More volume – more expression

Eucerin Volume Filler Vraća volumen i elastičnost konturama lica

Kod problema opuštene kože i gubitka volumena, Eucerin Volume Filler linija cilja višestruke faktore koji uzrokuju gubitak definisanosti lica. Vremenom, koža gubi volumen i konture lica mogu da se opuste zbog opadajućeg nivoa prirodnih supstanci koje održavaju čvrst i gladak izgled kože.

Klinički testirana linija Eucerin Volume Filler osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena. Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen.* Oligopeptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena*, dok hijaluronska kiselina poboljšava zadržavanje vlažnosti kako bi koža bila ispunjena a bore ublažene.

*In vitro studije

Skloni filter

Saveti

Oštećenja izazvana UV zračenjem ubrzavaju dejstvo slobodnih radikala koji uništavaju kolagen, zato ograničite izlaganje suncu u vreme najjačeg sunca i uvek koristite preparate za negu sa dodatom zaštitom SPF, kao što je Eucerin Volume-Filler dnevna krema.
Nanosite Eucerin Volume-Filler noćnu kremu u tankom filmu i pokretima nagore za stimulaciju mišića lica i poboljšanu mikrocirkulaciju tokom spavanja.
Hranite se zdravo, sa mnogo svežeg voća i povrća, izbegavajte obrađenu i hranu bogatu šećerima da bi vam koža izlgedala što mlađa.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

Eucerin-newsletter