Novo
 • 1/1

hyaluron-hidratantni-sprej

5
14 komentar
Trenutna i dugotrajna hidratacija
Umiruje iritacije
Za sve tipove kože, uključujući osetljivu

Trenutna i dugotrajna dubinska hidratacija

Sprej za lice sa hijaluronskom kiselinom i gliko-glicerolom koji omogućava trenutnu i dugotrajnu hidrataciju za nežnu i blistavu kožu.

O preparatu

Trenutna, dugotrajna hidratacija lica, vrata i dekoltea

Za pravilno funkcionisanje, koži je potrebna voda. Dobro hidrirana koža je glatka i gipka i izgleda blistavo. Kada je prirodna zaštitna barijerna funkcija kože narušena, ona gubi vlažnost i može da postane dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda umorno i zateže. Takođe je manje sposobna da se štiti od iritansa i stoga može da postane osetljiva. Kako bi koža izgledala dobro, potrebna je intenzivna i dugotrajna hidratacija.

Osvežavajući sprejevi koji ne sadrže hidratantne sastojke ne mogu efikasno da vežu vodu. Čista voda brzo isparava, ostavljajući kožu još suvljom nego pre. Jedinstvena formulacija Eucerin Hyaluron osvežavajućeg spreja za lice i telo poboljšava sistem za hidrataciju kože, ravnomerno raspoređuje vodu, zadržava vlažnost i čini kožu glatkom i blistavom.

Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola pomaže u aktivaciji sostvenog mehanizma za hidrataciju kože. Kanali za distribuciju vode, aktivirani gliko-glicerolom, transportuju vodu između ćelija kože i omogućavaju njenu hidrataciju u dubljim slojevima.

Klinička i dermatološka istraživanja

Kliničke i dermatološke studije pokazale su veoma dobru efikasnost i podnošljivost čak i na osetljivoj koži.

Kako se koristi

Uputstvo

Držite preparat na 20cm od kože i naprskajte lice, vrat i dekolte. Ostavite da deluje 2-3 minuta i nakon toga nežno utapkajte da se osuši. Izbegavajte kontakt sa očima.

Vaša dnevna rutina

Čišćenje

Očistite lice koristeći Eucerin DermatoClean Mleko za čišćenje (ukoliko imate suvu kožu) ili Eucerin DermatoClean Gel za čišćenje lica (za normalnu i mešovitu kožu).

Pročitajte više

Umiruje i hidrira

Umirite i hidrirajte svoju kožu pomoću Hyaluron hidratantnog spreja za lice bilo kad i bilo gde.

Pročitajte više

Koristite ovaj preparat ako...

Tražite sprej za lice koji intenzivno hidrira kožu.

Hyaluron sprej sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i gliko-glicerola koja aktivira sistem za hidrataciju kože. Njegova formulaija omogućava trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i umiruje iritacije.


Često postavljana pitanja (1)

  Šta je hijaluronska kiselina?

  Hijaluronska kiselina je supstanca koju koža stvara da bi mogla da vezuje vodu: može da veže zapreminu vode koja je hiljadu puta veća od njene mase. Ona je sastojak vanćelijskog matriksa epidermisa (spoljašnjeg sloja kože) i dermisa (srednjeg sloja kože) i povećava zapreminu kože iznutra.

5
14 komentara
 • Osveženje
  Sara
  Izuzetno praktično rešenje da se lice osveži kada god osetimo potrebu za tim. Narocito zgodan leti, ali i nakon dugotrajnog nošenja maski. Nežan, prijatan i svež.
 • Osvezavajuc
  Sonja
  Odlican proizvod za bilo koji momenat u toku dana kada pozelim da osvezim lice, a narocito posle dugotrajnog nosenja maski. Rasprsivac fenomenalan, fine kapljice jos vise doprinose neznom osvezenju.
 • Pitanje
  Jelena
  Kupila sam za poklon dva spreja i nisam dobila termos boce, Benu apoteka u Niš. Kome da se obratim? Hvala, pozdrav, Jelena

  Eucerin

  Poštovana,

  Hvala na ukazanom poverenju. Termos boca je poklon koji se dobijao uz kupovinu Hyaluron hidratantnog spreja ali je ova ponuda nažalost završena. Očekujemo da će ponovo biti sličnih  akcija i nadamo se da ćete sledećeg puta uspeti da nabavite vaš preparat pre isteka zaliha.

  Vaš Eucerin

Učitaj više

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku