• (1)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF15

Krema za područje oko očiju za sve tipove kože sa UVA i UVB zaštitom

Krema protiv bora za područje oko očiju sa magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom koja popunjava duboke bore i oblikuje kožu oko očiju sa efektom zatezanja.

Krema protiv bora za područje oko očiju

Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF15 je specijalno formulisana da popunjava duboke bore u osetljivoj regiji oko očiju, istovremeno štiteći od sunca. Namenjena je za sve tipove kože.

Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi  jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore. Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Krema za područje oko očiju SPF15 pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

Sa SPF 15 i UVA zaštitom, anti-age krema takođe pomaže u sprečavanju fotostrenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem).

* In vitro studije

Kliničke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile efikasnost i podnošljivost primene Eucerin Hyaluron-Lift + Volume-Filler Kreme za područje oko očiju SPF15 na suvoj koži.

Često postavljana pitanja

Kako da znam da je Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata pravi izbor za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata je specijalno formulisana kako bi se popunile bore i vratio izgubljeni volumen licu. S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba izmežu 40 i 50 godina.

Ako vas više brine pojava  prvih finih linija i bora, možda ćete želeti da probate Eucerin Hyaluron-Filler liniju. Ukoliko su gubitak elstičnosti i bore ono što vas najviše brine (što je često slučaj kod žena 50+) naša preporuka je Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linja preparata.
Za više informacija o stadijumima starenja kože i pomoći oko izbora odgovarajućeg preparata, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift liniju preparata?

Koža lica osoba se razlikuje koliko i same osobe, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, dame u 40-tim se susreću sa gubitkom volumena i pogoduje im upotreba Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate  naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju sadrži SPF15 i UVA zaštitu?

Koža lica je više izložena sunčevim zracima od kože tela i podložnija štetnom dejstvu UVA i UVB zraka, odgovornih za fotostarenje (prevremeno starenje uzrokovano sunčevim zracima) i hiperpigmentacije. Važno je da zaštitimo kožu kako bi izbegli oštećenje DNK, fotostarenje i hyperpigmentatacije. Zato prepratat sadrži SPF15 i UVA filtere.

Da li Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Krema za područje oko očiju mogu da koristim i tokom dana i tokom noći?

Da. Aktivni principi u Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Krema za područje oko očiju popunjavaju duboke bore i oblikuju kožu oko očiju sa efektom zatezanja.

Sastojci

Eucerin krema za područje oko očiju sa lifting efektom

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Očistite kožu odgovarajućim čistačem: Eucerin DermatoCLEAN Blagim mlekom za čišćenje ukoliko imate suvu kožu ili Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje ukoliko imate normalnu i mešovitu kožu. Ako je potrebno, uklonite sve tragove šminke Eucerin DermatoCLEAN Sredstvom za skidanje vodootporne maskare i šminke.

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevnu kremu SPF 15 za suvu kožu ili Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF 15 za normalnu i mešovitu kožu, a potom i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15. Ukoliko vam je potrebna dodatna zaštita od UVB i UVA zraka, kao i od negativnih efekata vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), nanesite Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50 ili SPF 30 nakon preparata za dnevnu negu..

Uveče: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćnu kremu, a potom Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi preparat ako…

Želite da zategnete opuštenu kožu oko očiju:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF 15 sadrži aktivne sastojke koji ciljano deluju na regije sa manjkom volimena i zatezu problematične regije oko očiju.

Želite efikasnu kremu, ali ne želite da iziritirate osetljivu regiju oko očiju:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15 je oftamološki ispitana i neparfimisana.

Želite da zaštite regiju oko očiju od fotostarenja:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15 pruža UVB i UVA zaštitu i pomaže u zaštiti kože od fotostarenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem) i pojave bora u regiji očiju.

Tražite preparat za svakodnevnu hidrataciju osetljivog područja oko očiju koji bi se koristio i kao podloga za šminku:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema za područje oko očiju SPF 15 je idealna podloga za šminku za sve tipove kože.

Tržite kremu za područje oko očiju koja deluje na prve znakove starenja:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za područje oko očiju SPF 15 koja sadrži hijaluronsku kiselinu kratkog i dugog lanca i glicin saponine koji ciljano deluju na fine linije i bore.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Vraća volumen i elastičnost konturama lica

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja.

Briga mnogih žena starosti od 40 do 50 godina je koža koja gubi volumen i svoje konture.
Vremenom, nivo prirodnih supstanci koje održavaju čvrst i gladak izgled kože se smanjuje.

Klinički testirana linija Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena.
Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen.* Oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena*, dok hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i popunjava bore.

* In vitro studije

Ukupna ocena
  • (1)
3 od 5 poena / 1 komentar
5 Zvezdica
0
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
1
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Mo,

Koliko je "jača" od vaše obične hijaluron filler kreme,?

Poštovani, Koristim vašu hijaluron filler liniju par meseci. Da li je ova krema mnogo agresivnija od nje i od kojih godina je preporučujete?
Eucerin

Poštovana,

Ova krema nije agresivnija, već u svom sastavu, za razliku od Hyaluron-Filler linije, ima dodatno i aktivnu supstancu magnolol koji vraća volume koži.
Ne postoji prepouka za starosnu granicu kada sa primenom treba da se krene, već je najbolje voditi se stanjem kože. Kada lice krene da gubi tonus, onda je preporuka krenuti sa ovim preparatom.

Vaš Eucerin


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter