne Eucerin® DermoPURE linije pridružuje dva nova, koja klinički dokazano umanjuju tamne fleke od akni i sprečavaju njihov nastanak  - Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom i Eucerin®DermoPURE Zaštitni fluid SPF30.


Eucerin DermoPURE Serum sa trostrukim efektom

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom deluje:

  • Protiv tamnih fleka – smanjuje uporne tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak
  • Protiv masne i problematične kože – efikasno ublažava simptome masne i problematične kože i sprečava nastajanje novih
  • Protiv neželjenog sjaja – pruža dugotrajni mat izgled
DermoPURE Serum i Zaštitni fluid

Ublažavanje upornih tamnih fleka od akni i sprečavanje njihovog ponovnog nastanaka u formulaciji ovog preparata obezbeđuje Eucerin® patentirani Thiamidol®. U pitanju je supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja Eucerin istraživačkog centra, tokom kog je testirano oko 50 000 supstanci, pokazala kao najefikasnija u smаnjenju hiperpigmentacija. Dodatno, formulacija ovog preparata sadrži Salicilnu kiselinu, koja efikasno umanjuje pojavu simptoma masne i problematične kože, i Likokalkon A koji sprečava nastanak novih simptoma. Pored toga, sebum regulatorna tehnologija primenjena u formulaciji  Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom, smanjuje lučenje sebuma i pruža koži dugotrajan mat izgled.

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom, upotrebljava se ujutru i uveče, a  maksimalne rezultate pokazuje kada se koristi zajedno sa Eucerin® DermoPURE Zaštitnim fluidom SPF 30.

Eucerin DermoPURE Zaštitni fluid SPF30

Formulacija Eucerin® DermoPURE Zaštitnog fluidaSPF 30 pruža  UVA i UVB zaštitu koja sprečava tamnjenje fleka od akni uzrokovano suncem i pojavu novih. Pored toga Dekandiol, koji deluje antibakterijski, u formulaciji ovog preparata deluje na smanjenje simptoma masne i problematične kože, dok Likokalkon A umiruje iritacije, a sebum rgulatorna tehnologija pruža koži dugotrajan mat izgled.

Klinički i dermatološki dokazano Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom i Eucerin®DermoPURE Zaštitni fluid SPF30 smanjuju tamne fleke od akni i sprečavaju nastanak novih. Čak 95 od 100 učesnica postmarketinškog ispitivanja, koje su osam nedelja redovno upotrebljavale oba preparata potvrdile su isto: „Konačno zbogom tamnim flekama od akni!”

DermoPURE linija

 

 

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom i Eucerin®DermoPURE Zaštitni fluid SPF30 noviteti su okviru Eucerin® DermoPURE linije, koja sadrži sve preparate neophodne za čišćenje i negu masne i problematične kože u cilju postizanja čistog i ujednačenog tena.


* Prema internim podacima kompanije Beiersdorf o prodaji preparata za ujednačavanje tena 2019. godine.


 

 


Kupovinom preparata iz Eucerin Hyaluron-Filler linije sada u apotekama ostvarujete popust od 25 odsto

HIDRATACIJA – ČAROBNA REČ ZA VRELE DANE I LEPU I PODMLAĐENU KOŽU!

HIDRATACIJA – ČAROBNA REČ ZA VRELE DANE I LEPU I PODMLAĐENU KOŽU!

Kada dođu vrela leta poput ovog, osveženje nam pružaju razni napici, voće ili sladoled. Ali, naše telo vrlo jasno poručuje da je ono što mu sada pre svega treba– voda!

Isto je i sa našom kožom. Na visokim temperaturama naša koža intezivnije gubi vodu zbog prirodnog procesa termoregulacije, ali i zbog oštećenja površinskog sloja izazvanih učestalim pranjem i izlaganjem suncu. To uzrokuje dehidrataciju, posledično intezivira pojavu bora i daje koži umoran izgled. Zato joj je tokom leta, bilo kom tipu da pripada, neophodna intezivna i dubinska hidratacija.

Dva najpoznatija i najpouzdanija “čuvara” hidriranosti kože su hijaluronska kiselina i glicerin. Ove dve supstance, koje prirodno sadrži naša koža, imaju sposobnost da vezuju velike količine vode i sprečavaju njen gubitak. Preparati koji sadrže ova dva sastojka zbog toga su idealni za negu kože tokom vrelih letnjih dana.

U osnovi formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler preparata nalazi se Eucerin® kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Zato preparati iz ove linije obezbeđuju koži ne samo površinsku, već i dubinsku hidrataciju. Hijaluronska kiselina dugog lanca obezbeđuje hidrataciju u spoljnim slojevima kože, dajući joj svežinu i popunjavajući fine, tanke bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, čija je molekulska masa 40 puta manja, prodire u dublje epidermalne slojeve i na taj način hidrira kožu i popunjava bore iznutra.

Eucerin®Hyaluron-Filler linija obuhvata kreme za dnevnu negu sa SPF 15 i SPF 30 za različite tipove kože, kao i preparate za dodatnu anti-age negu, među kojima je i Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster, preparat savršen upravo za periode kada je vašoj koži potrebna dodatna hidratacija.


Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster

Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster na potpuno jedinstven način u serumu ultra-lagane formulacije objedinjuje dejstvo 11 sastojaka, a njegovo moćno dejstvo počiva, pre svega, na udruženom efektu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina.

Hijaluronska kiselina srednjeg  lanca, obezbeđuje hidriranost površinskog sloja kože, pa je ten svež i ima zdrav sjaj, a bore su ublažene.Hijaluronska kiselina kratkog lanca vezuje vodu i zadržava je u dubljim slojevima kože, te koža dobija novi volumen, izgleda zategnutije i čvršće. Istovremeno, glicerin, zahvaljujući  sposobnosti privlačenja i vezivanja vode, sprečava njen gubitak.


Izuzetno lagan i osvežavajući, Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Boostera prijatan je za upotrebu, brzo se upija. Idealan je za kožu kojoj nedostaje hidratacija, bilo da je po tipu suva, normalna ili masna. Klinički i dermatološki dokazano pogodan je čak i za osetljivu kožu. Kap ovog seruma ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme, daće koži novu svežinu, blistavost i jedrinu i umanjiti sitne bore na površini, a vaša koža će biti trenutno i intezivno hidrirana  24-časa.

Kupovinom preparata iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije sada u apotekama ostvarujete popust od 25 odsto!

INFO PLUS: Kupovinom preparata iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije sada u apotekama ostvarujete popust od 25 odsto! Popust važi za dnevne kreme sa SPF 15, za suvu i za normalnu i mešovitu kožu, i sa SPF 30 za sve tipove klože, noćnu kremu, kremu za područje oko očiju i Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster.

U Eucerin® setu uz Hyaluron-Filler Hidro Booster na poklon dobijate Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C.

 

Moć dermatološke nege da menja život

AKO SE VAŠA KOŽA OSEĆA DOBRO, OSEĆATE SE I VI!

120 godina brenda Eucerin

Veza između zadovoljstva sobom i zdravlja i lepote kože je nesumnjiva. Ako naša koža ima probleme, imamo ih i mi. Gruba, suva i ispucala koža, tamne fleke, akne, starenje …sve ove neželjene promene na koži direktno utiču na našu svakodnevicu i to kako doživljavamo sebe, a time i na opšti kvalitet našeg života.

Aida Alilović-Jokanović

„Iako sam se zbog posla često šminkala, nikada nisam imala posebne probleme sa kožom. Ali, nakon trudnoće sam se suočila sa problemom tamnih fleka koje su nastale kao posledica izlaganja suncu. Hiperpigmentacije su najpre bile sitne, jedva primetne, a vremenom su rasle i širile se. To je počelo da mi smeta i da utiče na moje samopouzdanje,“ kaže Aida Alilović-Jokanović,TV voditeljka i kreator modnog brenda Wholly wear i dodaje: „Na preporuku dermatologa i mnogih prijateljica počela sam da koristim Eucerin® Anti-Pigment liniju. Nakon dve nedelje uočila sam fenomenalne rezultate, koji su bili sve očigledniji. Konačno sam ponovo mogla da iz kuće izađem nenašminkana i da se dobro osećam.“

Deleći svoje uverenje o moći nege da promeni život, Aida želi da pomogne mnogobrojnim ženama koje se bore sa problemom hiperpigmentacija. Iz istih motiva, da drugima pomognu da prevaziđu nesigurnost, stid, tugu, stres, pa čak i usamljenost izazvanu problemima kože, svoje iskustvo sa problemima kože i načinima na koji su ih prevazišli, povodom obeležavanja 120 godina brenda Eucerin®, podelili su i drugi korisnici.

Karina

“Obožavam trijatlon, ali skoro da sam odustala od tog sporta već na prvom takmičenju. Dobila sam toliko plikova na stopalima da su poslednjih pet kilometara trke bili noćna mora. Sada ni na trening ne idem bez Aqaphora. Zahvaljujući njemu ne samo da ne osećam bol. nego se osećam sigurno zato što znam da je moja koža zbrinuta,” opisuje svoje iskustvo 41-godišnja Karina.

Andjelika

“Kada iz porodilišta  kući donesete zdravo dete to je velika radost. Ne slutite da sve to može da padne u vodu zbog neprospavanih noći i nemoći da pomognete svom detetu. Džonatan se nalazio u začaranom krugu atopijskog dermatitisa, koža ga je svrbela, neprestano se češao, a zbog toga su nastajale rane koje su ga bolele,“ kaže 29-godišnja Anđelika, majka 11-mesečnog dečaka i s olakšanjem priznaje da zahvaljujući Eucerin®AtopiControl preparatima ponovo može da uživa u tome što je mama.

Sara

“Ne plašim se da budem ono što jesam, ali kada je starenje u pitanju, želela sam da budem mlađa verzija sebe. Zato sam probala čak i botoks,” objašnjava izazove svojih zrelih godina tokom kojih je imala negativna iskustva sa botoksom 53-godišnja Sara i dodaje: “Definitivno ga više neću koristiti. Zahvaljujući serumu sa hijaluronskom kiselinom sada ponovo mogu da ličim na sebe.” .

Aida, Karina, Anđelika i Sara samo su četiri dame među milionima ljudi širom sveta koji potvrđuju da im je pronalaženje odgovarajuće nege promenilo život. Pri izboru pravog preparata one su se vodile preporukom dermatologa, farmaceuta i prijatelja, ali i činjenicim da se radi o brendu sa dugom tradicijom i inovacijama koje su pokretale i pokreću promene u celoj kozmetičkoj industriji.

TRADICIJA&INOVACIJE

Tradicija i inovacije

Saradnja dermatologa i farmaceuta u pronalaženju najefikasnijih formulacija za negu kože ugrađena je u same temelje kompanije Beiersdorf, koja stoji iza brenda Eucerin®. Kompaniju je 1882.godine osnovao apotekar Pol Bajersdorf (Paul C. Beiersdorf) iz Hambruga, a najbližih saradnik bio mu je profesor Una (prof.Paul Gerson Unna), začetnik moderne dermatologije, poznat po objašnjenju zaštitne funkcije kože kao njene najznačanije uloge.

Kompanija Beiersdorf napravila je svojevremenu medicinsku revoluciju na početku XX veka otkrićem Eucerit podloge. Otkriće ove tehnološke baze na kojoj su se razvijale prve stabilne emulzije vode u ulju, omogućilo je razvoj kozmetičke industrije onakve kakvu je poznajemo danas.

Prva Eucerin ph5 linija

Formulacije mnogih linija Eucerin® preparata koje sada doživljavamo tradicionalnim došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Među njima su pH5 linija, zasnovana na pH5 masti, prvom preparatu koji zahvaljujući citratnim puferima garantuje očuvanje i obnovu zaštitnog kiselog sloja kože, i UreaRepair linija sa aktivnom komponentom uree, koja se i sada smatra zlatnim standardom u nezi suve kože.

Eucerin Hyaluron-Filler

Veliki korak dalje za celu dermokozmetičku industriju i njen ulazak u oblast antige nege, Eucerin® pravi 2006.godine formulacijom Eucerin®Hyaluron-Filler krema za dnevnu i noćnu negu. Ova formulacija koja sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i saponine koji stimulišu prirodne mehanizme kože da proizvodi hijaluron, i danas je jedinstvena u celoj kozmetičkoj industriji.

Eucerin Anti-pigment linija

Sledeća velika Eucerin® inovacija dolazi već 2018.godine sa Anti-pigment linijom. U osnovi formulacije ove linije nalazi se Eucerin® patentirani Thiamidol®, aktivna supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50.000 supstanci u Eucerin®istraživačkom centru pokazala kao najefikasnija u ublažavanju hiperpigmentacija i sprečavanju njihovog ponovnog nastanka.

Osim saradnje sa dermatolozima i farmaceutima i kliničkih ispitivanja svih svojih preparata, tokom 120 godina tradicije i inovacija, Eucerin® veliku pažnju posvećuje mišljenju korisnika, budućih i onih koji to već jesu. U fokusu tih ispitivanja je pitanje podnošljivosti preparata na koži i prijatnosti za upotrebu ali, kao jedno od najvažnijih postavlja se pitanje vidljivost efekata preparata koje ispitanici uočavaju na svojoj koži nakon redovne upotrebe. Cilj ovih ispitivanja je da se upravo od korisnika dobije potvrda da su poboljšanje i promena kvaliteta njihove kože očigledni i da su doprineli da se njihov život promeni na bolje.

 

 

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku