• (32)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima

sadrži SymSitive* i likokalkon A

Trenutno umiruje, dugotrajno štiti i neguje kožu i uklanja crvenilo. Sa SPF 25 i UVA zaštitom.

Preparati Eucerin za preosetljivu kožu imaju dve linije (UltraSensitive i AntiREDNESS). Eucerin se pri razvoju ovih proizvoda  pridržavao holističkog pristupa nezi kože, pronalazeći način da deluje na znake i simptome trougla preosetljive kože: narušenu barijernu funkciju kože, pojačan odgovor senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

trougao preosetljivosti

Eucerin AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je posebno razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Naneta nakon čišćenja trenutno umiruje iritaciju i prikriva vidljivo crvenilo. Ova inovativna formula kombinuje dva aktivna sastojka - SymSitive* i  likokalkon A.

SymSitive* kao regulator osetljivosti, efikasno deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno umirujući kožu i poboljšavajući njenu podnošljivost. Likokalkone A, aktivni sastojak iz ekstrakta korena sladića (Glycyrrhiza Inflata), smanjuje crvenilo i  ublažava iritaciju.

Osim ova dva aktivna sastojka, krema takođe sadrži zelene pigmente koji prikrivaju i neutrališu crvenilo kože, što trenutno dovodi do ujednačene prebojenosti tena.

Dokazano je da Eucerin AntiREDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA  pruža trenutno olakšanje od neprijatnih osećaja tipičnih za preosetljivu kožu, istovremeno umirujući i pokrivajući crvenilo, štiteći barijernu funkciju i ublažavajući iritaciju kože.

Da bi se mogućnost za pojavu intolerancije ili alergijskih reakcija svela na minimum, formulacija je „prečišćena", a pakovanje je dizajnirano tako da zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila  štiti od zagađenja.

Da bi se koža dodatno zaštitila u toku dana, krema pruža  SPF25 i UVA zaštitu.

* =zašt. robna marka Symrise AG, Germany

Obojena radi prikrivanja

Eucerin® AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima sadrži zelene pigmente za prikrivanje koji trenutno pomažu pokrivajući pojavu crvenila  dajući ujednačenu boju tena.

grafikon ujednačene prebojenosti kože

Pakovanje koje sprečava zagađenje

Svi Eucerin preparati za preosetljivu kožu koriste pakovanje koje sprečava zagađenje da bi se formulacija zaštitila od nečistoća i oksidacije. Ovo pakovanje se odnosi na tri ključne rizične oblasti: ventili, vezni deo i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtere za sterilizaciju, vezni deo je izuzetno čvrsto spojen, a dozer ima zaptiven zatvarač na vrhu.

Pakovanje koje sprečava zagađenje

Da li znate?

grafikon šta sve formulacija ne sadrži

Eucerin AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je „prečišćena" formulacija, što znači da sadrži samo ograničen broj sastojaka i da je bez konzervansa (uključujući parabene), parafina,  mirisa i alkohola.

Kliničke studije

Klinička i dermatološka ispitivanja dokazuju visoku podnošljivost i odličnu efikasnost u odnosu na preosetljivost kože i kožu sklonu rozacei/kuperozi.

Efikasnost Eucerin AntiREDNESS DNEVNE KREME PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA je procenjena u kliničkom ispitivanju* na 55 žena  (22-60 godina) sa preosetljivom kožom ili kožom sklonom rozacei/kuperozi. Preparat je nanošen dva puta dnevno u periodu od 4 nedelje, sa "split-face"dizajnom studije.

* In vivo

Fotografije rezultata iz in vivo studije efikasnosti Eucerin AntiREDNESS DNEVNE KREME PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA
Fotografije rezultata iz in vivo studije efikasnosti Eucerin AntiREDNESS DNEVNE KREME PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA
Pre Nakon dve nedelje

GLAVNI NALAZI

  • Dokazano je vidljivo ublažavanje crvenila

Sastojci

Uputstva

  • Nanosi se ujutru i uveče na dobro očišćeno lice tako što se  blago umasira u kožu
  • Zeleni pigment za prikrivanje će trenutno pokriti pojavu crvenila dajući ujednačenu boju tena.

Žena nanosi kremu na lice

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Žena nanosi kremu na lice

Blago umasirati u kožu. Vidljive crvene zone mogu zahtevati više preparata.

Žena masira lice

Uveče, završite negu kože sa Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila.

Preporuke i Upozorenja

Koristite Eucerin AntiREDNESS Dnevna kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima ako...

Probajte drugi preparat ako...

imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

želite ujednačenu boju tena

imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

i potrebna Vam je SPF zažtita

Imate preosetljivu kožu ali ne patite od crvenila.
Imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

ali Vam nije potrebna SPF zaštita. Probajte Eucerin AntiRedness Kremu protiv crvenila.

Imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

ali Vam nije potrebno prikrivanje crvenila. Probajte Eucerin AntiRedness Kremu protiv crvenila.

Imate atopijski dermatitis u fazi upale

Često postavljana pitanja

Da li mogu da nanesem šminku preko Eucerin AntiREDNESS Dnevne kreme protiv crvenila sa zelenim pigmentima?

Da, ona je odlična podloga za nanošenje šminke, ali proverite da li koristite hipoalergijsku šminku koja neće pogoršati stanje Vaše kože.

Da li je pigment u Eucerin AntiREDNESS DNEVNOJ KREMI PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA odgovarajući za kožu svih etničkih grupa?

Da, pigment je zelen pa deluje protiv crvenila na bilo kojoj boji kože.

Eucerin preosetljiva koža Sa sastojkom SymSitive*, inovativnim regulatorom senzitivnosti

Eucerin preparati za preosetljivu kožu pružaju holistički pristup nezi kože delujući na sva tri simptoma trougla preosetljive kože - narušenu barijernu funkciju kože, pojačanu reaktivnost senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

Dve linije Eucerin preparata za preosetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutno smirivanje i dugotrajnu negu i zaštitu kože.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak nazvan SymSitive* koji kao regulator osetljivosti  efikasno deluje na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno olakšavajući tegobe  i umirujući kožu. AntiREDNESS preparati takođe sadrže likokalkon A, prirodnu supstancu koja deluje protiv zapaljenja i kao antioksidans, i koja vidljivo i efikasno umanjuje crvenilo.

* =zašt. robna marka Symrise AG Germany

Ukupna ocena
  • (32)
4,8 od 5 poena / 32 komentar
5 Zvezdica
29
4 Zvezdice
1
3 Zvezdice
2
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Makso,

Crvenilo lica

Da li krema anti rotungen sa zelenim pogmentima ista krema kao i antiredness sa zelenim pigmentima
Eucerin

Poštovani,

Jeste, radi se o istom nazivu na dva različita jezika.

Vaš Eucerin

Milica,
Poštovani, zanima me da li mogu da koristim ovu kremu? S obzirom da imam crvenilo na obrazima, koje se kad kad pokajavi, nekad imam osecaj da bukne i kroz par sati izadju akne koje svrbe. Pa me zanima da li je Vas preparat dobar za to, ili mi pak preporucujete neki drugi? Hvala
Eucerin

Poštovana,

Ovo je preparat koji je namenjen osobama koje imaju rozaceu.
Bilo bi dobro da se konsultujete sa dermatologom kako bi on obavio stručan pregled na osnovu kog će vam dati adekvatan savet.

Vaš Eucerin

Makso,

Crvenilo nosa

Postovanje,imam crvenilo na nosu i obrazima i koristim deset dana kremu anti rotungen sa zelenim pigmentima i nisam preterano zadovoljan.Da li postoji sansa da mi posaljete testere antiredness krema sa zelenim pigmentima jer vidim da je mnogi hvale
Marko,

Crvenilo nosa

Da li je krena anti rotungen sa zelenim pigmentima prava krema za mene protiv crvenila na nosu koje mi se javilo posle operacije nosa i jos se nije povuklo a proslo je godinu dana.Uzeo sam ovu kremu da probam,da li je to krema za trenutno uklanjanje crvenila?
Eucerin

Poštovani,

Ovaj preparat je namenjen za ublažavanje crvenila koje je posledica Rozacee. Najbolje je da se posavetujete sa lekarom i proverite šta je uzrok crvenila kod vas.

Vaš Eucerin

Ana,

Pitanje

Postovani, da li ova krema moze da se koristi kao zamena za kremu za zastitu od sunca?
Eucerin

Poštovana,

Tokom leta SPF 25 često nije dovoljan stepen zaštite. U našoj liniji preparata za zaštitu od sunca imamo preparat koji je klinički ispitan kod osoba sa rozaceom, a to je Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF30 ili SPF 50+ pa možete probati njega.

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter