• (3)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Anti-Pigment Korektor

Efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Aplikator sa Tiamidolom koji nudi precizno rešenje za male regije obuhvacene hiperpigmentacijom. Za ujednačeniji izgled kože.

Anti-Pigment korektor protiv tamniih fleka

Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

Eucerin Anti-Pigment Korektor je lagani gel sa aplikatorom koji olakšava precizno nanošenje na male oblasti obuhvaćene  hiperpigmentacijom. On sadrži Tiamidol efikasan, patentiran sastojak koji deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija tako što smanjuje proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efektnost i dobru podnošljivost na koži

Često postavljana pitanja

Da li Eucerin Antipigment korektor deluje kao sredstvo za prikrivanje?

Ne. Korektor za fleke ne sadrži bilo kakve pigmente i boje te zbog toga ne prikriva tamne fleke. On ima transparentnu formulaciju koja efekasno deluje u pravcu smanjivanja tamnih fleka i sprečava njihov ponovni nastanak. Klinički i dermatološki dokazano deluje na koži.

Ako tražite preparat koji pruža trenutnu korekciju tena probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Da li će Eucerin Anti-Pigment Korektor pomoći da fleke izblede?

Da. Eucerin Anti-Pigment Korektor će pomoći da se ublaže različiti tipovi hiperpigmentacija kao što su staračke fleke (takođe poznate i kao fleke od sunca).

Više o različitim tipovima hiperpigmentacija i šta ih izaziva pročitajte u članku: hiperpigmentacije.

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Korektor na staračkim flekama na svojim rukama?

Da. Eucerin Anti-Pigment Korektor je posebno formulisan kako bi pomogao u ciljanju i izbeljivanju malih oblasti obuhvaćenih hiperpigmentacijom i idealan je za upotrebu na staračkim flekama (takođe poznatim i kao fleke od sunca) na rukama kao i licu.

Sastojci

Uputstva

  • Koristite jednom dnevno (ujutru ili uveče) na dobro očišćenoj koži
  • Nanosite u maloj količini, direktno na tamne fleke
  • Izbegavajte kontakt sa očima
  • Nakon korektora, nanesite odgovarajućimpreparat za hidrataciju
  • Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa Eucerin Anti-Pigmentom Dnevnom kremom SPF 30 i Eucerin Anti-Pigment Noćnom kremom.
  • Nanosite samo jednom dnevno. Preparat koji sadrži Tiamidol nanosite maksimalno četiri puta dnevno.

Vaša dnevna rutina

Temeljno očistite lice pomoću:

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Hidrirajte kožu pomoću Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 ujutru i Eucerin Anti-Pigment noćne kreme uveče.
Za najbolje rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment Korektor pre kreme. Ne nanosite više od četiri puta dnevno preparate sa Tiamidolom.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Ako tražite dodatnu zaštitu Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje i preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične probleme sa kožom.

Za  korekciju tena posle Eucerin Antipigment dnevne kreme SPF 30 nanesite Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlije ili tamnije nijanse. Ovi preparati sadrže pigmente u boji koji odmah ujednačavaju ten.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako ...

Koristite drugi preparat ako ...

Želite da smanjite pigmentne fleke na vašem licu i/ili rukama:

Eucerin Anti-Pigment Korektor efekasno smanjuje tamne fleke sprečava njihov ponovni nastanak.

Želite da sprečite ponovni nastanak pigmentnih fleka:

Formulacija koja sadrži Tiamidol pomaže u sprečavanju ponovnog nastanka  pigmentnih fleka.

Želite da vaša koža izgleda ujednačenije:

Eucerin Anti-Pigment Korektor izbeljuje male oblasti obuhvaćene hiperpigmentacijom tako da koža izgleda ujednačenije. Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji sa drugim preparatima u Eucerin Anti-Pigment liniji.

Tražite brzu korekciju tena:

Probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Tražite preparat za pokrivanje simptoma masne i problematične kože:

Eucerin Anti-Pigment linija preparata Za ujednačenu, blistavu kožu

Sunce, hormonski uticaji i starenje mogu biti okidači hiperpigmentacija: tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleke od sunca) zbog kojih koža deluje neujednačeno. Eucerin Antipigment linija je posebno formulisana kako bi ublažila hiperpigmentacije i kako bi ten bio ujednačen i blistav.

Sva tri preparata – dnevna krema, noćna krema i korektor - sadrže Tiamidol, efikasnu, patentiranu komponentu koja deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija smanjujući proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje koji se radovnom upotrebom kontinuirano poboljsavaju.

Ukupna ocena
  • (3)
5 od 5 poena / 3 komentar
5 Stars
3
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Jovana,
Pozdrav da li ovaj preparat moze da se koristi za fleke nastale kao posledica bubuljica?
Đurđa,

Konačno

...da sam pronasla "lek" za moje nausnice..i da vise nisam "brkata"
Aleka,
Veoma dobar preparat.😊

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter