• (3)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica

sadrži SymSitive*

Dnevna i noćna krema za trenutnu negu i zaštitu kože i ublažavanje preosetljivosti

Linija preparata Eucerin za preosetljivu kožu pomaže da se utiče na tri faktora svojstvena za preosetljivu kožu -  narušenu barijernu funkcija kože, pojačanu reaktivnost senzitivnih vlakana i crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem. U razvoju svojih linija UltraSENSITIVE i Anti REDNESS, Eucerin se pridržava holističkog pristupa nezi kože u odnosu na ono što se naziva trougao preosetljivosti kože, razvijajući proizvode koji deluju na svako od ovih svojstava.

trougao preosetljivosti

Kako preosetljiva koža uobičajeno ima narušenu barijernu funkciju spoljašnji stresogeni faktori mogu lako prodirati i iritirati postojeća senzitivna vlakna u koži. Ona, sa svoje strane reaguju brže i mnogo jače nego ona zaštićena barijernom funkcijom zdrave kože. Ovo rezultira neprijatnim osećajima koje se subjektivno opisuju, između ostalog i kao peckanje i osećaj vreline.

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica se preporučuje za preosetljivu kožu, kada je glavni problem sa kožom neprijatan osećaj u koži bez vidljivih znakova crvenila.

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je lagana formulacija koja sadrži  SymSitive*,  inovativni aktivni sastojak posebno razvijen za preosetljivu kožu.  SymSitive*,  kao efikasan regulator osetljivosti, deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti.

Kao što trenutno umiruje kožu, Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica pruža dugotrajnu negu i zaštitu preosetljive kože. Nanosi se ujutru i/ili uveče nakon čišćenja na lice, vrat i predeo dekoltea, za ublažavanje iritacije kože i optimalnu vlažnost kožne barijere.

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je „prečišćena" formulacija što znači da sadrži samo ograničen broj sastojaka. Njeno pakovanje  je napravljeno tako da štiti od zagađenja, zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila.

* =zašt. robna marka Symrise AG, Germany

Pakovanje koje sprečava zagađenje

Svi proizvodi iz linije  Eucerin preparata za preosetljivu kožu koriste pakovanje koje sprečava zagađenje u cilju zaštite od nečistoća i oksidacije. Ovo pakovanje se odnosi na tri ključne rizične oblasti: ventili, vezni deo i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtere za sterilizaciju, vezni deo je izuzetno čvrsto spojen, a dozer ima zaptiven zatvarač na vrhu.

grafikon pakovanja koje sprečava zagađenje

Da li znate?

grafikon šta sve formulacija ne sadrži

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je „prečišćena" formulacija, što znači da  sadrži isključivo ograničen broj sastojaka i da je bez konzervansa (uključujući parabene), parafina,  mirisa i alkohola, boja i emulgatora.

Kliničke studije

Klinička i dermatološka ispitivanja dokazuju odličnu efikasnost i visoku podnošljivost  na preosetljivoj koži.

Da bi se procenila efikasnost Eucerin UltraSENSITIVE Fluida za normalnu i mešovitu kožu lica sprovedeno je ispitivanje na bazi "samoprocene" među ≥53 žene  (19-60 godina) sa osetljivom do vrlo osetljivom kožom. Preparat je nanošen dva puta dnevno u periodu od 4 nedelje, sa "split-face"dizajnom studije.

GLAVNI NALAZI:

  • poboljšanje osetljivosti i reaktivnosti je bilo zabeleženo
  • ostala značajna poboljšanja obuhvataju:
  • stanje kože
  • zategnutost kože
  • suvoću
  • ujednačenu boju

Sastojci

Uputstva

  • za trenutno ublažavanje i dugotrajnu negu i zaštitu, ublažavanje iritacije i za optimalnu vlažnost, nanositi svakodnevno, ujutru i/ili uveče na temeljno očišćenu kožu lica.

Žena nanosi kremu na lice

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Žena nanosi kremu na lice

Nanositi svakodnevno, ujutru i/ili uveče na lice, vrat i predeo dekoltea.

Žena masira lice

Umasirati u kožu dok se krema ne apsorbuje.

PREPORUKE I UPOZORENJA

Koristite Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate preosetljivu normalnu i kombinovanu kožu

i želite blagu ali efikasnu dnevnu i/ili noćnu kremu.

Imate preosetljivu suvu kožu i želite dnevnu i/ili noćnu kremu.
Imate crvenilo koje biste želeli da pokrijete.
Imate atopijski dermatitis u fazi upale
Imate atopski dermatitis koji nije u fazi upale

Često postavljana pitanja

Da li Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica pruža zaštitu od sunca?

Ne. Ako imate osetljivu kožu sa crvenilom i potrebna Vam je dnevna krema  sa UV zaštitom, probajte Eucerin UltraSENSITIVE Dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima.  Pored toga svi preparati Eucerin linije za zaštitu od sunca ispitani su na osetljivoj koži.

Eucerin preosetljiva koža Sa sastojkom SymSitive*, inovativnim regulatorom senzitivnosti

Eucerin preparati za preosetljivu kožu pružaju holistički pristup nezi kože delujući na sva tri simptoma trougla preosetljive kože - narušenu barijernu funkciju kože, pojačanu reaktivnost senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

Dve linije Eucerin preparata za preosetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutno smirivanje i dugotrajnu negu i zaštitu kože.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak nazvan SymSitive* koji kao regulator osetljivosti  efikasno deluje na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno olakšavajući tegobe  i umirujući kožu. AntiREDNESS preparati takođe sadrže likokalkon A, prirodnu supstancu koja deluje protiv zapaljenja i kao antioksidans, i koja vidljivo i efikasno umanjuje crvenilo.

* =zašt. robna marka Symrise AG Germany

Ukupna ocena
  • (3)
5 od 5 poena / 3 komentar
5 Zvezdica
3
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Ana,

Odlična

Poslala sam ovu kremu sestri koja živi u Kanadi s obzirom da ima izuzetno osetljivu kožu i brojni proizvodi koje je koristila nisu ostvarili zadovoljavajuci efekat. Prezadovoljna je, crvenila i iritacije nema, adekvatna je podloga za šminku i pri poseti je ponovila kupovinu!
Kristina,

Pohvala

Imala sam prilike da probam ovu kremu, i za sada sam zadovoljna. Nije mi izazvala nikakve iritacije sto mi se cesto desava sa nekim drugim kremama, koza nije masna posle ove kreme, a opet osecam da je lepo hidrirana.
blondy,

prezadovoljna

odlicna krema za osetljivu kozu, umirujuce dejstvo je veoma brzo vidljivo. meni je manje masna nego la roche posay i avene kreme sa istom funkcijom, a dobro hidrira.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter