Objašnjenje opuštene kože i gubitka volumena

Više volumena - izražajnije lice

Eucerin Volume Filler Vraća volumen i elastičnost konturama lica

Kod problema opuštene kože i gubitka volumena, Eucerin Volume Filler linija cilja višestruke faktore koji uzrokuju gubitak definisanosti lica. Vremenom, koža gubi volumen i konture lica mogu da se opuste zbog opadajućeg nivoa prirodnih supstanci koje održavaju čvrst i gladak izgled kože.

Klinički testirana linija Eucerin Volume Filler osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena. Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen.* Oligopeptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena*, dok hijaluronska kiselina poboljšava zadržavanje vlažnosti kako bi koža bila ispunjena a bore ublažene.

*In vitro studije

Skloni filter

Saveti

Oštećenja izazvana UV zračenjem ubrzavaju dejstvo slobodnih radikala koji uništavaju kolagen, zato ograničite izlaganje suncu u vreme najjačeg sunca i uvek koristite preparate za negu sa dodatom zaštitom SPF, kao što je Eucerin Volume-Filler dnevna krema.
Nanosite Eucerin Volume-Filler noćnu kremu u tankom filmu i pokretima nagore za stimulaciju mišića lica i poboljšanu mikrocirkulaciju tokom spavanja.
Hranite se zdravo, sa mnogo svežeg voća i povrća, izbegavajte obrađenu i hranu bogatu šećerima da bi vam koža izlgedala što mlađa.

Receive the latest content and offers from Eucerin!

Sign up and be the first to know about our exclusive products and ongoing campaigns.