• (1)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF15

Krema za područje oko očiju za sve tipove kože sa UVA i UVB zaštitom

Krema protiv bora za područje oko očiju sa magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom koja popunjava duboke bore i oblikuje kožu oko očiju sa efektom zatezanja.

Krema protiv bora za područje oko očiju

Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF15 je specijalno formulisana da popunjava duboke bore u osetljivoj regiji oko očiju, istovremeno štiteći od sunca. Namenjena je za sve tipove kože.

Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi  jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore. Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Krema za područje oko očiju SPF15 pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

Sa SPF 15 i UVA zaštitom, anti-age krema takođe pomaže u sprečavanju fotostrenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem).

* In vitro studije

Kliničke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile efikasnost i podnošljivost primene Eucerin Hyaluron-Lift + Volume-Filler Kreme za područje oko očiju SPF15 na suvoj koži.

Često postavljana pitanja

Kako da znam da je Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata pravi izbor za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata je specijalno formulisana kako bi se popunile bore i vratio izgubljeni volumen licu. S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba izmežu 40 i 50 godina.

Ako vas više brine pojava  prvih finih linija i bora, možda ćete želeti da probate Eucerin Hyaluron-Filler liniju. Ukoliko su gubitak elstičnosti i bore ono što vas najviše brine (što je često slučaj kod žena 50+) naša preporuka je Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linja preparata.
Za više informacija o stadijumima starenja kože i pomoći oko izbora odgovarajućeg preparata, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift liniju preparata?

Koža lica osoba se razlikuje koliko i same osobe, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, dame u 40-tim se susreću sa gubitkom volumena i pogoduje im upotreba Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate  naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju sadrži SPF15 i UVA zaštitu?

Koža lica je više izložena sunčevim zracima od kože tela i podložnija štetnom dejstvu UVA i UVB zraka, odgovornih za fotostarenje (prevremeno starenje uzrokovano sunčevim zracima) i hiperpigmentacije. Važno je da zaštitimo kožu kako bi izbegli oštećenje DNK, fotostarenje i hyperpigmentatacije. Zato prepratat sadrži SPF15 i UVA filtere.

Da li Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Krema za područje oko očiju mogu da koristim i tokom dana i tokom noći?

Da. Aktivni principi u Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Krema za područje oko očiju popunjavaju duboke bore i oblikuju kožu oko očiju sa efektom zatezanja.

Sastojci

Eucerin krema za područje oko očiju sa lifting efektom

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Očistite kožu odgovarajućim čistačem: Eucerin DermatoCLEAN Blagim mlekom za čišćenje ukoliko imate suvu kožu ili Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje ukoliko imate normalnu i mešovitu kožu. Ako je potrebno, uklonite sve tragove šminke Eucerin DermatoCLEAN Sredstvom za skidanje vodootporne maskare i šminke.

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevnu kremu SPF 15 za suvu kožu ili Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF 15 za normalnu i mešovitu kožu, a potom i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15. Ukoliko vam je potrebna dodatna zaštita od UVB i UVA zraka, kao i od negativnih efekata vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), nanesite Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50 ili SPF 30 nakon preparata za dnevnu negu..

Uveče: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćnu kremu, a potom Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi preparat ako…

Želite da zategnete opuštenu kožu oko očiju:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF 15 sadrži aktivne sastojke koji ciljano deluju na regije sa manjkom volimena i zatezu problematične regije oko očiju.

Želite efikasnu kremu, ali ne želite da iziritirate osetljivu regiju oko očiju:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15 je oftamološki ispitana i neparfimisana.

Želite da zaštite regiju oko očiju od fotostarenja:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15 pruža UVB i UVA zaštitu i pomaže u zaštiti kože od fotostarenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem) i pojave bora u regiji očiju.

Tražite preparat za svakodnevnu hidrataciju osetljivog područja oko očiju koji bi se koristio i kao podloga za šminku:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF 15 je idealna podloga za šminku za sve tipove kože.

Tržite kremu za područje oko očiju koja deluje na prve znakove starenja:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za područje oko očiju SPF 15 koja sadrži hijaluronsku kiselinu kratkog i dugog lanca i glicin saponine koji ciljano deluju na fine linije i bore.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Vraća volumen i elastičnost konturama lica

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja.

Briga mnogih žena starosti od 40 do 50 godina je koža koja gubi volumen i svoje konture.
Vremenom, nivo prirodnih supstanci koje održavaju čvrst i gladak izgled kože se smanjuje.

Klinički testirana linija Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena.
Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen.* Oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena*, dok hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i popunjava bore.

* In vitro studije

Overall Rating
  • (1)
3 od 5 poena / 1 komentar
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
1
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Mo,

Koliko je "jača" od vaše obične hijaluron filler kreme,?

Poštovani, Koristim vašu hijaluron filler liniju par meseci. Da li je ova krema mnogo agresivnija od nje i od kojih godina je preporučujete?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter