• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Dnevni Hydro Booster + Hyaluron-Filler Noćni Hydro Booster
  • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Dnevni Hydro Booster + Hyaluron-Filler Noćni Hydro Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevni Hydro Booster + Hyaluron-Filler Noćni Hydro Booster

0.0
0 komentar
Pruža intenzivnu hidrataciju kože
Popunjava fine linije
Za osećaj sveže i blistave kože

Izrazito lagani i osvežavajući preparati koji pružaju intenzivnu hidrataciju sa 3X Efektom:

1 Popunjavaju
2 Hidriraju
3 Osvežavaju

Vidno ublažavaju fine linije i bore čineći kožu svežom i blistavom.

O preparatima

Hyaluron Hidro Booster

Pružite svojoj koži dodatnu hidrataciju uz pomoć Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster-a.

Ovaj izrazito lagani i osvežavajući gel pruža trenutnu hidrataciju i povećava nivo vlažnosti u koži i do 24 sata. Formulacija, koja se sastoji od samo 11 sastojaka, kombinuje dva tipa hijaluronske kiseline u visokoj koncentraciji i glicerin. Koža prirodno proizvodi ove dve komponente kako bi zadržala vlažnost, a u formulaciji Hidro boostera one funkcionišu kao magneti koji vezuju vodu, čineći kožu zategnutom zahvaljujući trenutnoj i intenzivnoj hidrataciji.

Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster klinički i dermatološki dokazano pruža odlične rezultate.  U istraživanju se 100% ispitanika slažilo sa tim da preparat "povećava nivo hidratacije", čini da koža bude "trenutno hidrirana" i da njihova koža deluje "vidno zategnutije".¹

Hidro Booster odgovara svim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu. Brzo se upija i čini da koža bude glatka i da izgleda zdravo.

1 - BeiersdorfAG, PiU, februar 2019

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster

Probudi se sa novim osećajem svežine uz Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster.

Izrazito lagana i osvežavajuća gel formulacija ovog preparata za noćnu negu pruža trenutnu hidrataciju, popunjava fine linije i prve bore i regeneriše kožu preko noći.

Formulacija kombinuje dve vrste hijaluronske kiseline sa glicerinom. Koža prirodno proizvodi ove dve komponente kako bi zadržala vlažnost, a u formulaciji Noćnog Hidro Booster-a one funkcionišu kao magneti koji vezuju vodu, čineći kožu zategnutom zahvaljujući trenutnoj i intenzivnoj hidrataciji koja traje i do 72 sata. 

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster klinički i dermatološki dokazano pruža odlične rezultate. 

Noćni Hidro Booster odgovara svim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu. Uključite ga u svoju večernju rutinu kako bi vaša koža izgledala sveže, zdravo i manje umorno.

Svojstva

Oba preparata su:

  • nekomedogena
  • blago parfimisana
  • odlična podloga za šminku

Kako se koriste

kako se koristi

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevni Hydro Booster nanesite kao prvi korak u svakodnevnoj nezi ujutru tako što ćete ga nežno umasirati u dobro očišćenu kožu. Ne nanosite ga na oblast oko očiju.

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Hydro Booster nanesite kao prvi korak večernje rutine tako što ćete ga nežno umasirati na dobro očišćenu kožu. Ne nanosite ga na područje oko očiju.

Sastojci

Kako deluju zajedno?

Glicerin i hijaluronska kiselina su supstance koje se stvaraju u ćelijama kože i koje se koriste za održavanje hidriranosti kože. Glicerin pomaže da se voda zadrži u koži. Hijaluronska kiselina srednjeg lanca poboljšava hidriranost u spoljnim delovima epidermisa – gde se prvo javljaju fine linije i bore – dok hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve gde stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline i na taj način dubinski hidrira kožu i deluje na slojeve gde duboke bore nastaju.

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku