• (2)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Ulje za negu tela protiv strija

Efikasno u tretmanu strija

Sadrži 100% prirodna ulja koja poboljšavaju elastičnost osetljive kože, čak i tokom trudnoće

Eucerin Ulje za negu tela protiv strija je razvijeno specijalno za potrebe osetljive kože, čak i tokom trudnoće. Ono sadrži vitamin E i čista biljna ulja visokog kvaliteta koja su bogata linolnom kiselinom, nezasićenom masnom kiselinom koja ojačava prirodnu barijernu funkciju kože.

Ulje se lako nanosi i brzo apsorbuje. Nanošenje uobičajenom masažom stimuliše cirkulaciju krvi, poboljšava elastičnost kože i umanjuje nastanak strija.

Klinička istraživanja

Eucerin Ulje za negu tela protiv strija dokazano značajno ublažava strije, obezbeđujući odličnu efikasnost i podnošljivost, čak i na oštećenoj koži.

Glavni zaključci

  • U istraživanju je učestvovalo 30 volonterki koje su se porodile pre 6 meseci do godinu dana i kod kojih je došlo do nastanka vidljivih strija na koži.
  • To su fine crvene ili bele linije koje nastaju zbog naglog menjanja veličine određenih delova tela.
  • Dva puta dnevno nanošenje Eucerin Ulja za negu tela protiv strija tokom šest meseci dovelo je do izuzetnog ublažavanja strija i izuzetnog poboljšanja kapilarne cirkulacije, u poređenju sa slabim ili nikakvim poboljšanjima na delovima tela koja nisu bila tretirana.

Sastojci

Uputstvo

  • Nanesite ulje dva puta dnevno na problematične delove kože. Nežno masirajte kružnim pokretima dok ulje nije potpuno upijeno.

Žena nanosi preparat na rame

Za i protiv

Koristite Eucerin Ulje za negu tela protiv strija ukoliko...

Probajte drugi preparat ukoliko...

Želite da smanjite nastanak strija, ili ukoliko vam je potreno ulje za negu osetljive kože:

Eucerin Ulje za negu tela protiv strija ojačava elastičnost osetljive kože, čak i tokom trudnoće. Pogodno je za svakodnevnu upotrebu.

Želite bogato ulje za čišćenje koje ublažava stanje iritirane kože koja zateže:
Želite da poboljšate stanje ispucale, suve kože:

Često postavljana pitanja

Kako mogu da znam da li je preparat bezbedan za osetljivu kožu?

Eucerin preparati za osetljivu kožu su specijalno razvijeni da bi kombinovali zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Međutim, uopšteno gledano, ako isprobavate novi preparat, nanesite ga u više navrata na kožu na prevoju lakta. Ako se ne javi crvenilo, oticanje ili svrab, preparat se može smatrati kompatibilnim sa vašom kožom.

Konsultujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom ako imate nedoumica u vezi sa bilo kojim od vaših simptoma.

Eucerin linija za osetljivu kožu Aktiviranje prirodne odbrane kože

Naša koža je prirodno dobro zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi do pojave iritacije i isušivanja.
Eucerin nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Ukupna ocena
  • (2)
5 od 5 poena / 2 komentar
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
biberce92,

Dragi moji!

Moram Vam se jos jednom javno zahvaliti na velikodusnosti, jer je takvih danas veoma malo! Koristim Vase ulje protiv strija i mogu reci da sam PREZADOVOLJNA! Koristim ga po uputstvu. Koza je meka, glatka i predivno mirise, a sto je najbitnije nema ni traga strijama i ispucalim kapilarima!!! Svaka cast!!!
Natasa,

fantasticno!

Koristila sam ovo ulje od 4. mseca trudnoce pa sve do 6 meseci posle porodjaja. Nije mi se pojavila ni jedna strija. Preporuka za sve buduce i novopecene mame!