Neophodni kolačići

Neophodni kolačići pružaju funkcije bez kojih ne možete ispravno da koristite naše internet stranice. Ove kolačiće koristimo isključivo mi i zato su ,,kolačići prve strane’’. Upotreba neophodnih kolačića na našim internet stranicama je moguća i bez vaše saglasnosti. Iz tog razloga, neophodni kolačići ne mogu da se pojedinačno aktiviraju ili deaktiviraju.

Dodatne informacije možete pronaći u našoj politici privatnosti u delu kolačići (tip A).

Kolačići za funkcionalnost i preformanse

Kolačići za preformanse

Kolačići za preformanse prikupljaju informacije o tome kako se naše internet stranice koriste kako bi se poboljšala njihova privlačnost, sadržaj i funkcionalnost.

Za upotrebu ovih kolačića nije neophodan vaš pristanak. Međutim, imate mogućnost da ih deaktivirate.

Dodatne informacije možete pronaći u našoj politici privatnosti u delu kolačići (tip B).

Kolačići za funkcionalnost

Kolačići za funkcionalnost omogućuju da naše internet stranice sačuvaju informacije koje su već pružene i da vam na osnovu toga pruže poboljšane i personalizovanije funkcije. Oni takođe omogućavaju upotrebu drugih opcionalnih funkcija internet stranica koje želimo da vam ponudimo.

Za upotrebu ovih kolačića nije neophodan vaš pristanak. Međutim, imate mogućnost da ih deaktivirate. Imajte na umu da deaktiviranje kolačića za funkcionalnost može da dovede do funkcionalnih ograničenja na našim internet stranicama.

Dodatne informacije možete pronaći u našoj politici privatnosti u delu kolačići (tip B).

Kolačići zasnovani na saglasnosti

Kolačići zasnovani na saglasnosti biće postavljeni i korišćeni samo uz prethodno izričito odobrenje. Kolačići se zatim koriste za alate na različitim internet lokacijama. Oni omogućavaju npr. prikazivanje personalizovanih online oglasa i proširene mogućnosti analize i procene u vezi sa ciljnom grupom i ponašanjem korisnika. Pregled partnera i alata koje koristimo u tu svrhu možete naći ovde.

Dodatne informacije možete pronaći u našoj politici privatnosti u delu kolačići (tip C).

Možete pronaći više informacija o kolačićima postavljenim na našim internet stranicama u našoj politici privatnosti.

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku