• 1/6 Eucerin Aquaphor Sprej
 • 2/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Glavni efekti
 • 3/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Kako se koristi
 • 4/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Kljucni sastojci
 • 5/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Istrazivanje
 • 6/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Preporucena rutina
 • 1/6 Eucerin Aquaphor Sprej
 • 2/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Glavni efekti
 • 3/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Kako se koristi
 • 4/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Kljucni sastojci
 • 5/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Istrazivanje
 • 6/6 Eucerin Aquaphor Sprej - Preporucena rutina

Eucerin Aquaphor Spej

5.0
7 komentar
Intenzivno hidrira i pomaže oporavak veoma suve, iritirane kože na telu
Inovativni spej, doseg od 360°
Kontinuirani sprej, može se koristiti i u položaju kada je postavljen naopačke

Za veoma suvu, iritiranu kožu

Sprej koji ne sadrži vodu i koji ima rashlađujući efekat trenutno pruža olakšanje i umiruje veoma suvu, grubu i iritiranu kožu, bilo gde na telu. Inovativna mast u spreju idealna je za ruke, noge i druge veće oblasti ili one koje je teško dohvatiti. Ona omugućava vezivanje vode kako bi koža ostala hidrirana i kako bi se ubrzala njena regenereacija. Nije namenjen za primenu na licu.

Brend #1 po preporuci dermatologa u SAD

O preparatu

Eucerin Aquaphor Spej za suvu, iritiranu kožu

Kada se naruši prirodna barijerna funkcija kože, ona postane osetljivija na spoljne uticaje. Često iritirana koža traži više od losiona kako bi se zaista umirila. Mast može biti potrebna kako bi se oporavila suva ili iritirana koža, ali može biti teško i vremenski zahtevno naneti tradicionalnu mast na veće oblasti tela kao što su ruke, noge ili grudni koš.

Za jednostavni i trenutni osećaj hlađenja i olakšanja na većim površinama tela, formulisali smo Eucerin Aquaphor Spej. Inovativna boca za sprej dozvoljava potpun doseg bilo gde na telu. Ona omogućava kontinuirano i jednostavno nanošenje masti i čak se može koristiti i u položaju naopačke - što dozvoljava doseg od 360° i mogućnost da se dopre do suve kože bilo gde na telu. Mast koja ne sadrži vodu klinički dokazano obnavlja suvu, iritiranu kožu tako što formira izvanrednu zaštitnu barijeru za regeneraciju kože i stvara trenutni osećaj hlađenja i olakšanja.

Sama formulacija obogaćena je glicerinom i pantenolom kako bi pomogla koži da zadrži vlažnost i kako bi se poboljšali regeneracija i oporavak. Bez konzervansa i bez parfema, ova mast u spreju za hitnu negu je hidratantno sredstvo koje klinički dokazano pruža olakšanje veoma suvoj koži. Koža postaje vidljivo regenerisana, zaštićena i obnovljena.

Kliničke i dermatološke studije

Studije potvrđuju veoma dobru efikasnost i podnošljivost na veoma suvoj, gruboj ili iritiranoj koži tela.

Glavni rezultati

Studija samoprocene preparata (PIU) sprovedena je među 120 žena sa suvom ili iritiranom kožom na telu starosti između 25 i 65 godina*. One su potvrdile sledeće rezultate nakon redovnog korišćenja preparata u trajanju od dve nedelje:


PiU
Trenutno umiruje i pruža olakšanje suvoj, gruboj koži tokom celog dana 9/10
Umiruje kožu tokom celog dana 9/10
Idealna je za nanošenje na suve noge i pete
9/10
Pruža osvežavajući osećaj hlađenja 8/10

* Beiersdorf AG, PuU, Francuska, novembar 2019

Svojstva

 • brzo se upija
 • bez parfema
 • bez konzervanasa
 • water-free
 • nekomedogeno
 • formulacija u spreju laka za nanošenje
 • moisturizing
 • nemasno
 • pogodno za osetljivu kožu

Kako se koristi

Uputstvo za upotrebu

 • Korak 1 - Dobro protresite pre upotrebe
 • Korak 2 - Držite na rastojanju 15cm od kože
 • Korak 3 - Nežno utrljajte u kožu ukoliko je potrebno

Koristite onoliko često koliko je potrebno. Ne koristite sprej na otvorenim, vlažnim ranama ili ranama koje krvare. Izbegavajte duže prskanje ili direktnu inhalaciju.

Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa preparatom za čišćenje za suvu kožu, kao što je Eucerin ph5 Ulje za tuširanje.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako...

Imate veoma suvu, grubu kožu na telu.

Eucerin Aquaphor Spej trenutno smiruje i pruža olakšanje veoma suvoj, gruboj koži bilo gde na telu.

Teško vam je da negujete veće oblasti na telu kao što su noge, leđa, grudni koš, ruke, šake ili pete koristeći običnu mast.

Eucerin Aquaphor Spej dolazi u inovativnoj spej boci koja olakšava negu čak i onih oblasti tela koje je teško dohvatiti. Boca omogućava ravnomerno i kontinuirano nanošenje preparata i se može koristiti i u položaju naopačke.

Imate utisak da losioni nisu dovoljni da adekvatno umire veoma suvu kožu na većim oblastima na telu.

Eucerin Aquaphor Spej klinički dokazano oporavlja veoma suvu, iritiranu kožu tako što stvara izvanrednu zaštitnu barijeru za regeneraciju kože. Boca za sprej omogućava doseg od 360° za bilo koji deo tela.

Imate problem sa perutanjem kože koje je posledica bavljenja sportom.

Eucerin Aquaphor Spej jednostavno se nanosi na veće oblasti tela kao što su noge ili ruke, što je čini idealnom zaštitnom barijerom koja štiti od pucanja kože tokom bavljenja sportom, kao što je džogiranje. Ovaj sprej sa rashlađujućim efektom pruža hitnu negu koja ce pomoći oporavak kože.

Probajte drugi preparat ako...

Imate veoma suvu kožu ali vam nije potrebno da negujete veće oblasti tela.

Preporučujemo Eucerin  Aquaphor Regenerativnu mast koja je takođe mast koja ne sadrži vodu, kako bi pomogli i ubrzali regeneraciju kože ali u obliku koji nije sprej.

Imate suvu, ispucalu kožu ali na usnama.

Probajte Eucerin Aquaphor Balsam za SOS negu usana.

Imate veoma suvu kožu na licu.

Eucerin nudi široku liniju preparata za negu suve kože lica. Preparati iz ove linije  su za telo, ali ako imate suvu ili veoma suvu kožu lica, probajte Eucerin UreaRepair PLUS preparate za negu lica.

Sastojci

Kako funkcioniše?

Ova zaštitna mast je toliko efikasna zahvaljujući svojoj sposobnosti da jača prirodnu zaštitnu barijeru kože istovremeno joj dozvoljavajući da diše. Formulacija ne sadrži vodu, parfeme, ni konzervanse dozvoljava razmenu vode i kiseonika i formira zaštitnu polupropustljivu barijeru.

Jedan od dodatih sastojaka, glicerin, predstavlja efikasnu hidrirajuću aktivnu supstancu koja vezuje i zadržava vodu u koži za dugotrajnu hidrataciju. Drugi sastojak, pantenol, poboljšava regeneraciju i oporavak kože kao i hidrataciju, tako što smanjuje gubitak vode.

Pored trenutne SOS nege koju formulacija pruža, inovativna sprej boca donosi potpuno novi aspekt kada je u pitanju olakšanje koje pruža veoma suvoj koži, bez obzira na to gde se na telu nalazi. Boca za sprej može se koristiti i u položaju naopačke i omogućava ravnomerno nanošenje masti kako bi se voda vezala u delovima kože koje je teže dohvatiti, kao što su to ruke ili noge.

Često postavljana pitanja (4)

5.0
7 komentara
7
0
0
0
0
 • R R 4.3.2022.
  Vrhunski proizvod
  Koristim ovaj proizvod od kad se pojavio na tržištu. Imam psorijaze i izuzetno mi dobro čini. Komforan za upotrebu, dobar učinak. Preeezadovoljna sam.
 • Nina S 21.2.2022.
  Odličan izum
  Formulacija u spreju je Aquafor učinila lakšim i lakše razmazivim. Instant spas za suvu kožu ruku, ispucalu, bolni i iritiranu hladnoćom. Odlično štiti, a nije jako mastan.
 • M 20.3.2021.
  Marina
  Imam crvenilo na licu već duže vreme, da li imate neki vaš proizvod koji bi mi pomogao ?
 • Učitaj više

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku