• (2)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15

Dnevna krema za suvu kožu za nadoknadu volumena sa SPF15 i UVA zaštitom

Bogata dnevna krema sa magnololom, oligopeptidima i hijaluronskom kiselinom deluje na sve uzročnike gubitka volumena.

Dnevna krema za suvu kožu za nadoknadu volumena sa SPF 15

Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema je specijalno formulisana da popunjava duboke bore, vrati konture licu, pruži efekat zatezanja i zaštiti suvu kožu od sunca.

Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore. Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

Sa SPF 15 i UVA zaštitom, anti-age krema takođe pomaže u sprečavanju fotostrenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem).

* In vitro studije

Kliničke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile efikasnost i podnošljivost primene Eucerin Hyaluron-Lift + Volume-Filler Dnevne kreme SPF 15 na suvoj koži.

Često postavljana pitanja

Kako da znam da je Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata pravi izbor za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata je specijalno formulisana kako bi se popunile bore i vratio izgubljeni volumen licu. S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba izmežu 40 i 50 godina.

Ako vas više brine pojava  prvih finih linija i bora, možda ćete želeti da probate Eucerin Hyaluron-Filler liniju. Ukoliko su gubitak elstičnosti i bore ono što vas najviše brine (što je često slučaj kod žena 50+) naša preporuka je Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linja preparata.
Za više informacija o stadijumima starenja kože i pomoći oko izbora odgovarajućeg preparata, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift liniju preparata?

Koža lica osoba se razlikuje koliko i same osobe, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, dame u 40-tim se susreću sa gubitkom volumena i pogoduje im upotreba Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate  naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

Zašto Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema sadrži SPF15 i UVA zaštitu?

Koža lica je više izložena sunčevim zracima od kože tela i podložnija štetnom dejstvu UVA i UVB zraka, odgovornih za fotostarenje (prevremeno starenje uzrokovano sunčevim zracima) i hiperpigmentacije. Važno je da zaštitimo kožu kako bi izbegli oštećenje DNK, fotostarenje i hyperpigmentatacije. Zato prepratat sadrži SPF15 i UVA filtere. Međutim, ako ćete se duže izlagati suncu ili je zračenje jako, predlažemo upotrebu dodatne zaštite kao što je Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50 iili SPF 30.

Sastojci

 

 

Eucerin dnevna krema sa peptidima sa efektom zatezanja

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Temeljno očistite kožu koristeći Eucerin DermatoCLEAN blago mleko za čišćenje.

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN tonika da bi se pripremila za primenu sledećeg preparata za negu.

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevnu kremu za suvu kožu SPF15 i nakon toga Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF15

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15 pruža UVB i UVA zaštitu. Ukoliko će Vaša koža biti izložena jakom suncu, UVA i UVB zdracima, kao i negativnim efektima vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), preporučuje se primena dodatne zaštite. Probajte Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50 ili SPF 30 nakon preparata za dnevnu negu.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi preparat ako…

Želite preparat protiv bora koji će vam hidrirati kožu:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15 je bogata formulacija namenjena specijalno za suvu kožu.

Želite da suvoj koži vratite konture:

Formula sadrži Magnolol koji povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptide koji jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronsku kiselinu koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore.

Želite da zaštite kožu od daljeg formiranja bora:

Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu sadrži SPF 15 i UVA sistem filtera za zaštitu kože od prevremenog starenja i produbljivanja bora.

Želite preparat koji možete da koristite kao podlogu za šminku i koji će vam hidrirati kožu:

Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15 je idealna podloga za šminku.


Želite da tretirate gubitak čvrstine i volumena oko očiju:

Probajte Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za negu područja oko očiju koja je oftalmološki testirana za upotrebu na nežnoj regiji oko očiju.

Želite da vratite definiciju i konture svojoj normalnoj ili kombinovanoj koži:
Tražite noćnu kremu sa efektom zatezanja:
Vaša glavna briga u vezi sa starenjem su linije i bore:
Želite da smanjite bore i korigujete ten:
Želite hidratantni preparat protiv bora koji tretira opuštenu i istanjenu kožu:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Vraća volumen i elastičnost konturama lica

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja.

Briga mnogih žena starosti od 40 do 50 godina je koža koja gubi volumen i svoje konture.
Vremenom, nivo prirodnih supstanci koje održavaju čvrst i gladak izgled kože se smanjuje.

Klinički testirana linija Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena.
Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen.* Oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena*, dok hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i popunjava bore.

* In vitro studije

Ukupna ocena
  • (2)
5 od 5 poena / 2 komentar
5 Zvezdica
2
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Lila,

Pocetnik

Prvi put koristim Eucerin(2 dana) i pocela sam sa ovom kremom. Imam 51 g., menopauza 4.g. i promene na licu- bore, suva koza.... Rezultate cu tek javiti. Zanima me da li mogu da je kombinujem sa kremom za zastitu od sunca jer mi se pojavljuju svakog leta svetle fleke? Koja je vasa preporuka?
Eucerin

Poštovana,

Posle dnevne kreme možete naneti preparat za zaštitu od sunca kao sto je Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili SPF 50. Ukoliko dodatno želite da ujednačite ten, predlažemo da probate Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+.

Vaš Eucerin

Milena,

Objektivno

Samo nakon 12 dana korišćenja kreme primetila sam vidne promene na svom licu , posebno u predelu oka. Ako govorimo u procentima .. 40% zategnutije konture lica !! Inače , ja imam 43 godina i prezadovoljna sam. Toplo preporučujem svim ženama starosne granice +40 !!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter