Poklon kupovine

Zaštita od sunca
Uz Eucerin zima je sjajna!

Uz Eucerin zima je sjajna!

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice obradujete sebe ili vama drage osobe atraktivnim neseserom sa mini pakovanjima Eucerin®  preparata.

Neseser sa poklonima

Iz godine u godinu zimska praznična darivanja inspirišu nas da obradujemo sebe, porodicu ili prijatelje. Istovremeno, praznici nas pozivaju da zastanemo i razmislimo koliko zaista vremena posevećujemo sebi i onima koje volimo.

Vrhunac praznične atmosfere oličen u novogodišnjim odlukama tek nas očekuje. Ali, zašto ne bismo već sada doneli jednu veoma važnu odluku – da više brinemo o zdravlju i lepoti kože – i počeli da je primenjujemo? Između ostalog, to će doprineti da praznike dočekamo zadovoljni sobom, a time i spremniji da svoje dobro raspoloženje podelimo s drugima.

U susret novogodišnjim praznicima zima je sjajna. Upravo u duhu tog doživljaja Eucerin® vam je omogućio da uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme kao poklon dobijete kozmetički neseser sa preparatima za odgovarajuću antiage negu.

Neseseri sadrže mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler ili Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije PLUS pakovanje od 20ml Eucerin®pH5 Ulja za tušranje.

Neseser sa poklonima
Poklonite sebi besprekoran ten
Eucerin Anti Pigment besprekoran ten

Poklonite sebi besprekoran ten!

Ponudu potražite u bolje snabdevenim apotekama u periodu od 1.8. do 31.8.

 

POKLONITE SEBI BESPREKORAN TEN

Priuštite svojoj koži negu preparatima iz Eucerin® Anti-pigment linije koja donosi potpuno novo rešenje za borbu protiv hiperpigmentacija i postizanje ujednačenog tena. Eucerin® će vas nagraditi neseserom sa odabranim Eucerin® iznenađenjima!

Lepotu vašeg lica konstantno ili povremeno kvare tamne fleke, takozvane hiperpigmentacije? Već ste probali mnogo toga da biste povratili ujednačenost tena, ali rezultati su izostali?

Niste usamljeni.Većina žena se u nekom periodu tokom života suočava sa ovim problemom, koji nije samo estetske prirode, već znatno utiče i na samopouzdanje.

Ali, nije vreme za odustajanje.

Eucerin® Anti-pigment linija obuhvata preparate za kompletnu negu kože sklone pojavi hiperpigmentacija. Visoku efikasnost preparata iz ove linije u borbi protiv fleka obezbeđuje Thiаmidol, Eucerin® patentirani sastojak koji deluje u korenu pojave problema.

Priuštite svojoj koži negu preparatima iz Eucerin® Anti-pigment linije

Tokom desetogodišnjeg istraživanja, Eucerin® istraživački centar testirao je skoro 50 000 supstanci. Rezultati su pokazali da Thiamidol daje nаjbolje i nаjznаčаjnije efekte u smаnjenju hiperpigmentacija i sprečаvаnju njihovog ponovnog pojаvljivаnja, jer deluje na uzrok, a ne na posledicu!

Thiamidol, osnovni sastojak Eucerin® Anti- pigment linije, smanjuje poroizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju, ujednačavajući ten i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Koncept kompletne nege - sada možete imati sve

Koncept kompletne nege koji pruža Eucerin® Anti-pigment linija podrazumeva dnevnu i noćnu kremu, kao i korektor za ciljano nanošenje.

Koncept kompletne nege koji pruža Eucerin® Anti-pigment linija

Dnevna krema sadrži SPF 30 i obezbeđuje koži visoku zaštitu od UV zračenja tokom cele godine, sprečavajući ponovno pojavljivanje hiperpigmentacija.

Noćna krema obogaćana je dekspantenolom, koji tokom noći koži pruža neopodnu regeneraciju.

Korektor za ciljano nanošenje omogućava negu i borbu protiv fleka tačno na onim delovima kože koji su zahvaćeni hiperpigmentacijom.

Zvezda Eucerin® Anti-pigment linije je Eucerin® Anti-pigment Dvofazni Serum - prvi preparat koji istovremeno obezbeđuje visoku efikasnost u ublažavanju hiperpigmentacija i antiage efekat. Njegova inovativnost počiva na udruženom dejstvu dve formulacije koje se ciljano bore protiv neujednačenosti tena i starenja kože, a koje se kombinuju jednim klikom. Formulacija u komori nežno roze tona zasnovana je Thiamidolu, dok druga komora sadrži providni, lagani serum koji u osnovi svoje formulacije ima hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca koja umanjuje bore na površini i duboko u koži.

Redovna upotreba preparata iz Eucerin® Anti-pigment linije, klinički i dermаtološki dokаzаno, umanjuje hiperpigmentacije, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje i čini ten ujednačenim i blistavim.

PREPORUČENA Eucerin® Anti-pigment RUTINA NEGE:

PREPORUČENA Eucerin® Anti-pigment RUTINA NEGE

INFO plus: Dobra podnošljivost preparata iz Eucerin® Anti-pigment linije dokazana je na svim tipovima kože

Zaštita od sunca
Uz Eucerin uvek dobijate više

Eucerin zaštita od sunca

Uživajte u avgustovskim letnjim danima uz pouzdanu zaštitu od sunca!

Kupovinom Eucerin preparata za zaštitu od sunca dobijate 30% popusta. Na vama je samo da odaberete omiljeni preparat za vas i vašu porodicu!
Ponuda traje od 1. avgusta do 31. avgusta.

Ponuda se ne odnosi na specijalna pakovanja i artikle čija je cena već snižena.


Zaštićena i lepa koža u susret suncu

Na terasi, u parku, u sopstvenom dvorištu, ili ulici imajte na umu da je za pozitivne efekte sunca na naš organizam dovoljno 15 minuta – ali uz adekvatnu zaštitu.

Preparati iz unapređene Eucerin® linije za zaštitu od sunca pružaju pouzdanu i efikasnu zaštitu ne samo od UV zračenja, već i biološku zaštitu od potencijalnih oštećenja DNK kože izazvanih sunčevim zračenjem. Pored toga, zahvaljujući ciljano odabranim aktivnim sastojcima, ovi preparati prilagođeni su individualnim potrebama vaše kože.

LICE

TELO

Čak i ako su suncu izloženi samo pojedini delovi tela, zaštita od sunca je neophodna.

Info plus: Ne zaboravite da je za zdravlje i lepotu vaše kože jednako važna i nega nakon izlaganja sunčevom zračenju. Eucerin® Krem-gel posle sunčanja specijalno je dizajniran da regeneriše, umiri i rashladi kožu koja je bila izložena suncu, a preporučuje se i osobama čija koža nije sklona alergijama na sunce.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter