• (5)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogata hidratantna krema za lice

Za dehidriranu, osetljivu kožu

Jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema  koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom.

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena  barijerna  funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Ovi mikroskopski kanali transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži.

Baršunasta tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogate hidratantne kreme za lice pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju i koža je brzo upija. Smanjuje osećaj zategnutosti kože i čini je glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantne kreme za lice odgovaraju osetljivoj koži, a takođe ne sadrže parfeme ili parabene.

Klinička i dermatološka ispitivanja

Preparat je detaljno klinički ispitan u in vitro i in vivo  studijama da bi se dokazala efikasnost linije proizvoda kao i da bi se dokazalo da odgovara osetljivoj koži.

365 žena (starosti između 20 i 45 godina) učestvovalo je u testu primene u septembru 2014. g kada su isprobavale primenu preparata tokom dve nedelje. 88 od ovih žena je isprobavalo   AQUAporin ACTIVE Bogatu hidratantnu kremu za lice. Rezultate primene su analizirali dermatolozi, ali su ih procenjivale i same učesnice.

GLAVNI NALAZI

  • Trenutni rezultati: 93% je primetilo trenutno poboljšanje nivoa hidriranosti i izjavilo da  "proizvod revitalizuje i osvežava kožu istovremeno".
  • Intenzivna hidriranost: pojačana hidriranost tokom 24 sata nakon prve primene.
  • Dugotrajna hidriranost:  pojačana hidriranost 3 dana nakon prestanka redovne primene još uvek je bila prisutna 
  • Osećaj glatke i meke kože: 98% je primetilo da je njihova koža glatka i meka 
  • Ublažavanje neugodnog osećaja: 94% je izjavilo da je "ublažen osećaj zategnutosti kože"
  • Izuzetno pogodna za osetljivu kožu: 97% se slaže da preparat "posebno odgovara osetljivoj koži".

Sastojci

Kako se koristi

Nanositi ujutru i uveče na lice, vrat i predeo dekoltea blagim masiranjem. Izbegavati kontakt sa očima.

Žena nanosi kremu

Vaša svakodnevna rutina nege

Žena umiva lice

Svu vodootpornu šminku za oči ukloniti pomoću  Eucerin DermatoCLEAN Sredstva za skidanje vodootporne maskare i šminke, zatim temeljno očistiti kožu koristeći Eucerin DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje

Žena nanosi tonik

Tonirati kožu primenom Eucerin DermatoCLEAN Tonika.

Žena nanosi kremu za područje oko očiju

Prvo naneti posebne preparate za negu koje inače koristite, kao što je Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju.

Žena nanosi kremu

Nastavite negu pomoću Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogate hidratantne kreme za lice.

Žena nanosi preparat za zaštitu od sunca

Ako će Vaša koža biti izložena jakom suncu, zaštitite je pomoću Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+.

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako…

Probajte drugi proizvod ako…

Tražite hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira.

Imate normalnu ili kombinovanu kožu koja je dehidrirana i osetljiva. Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogata hidratantna krema za lice je posebna formulacija koja prija osetljivoj koži i klinički dokazano daje rezultate.

Tražite laganu hidratantnu kemu za lice koja intenzivno hidrira sa dodatkom zaštite protiv UVA i UVB zraka. Probajte Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantnu kremu za lice sa SPF25 i UVA zaštitom.

Tražite kremu za negu lica za osetljivu kožu koja smanjuje dubinu bora i učvršćuje kožu. Probajte Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu

Tražite hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira ali imate normalnu i kombinovanu osetljivu kožu. Probajte Eucerin AQUAporin ACTIVE Laganu hidratantnu kremu za lice.

Tražite lagani hidratantni losion za telo koji intenzivno hidrira. Probajte Eucerin pH5 Losion za telo.

Osećate zategnutost kože koja je vrlo suva i gruba. Probajte Eucerin Lipo-Balans kremu za trenutno olakšanje i dugotrajnu negu.

Imate preosetljivu kožu, čiji glavni simptomi su osećaj vreline, peckanje i svrab. Probajte Eucerin UltraSENSITIVE Dnevnu kremu za suvu kožu koja sadrži ograničen broj sastojaka koja sadrži ograničen broj sastojaka u cilju smanjenja rizika od pojave reakcija kože.

Često postavljana pitanja

Kako izabrati pravu hidratantnu kremu za sebe?

Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogata hidratantna krema za lice je posebno dobra za one koji traže hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira a namenjena je suvoj koži. Potražite informacije o drugim hidratantnim kremama i različitim tipovima kože u okviru našeg veb-sajta, ali ako niste sigurni, preporučujemo da se obratite farmaceutu ili dermatologu radi postavljanja direktne dijagnoze.

Kako pripremiti kožu lica pre korišćenja Eucerin AQUAporin ACTIVE bogate hidratantne kreme za lice?

Započnite svoju rutinsku negu lica temeljnim ali nežnim čišćenjem pomoću  Eucerin DermatoCLEAN Blagog mleka za čišćenje. Nastavite sa Eucerin DermatoCLEAN Tonikom. Ako tražite brzo rešenje za čišćenje, posebno ako ste stalno u pokretu, probajte Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje. Kada koža postane čista, biće bolje pripremljena da upije aktivne sastojke iz AQUAporin ACTIVE bogate hidratantne kreme za lice.

Zašto preparate za zaštitu od sunca treba uključiti u svoju rutinsku dnevnu negu lica?

Veoma je važno da se koža lica zaštiti od sunca. Ona je tanja i mnogo osetljivija na uticaj UVA i UVB zraka u odnosu na kožu tela. Pošto nije zaštićeno odećom, naše lice je izloženo suncu tokom cele godine. Produženo izlaganje UV zracima takođe smanjuje aktivnost akvaporina, uzrokujući izgled, ali i osećaj suve i dehidrirane kože. Preparati za zaštitu od sunca pomažu da se izbegne oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i pojava hiperpigmentacija.

Zašto su dehidriranoj i osetljivoj koži potrebni posebni preparati za zaštitu od sunca?

Koža je obično osetljiva ili dehidrirana zbog narušene barijerne funkcije. Kao rezultat toga ona mnogo više reaguje na sunčevu svetlost i podložnija je oštećenjima. Sunčeva svetlost može izazvati dalju dehidrataciju osetljive kože, pogoršavajući simptome i čineći je još suvljom nego ranije. Dobra je ideja da se koriste preparati koji su posebno formulisani za osetljivu kožu, jer je manje verovatno da će oni izazvati neželjene reakcijr kože. Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom pruža efikasnu zaštitu protiv oštećenja koja izaziva sunce. Za intenzivniju zaštitu, probajte Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+.

AQUAporin Active preparati za negu lica Intenzivna i dugotrajna hidratacija iznutra

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna  funkcija kože koja deluje kao prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

 

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili pomoću vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Međutim koža ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Jedinstvena formulacija  Eucerin AQUAporin ACTIVE linije preparata poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože, i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. 

 

Akvaporini su mikroskopski kanali koji transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE formulacije poboljšavaju njihovu prirodnu snagu. Sve formulacije sadrže gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože.

 

Pošto svaki tip kože – normalna, suva, masna, kombinovana - može postati dehidriran, Eucerin AQUAporin ACTIVE linija ima na raspolaganju proizvode za svaki tip kože posebno. Svi pružaju intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju, smanjuju osećaj zategnutosti u koži, i čine kožu glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da ova linija preparata  odgovara osetljivoj koži i ovi preparati ne sadrže parfeme i parabene.

Ukupna ocena
  • (5)
4,8 od 5 poena / 5 komentar
5 Zvezdica
4
4 Zvezdice
1
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Kika,

Masnija T zona

Postovani, koristim ovu kremu vec mesec dana, pojavile su mi se na celu sitne bubuljice, ne znam da li je mozda ova krema preteska za moju kozu posto mi je T zona masna a dehidrirana, peruta se, a obrazi suvi, pa ne znam da li da predjem na laganiju kremu ili...?
Eucerin

Poštovana,

Za vaš tip kože, naš savet za dubinsku hidrataciju je Aquaporin Lagana hidratantna krema koja koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju. Krema koju koristite je namenjena za suvu kožu, bogatije je teksture i verovatno vam iz tog razloga ne odgovara.
 
Vaš Eucerin

J,

Podloga

Postovani, da li ova krema moze da se koristi kao podloga za sminku?
Eucerin

Poštovana,

Ova krema je odlična i kao podloga za šminku.

Vaš Eucerin

Vesna,

Osetljiva koza sa crvenilom

Da li po pomaže kod osetljive kože sklone crvenilu koje se pojavljuje kada je hladno
Eucerin

Poštovana,

Ukoliko je prisutno i crvenilo, preporuka je Eucerin AtopiControl krema za lice.

Ona će pružiti kožu zaštitu od hladnoće koja joj je potrebna i ublažiti prisutno crvenilo.

Vaš Eucerin

Duki,
Je li pogodna za sve uzraste ja imam 25 god pa me zanima?
Eucerin

Poštovana,

Tako je, Aquaporin kreme su pogodne za sve uzraste i pruzaju intenzivnu hidrataciju za nežnu i glatku kožu!

Vaš Eucerin

Suzana,
Odlično za suvu kožu, predlažem svima da probaju! :)

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter