Novo
  • (12)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron hidratantni sprej za lice

Trenutna i dugotrajna dubinska hidratacija

Sprej za lice sa hijaluronskom kiselinom i gliko-glicerolom koji omogućava trenutnu i dugotrajnu hidrataciju za nežnu i blistavu kožu.

Trenutna, dugotrajna hidratacija lica, vrata i dekoltea

Za pravilno funkcionisanje, koži je potrebna voda. Dobro hidrirana koža je glatka i gipka i izgleda blistavo. Kada je prirodna zaštitna barijerna funkcija kože narušena, ona gubi vlažnost i može da postane dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda umorno i zateže. Takođe je manje sposobna da se štiti od iritansa i stoga može da postane osetljiva. Kako bi koža izgledala dobro, potrebna je intenzivna i dugotrajna hidratacija.

Osvežavajući sprejevi koji ne sadrže hidratantne sastojke ne mogu efikasno da vežu vodu. Čista voda brzo isparava, ostavljajući kožu još suvljom nego pre. Jedinstvena formulacija Eucerin Hyaluron osvežavajućeg spreja za lice i telo poboljšava sistem za hidrataciju kože, ravnomerno raspoređuje vodu, zadržava vlažnost i čini kožu glatkom i blistavom.

Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola pomaže u aktivaciji sostvenog mehanizma za hidrataciju kože. Kanali za distribuciju vode, aktivirani gliko-glicerolom, transportuju vodu između ćelija kože i omogućavaju njenu hidrataciju u dubljim slojevima.

Klinička i dermatološka istraživanja

Kliničke i dermatološke studije pokazale su veoma dobru efikasnost i podnošljivost čak i na osetljivoj koži.

Česta pitanja

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je supstanca koju koža stvara da bi mogla da vezuje vodu: može da veže zapreminu vode koja je hiljadu puta veća od njene mase. Ona je sastojak vanćelijskog matriksa epidermisa (spoljašnjeg sloja kože) i dermisa (srednjeg sloja kože) i povećava zapreminu kože iznutra.

Sastojci

Uputstvo

Držite preparat na 20cm od kože i naprskajte lice, vrat i dekolte. Ostavite da deluje 2-3 minuta i nakon toga nežno utapkajte da se osuši. Izbegavajte kontakt sa očima.

Vaša dnevna rutina

Očistite lice koristeći Eucerin DermatoClean Mleko za čišćenje (ukoliko imate suvu kožu) ili Eucerin DermatoClean Gel za čišćenje lica (za normalnu i mešovitu kožu).

Umirite i hidrirajte svoju kožu pomoću Hyaluron hidratantnog spreja za lice bilo kad i bilo gde.

Koristite ovaj preparat ako...

Tražite sprej za lice koji intenzivno hidrira kožu.

Hyaluron sprej sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i gliko-glicerola koja aktivira sistem za hidrataciju kože. Njegova formulaija omogućava trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i umiruje iritacije.


Hyaluron hidratantni sprej za lice Trenutna i dugotrajna hidratacija

Za pravilno funkcionisanje, koži je potrebna voda. Dobro hidrirana koža je glatka i gipka i izgleda blistavo. Kada je prirodna zaštitna barijerna funkcija kože narušena, ona gubi vlažnost i može da postane dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda umorno i zateže. Takođe je manje sposobna da se štiti od iritansa i stoga može da postane osetljiva.

Eucerin Hyaluron hidratantni sprej za lice pruža koži intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju koja joj je potrebna za najbolji izgled i osećaj. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola aktivira mrežu kanala za distribuciju vode kroz kožu  i na taj način podržava hidrataciju kože.

Brzo upijajući, neparfimisani sprej je pogodan za svakodnevnu upotrebu na svim tipovima kože uključujući i osetljivu kožu.

Ukupna ocena
  • (12)
4,9 od 5 poena / 12 komentar
5 Zvezdica
11
4 Zvezdice
1
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Ceca,

Poklon boca

Da li ce jos biti po apotekama ,,sprej za lice Hijaluron,, sa poklon bocom jer ga nisam uspela naci, hvala...
Eucerin

Poštovana,

Termos boca je poklon koji se dobijao uz kupovinu Hyaluron hidratantnog spreja ali je ova ponuda nažalost završena. Očekujemo da će ponovo biti sličnih akcija i nadamo se da ćete sledećeg puta uspeti da nabavite vaš preparat pre isteka zaliha.

Vaš Eucerin

Jelena,

Pitanje

Kupila sam za poklon dva spreja i nisam dobila termos boce, Benu apoteka u Niš. Kome da se obratim? Hvala, pozdrav, Jelena
Eucerin

Poštovana,

Hvala na ukazanom poverenju. Termos boca je poklon koji se dobijao uz kupovinu Hyaluron hidratantnog spreja ali je ova ponuda nažalost završena. Očekujemo da će ponovo biti sličnih  akcija i nadamo se da ćete sledećeg puta uspeti da nabavite vaš preparat pre isteka zaliha.

Vaš Eucerin

Mici,

Hidrantni sprej

Odlican proizvod,hladi,osvežava,pogotvo u ovim letnjim dnima ,ništa bolje nisam probala.
Valentina,

Hyaluron hidratantni sprej

Ovo je najbolji sprej na našem tržištu! Hidratacija je odlična a dizajniran je tako da jednim pritiskom dobijate sitne,nežne čestice ravnomerno rasprostranjene na licu! Jednostavno osećaj svežine na licu!!! Izuzetan je i svima ga preporučujem!!!
Valendzaja,

Mist

Ovo je najbolji mist na našem tržištu!!! Prskalica je tako napravljena da jednim pritiskom dobijete savršeno raspršene fine,nežne čestice po svom licu!!! Zaista najbolji mist!!! Jako sam zadovoljna!!!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter