• (0)

Eucerin pH5 Krema za ruke

Aktivira zaštitu same kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti

Veoma blaga, ali efikasna krema za ruke koja aktivira odbranu kože za dugotrajnu zaštitu i hidrataciju.

Krema za ruke za suvu, osetljivu kožu

Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljivijom. Potrebno joj je više od blagog preparata za hidrataciju kako bi postala manje osetljiva.

Eucerin pH5 Krema za ruke je posebno formulisana kako bi suve, osetljive ruke učinila otpornijim i sprečila njihovo isušivanje. Eucerinov jedinstveni pH Sistem ravnoteže sadrži pH5 Citratni pufer kako bi se obnovila i održala optimalna pH vrednost kože. Formula takođe sadrži dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima. On jača prirodne odbrambene mehanizme kože i smanjuje njenu osetljivost.

Kliničke studije

Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju veoma dobru efikasnost i podnošljivost kod suve, osetljive kože.

GLAVNI REZULTATI

  • Aktivnost enzima je značajno pojačana kod dobrovoljaca koji su tretirani sa Eucerin preparatima za osetljivu kožu koji sadrže aktivnu kombinaciju pH5 citratnog pufera, dekspantenola i glicerina.
  • Hidratantnost kože je, takođe, značajno povećana u poređenju s placebo tretmanom.

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  • Nanesite Eucerin pH5 Kremu za ruke koliko god je često potrebno
  • Masirajte dok se krema u potpunosti ne upije

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin pH5 Kremu za ruke ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate suvu, osetljivu kožu i želite da zaštite i obnovite ispucale ruke:

Eucerin pH5 Krema za ruke pruža 18-časovnu zaštitu od isušivanja.

Ruke su vam izuzetno suve i grube ili imate atopijski dermatitis:
Želite blagi preparat za čišćenje tela koji može da koristi cela porodica, uključujući i bebe:

Često postavljena pitanja

Šta je enzimska zaštita?

Eucerin istraživanja o koži su razvila metodu procene aktivnosti enzima tripsin prisutnog u najvišem sloju kože. Laboratorijska ispitivanja su dokazala da ga Eucerin preparati za osetljivu kožu aktiviraju kako bi se ojačala prirodna odbrana kože iznutra.

Koji je aktivni princip Eucerin pH preparata?

Eucerin pH preparati za čišćenje i hidrataciju sadrže veoma blage, dermatološki testirane sastojske idealne za osetljivu kožu i osetljivu suvu kožu. Svi ovi preparati imaju odličnu kompatibilnost sa kožom i štite je od svakodnevnih stresova iz okoline. PH5 citratni pufer koji se nalazi u Eucerin pH5 preparatima prirodno stabilizuje hidrolipidni film kože. Glicerin i dekspantenol štite od isušivanja i pomažu regeneraciju kože.

Kako možete znati da je preparat bezbedan za osetljivu kožu?

Eucerin preparati za osetljivu kožu su specijalno razvijeni da bi kombinovali zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Međutim, uopšteno gledano, ako isprobavate novi preparat, nanesite ga u više navrata na kožu na prevoju lakta. Ako se ne javi crvenilo, oticanje ili svrab, preparat se može smatrati kompatibilnim sa vašom kožom.

Konsultujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom ako imate nedoumica u vezi sa bilo kojim od vaših simptoma.

Eucerin linija za osetljivu kožu Aktiviranje prirodne odbrane kože

Naša koža je prirodno dobro zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi do pojave iritacije i isušivanja.
Eucerin nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Ukupna ocena
  • (0)
0 od 5 poena / 0 komentar
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter