• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15 i Hyaluron-Filler Noćna krema
  • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15 i Hyaluron-Filler Noćna krema

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema

0.0
0 komentar
Nova generacija Hyaluron-Filler: anti-age dnevna i noćna krema sa hijaluronskom kiselinom, saponinima i enoksolonom.
Vidljivo smanjuju fine linije i bore za podmlađen izgled kože.

Anti-age dnevna i noćna krema sa 3X Efektom:

1 Popunjava
2 Stimuliše
3 Štiti

Usporava procesa starenja kože. Za vidljivo glatku, blistaviju, i podmlađenu kožu.

O preparatima

Anti-age dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15 i noćna krema

Kako starimo, proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži opada zbog čega se na koži formiraju bore i ona izgleda starije.
Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15  i Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema sa 3X Efektom deluju protiv ovog procesa:

1. Popunjavaju: Hijaluronska kiselina dugog i kratkog lanca hidrira i popunjava bore.
2. Stimulišu: Antioksidans, saponin, stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože do 256% i štiti kožu od sobodnih radikala.
3. Štite: Enoksolon smanjuje degradaciju hijaluronske kiseline više od 50%.

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 15 utiče na prve znakove starenja kod suve kože. Vidljivo popunjava fine linije i duboke bore za podmlađen izgled kože. Efikasno sprčava fotostarenje (prevremeno starenje kože usled uticaja sunca), produbljivanja bora, i štiti kožu od slobodnih radikala.

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema utiče na prve znakove starenja. Ona vidljivo popunjava fine linije i duboke bore za podmlađen izgled a u isto vreme stimuliše regenraciju kože.

Jedinstvena Eucerin kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca, glicin saponina i enoksolona pružaju ciljani pristup vidljivom popunjavanju čak i dubokih bora. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju. Antioksidans, glicin saponin, podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnom sloju gde se formuraju duboke bore i štiti od negativnog uticaja slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluronsku kiselinu same kože od degradacije.

* U poređenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja se takođe koristi u formulaciji.


Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15 i Hyaluron-Filler Noćna krema

  • Nekomedogena
  • Nelepljiva
  • Brzo se upija

Kako se koristi

Uputstva

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu za normalnu i mešovitu kožu SPF15 nanesite ujutru na lice, vrat i dekolte nežno masirajući kremu na koži, izbegavajući da dođe u dodir sa očima.

Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu nanesite uveče na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte, izbegavajući da dođe u dodir sa očima.

Kako rade zajedno

Hijaluronska kiselina redukuje pojavu finih linija i bora
Hijaluronska kiselina redukuje pojavu finih linija i bora

Eucerin Hyaluron-Filler linija sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske iseline dugog i kratko lanca:

  • Hijaluronska kiselina dugog lanca: ostaje na površini kože i poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima epidermisa gde se javljaju fine linije i bore.
  • Hijaluronska kiselina kratkog lanca: molekuli koji su 40 puta manji* u odnosu na molekule kod hijaluronske kiseline dugog lanca. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve gde stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože, na taj način obnavljajući hidrataciju na mestima gde se javljaju dublje bore.

U većini formulacija hijaluronska kiselina se kombinuje sa bioaktivnim antioksidansom glicin saponinom koji prodire još dublje, u dermalne slojeve kože, na taj način stimulišući proizvodnju hijaluronske kiseline i hidrataciju na mestu gde se javljaju diuboke bore. Pored toga on štiti kožu i od slobodnih radikala.

Nova generacija Hyaluron-Filler preparata takođe sadrži enoksolon, aktivni sastojak koji usporava degradacije hijaluronske kiseline kože time što inhibira hijaluronidazu.

Rezultat: 200% više hijalurona.
Fine linije i bore su vidljivo popunjene. Za glatku, blistaviju, i podmlađenu kožu.

* Standardna jedinica za merenje mase atoma je kilo Dalton (kDa). Hijaluronska kiselina dugog lanca ima 2000 kDa a kratkog lanca ima 52 kDa. One su obe sadržane u formulama Hyaluron-Filler i Hyaluron-Filler + Elasticity.


Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku