• 1/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum
 • 2/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Glavni efekti
 • 3/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Kako se koristi
 • 4/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Sastojci
 • 5/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Komentar
 • 6/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Preporučena rutina
 • 1/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum
 • 2/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Glavni efekti
 • 3/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Kako se koristi
 • 4/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Sastojci
 • 5/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Komentar
 • 6/6 Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum - Preporučena rutina

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum

4.7
47 komentar
Preparat sa dvostrukim ant-age efektom
Vrši nežni piling i poboljšava teksturu kože, stimuliše regeneraciju ćelija
Popunjava čak i duboke bore

Dvostruka efikasnost: anti-age piling i hidratantni serum za sve tipove kože sa 3X Efektom:

1 Popunjava
2 Obnavlja
3 Regeneriše

Zahvaljujući kombinaciji pilinga i seruma poboljšava se tekstura kože, podstiče regeneracija ćelija i popunjavaju čak i duboke bore tokom noći. Koža je glatka i sjajna.

O preparatu

Dvostruka efikasnost: anti-age piling i serum hijalurona

Dermatolozi koriste injekcije hijalurona i pilinge kako bi podmladili kožu koja stari. Inspirisan ovim tretmanima, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum kombinuje dve moćne formule za višestruke anti-age efekte:

 • Obnovljenje teksture kože i sjaj: Kremasta emulzija sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine.
  AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože dok glicin saponini stimulišu biosintezu hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima gde duboke bore nastaju.
 • Hidratacija i popunjavanje bora: Transparentni gel kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u povrsinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja) prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.

Dve formule se kombinuju na koži i čine je glatkom. Ovaj inovativni preparat je formulisan da se koristi tokom noći. Kada se redovno koristi, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum klinički i dermatološki dokazano podstiče obnavljanje teksture kože, stimuliše regeneraciju ćelija i popunjavajući čak i najdublje bore. Kože je glatka i sjajna.

Kliničke i drematološke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži.

Glavni rezultati

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata* koja je uključila 150 žena starosti između 35 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon četiri nedelje primene preparata: 

 • 96%: poboljšava teksturu kože
 • 95%: koža je sjajnija
 • 93%: koža je vidljivo glatka
 • 93%: koža je više sjajna
 • 91%: preparat ima efekat podizanja i zatezanja opuštene kože
 • 91%: sužava pore
 • 91%: čini kožu čvršćom
 • 91%: vidljivo poboljšava izgled kože

* Beiersdorf AG, PIU, Mart 2018

Svojstva

 • nekomedogeno
 • blago parfimisan

Kako se koristi

Uputstva

Pritisnite vrh pumpice na sredini kako bi izašla optimalna količina obe formulacije

 • Nanesite uveče na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
 • Pritisnite vrh pumpice na sredini kako bi izašla optimalna količina preparata
 • Pomešajte obe formulacije na dlanu
 • Izbegavajte direktan kontatk s očima
 • Preparat može da poveća osetljivost kože na sunce i zbog toga je preporuka da koristite dnevnu negu sa minimalnom zaštitom SPF30 svaki dan nakon korišćenja preparata, kao i nedelju dana nakon prestanka primemene preparata
 • Za najbolje rezultate, koristite preparat u kombinaciji sa drugim proizvodima iz Hyaluron-Filler linije.

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Čišćenje

Očistite lice sa Eucerin DermatoCLEAN Mlekom za čišćenje lica (ukoliko imate suvu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN Matirajućim gelom za čišćenje lica (ukoliko imate normalnu i mešovitu kožu).

Pročitajte više

Toniranje

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Pročitajte više

Specijalna nega i nega

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-filler Koncentrat, potom odgovarajuću Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za područje oko očiju SPF15.

Uveče: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni serum i Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za područje oko očiju SPF15. Ukoliko želite uveče da nanesete i Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat učinite to nakon Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intenzivnog seruma i pre Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme.

Pročitajte više

Zaštita od sunca

Savetujemo korišćenje SPF 30 ili veći stepen zaštite ujutro nakon primene preparata i najmanje nedelju dana nakon prestanka korišćenja preparata. Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu SPF30 koja je pogodna za sve tipove kože ili Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50. Ova dodatna zaštita se nanosi nakon proizvoda za dnevnu negu.

Pročitajte više

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Tražite anti-age serum koji poboljšava teksturu kože i ublažava fine linije i bore:

Deo s kremastom emulzijom Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intenzivnog seruma sadrži glicin saponine i AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksi kiselina) koji ima ulogu da nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože. Mnoge AHA su poznate i pod nazivom voćne kiseline. Druga komponenta je gelaste strukture i sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Kombinacija gela i emulzije stimuliše obnavljanje ćelija kože  i istovremeno popunjava i najdublje bore.

Tražite anti-age serum za poboljšanje hidratacije kože i ublažavanje finih linija i bora:

Preparat sadrži koncetrat hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i glicin saponine. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju kože i popunjava fine linije i bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja od hijaluronske kiseline dugog lanca u formulaciji) prodire u dublje epidermalne slojeve kože gde nastaju duboke bore.

Tražite preparat koji možete da koristite uveče:

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni serum je namenjen za upotrebu uveče. Može da se nanese pre Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme kako bi stimulisao regeneraciju ćelija kože i poboljšao njenu teksturu  istovremeno popunjavajući i najdublje bore.

Probajte drugi preparat ako…

Tražite anit-age serum koji možete da koristite i ujutro i uveče za ublažavanje finih linija i bora:

Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca i glicin saponine za popunjavanje svih tipova bora.

Tražite noćnu kremu za ublažavanje linija i bora:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu koja popunjava čak i najdublje bore i sadrži dekspantenol koji podstiče regeneraciju kože preko noći.

Sastojci

Kako rade zajedno

Hijaluronska kiselina redukuje pojavu finih linija i bora

Eucerin Hyaluron-Filler linija sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske iseline dugog i kratko lanca:

 • Hijaluronska kiselina dugog lanca: ostaje na površini kože i poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima epidermisa gde se javljaju fine linije i bore.
 • Hijaluronska kiselina kratkog lanca: molekuli koji su 40 puta manji* u odnosu na molekule kod hijaluronske kiseline dugog lanca. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve gde stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože, na taj način obnavljajući hidrataciju na mestima gde se javljaju dublje bore.

U vecini formulacija, hijaluronska kiselina je kombinovana sa bioaktivnim glicin saponinima koji prolaze u dublje epidermalne slojeve kože gde stimulisu produkciju hijaluronske kiseline i nadoknađuje hidrataciju na mestima gde duboke nastaju. Fine linije i bore su vidljivo popunjene, a koža izgleda glatko i podmlađeno.

* Standardna jedinica za merenje mase atoma je kilo Dalton (kDa). Hijaluronska kiselina dugog lanca ima 2000 kDa a kratkog lanca ima 52 kDa. One su obe sadržane u formulama Hyaluron-Filler i Hyaluron-Filler + Elasticity.

Često postavljana pitanja (8)

4.7
47 komentara
40
3
2
1
1
 • Sara 10.2.2024.
  Ne rade pumpice
  Ne izlaze oba proizvoda, vrlo nezadovoljana, zuti deo da, beli nikako, bacen novac.
 • Jm 25.1.2024.
  Koliki je procenat aha kiselina
  Koliki je procenat aha kiselina?
 • Karla 1.1.2024.
  Koncentracija AHA
  Poštovani, koristim ovaj peeling serum već više od 6 meseci i jako sam zadovoljna. Koža je uvek nežna, a i hidrirana. Sat vremema nakon nanošenja ovog seruma, isti "zapečatm" Eucerin Hyaluron-Filler noćnom kremom. Preko dana kotistim Eucerin Hyaluron-Filler kremu sa zaštitnim faktorom 30. Kombinacija je besprekorna! Interesuje me koncentracija AHA u ovom serumu. Nigde ne postoji taj podatak, a vrlo je važno raditi na transparentnosti u tom smislu. Hvala unapred! Srećna Nova godina! 🎄🎉🍾
 • Učitaj više

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku