Eucerin Institut za kožu u Hamburgu, u Nemačkoj

Osetite razliku sa ekspertizom u medicinskoj nezi kože

Prvi svetski Eucerin Institut za kožu nudi specijalističku dijagnozu stanja kože, konsultacije oko preparata, kao i tretmane za lepu i zdravu kožu.

Posvećeni potrebama vaše kože - Eucerin Institut za kožu

Naša koža igra ogromnu ulogu u tome kako se osećamo, kao i kakav utisak ostavljamo na druge. Ona može da zrači zdravljem, vitalnošću i samopouzdanjem - ili sasvim suprotno - tako da je veoma važno razumeti sopstvenu kožu. Eucerin zna na koji način koža utiče na nas i nakon 113 godina intenzivnih istraživanja i razvojnog  rada, to je istražio temeljnije nego gotovo bilo koji drugi brend. Stručnjaci za kožu u Hamburgu razumeju jezik vaše kože i nude personalizovana rešenja za sva stanja i probleme vaše kožne. Njihova posvećenost, iskustvo i stručnost spajaju se na jednoj veoma specijalnoj lokaciji - Eucerin Institutu za kožu.

Eucerin Institut za kožu
Eucerin Institut za kožu nudi različite tretmane koji pogoduju vašem tipu i stanju kože.

Centar dermatološke ekspertize u srcu Hamburga

Svaka koža je različita, ima svoje potrebe i zahteva posebne tretmane. Upravo to je ono u šta se dermatološki stručnjaci na Eucerin Institutu za kožu udubljuju, analiziraju u sitne detalje i razvijaju personalizovane koncepte nege kože, kao i tretmane koji su precizno sklopljeni tako da pogoduju stanju vaše kože. Eucerin Institut za kožu je idealno mesto za svakog ko želi da bolje razume svoju kožu, kao i za one čiji kompleksni zahtevi u nezi kože zahtevaju stručne medicinske savete.

Dermatolog koristi aparat za određivanje stanja kože na ženskom licu
Dijagnoza vaše kože uz pomoć aparata za određivanje stanja kože je prvi korak u ekspertskoj nezi kože.

Tri koraka ka zdravijoj i lepšoj koži.

Idealno, vaša poseta Eucerin Institutu za kožu bi trebalo da počne dijagnozom stanja kože. Za ovo je Eucerin - u bliskoj saradnji sa profesorom Štajnkrausom iz centra DERMATOLOGICUM Hamburg, koji se nalazi u istoj zgradi - razvio sopstveni aparat za određivanje stanja kože, koji analizira kožu za 25 minuta, dajući uvid u nivo hidratantnosti, crvenilo, strukturu kože, elastičnost i pigmentaciju, pored ostalih parametara. Rezultat: vaše individualno stanje kože se beleži na vašu potvrdu o nezi kože.

Trenutno stanje kože, ustanovljeno dijagnozom je osnova za konsultacije o vašim personalizovanim preparatima, kao i savetima o tretmanima koji će pogodovati vašoj koži.
Eucerin Institut za kožu nudi tretmane koji pogoduju vašem tipu i stanju kože: bilo da imate osetljivu ili suvu kožu, ili biste želeli da unapredite čistoću ili postignete čvršće konture, dermatološki stručnjaci na Štefansplacu u Hamburgu odgovaraju na zahteve vaše kože vrlo specifičnom linijom tretmana.

U kombinaciji sa najnovijim visokotehnološkim uređajima i oprobanim konceptima tretmana, visokokvalitetne, aktivne supstance u Eucerin® linijama preparata mogu ostvariti svoj puni potencijal - u atmosferi poverenja. Eucerin Institut za kožu je centar za medicinske konsultacije i ekspertizu i predstavlja glavnu adresu za negu kože u centru Hamburga.

Žensko lice dodiruju ruke dermatologa
Dermatološki eksperti u Eucerin Institutu za kožu razvijaju koncepte personalizovane nege kože.
Žensko lice se ispituje visokotehnološkom aparaturom
Upotreba najnovijeg visokotehnološkog instrumenta nazvanog "klinička fotografija" i dermatološka ekspertiza čine Eucerin Institut za kožu glavnom adresom za negu kože.

O Eucerin Institutu za kožu

Prvi svetski Eucerin Institut za kožu otvoren je u srcu Hamburga februara 2012. Prostire se na preko 250 metara kvadratnih i posetioci mogu da se lično uvere u Eucerin ekspertizu u nezi kože. Na Eucerin Institutu za kožu razumemo jezik vaše kože i nudimo personalizovane tretmane za sva stanja i probleme kože. Ne samo to, već idemo i korak dalje, prezentujući svoju posvećenost, iskustvo i dermatološku ekspertizu na vrlo specifičnoj lokaciji - u istorijskoj zgradi Stare uprave pošte u Hamburgu.

Razgovor između dermatologa i pacijenta.
Eucerin konsultanti će vam obezbediti detaljne informacije i preporučiti odgovarajuće Eucerin preparata za specifične potrebe vaše kože.

Receive the latest content and offers from Eucerin!

Sign up and be the first to know about our exclusive products and ongoing campaigns.