• 1/1 Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On
 • 1/1 Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On

Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On

0.0
0 komentar

Zaštita od znojenja i neprijatnih mirisa

Ova formulacija ne sadrži alkohol, a klinički dokazano pruža 48-časovnu zaštiru od znojenja ukoliko imate problema sa znojenjem u predelu pazuha.

O preparatu

Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On  je stvoren za ljude koji se jako znoje.On sadrži vioksu koncentraciju aluminijum hlorhidrata koji sprečava stvaranje znoja i nastanak neprijatnog mirisa tela. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i  ženama i muškarcima.

Klinička ispitivanja

Klinička ispitivanja su dokazala 48-časovnu zaštitu od jakog znojenja i neprijatnih mirisa.

Svojstva

 • pogodno za osetljivu kožu
 • blago parfimisan

Kako se koristi

Kako se koristi

Koristite svakodnevno radi maksimalne efikasnosti.

 • Naneti nakon tušitanja, prema potrebi ujutru ili uveče.
 • Ostaviti da se osuši na koži pre oblačenja odeće ili stavljanja nakita, kako bi se sprečio nastanak mrlja. 
 • Čuvati van domašaja dece.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On ako...

Imate osetljivu kožu ili ako brijete kožu.

Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On is clincially and dermatologically proven to offer 48-hour odor protection.

Probajte drugi proizvod ako...

Znate da je Vaša koža preosetljiva na dezodoranse, ako patite od ekcema pazušne regije, atopijskog dermatitisa ili imate vrlo osetljivu kožu.

U tom slučaju  probajte Eucerin Dezodorans za osetljivu kožu Roll on

Sastojci

Aluminijum hlorhidrat zapušava izvodni kanal lojne žlezde.

Aluminijum hlorhidrat deluje na ekrine i apokrine znojne žlezde tako što delimično i reverzibilno zapuši izvodni kanal znojne žlezde i na taj način smanjuje količinu izlučenog znoja. Pošto se stvara manje znoja, manja je i pojava vlažnosti i značajno manje neprijatnog mirisa. Čak i male količine antiperspiranta su dovoljne da efikasno smanje znojenje.

Često postavljana pitanja (3)

 • Kako deluju antiperspiranti?

  Antiperspiranti (takođe poznati i kao antitranspiranti)  deluju na ekrine i apokrine znojne žlezde smanjujući lučenje znoja. Pošto se smanjuje količina znoja, manje je vlažnosti i neprijatnih mirisa. Većina antiperspiranata sadrži kao aktivne supstance  aluminijum hlorhidrat (ACH) ili aluminijum hlorid (AC).  Molekule aluminijum  hlorida  su  manje i on kao jedinjenje ima nižu pH vrednost od  molekula aluminijum hlorhidrata, tako da on može dublje prodirati u izvodni kanal znojne žlezde i održavati ga zatvorenim duže vreme. Čak i mala količina antiperspiranta može efikasno smanjiti znojenje.

 • Može li promena mog stila života uticati na količinu znoja?

  Promena stila života ne može izlečiti primarnu hiperhidrozu (oblik hiperhidroze u čijoj osnovi se ne nalazi neki  zdravstveni problem), ali može poboljšati simptome i učiniti da se osećate bolje. Izbegavajte začinjenu hranu i alkohol. Nosite komotnu odeću, idealno bi bilo od prirodnih vlakana (kakav je pamuk) na koži tela, a na stopalima nosite kožnu ili platnenu obuću.

 • Kada obilno znojenje prelazi u hiperhidrozu?

  Osobe sa hiperhidrozom se znoje četiri ili pet puta više od proseka. Oni takođe imaju najmanje jednu epizodu prekomernog znojenja nedeljno. Nema preciznog merila koje bi odredilo kada obilno znojenje prelazi u hiperhidrozu, ali ako osećate da Vam znojenje ugrožava svakodnevni život, možete se obratiti svom lekaru ili dermatologu.

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku