• (7)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica

sadrži SymSitive*

dnevna i noćna krema koja sadrži SymSitive* za suvu, preosetljivu kožu

Eucerin je razvio dve linije preparata za preosetljivu kožu  - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - gde svaki proizvod deluje na tri znaka i simptoma koja su svojstvena za ovo stanje: narušena barijerna funkcija kože, pojačana reaktivnost senzitivnih vlakana i crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem. Eucerin  proizvodi za negu preosetljive kože pružaju holistički pristup nezi kože da bi delovali na svaki od simptoma u ovom trouglu preosetljive kože.

trougao preosetljive kože

Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica preporučuje se za preosetljivu kožu kada je osnovni simptom neprijatan osećaj u koži praćen peckanjem, vrelinom i svrabom ali bez vidljivih znakova crvenila. Naneta nakon čišćenja, trenutno umiruje i ublažava suvu preosetljivu kožu lica, vrata i predela dekoltea pružajući joj dugotrajnu negu i zaštitu dok posebni voskovi u sastavu krema daju koži osećaj ishranjenosti i vlažnosti.

Pošto preosetljivu kožu karakteriše narušena barijerna funkcija to uzrokuje da senzitivna vlakna u koži reaguju brže i jače na stresogene faktore. Ova iritacija dovodi do neprijatnih osećaja u koži i crvenila tipičnog za preosetljivu kožu.  Ova bogata formula za negu i ublažavanje simptoma sadrži SymSitive*, prvi aktivni dermatološko-kozmetički sastojak koji ciljano deluje na uzročnik pojačane reaktivnosti kože. SymSitive* deluje efikasno kao regulator osetljivosti, snižavajući aktivaciju senzitivnih vlakana u epidermu.

Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica ne samo da trenutno ublažava simptome preosetljive suve kože, već tokom vremena pomaže u zaštiti barijerne funkcije kože i podiže prag podnošljivosti kože.

Kao i svi drugi proizvodi Eucerin linije za negu preosetljive kože, i Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica se nalazi u pakovanju koje sprečava zagađenje. Ona takođe sadrži samo ograničen broj sastojaka radi veće prečišćenosti i smanjenja rizika za nastanak reakcija.

* =zašt. robna marka Symrise AG, Germany

Pakovanje koje sprečava zagađenje

Svi proizvodi Eucerin linije za preosetljivu kožu koriste pakovanje koje sprečava zagađenje  da bi se formulacija zaštitila od nečistoća i oksidacije. Ovo pakovanje se odnosi na tri ključne rizične oblasti: ventili, vezni deo i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtere za sterilizaciju, vezni deo je izuzetno čvrsto spojen, a dozer ima zaptiven zatvarač na vrhu.

grafikon pakovanja koje sprečava zagađenje

Da li znate?

grafikon šta sve formulacija ne sadrži

Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica je „prečišćena" formulacija, što znači da sadrži samo ograničen broj sastojaka i da je bez konzervansa (uključujući parabene), parafina, mirisa i alkohola, boja i  emulgatora.

Kliničke studije

Klinička i dermatološka ispitivanja dokazuju odličnu efikasnost i visoku podnošljivost  na preosetljivoj koži.

Da bi se procenila efikasnost Eucerin UltraSENSITIVE KREME ZA SUVU KOŽU LICA sprovedeno je ispitivanje na bazi "samoprocene" među ≥53 žene  (19-60 godina) sa osetljivom do vrlo osetljivom kožom. Preparat je nanošen dva puta dnevno u periodu od 4 nedelje, sa "split-face"dizajnom studije.

GLAVNI NALAZI

  • poboljšanje osetljivosti i reaktivnosti je bilo zabeleženo
  • ostala značajna poboljšanja obuhvataju:
  • stanje kože
  • zategnutost kože
  • suvoću
  • ujednačenu boju

Sastojci

Uputstva

  • za trenutno ublažavanje i dugotrajnu negu i zaštitu, ublažavanje iritacije kao i za optimalnu hidratantnost, nanositi svakodnevno. ujutru i/ili uveče na temeljno očišćenu kožu lica.

Žena nanosi kremu na lice

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Žena nanosi kremu na lice

Nanositi svakodnevno, ujutru i/ili uveče na lice, vrat i predeo dekoltea.

Žena masira lice

Blago umasirati u kožu.

PREPORUKE I UPOZORENJA

Koristite Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate preosetljivu suvu kožu

i želite blagu ali efiksanu dnevnu i/ili noćnu kremu.

Imate preosetljivu normalnu ili kombinovanu kožu

i želite blagu ali efikasnu dnevnu i/ili noćnu kremu. Probajte Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica.

Imate crvenilo koje biste želeli da pokrijete.
Imate crvenilo ali Vam nije potrebna SPF zaštita.
Imate atopijski dermatitis u fazi upale

Često postavljana pitanja

Da li Eucerin UltraSENSITIVE Krema za suvu kožu lica pruža zaštitu od sunca?

Ne. Ako imate osetljivu kožu sa crvenilom i potrebna Vam je dnevna krema  sa UV zaštitom, probajte Eucerin UltraSENSITIVE Dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentima.  Pored toga svi preparati Eucerin linije za zaštitu od sunca ispitani su na osetljivoj koži.

Eucerin preosetljiva koža Sa sastojkom SymSitive*, inovativnim regulatorom senzitivnosti

Eucerin preparati za preosetljivu kožu pružaju holistički pristup nezi kože delujući na sva tri simptoma trougla preosetljive kože - narušenu barijernu funkciju kože, pojačanu reaktivnost senzitivnih vlakana u epidermu i na crvenilo kože, koje je često izazvano zapaljenjem.

Dve linije Eucerin preparata za preosetljivu kožu - UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutno smirivanje i dugotrajnu negu i zaštitu kože.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak nazvan SymSitive* koji kao regulator osetljivosti  efikasno deluje na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno olakšavajući tegobe  i umirujući kožu. AntiREDNESS preparati takođe sadrže likokalkon A, prirodnu supstancu koja deluje protiv zapaljenja i kao antioksidans, i koja vidljivo i efikasno umanjuje crvenilo.

* =zašt. robna marka Symrise AG Germany

Ukupna ocena
  • (7)
4,6 od 5 poena / 7 komentar
5 Zvezdica
6
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
1
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Dragana,

Pitanje

Imam suvu i osetljivu kozu lica i verujem da bi mi ova krema odgovarala. Imam samo jedno pitanje u vezi kreme.Da li se moze sa njom.mazati predeo oko ociju?
Eucerin

Poštovana,

Ultrasensitive krema za suvu kožu se koristi na celom licu ali kako je regija oko očiju najtanja i najosetljivija, zato zahteva specijalnu dodatnu negu kao i preparate koji su oftamoloski testirani. Jedan takav preparat je Q10 Krema za regiju oko očiju .

Vaš Eucerin

Dragana,

Zadovoljni kupac

Kupila sam je pre nekoliko dana, nemam reci kojom bih opisala koliko prija licu!
violeta,

vise nego dobra

probala sam mnogo krema jer ima veoma suvu i osetljivu kozu ali ova je za sada jedna od najboljih svaka pohvala za cremu
JJ,

Nazalost

Nazalost poslije prve upotrebe sam imala losu reakciju. Uvece sam ocisila lice i namazala kremu, ujutro sam se probudila sa jako rasirenom alergijom po licu ( mjestimicno crvenilo ). Inace mi se ovo nije desavalo prije
ja,

Fantastična

Imala sam problem sa perutanjem lica i crvenilom..koza je bila suva, zategnuta, imala sam osecaj peckanja na pojedinim delovima lica. Koju god bih kremu stavila situacija je bila samo gora - koza je bila crvena i imala sam osecaj kao da mi obrazi gore. Posle prvog mazanja ove kreme sam primetila razliku.. nije bilo nikakvog crvenila niti neprijatnog osecaja. Posle prve sedmice sam primetila poboljsanje na licu. Ne menjam je! Hvala Eucerin!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter