• (47)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron- Filler Serum sa vitaminom C

Anti-age serum sa 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C za sve tipove kože.

Brzo upijajući serum koji jača i čini kožu glatkom uz efekat popunjavanja bora. Za svežu i blistavu kožu već nakon sedam dana.

Vitamin C anti-age serum

Sunce, zagađenje, pušenje i drugi aspekti našeg životnog stila mogu biti okidači za nastanak slobodnih radikala. Slobodni radikali izazivaju oksidativni stres na koži, ubrzavaju njeno prevremeno starenje i daju koži bezizražajan izgled. Eucerin Hyaluron- Filler Serum sa 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C je posebno formulisan kako bi se borio protiv slobodnih radikala i uklonio prve znakove starenja: jača kožu, popunjava bore i pruža koži gladak, svež i blistav izgled.

Vitamin C je moćan antioksidans koji neutrališe slobodne radikale i jača odbrambene mehanizme kože. Takođe je neophodan za proizvodnju kolagena u ćelijama kože, što doprinosi održavanju njene strukture i odlaže znakove starenja. Inovativno pakovanje obezbežuje da je Vitamin C sveže aktiviran pri prvoj upotrebi. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste pomešali Vitamin C prah sa serumom hijaluronske kiseline kratkog lanca, and Likokalkona A. Formula je najefikasnija tokom 21. dana.

Hijaluronska kiselina kratkog lanca vrši efikasnu hidrataciju i popunjava bore u epidermalnim (spoljnim) slojevima kože. Još jedan dokazan antioksidans, Likokalkon A, deluje zajedno sa  Vitaminom C kako bi neutralisao slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Eucerin Hyaluron- Filler Serum sa vitaminom C je pogodan za sve tipove kože. Klinički i dermatološki je dokazano da jača kožu i popunjava bore. Koža je glatka, sveža i blistava već nakon sedam dana, a redovnom upotrebnom rezultati su sve bolji.

Serum sa vitaminom C  i hijalurionskom kiselinom

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži.

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata¹ koja je uključila 140 žena starosti između 35 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon jedne i četiri nedelje primene preparata:

  Posle 7 dana Posle 4 nedelja
Koža izgleda revitalizovano 99% 100%
Pruža osećaj da je koža mekša 99% 100%
Pruža podmlađen izgled 98% 100%
Pruža svež izgled 98% 100%
Koža je glatka 97% 100%
Čini kožu čvršćom 97% 99%
Popunjava bore 83% 100%

¹ - Beiersdorf AG, PiU, August 2018

Često postavljana pitanja

Šta su slobodni radikali i zašto su loši za moju kožu?

Slobodni radikali su visoko reaktivni molekuli kiseonika. Oni su izazvani spoljašnjim faktorima kao što su sunce, okruženje, ishrana i idrugim faktorima vezanim za životni stil.

Telo koristi antioksidanse kako bi neutralisalo ove potencijalno štetne slobodne radikale. Kada postoji neravnoteža između proizvodnje slobodnih radikala i sposobnosti tela da ih neutrališe, slobodni radikali počinju da oštećuju ćelije kroz proces koji se naziva oksidativni stres. Dok je starenje potpuno prirodan proces, oksidativni stres može da izazove prevremeno starenje: kože: ona može da klone i da dobije bore pre bremena, kao i da izgleda beživotno i istrošeno.

Možete da saznate više u našem članku slobodni radikali: šta su i kako utiču na kožu? Možete da pročitate više o različitim fazama starenja u našim posebnim člancima: fine linije i bore, gubitak volumena i kontura lica and a gubitak elastičnosti i duboke bore.

Zbog čega je Eucerin Hyaluron- Filler Serum sa vitaminom C toliko efikasan?

Vitamin C je poznat kao moćan antioksidans i ključan je za sintezu kolagena u ćelijama kože. Postoje četiri glavna faktora zbog kojih je Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C toliko efikasan:

  • 10% Čistog Vitamina C: Naša formula sadrži 200x više koncentrovanog Vitamin C nego pomorandža². Istraživanja su pokazala da bi imao efekat na ćelije kože preparat mora da sadrži barem 8% Vitamina C. Formulacije sa preko 20% nemaju veću efikasnost, a moguće je da čak izazovu i neke iritacije³. Eucerin koristi koncentraciju Vitamina C koja dokazano postiže rezultate sa dobrom tolerancijom na koži*.
  • Sveže aktiviran: Čisti Vitamin C prirodno se razgrađuje kada je izložen kiseoniku tako da je najefektniji kada je sveže aktiviran. Naše inovativno pakovanje oslobađa Vitamin C u prahu pri pritisku na dugme. Protresite ga i prah će se pomešati sa emulzijom. Vitamin C je aktiviran i trenutno oslobađa svoju moć. Iskoristite ga tokom 21og dana posle aktivacije jer je tada efikasnost seruma najveća. 
  • Kompletna formula: Formulacija takođe sadrži hijaluronsku kiselinu kratkog lanca (hidratantnu supstancu same kože koja pomaže u popunjavanju bora) i Likokalkon A (koji jača antioksidansni efekat Vitamina C).
  • Ciljana primena: Jedinstvena kombinacija sastojaka u Eucerin Hyaluron-Filler Serumu sa vitaminom C dovodi do toga da ga koža brzo i lako upija.

2 - Zasnovano na prosečnoj količini Vitamina C u pomorandžama: 50mg/100g

3 - Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142#

* Fitzpatrick RE, Rostan EF. Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Dermatol Surg. 2002; 28(3): 231-236Pinel SR, Jang H, Omar M, et al. Topikalna L-askorbinska kiselina: studije kožnog upijanja. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142 #

Sa koliko godina bi trebalo da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C?

Možete da počnete da koristite serum u bilo kom uzrastu. Genetika, životni stil i okruženje, svi utiču na to kako i kada će naša koža početi da stari, ali mnogi od nas primete prve znakove starenja kože tokom 20ih: fine linije i bore počnu da se javljaju i koža može da izgleda bezizražajno i umorno. Koža je izložena oksidativnom stresu tako da što pre počnete da je negujete to bolje. Redovno čišćenje, zaštita od sunca, hidratacija i upotreba moćnih, dokazanih antioksidansa, kao što je Vitamin C, pomoći će vam da održite zdravlje kože i da sprečite njeno prevremeno starenje.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C klinički i dermatološki dokazano jača kožu, čini je glatkom i popunjava bore za svež i blistav izgled već nakon sedam dana. Ovo je idealno osveženje za umornu kožu i pomaže u smanjivanju prvih znakova starenja.

Za više informacija o različitim fazama starenja kože, i za pomoć u odabiru najboljih preparata za vas, pročitajte naš članak o koži u različitim životnim dobima.

Da li je Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C pogodan za osetljivu kožu?

Da. Serum je pogodan za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. On je klinički i dermatološki dokazano efekasan i kod osetljive kože. Zbog Vitamina C koža može biti dodatno osetljiva na sunce. Iz ovog razloga, preporučujemo da uz upotrebu seruma, kao i sedam dana nakon prestanka njegovog korišćenja, uključite u svoju dnevnu rutinu i preparat za zaštitu od sunca. a Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 je anti-age krema koja pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu i idealna je za svakodnevnu upotrebu. Eucerin linija za zaštitu od sunca takođe ima liniju preparata sa SPF 50 koji su pogodni za sve tipove i stanja kože. Možete da pročitate više o tome kako sunce utiče na kožu u  članku Kako UVA, UVB i HEVIS zraci utiču na našu kožu?

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler Seruma sa vitaminom C i Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrata?

Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat je intenzivan serum protiv bora. On sadrži hijaluronsku kiselinu kratkog i dugog lanca i glicin saponine . Posebno je formulisan kako bi pojačao efekte hidratacije i popunjavanja bora koje pružaju  dnevne i nocna krema iz ove linije.

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C. koristi svojstva antioksidansa i stimulacije sinteze kolagena pomoću 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C. On takođe sadrži hijaluronsku kiselinu kratkog lanca i klinički i dermatološki je dokazano da jača kožu, popunjava bore i daje koži gladak, svež izgled već nakon  sedam dana upotrebe. Može da se koristiti kao zaseban serum za borbu protiv prvih znakova starenja mada preporučujemo da se koristi u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler dnevnim kremama kao što su: Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 15, Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30, Eucerin Hyaluron-Filler CC krema Svetla SPF 15 ili Eucerin Hyaluron-Filler CC krema Tamna SPF 15.

Ako više volite da koristite preparate za noćnu negu preporučujemo da ga koristite u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler Noćnim intenzivnim serumom.

I serum i koncentrat mogu da se koriste svakodnevno.

Da li ovaj preparat može da se koristi svakodnevno?

Da. Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C je formulisan tako da se koristi kao deo svakodnevne rutine nege kože.

Sastojci

Kako koristiti serum u 5 lakih koraka

Vitamin C je najefikasniji kada je sveže aktiviran. Naše inovativno pakovanje olakšava njegovu aktivaciju pri prvoj upotrebi.

Uklonite foliju. Pritisnite. Promućkajte. Odvrnite čep. Nanesite.

Serum sa vitaminom C:  kako otvoriti

Skinite zaštitnu foliju, ali ne skidajte čep.

Pritisnite Vitamin C

Pritisnite meko dugme 2 ili 3 puta kako biste oslobodili Vitamin C

Promućkajte serum

Mućkajte pakovanje barem 10 sekundi kako biste aktivirali formulaciju

Odvrnite čep seruma sa Vitaminom C

Skinite čep odvrtanjem

Oslobodite Serum sa vitaminom C

Okrenite pakovanje na dole i pritisnite meko dugme kako bi izasao preparat iz bočice.

Vaša dnevna rutina

Koristite Eucerin Mleko za čišćenje ili Gel za čišćenje

Temeljno očistite kožu sa odgovarajućim Eucerin preparatom za čišćenje. Možete izabrati:

Nanesite Eucerin Tonik

Nakon mleka ili gela očistite lice Eucerin DermatoCLEAN Tonikom. Nije potrebno da nanosite dodatni tonik posle Micelarnog fluida za čišćenje.

Nanesite Serum sa vitaminom C sa hijaluronskom kiselinom

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C. Možete da ga koristite ujutru ili uveče. Nanesite pre vaše dnevne ili noćne kreme ili ga kombinujte sa hidratantnom kremom pre nego što ga nanesete.

Nanesite anti-age  hidratatnu kremu.

Nakon seruma nanesite odgovarajuću hidratantnu kremu. Preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu SPF 15 ili SPF 30, Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za ragiju oko očiju SPF 15. Obavezno koristite hidratatnu kremu sa zaštitnim faktorom barem nedelju dana nakon prestanka korišćenja Eucerin Hyaluron-Filler Seruma sa vitaminom C.

Nakon seruma sa vitaminom C nanesite na lice i preparat za zaštitu od sunca.

Za dodatnu zaštitu od sunca probajte Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50 ili SPF 30. For instant complexion correction we recommend Eucerin Hyaluron-Filler CC Kremu SPF 15 Svetlu or Tamnu.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako:

Probajte drugi preparat ako...

Tražite Anti-age serum sa antioksidansnim svojstvima:

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C sadrži 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C i Likokalkon A – oba su moćni antioksidansi.

Koža vam izgleda bezizražajno i umorno i potrebno joj je osveženje:

Inovativno pakovanje Eucerin Hyaluron-Filler Seruma sa vitaminom C obezbeđuje da je 10% čistog Vitamina C sveže aktivirano. To znači da je u punoj snazi i formulacija daje vašoj koži blistavost i sjaj koji joj je potreban. Koža izgleda i oseća se revitalizovano i podmlađeno posle samo sedam dana upotrebe.

Tražite preparat koji će pomoći u uklanjanju prvih znakova starenja:

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C klinički i dermatološki dokazano jača kožu i popunjava bore. Koža je glatka, sveža, blista i izgleda mlađe već nakon sedam dana.

Tražite hidratantnu kremu koja je idealna za prve znakove starenja:
Tražite noćnu kremu koja će smanjiti fine linije i bore:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu koja popunjava čak i najdublje bore.

Tražite anti-age serum koji će vršiti obnovljanje kože i poboljšati teksturu kože:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum koji podstiče obnavljanje ćelija kože i popunjava i najdublje bore.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i nduboke bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme, noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje su pogodne za sve tipove kože. Za dodatne rezultate tu su Koncetrat, Noćni intenzivni serum, Serum sa vitaminom C i Hidro Booster.

* - U poredjenu sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Ukupna ocena
  • (47)
5 od 5 poena / 47 komentar
5 Zvezdica
46
4 Zvezdice
1
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Ivana Prokić ,

Eucerin Hyaluron-Filler Serum sa Vitaminom C

Serum sa Vitaminom C je odličan proizvod, mome licu pruža dodatnu energiju i blistaviji ten. Već nakon sedam dana upotrebe, koža mi je bila svežija i mekša. Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i ono što mogu reći je, moja topla preporuka svima koji nisu probali do sada🙌👌💯❤️.
Biljana Milutinovic,

Sjajno Eucerin Hyaluron- filter

Izgleda super ste al ja imala normalno lice obožava namaži lice i blistava lice ♥
Jeca,

Upit

Pozdrav, nisam sigurna koji preparat da odaberem iz vaše linije pa bih trebala savet. Imam 35 godina, malo mimičnih i bora oko očiju, te nešto masiniju kožu lica-više T. Trenutno testiram hijalurin filler koncentrat ali je tek prvi dan. Sa kojim preparatom neću pogrešiti? U apotekama su mi nekoliko linija ponudili i samo zbunili :-)
Susnyarusa,

Vitamin c koji je obeležio 2019 god

Probala sam mnogo različitih seruma sa vitaminom C ali je Eucerin vitamin C booste jeran od vodećih i našao se u top 10 proizvoda koji su obeležili prethodnu godinu. Koristila sam ga po uputstvu i mojoj koži je pružio vedrinu, sjaj, mekoću i elastičnost koju sam primetila posle potrošene prve tubice (3 sam ih potrošila). Za svaku preporuku 👍🏻👏🏻👏🏻
Andrea,

✨ODLICAN✨

Probala sam vitamin C sa hijaluronskom.kiselinom i jako mi se dopada.Inace koristim sve iz ove linije,imam 31 i po koju mimicnu boru ali od kada koristim Eucerin samo dobijam pohvale za lice a i ja sam jako zadovoljna stanjem svoje koze. Koristim ga uglavnom ujutru pre dnevne kreme i zaista je koza zagladjenija cistija i svezija. Svi proizvodi su vam odlicni,sve sam koristila sem linije za masnu kozu.Sve pohvale.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter