Osetite razliku sa – Ekspertizom u medicinskoj nezi kože

3 0 minuta čitanja
Prikaži više

Prvi svetski Eucerin Institut za kožu nudi specijalističku dijagnozu stanja kože, konsultacije oko preparata, kao i tretmane za lepu i zdravu kožu.

Posvećeni potrebama vaše kože - Eucerin Institut za kožu

Eucerin Institut za kožu nudi različite tretmane koji pogoduju vašem tipu i stanju kože.

Naša koža igra ogromnu ulogu u tome kako se osećamo, kao i kakav utisak ostavljamo na druge. Ona može da zrači zdravljem, vitalnošću i samopouzdanjem - ili sasvim suprotno - tako da je veoma važno razumeti sopstvenu kožu. Eucerin zna na koji način koža utiče na nas i nakon 113 godina intenzivnih istraživanja i razvojnog  rada, to je istražio temeljnije nego gotovo bilo koji drugi brend. Stručnjaci za kožu u Hamburgu razumeju jezik vaše kože i nude personalizovana rešenja za sva stanja i probleme vaše kožne. Njihova posvećenost, iskustvo i stručnost spajaju se na jednoj veoma specijalnoj lokaciji - Eucerin Institutu za kožu.

Centar dermatološke ekspertize u srcu Hamburga

Dijagnoza vaše kože uz pomoć aparata za određivanje stanja kože je prvi korak u ekspertskoj nezi kože.

Svaka koža je različita, ima svoje potrebe i zahteva posebne tretmane. Upravo to je ono u šta se dermatološki stručnjaci na Eucerin Institutu za kožu udubljuju, analiziraju u sitne detalje i razvijaju personalizovane koncepte nege kože, kao i tretmane koji su precizno sklopljeni tako da pogoduju stanju vaše kože. Eucerin Institut za kožu je idealno mesto za svakog ko želi da bolje razume svoju kožu, kao i za one čiji kompleksni zahtevi u nezi kože zahtevaju stručne medicinske savete.

Tri koraka ka zdravijoj i lepšoj koži.

Dermatološki eksperti u Eucerin Institutu za kožu razvijaju koncepte personalizovane nege kože.
Upotreba najnovijeg visokotehnološkog instrumenta nazvanog "klinička fotografija" i dermatološka ekspertiza čine Eucerin Institut za kožu glavnom adresom za negu kože.

Idealno, vaša poseta Eucerin Institutu za kožu bi trebalo da počne dijagnozom stanja kože. Za ovo je Eucerin - u bliskoj saradnji sa profesorom Štajnkrausom iz centra DERMATOLOGICUM Hamburg, koji se nalazi u istoj zgradi - razvio sopstveni aparat za određivanje stanja kože, koji analizira kožu za 25 minuta, dajući uvid u nivo hidratantnosti, crvenilo, strukturu kože, elastičnost i pigmentaciju, pored ostalih parametara. Rezultat: vaše individualno stanje kože se beleži na vašu potvrdu o nezi kože.

Trenutno stanje kože, ustanovljeno dijagnozom je osnova za konsultacije o vašim personalizovanim preparatima, kao i savetima o tretmanima koji će pogodovati vašoj koži.
Eucerin Institut za kožu nudi tretmane koji pogoduju vašem tipu i stanju kože: bilo da imate osetljivu ili suvu kožu, ili biste želeli da unapredite čistoću ili postignete čvršće konture, dermatološki stručnjaci na Štefansplacu u Hamburgu odgovaraju na zahteve vaše kože vrlo specifičnom linijom tretmana.

U kombinaciji sa najnovijim visokotehnološkim uređajima i oprobanim konceptima tretmana, visokokvalitetne, aktivne supstance u Eucerin® linijama preparata mogu ostvariti svoj puni potencijal - u atmosferi poverenja. Eucerin Institut za kožu je centar za medicinske konsultacije i ekspertizu i predstavlja glavnu adresu za negu kože u centru Hamburga.

O Eucerin Institutu za kožu

Eucerin konsultanti će vam obezbediti detaljne informacije i preporučiti odgovarajuće Eucerin preparata za specifične potrebe vaše kože.

Prvi svetski Eucerin Institut za kožu otvoren je u srcu Hamburga februara 2012. Prostire se na preko 250 metara kvadratnih i posetioci mogu da se lično uvere u Eucerin ekspertizu u nezi kože. Na Eucerin Institutu za kožu razumemo jezik vaše kože i nudimo personalizovane tretmane za sva stanja i probleme kože. Ne samo to, već idemo i korak dalje, prezentujući svoju posvećenost, iskustvo i dermatološku ekspertizu na vrlo specifičnoj lokaciji - u istorijskoj zgradi Stare uprave pošte u Hamburgu.

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku