• (19)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagana hidratantna krema za lice

Za dehidriranu, osetljivu kožu

Jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagana hidratantna krema za lice je osvežavajuća hidratantna krema  koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom.

Našoj koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna  funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Naša koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Oni transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži.

Lagana, osvežavajuća tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagane hidratantne kreme za lice  pruža intenzivnu, 24-časovnu  hidrataciju i koža je lako upija. Smanjuje osećaj zategnutosti  kože i čini je glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantne kreme za lice odgovaraju osetljivoj koži, a takođe ne sadrže parfeme ili parabene.

Klinička i dermatološka ispitivanja

Preparat je klinički ispitan u in vitro i in vivo uslovima da bi se dokazala efikasnost linije proizvoda kao i da bi se dokazalo da odgovara osetljivoj koži.

365 žena (starosti između 20 i 45 godina) učestvovalo je u testu primene u septembru 2014.g kada su isprobavale primenu preparata tokom dve nedelje. 88 od ovih žena je isprobavalo   AQUAporin ACTIVE Laganu hidratantnu kremu za lice. Rezultate primene su analizirali dermatolozi, ali su ih procenjivale i same učesnice.

GLAVNI NALAZI

  • Trenutni rezultati: 98% je primetilo trenutno poboljšanje hidriranosti kože.
  • Intenzivna hidriranost: pojačana hidriranost tokom 24 sata nakon prve primene.
  • Dugotrajna hidriranost:  pojačana hidriranost 3 dana nakon prestanka redovne primene još uvek je bila prisutna
  • Osećaj glatke i meke kože: 89% je primetilo da je njihova koža glatka i meka
  • Ublažavanje neugodnog osećaja: 94% je izjavilo da je " ublažen osećaj zategnutosti kože"
  • Izuzetno pogodna za osetljivu kožu: 97% se slaže da preparat "posebno odgovara osetljivoj koži".

Sastojci

Kako se koristi

Nanositi ujutru i uveče na lice, vrat i predeo dekoltea blagim masiranjem. Izbegavati kontakt sa očima.

Žena nanosi kremu

Vaša svakodnevna rutina nege

Žena umiva lice

Svu vodootpornu šminku za oči ukloniti pomoću Eucerin DermatoCLEAN Sredstva za skidanje vodootporne maskare i šminke, zatim temeljno očistiti kožu koristeći Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje.

Žena nanosi tonik

Tonirati kožu primenom Eucerin DermatoCLEAN Tonika.

Žena nanosi kremu za područje oko očiju

Prvo naneti posebne preparate za negu koje inače koristite, kao što je Eucerin AQUAporin ACTIVE Krema za negu područja oko očiju.

Žena nanosi kremu

Nastavite negu pomoću Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagane hidratantne kreme za lice.

Žena nanosi preparat za zaštitu od sunca

Ako će Vaša koža biti izložena jakom suncu, zaštitite je pomoću kreme za zaštitu od sunca namenjene normalnoj i kombinovanoj koži, kao što je  Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+.

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako…

Probajte drugi proizvod ako…

Ako tražite laganu hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira.

Imate normalnu ili kombinovanu kožu koja je dehidrirana i osetljiva. Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagana hidratantna krema za lice je posebna formulacija koja odgovara osetljivoj koži i klinički dokazano daje rezultate.

Tražite laganu hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira sa dodatkom zaštite protiv UVA i UVB zraka. Probajte Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantnu kremu za lice sa SPF25 i UVA zaštitom

Tražite kremu za negu lica za osetljivu kožu koja smanjuje dubinu bora i učvršćuje kožu. Probajte Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu.

Tražite hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira ali imate suvu i osetljivu kožu. Eucerin AQUAporin ACTIVE Bogata hidratantna krema za lice je posebno formulisana za suvu i osetljivu kožu i klinički dokazano odgovara istovremeno osetljivoj koži i poboljšava njenu hidriranost.

Tražite lagani hidratantni losion za telo koji intenzivno hidrira. Probajte Eucerin pH5 Losion za telo.

Imate preosetljivu kožu, čiji glavni simptomi su osećaj vreline, peckanje i svrab. Probajte Eucerin UltraSENSITIVE Dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu kožu koja sadrži ograničen broj sastojaka u cilju smanjenja rizika od pojave reakcija kože.

Često postavljana pitanja

Kako izabrati pravu hidratantnu kremu za sebe?

Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagana hidratantna krema za lice je posebno dobra za one koji traže laganu hidratantnu kremu za lice koja intenzivno hidrira. Potražite informacije o drugim hidratantnim kremama i različitim tipovima kože u okviru našeg veb-sajta, ali ako niste sigurni, preporučujemo da se obratite farmaceutu ili dermatologu radi postavljanja direktne dijagnoze.

Kako pripremiti kožu lica pre korišćenja Eucerin AQUAporin ACTIVE Lagane hidratantne kreme za lice?

Započnite svoju rutinsku negu lica temeljnim ali nežnim čišćenjem pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg gela za čišćenje. Nastavite sa Eucerin DermatoCLEAN Tonikom. Ako tražite brzo i zgodno rešenje, probajte Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje. Kada koža postane čista, biće bolje pripremljena da upije aktivne sastojke iz AQUAporin ACTIVE lagane hidratantne kreme za lice.

Zašto preparate za zaštitu od sunca treba uključiti u svoju rutinsku dnevnu negu lica?

Veoma je važno da se koža lica zaštiti od sunca. Ona je tanja i mnogo osetljivija na uticaj UVA i UVB zraka u odnosu na kožu tela. Pošto nije zaštićeno odećom, naše lice je izloženo suncu tokom cele godine. Produženo izlaganje UV zracima takođe smanjuje aktivnost akvaporina, uzrokujući izgled, ali i osećaj, suve i dehidrirane kože. Preparati za zaštitu od sunca pomažu da se izbegne oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i pojava hiperpigmentacija.

Zašto su dehidriranoj i osetljivoj koži potrebni posebni preparati za zaštitu od sunca?

Koža je obično dehidrirana ili osetljiva zbog narušene barijerne funkcije. Kao rezultat toga ona mnogo više reaguje na sunčevu svetlost i podložnija je oštećenjima pod uticajem sunca. Sunčeva svetlost može izazvati dalju dehidrataciju osetljive kože, pogoršavajući simptome i čineći  još suvljom nego ranije. Dobra je ideja da se koriste preparati koji su posebno formulisani za osetljivu kožu, jer je manje verovatno da će oni izazvati neželjene reakcije kože. Za normalnu dnevnu izloženost UV zracima probajte Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantnu kremu za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom, a za intenzivniju zaštitu, Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+.

AQUAporin Active preparati za negu lica Intenzivna i dugotrajna hidratacija iznutra

Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna  funkcija kože koja deluje kao prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.

 

Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili pomoću vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Međutim koža ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Jedinstvena formulacija  Eucerin AQUAporin ACTIVE linije preparata poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože, i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. 

 

Akvaporini su mikroskopski kanali koji transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE formulacije poboljšavaju njihovu prirodnu snagu. Sve formulacije sadrže gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože,  Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože.

 

Pošto svaki tip kože – normalna, suva, masna, kombinovana - može postati dehidriran, Eucerin AQUAporin ACTIVE linija ima na raspolaganju proizvode za svaki tip kože posebno. Svi pružaju intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju, smanjuju osećaj zategnutosti u koži, i čine kožu glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da ova linija preparata  odgovara osetljivoj koži i ovi preparati ne sadrže parfeme i parabene.

Ukupna ocena
  • (19)
4 od 5 poena / 19 komentar
5 Zvezdica
12
4 Zvezdice
2
3 Zvezdice
1
2 Zvezdice
1
1 Zvezdica
3
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Kika ,

Odlican

Postovani, prvi put sam koristila aquaporin active dry skin, nakon nekoliko dana su se pojavile sitne potkozne bubuljice po celu i po neka sitna gnojna u predelu nosa i usana, a inace mi je lice u predelu cela i nosa masnije, obrazi i nos crveni.. Zamolila bih vas da mi kazete koju kremu bih mogla da koristim? Da li da kupim aquaporin active za mesovitu kozu?
Eucerin

Poštovana,

Za vaš tip kože, naš savet za dubinsku hidrataciju je Aquaporin Lagana hidratantna krema koja koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju.
 
Vaš Eucerin

Rose,

Koža sa povremenim nepravilnostima

Moja koža je kombinovana, sa povremenim epizodama mascenja. Da li Alcohol Denat koji je u sastavu kreme moze dodatno isusiti i iziritirati osetljivu kozu? Pritom je miris na alkohol jako intenzivan. Hvala unapred na odgovoru!
Eucerin

Poštovana,

Ovo je medicinski alcohol koji se inače koristi u formulacijama preparata. Ne isušuje kožu i ne dovodi do iritacija te je ovaj preparat namenjen i za primenu kod osetljive kože.

Vaš Eucerin

Kaca,

Savrsen

Nista bolje nisam probala
Maki14,

moja idealna krema

Zbog masne kože sam uglavnom izbegavala da koristim kreme dok nisam otkrila Aquaporin laganu kremu, koja jako prija mojoj koži, ostavlja osvežavajući osećaj i stvarno jeste lagana, kao da sam umila lice vodom a ne stavila kremu. Iako masna, moja koža je bila dehidrirana i stvarno lepše izgleda nakon što sam uvrstila ovu kremu u svoju svakodnevnu negu 😊
Sandra,

Za savršenu hidrataciju

Lagana tekstura koju koža lepo upija. Savršena kao svaskodnevna podloga za šminku.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter