• 1/1 Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu + Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema
  • 1/1 Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu + Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu + Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema

0.0
0 komentar

Dnevna krema lagane formule protiv bora za osetljivu, normalnu i mešovitu kožu sa SPF 15 i hranljiva noćna krema protiv bora za osetljivu kožu

Dnevna krema lagane teksture, nekomedogena, formulisana za osetljivu kožu sa koenzimom Q10 koji pruža energiju ćelijama za zaštitu od prevremenog starenja.

+ Krema bogate teksture za negu osetljive kože i smanjenje finih linija i bora dok spavate. Sa koenzimom Q10, koji daje energiju ćelijama, služi da pojača procese obnove kože tokom noći.

O preparatu

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu je lagana, dnevna krema protiv bora za zrelu kožu sklonu osetljivosti. Formulisana sa koenzimom Q10, koji daje energiju ćelijama, kako bi napunila ćelije i štitila od oštećenja slobodnim radikalima što uzrokuje linije i bore*, i SPF 15 sa visokim UVB i UVA filterima koji štite od daljeg starenja izazvanog UV zracima.
Redovnom upotrebom, osetljiva koža deluje nežnija i čvršća dok se linije i bore smanjuju. Nekomedogena formulacija ne zagušava pore i čini je idealnom bazom za šminku. Bez parabena i veštačkih koloranata kako bi pružila dobru podnošljivost na koži.

* In vitro studije

Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema

Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija protiv bora za osetljivu, zrelu kožu.
Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10, koji predstavlja supstancu koja prirodno nastaje u koži i daje energiju ćelijama, kako bi se zaštitile od oštećenja slobodnim radikalima, što poboljšava prirodnu regeneraciju ćelija kože tokom noći*. Redovnom upotrebom, koža deluje nežnija i čvršća. Bez parabena i veštačkih boja kako bi pružila dobru podnošljivost na koži.

* In vitro studije

Kako se koristi

Uputstva za upotrebu

Korisnicima koji prvi put koriste preparat, preporučuje se da ga nanesu na unutrašnjost podlaktice i ocene stanje kože najmanje jedan dan pre nanošenja na lice.

Koristite ujutru na dobro očišćenju kožu.
Nanesite na lice, vrat i dekolte (grudi).
Nežno umasirajte preparat na kožu.
Zatim nanesite Eucerin Q10 ACTIVE Kremu za područje oko očiju.
Sačekajte pet do deset minuta pre nanošenja šminke.

Vaša dnevna rutina

Očistite i balansirajte normalnu i mešovitu kožu sa Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućim gelom za čišćenje.

Kako biste je umirili i pripremili osetljivu kožu da bolje upije aktivne sastojke za energiju ćelija, koristite Eucerin DermatoCLEAN Tonik za čišćenje.

Nanesite kremu na lice, vrat i dekolte (grudi) masirajući preparat na kožu nežnim pokretima nagore.

Kako deluje

Mitohondrija (poznata i kao "elektrana" ćelije) proizvodi energiju kontinuiranim pretvaranjem nutrijenata i kiseonika u ATP (adenozin-trifosfat). Zbog procesa starenja, količina slobodnih radikala se povećava što vodi do povećanja štete u mitohondrijama.

Svojstva davanja energije ćelijama koje ima koenzim Q10 unapređuju ćelijsku obnovu, smanjuju bore po dubini, dok antioksidantne karakteristike štite od stvaranja novih linija.

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku