• 1/1 Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu + Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema
  • 1/1 Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu + Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu + Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema

0.0
0 komentar

Dnevna krema sa formulacijom protiv bora sa koenzimom Q10 za suvu, osetljivu kožu i hranljiva noćna krema protiv bora za osetljivu kožu

Negujuća dnevna krema za suvu, osetljivu kožu sa koenzimom Q10 za vraćanje energije ćelijama i pomoć u sprečavanju prevremnog starenja. + Krema bogate teksture za negu osetljive kože i smanjenje finih linija i bora dok spavate. Sa koenzimom Q10, koji daje energiju ćelijama, služi da pojača procese obnove kože tokom noći.

O preparatima

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu je specijalno formulisana sa konezimom Q10, koji daje energiju ćelijama i predstavlja supstancu koja prirodno nastaje u koži, za borbu protiv znakova starenja kao što bore na osetljivoj koži*. 
Dodati antioksidansi vitamini C, E i H (biotin) hrane suvu kožu i smanjuju upale, tako da je koža bolje zaštićena od napada slobodnih radikala.
Formulisana bez mirisa, veštačkih boja i alkohola za suvu, osetljivu kožu koja se lako iritira. Redovnom upotrebom, koža deluje nežnija i čvršća.
Bez parabena ili veštačkih koloranta da bi se pružila dobra podnošljivost na koži.

* In vitro studije

Kliničke studije

Da bi se ispitali njegovi efekti na koži, koenzim Q10 je nanesen površinski na kožu dva puta dnevno na određeni vremenski period (jedna nedelja do šest meseci kućne upotrebe). Dubina bora i oksidativni stres su se merili in vivo.
Druga grupa od 21 dobrovoljca je učestvovaja u pojeinačnoj-slepoj dermatološki kontrolisanoj studiji za procenu efekata Eucerin Q10 ACTIVE Dnevne kreme za suvu kožu koja je nanošena dva puta dnevno četiri nedelje.

Glavni rezultati

  • Značajno smanjuje dubinu bora na licu
  • Značajno smanjuje oksidativni stres na koži
  • 86% ispitanika je prijavilo "dobru podnošljivost" na svojoj osetljivoj koži, što je procenio dermatolog
  • 60% ispitanika je prijavilo poboljšanje simptoma kao što su osetljivost, crvenilo i perutanje

Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema

Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija protiv bora za osetljivu, zrelu kožu.
Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10, koji predstavlja supstancu koja prirodno nastaje u koži i daje energiju ćelijama, kako bi se zaštitile od oštećenja slobodnim radikalima, što poboljšava prirodnu regeneraciju ćelija kože tokom noći*. Redovnom upotrebom, koža deluje nežnija i čvršća. Bez parabena i veštačkih boja kako bi pružila dobru podnošljivost na koži.

* In vitro studije

Kako se koristi

Uputstva za upotrebu

Korisnici koji prvi put koriste preparat, preporučuje se da ga nanesu na unutrašnjost podlaktice i ocene stanje kože najmanje jedan dan pre nanošenja na lice.

Koristite uveče na temeljno očišćenju kožu.
Nanesite na lice, vrat i dekolte (grudi).
Nežno umasirajte preparat na kožu koristeći nežne pokrete nagore.

Vaša dnevna rutina

Kako biste umirili i pripremili osetljivu kožu da bolje upije aktivne sastojke za energiju ćelija, koristite Eucerin DermatoCLEAN tonik za čišćenje.

Nanesite kremu za suvu kožu na lice, vrat i dekolte (grudi) masirajući preparat na kožu nežnim pokretima nagore.

Kako deluje

Mitohondrija (poznata i kao "elektrana" ćelije) proizvodi energiju kontinuiranim pretvaranjem nutrijenata i kiseonika u ATP (adenozin-trifosfat). Zbog procesa starenja, količina slobodnih radikala se povećava što vodi do povećanja štete u mitohondrijama.

Antioksidans koenzim Q10 u kombinaciji sa vitaminima C, E i H (biotin) usporava i suprotstavlja se oštećenima od slobodnih radikala odgovornim za prevremeno starenje.
Svojstva davanja energije ćelijama koje ima koenzim Q10 unapređuju ćelijsku obnovu, smanjuju bore po dubini, dok antioksidantne karakteristike štite od stvaranja novih linija.

Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema kombinuje koenzim Q10 sa pro-retinolom za ubrzavanje i poboljšanje funkcije ćelijske obnove kože dok spavate.
Istovremeno, pro-retinol pomaže ćelijsku reprodukciju tako da je koža sposobna da se obnovi i regeneriše brzo i efikasno preko noći.


Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku