• (39)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima

sadrži SymSitive* i likokalkon A

Trenutno umiruje, dugotrajno štiti i neguje kožu i uklanja crvenilo. Sa SPF 25 i UVA zaštitom.

Preparati Eucerin za preosetljivu kožu imaju dve linije (UltraSensitive i AntiREDNESS). Eucerin se pri razvoju ovih proizvoda  pridržavao holističkog pristupa nezi kože, pronalazeći način da deluje na znake i simptome trougla preosetljive kože: narušenu barijernu funkciju kože, pojačan odgovor senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

trougao preosetljivosti

Eucerin AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je posebno razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Naneta nakon čišćenja trenutno umiruje iritaciju i prikriva vidljivo crvenilo. Ova inovativna formula kombinuje dva aktivna sastojka - SymSitive* i  likokalkon A.

SymSitive* kao regulator osetljivosti, efikasno deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno umirujući kožu i poboljšavajući njenu podnošljivost. Likokalkone A, aktivni sastojak iz ekstrakta korena sladića (Glycyrrhiza Inflata), smanjuje crvenilo i  ublažava iritaciju.

Osim ova dva aktivna sastojka, krema takođe sadrži zelene pigmente koji prikrivaju i neutrališu crvenilo kože, što trenutno dovodi do ujednačene prebojenosti tena.

Dokazano je da Eucerin AntiREDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA  pruža trenutno olakšanje od neprijatnih osećaja tipičnih za preosetljivu kožu, istovremeno umirujući i pokrivajući crvenilo, štiteći barijernu funkciju i ublažavajući iritaciju kože.

Da bi se mogućnost za pojavu intolerancije ili alergijskih reakcija svela na minimum, formulacija je „prečišćena", a pakovanje je dizajnirano tako da zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila  štiti od zagađenja.

Da bi se koža dodatno zaštitila u toku dana, krema pruža  SPF25 i UVA zaštitu.

* =zašt. robna marka Symrise AG, Germany

Obojena radi prikrivanja

Eucerin® AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima sadrži zelene pigmente za prikrivanje koji trenutno pomažu pokrivajući pojavu crvenila  dajući ujednačenu boju tena.

grafikon ujednačene prebojenosti kože

Pakovanje koje sprečava zagađenje

Svi Eucerin preparati za preosetljivu kožu koriste pakovanje koje sprečava zagađenje da bi se formulacija zaštitila od nečistoća i oksidacije. Ovo pakovanje se odnosi na tri ključne rizične oblasti: ventili, vezni deo i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtere za sterilizaciju, vezni deo je izuzetno čvrsto spojen, a dozer ima zaptiven zatvarač na vrhu.

Pakovanje koje sprečava zagađenje

Da li znate?

grafikon šta sve formulacija ne sadrži

Eucerin AntiREDNESS Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je „prečišćena" formulacija, što znači da sadrži samo ograničen broj sastojaka i da je bez konzervansa (uključujući parabene), parafina,  mirisa i alkohola.

Kliničke studije

Klinička i dermatološka ispitivanja dokazuju visoku podnošljivost i odličnu efikasnost u odnosu na preosetljivost kože i kožu sklonu rozacei/kuperozi.

Efikasnost Eucerin AntiREDNESS DNEVNE KREME PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA je procenjena u kliničkom ispitivanju* na 55 žena  (22-60 godina) sa preosetljivom kožom ili kožom sklonom rozacei/kuperozi. Preparat je nanošen dva puta dnevno u periodu od 4 nedelje, sa "split-face"dizajnom studije.

* In vivo

Fotografije rezultata iz in vivo studije efikasnosti Eucerin AntiREDNESS DNEVNE KREME PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA
Fotografije rezultata iz in vivo studije efikasnosti Eucerin AntiREDNESS DNEVNE KREME PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA
Pre Nakon dve nedelje

GLAVNI NALAZI

  • Dokazano je vidljivo ublažavanje crvenila

Sastojci

Uputstva

  • Nanosi se ujutru i uveče na dobro očišćeno lice tako što se  blago umasira u kožu
  • Zeleni pigment za prikrivanje će trenutno pokriti pojavu crvenila dajući ujednačenu boju tena.

Žena nanosi kremu na lice

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Žena nanosi kremu na lice

Blago umasirati u kožu. Vidljive crvene zone mogu zahtevati više preparata.

Žena masira lice

Uveče, završite negu kože sa Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila.

Preporuke i Upozorenja

Koristite Eucerin AntiREDNESS Dnevna kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima ako...

Probajte drugi preparat ako...

imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

želite ujednačenu boju tena

imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

i potrebna Vam je SPF zažtita

Imate preosetljivu kožu ali ne patite od crvenila.
Imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

ali Vam nije potrebna SPF zaštita. Probajte Eucerin AntiRedness Kremu protiv crvenila.

Imate preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi

ali Vam nije potrebno prikrivanje crvenila. Probajte Eucerin AntiRedness Kremu protiv crvenila.

Imate atopijski dermatitis u fazi upale

Često postavljana pitanja

Da li mogu da nanesem šminku preko Eucerin AntiREDNESS Dnevne kreme protiv crvenila sa zelenim pigmentima?

Da, ona je odlična podloga za nanošenje šminke, ali proverite da li koristite hipoalergijsku šminku koja neće pogoršati stanje Vaše kože.

Da li je pigment u Eucerin AntiREDNESS DNEVNOJ KREMI PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA odgovarajući za kožu svih etničkih grupa?

Da, pigment je zelen pa deluje protiv crvenila na bilo kojoj boji kože.

Eucerin preosetljiva koža Sa sastojkom SymSitive*, inovativnim regulatorom senzitivnosti

Eucerin preparati za preosetljivu kožu pružaju holistički pristup nezi kože delujući na sva tri simptoma trougla preosetljive kože - narušenu barijernu funkciju kože, pojačanu reaktivnost senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

Dve linije Eucerin preparata za preosetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutno smirivanje i dugotrajnu negu i zaštitu kože.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak nazvan SymSitive* koji kao regulator osetljivosti  efikasno deluje na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno olakšavajući tegobe  i umirujući kožu. AntiREDNESS preparati takođe sadrže likokalkon A, prirodnu supstancu koja deluje protiv zapaljenja i kao antioksidans, i koja vidljivo i efikasno umanjuje crvenilo.

* =zašt. robna marka Symrise AG Germany

Ukupna ocena
  • (39)
4,8 od 5 poena / 39 komentar
5 Zvezdica
35
4 Zvezdice
2
3 Zvezdice
2
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Marko,

Gde kupiti

Pozdrav,gde se moze kupiti ovaj proizvod ?
Eucerin

Poštovani,

Eucerin preparati su dostupni u svim bolje snabdevenim apotekama.

Vaš Eucerin

Tanja,

Blago kuperozna ali masna koža

Poštovani, Da li se ova krema preporučuje ukoliko je koža masna, ali ima sklonost ka blagoj kuperozi? Srdačan pozdrav.
Eucerin

Poštovana,

Antiredness Dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima SPF25 je namenja za sve tipove kože. Ukoliko je vaša koža izrazito masna, naša preporuka je Ultrasensitive Krema za normalnu i mešovitu kožu. Lagana tekstura ovog preparata se brzo upija, umiruje preosetljivu kožu i ublažava crvenilo.

Vaš Eucerin

Ikica,

Ispucali kapilari

Postovani ,da li ovom kremom mogu da se uklone ispucali.kapilari na obrazima i ako nije za to da li postoji u vasem asortimanu neka krema namenjena ovakvoj vrsti problema.Unapred hvala,Pozdrav
Kk,

P

Zdravo, imam 18 godina musko sam. Imam neujednacen ten cesto sam crveno rumen u licu i usi, da li ova krema pomaze kod toga
Eucerin

Poštovani,

Ova krema pomaže kod prisutnog crvenila, ublažava ga. Svakako je savet da se prvo konsultujete sa lekarom kako biste utvrdili šta je tačan uzrok tog crvenila.

Vaš Eucerin

Jeca 03.03.2020,

Kapilari

Postovani,da li ova krema pomaze kod ispucalih kapilara na obrazima.Nije toliko prisutno crvenilo.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter