Eucerin promotivna pakovanja

Promotivna pakovanja

Pobedite prve bore!
Specijalna ponuda - Eucerin® Q10 ACTIVE linija

Specijalna ponuda - Eucerin® Q10 ACTIVE linija

POBEDITE PRVE BORE!

Uočili ste prve znakove starenja na vašoj koži, a želite da još dugo izgleda mladalački sveže i zategnuto?

Potražite preparate iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije koji odgovaraju čak i osetljivoj koži.

q10 linija promo paket tekst

Proces starenja kože počinje između 20-te i 30-te godine. Upravo u tom periodu, savetuju stručnjaci, preporučljivo je početi sa antiage negom.

U velikoj ponudi, izbor preparata koji će koži istovremeno pružiti efikasnu i bezbednu antiage negu za mnoge mlade dame veoma često pretvara se u pravi lavirint pokušaja i razočaranja. Ova odluka je posebno komplikovana kada se radi o osetljivoj koži, jer u tom slučaju eksperimentisanja mogu izazvati neprijatne posledice.

Ali, to ne znači da pouzdano rešenje ovog problema ne postoji.

Preparati iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije, specijalno formulisani da odgovaraju čak i osetljivoj koži, efikasno će ublažiti prve bore i obezbediti koži sve što joj je potrebno da dugo ostane mladalački sveža i zategnuta.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija bogata je koenzimom Q10. Zahvaljujući tome nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Dodatno, zahvaljujući antioksidansima, vitaminima C, E i H (biotin), nahraniće kožu, smanjiti njenu osetljivost i ojačati je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža postaje elastičnija i čvršća, dobija zdravi sjaj i svežinu, a bore se umanjuju.

Eucerin®Q10 ACTIVE Linija obuhvata kreme za dnevnu negu (za suvu i normalnu i mešovitu kožu) i noćnu kremu za sve tipove kože. Dnevne kreme sadrže SPF 15 i UVB i UVA filtere, koji pružaju efikasnu zaštitu od prevremenog starenja kože izazvanog suncem.

Potražite u apotekama specijalna pakovanja koja sadrže Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu ili normalnu i mešovitu kožu i Eucerin®Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni.

   

Info plus:

Eucerin®Q10 ACTIVE linija ne sadrži parfeme. Dobra podnošljivost preparata iz ove linije dokazana je čak i kod osoba sa ekcemom i atopijskim dermatitisom. Redovnom upotrebom koža dobija kompletnu antiage negu, umirena je i nežna na dodir.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu je bogata formulacija koja vraća koži energiju, ubrzava njenu regeneraciju i smanjuje dubinu bora. Koenzim Q10 je snažni antioksidans koji će usporiti nastanak novih bora i sprečiti produbljivanje postojećih. Sadrži vitamin C i E i biotin. Sadrži SPF 15 i pruža koži zaštitu od prevremenog starenja izazvanu UV zračenjem.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je lagana dnevna krema protiv bora, koja koži vraća čvrstinu i elastičnost. Zahvaljujući SPF 15 pruža koži zaštitu od fotostarenja. Nekomedogena formulacija koja ne zatvara pore čini je idealnom podlogom za šminku.

Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu

Eucerin®Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija za negu svih tipova kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10 i vitamina A i poboljšava regeneraciju kože tokom noći.

 

 

 

Q10 ACTIVE Noćna krema


 

 

Iskoristite povoljnost specijalnih promotivnih pakovanja i dobićete drugi Eucerin preparat sa popustom ili gratis.

*Količine su ograničene!

Eucerin Anti-Age preparati 25 posto popusta
Eucerin DermoPure specijalna promo pakovanja

Eucerin DermoPure specijalna promo pakovanja

Potražite u bolje snabdevenim apotekama nova promo pakovanja:

 

 

 

Eucerin AQUAporin ACTIVE
Eucerin pH5 poklon ili popust
Eucerin q10 promotivna pakovanja

Specijalna ponuda-Eucerin® Q10 ACTIVE linija

ENERGIJA KOJA JE POTREBNA VAŠOJ KOŽI

Redovno negujete kožu, dovoljno spavate, vodite računa o ishrani i unošenju tečnosti, ali imate utisak da vašoj koži nedostaje onaj čarobni sjaj svežine? Potražite preparate iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije. Sada po posebnim uslovima kupovine!

Kada se sagledaju sva svojstva koenzima Q10 i njegova uloga u našem telu i koži, njegovo drugo ime moglo bi da glasi – energija.

Koenzim Q10 prirodno se nalazi u svim ćelijama našeg tela i doprinosi njihovom normalnom funkcionisanju, ali je posebno važan za ćelije jetre, srca i kože. Njegove glavne funkcije su podrška ćelijskoj proizvodnji energije iz hranljivih materija i odbrana od oštećenja koja prouzrokuju slobodni radikali.

Na smanjenje koenzima Q10 utiču stresna i naporna svakodnevica, nezdrav životni stil i spoljni faktori poput zagađenja i nezaštićenog izlaganja UV zracima. Koncentracija ove aktivne supstance u našem organizmu i koži opada i prirodno tokom godina. Zbog toga koža gubi regenerativne i odbrambene kapacitete za borbu protiv slobodnih radikala, koji utiču na razgradnju kolagena i elastina važnih za održavanje mladalačkog izgleda kože, čvrstoće i elastičnosti.

Dodatne izvore koenzima Q10 možete potražiti u ishrani ili suplementima, kao i redovnom negom pouzdanim preparatima koji sadrže ovu aktivnu supstancu.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija bogata koenzimom Q10 nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zahvaljujući dodatnim antioksidansima koje sadrži, vitaminima C, E i H (biotin), hrani kožu, dodatno smanjuje njenu osetljivost i jača je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije ona postaje elastičnija i čvršća, vraća joj se takozvani zdravi sjaj, dok se bore umanjuju.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija ne sadrži veštačke boje, mirise i parabene i specijalno je formulisana prema potrebama osetljive kože.

Potražite u apotekama specijalna pakovanja koja sadrže Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin®Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni. Ponuda traje dok traju zalihe.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu je bogata formulacija koja vraća koži energiju, ubrzava regeneraciju i smanjuje dubinu bora. Koenzim Q10 je snažni antioksidans koji će usporiti nastanak novih bora i sprečiti produbljivanje postojećih. Sadrži vitamin C i E i biotin. Sadrži SPF 15 i pruža koži zaštitu od prevremenog starenja izazvanu UV zračenjem.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je lagana dnevna krema protiv bora, koja koži vraća čvrstinu i elastičnost. Zahvaljujući SPF 15 pruža koži zaštitu od fotostarenja. Nekomedogena formulacija koja ne zatvara pore čini je idealnom podlogom za šminku.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu

Eucerin®Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija za negu svih tipova kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10 i vitamina A i poboljšava regeneraciju kože tokom noći.

Eucerin®Q10 ACTIVE Noćna krema

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter