• (2)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma

Štiti čak i posebno osetljivu kožu od razvoja neprijatnih mirisa – i nakon brijanja

Ovaj blagi dezodorans bez aluminijuma (ACH) i parabena štiti najmanje 48 sata i pogodan je za osetljivu kožu, čak i nakon brijanja i epilacije.

Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma ne sadrži ni aluminijum (ACH), ni alkohol, ni parabene. Čak i posebno osetljiva koža (i ona sa neurodermatitisom) dobro podnosi ovaj proizvod. Ovaj dezodorans je toliko blag da može da se nanese na kožu odmah nakon brijanja ili epilacije. Ne peče, ne iritira kožu, provereno štiti najmanje 48 sata od neprijatnih mirisa. Istovremeno, neupadljiv uniseks miris pojačava osećaj svežine.

Naučna istraživanja

U dermatološkom istraživanju kod osoba sa neurodermatitisom potvrđeno je da čak i posebno osetljiva koža jako dobro podnosi proizvod i nakon brijanja. Pored toga, naučno je dokazano da dezodorans deluje najmanje 48 sata nakon nanošenja. 

Glavni sastojci

Polyquaternium-16 je hemijski proizvedena supstanca koja smanjuje broj bakterija na koži koje stvaraju mirise.

Način delovanja

Znoj je neutralnog mirisa. Neprijatan miris nastaje tek kada bakterije na našoj koži razlažu masti i belančevine.  Kako bi se ovaj proces zaustavio, Eucerin istraživački tim je integrisao antibakterijsku komponentu Polyquaternium-16 u dezodorans. Ova komponenta smanjuje broj bakterija koje prouzrokuju neprijatan miris. Na taj način se uspešno blokira nastajanje bakterija i njihovo razmnožavanje (postiže bakteriostazu).

Sastojci

Primena

  • Ujutru nakon tuširanja, uveče ili po potrebi
  •  Nakon pranja naneti na suvu kožu pazuha
  • Može se koristiti nakon brijanja i epilacije 

Žena nanosi Eucerin dezodorans
Za najbolje rezultate koristiti svakodnevno

Saveti

Koristite Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma...

Koristite drugi proizvod ...

Kod osetljive kože:

Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma (ACH) ne sadrži ni alkohol ni parabene. Može se nanositi na osetljivu kožu sa neurodermatitisom

  • Ako koža puca, ako je nadražena ili povređena.
  • Ako ste alergični na neki sastojak
  •  Ako se preterano ili jako znojite:

U tom slučaju Vam preporučujemo Eucerin Antiperspirant Intensive Sprej ili Eucerin Antiperspirant  Strong Roll-on.

Često postavljena pitanja

Na koji način deluje

Dezodoransi sadrže supstance koje sprečavaju nastajanje bakterija i njihovo razmnožavanje (bakteriostatici). Pored toga, u sebi sadrže supstance koje apsorbuju supstance koje stvaraju miris. Na taj način se umanjuje miris tela. Ako se dodaju drugi mirisi ili parfemi, dezodoransi mogu da prekriju neprijatan miris tela.

Šta prouzrokuje znojenje?

Znojenje je normalan proces i važna fiziološka reakcija na toplotu. Preterano znojenje može da se nasledi, može biti posledica nekog oboljenja ili upotrebe nekih lekova.

Da li Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma može da se koristi odmah nakon brijanja?

Koža ispod pazuha je posebno osetljiva, a nakon brijanja posebno razdražljiva. Zato je dezodorans bez aluminijuma i alkohola posebno pogodan za korišćenje nakon brijanja. Ne peče, blago neguje i stvara prijatan osećaj na koži.

Eucerin dezodoransi i antiperspiranti

Eucerin dezodoransi su osmišljeni tako da ih koža izuzetno dobro podnosi, tako da su idealni u slučaju da imate stanje kože poznato kao atopijski dermatitis ili psorijaza, ili ako imate veoma osetljivu kožu. Intenzivni anatiperspiranti su istovremeno visoko efikasni i obezbeđuju dugotrajnu zaštitu kod ljudi sa jako izraženim znojenjem ili prekomernim znojenjem.

Ukupna ocena
  • (2)
5 od 5 poena / 2 komentar
5 Zvezdica
2
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Anna,

Poštovani..

Liečila sam se od kontaktnog zapaljenja kože izazvanog metalima (hemijskim sredstvima). Pogotovo su mi osetljive ruke, vrat i delovi ispod pazuha.Alergična sam na Possatium dichromate, Paraben mix, Fragrance mix, Caine mix, Methyldibromo glutaronitrile, Lyral... Dali smem da koristim ovaj proizvod ispod pazuha? Inače koristim Vaše Atopi Control proizvode za ruke. Kremu, sapun i balzam za telo i imam samo reči hvale za njih. Koža mi se vidljivo poboljšala i ruke su mi izrazito mekane. Problem mi je održavanje higjene ispod pazuha. Unapred Vam se zahvaljujem na savetu. Pozdrav.
Eucerin

Poštovana,

Ovaj preparat je blago parfimisan, a koliko ste naveli alergični ste na parfeme pa iz toga razloga onda ne bi trebalo da koristite ovaj preparat.

Možda da pogledate jos neki dezodorans koji je dostupan na našem tržištu.

Vaš Eucerin

Mare,

Pitanje...

Da li sme da se koristi ovaj preparat...imam nesto hronicno sa upalama znojnih zlezdi ispod pazuha..imao sam i hirursku intervenciju...a znojim se malo jace...dal koristiti prespirant ili ovaj bez aluminijuma...ne znam da li onaj sa aluminijumom zapusava znojne zlezde(apokrilne)...hvala
Eucerin

Poštovani,

Preporuka je da se preparat koristi na kožu koja nije iritirana. Nije preporuka da se koristi ukoliko postoje upalni procesi.

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter