• (16)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Anti-Pigment Korektor

Efikasno ublažava tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak

Aplikator sa Thiamidol-om koji nudi precizno rešenje za male regije obuhvacene hiperpigmentacijom. Za ujednačeniji izgled kože.

Patentirani Thiamidol

Anti-Pigment korektor protiv tamniih fleka

Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

Eucerin Anti-Pigment Korektor je lagani gel sa aplikatorom koji olakšava precizno nanošenje na male oblasti obuhvaćene  hiperpigmentacijom. On sadrži Thiamidol efikasan, patentiran sastojak koji deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija tako što smanjuje proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efektnost i dobru podnošljivost na koži

Često postavljana pitanja

Da li Eucerin Antipigment korektor deluje kao sredstvo za prikrivanje?

Ne. Korektor za fleke ne sadrži bilo kakve pigmente i boje te zbog toga ne prikriva tamne fleke. On ima transparentnu formulaciju koja efekasno deluje u pravcu smanjivanja tamnih fleka i sprečava njihov ponovni nastanak. Klinički i dermatološki dokazano deluje na koži.

Ako tražite preparat koji pruža trenutnu korekciju tena probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Koja je rezlika između Korektora i Dvofaznog seruma?

Oba, Anti-Pigment Korektor i Dvofazni serum, sadrže visokoefikasnu koncentraciju našeg patentiranog sastojka, Thiamidol-a, koji klinički i dermatološki dokazano efikasno ublaževa hiperpigmentacije i prevenira njihov ponovni nastanak. Pored Thiamidol-a, Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum takođe sadrži hijaluronsku kiselinu koja poboljšava hidrataciju kože.

Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum je idealan za veće regije na licu, vratu i dekolteu koje su zahvaćene tamnim flekama ili staračkim flekama (takođe poznate kao i fleke od sunca). Pirmenom jednom dnevno, pre Eucerin Anti-Pigment Dnevne kreme SPF30 on pojačava efikasnost preparata za negu. Takođe, ukoliko preferirate, može da se koristi jednom dnevno pre Eucerin Anti-Pigment Noćne kreme.

Eucerin Anti-Pigment Korektor je specijalno formulisan da deluje na malim regijama. Zahvaljujući preciznom aplikatoru ciljano i lako se nanosi na tmane fleke koje su na rukama ili licu. Korektor moze da se koristi jednom dnevno i kada se koristi na licu, vratu i dekolteu, trebalo bi naneti nakon njega i Eucerin Anti-Pigment Dnevnu kremu SPF30 ili Eucerin Anti-Pigment Noćnu kremu za najbolje rezultate.

Da li mogu da koristim Eucerin Anti-Pigment Korektor na staračkim flekama na svojim rukama?

Da. Eucerin Anti-Pigment Korektor je posebno formulisan kako bi pomogao u ciljanju i izbeljivanju malih oblasti obuhvaćenih hiperpigmentacijom i idealan je za upotrebu na staračkim flekama (takođe poznatim i kao fleke od sunca) na rukama kao i licu.

Sastojci

Uputstva

  • Koristite jednom dnevno (ujutru ili uveče) na dobro očišćenoj koži
  • Nanosite u maloj količini, direktno na tamne fleke
  • Izbegavajte kontakt sa očima
  • Nakon korektora, nanesite odgovarajućimpreparat za hidrataciju
  • Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa Eucerin Anti-Pigmentom Dnevnom kremom SPF 30 i Eucerin Anti-Pigment Noćnom kremom.
  • Nanosite samo jednom dnevno. Preparat koji sadrži Thiamidol nanosite maksimalno četiri puta dnevno.

Kako da naneste korektor

Vaša dnevna rutina

Očistite kožu pre nego što nanesete korektor

Temeljno očistite lice pomoću:

Nanesite korektor  posle tonika

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Nanesite korektor

Hidrirajte kožu pomoću Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme SPF 30 ujutru i Eucerin Anti-Pigment noćne kreme uveče.

Za najbolje rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum i/ili Eucerin Anti-Pigment Korektor pre kreme. Ne nanosite više od četiri puta dnevno preparate sa Thiamidol-om.

Posle Anti-Pigment korektora nanesite preparat zaštitu od sunca

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema SPF 30 pruža UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Ako tražite dodatnu zaštitu Eucerin linija za zaštitu od sunca visokog kvaliteta uključuje i preparate sa visokim i veoma visokim SPF koji su posebno formulisani kako bi odgovorili na specifične probleme sa kožom.

Za  korekciju tena posle Eucerin Antipigment dnevne kreme SPF 30 nanesite Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlije ili tamnije nijanse. Ovi preparati sadrže pigmente u boji koji odmah ujednačavaju ten.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako ...

Koristite drugi preparat ako ...

Želite da smanjite pigmentne fleke na vašem licu i/ili rukama:

Eucerin Anti-Pigment Korektor efekasno smanjuje tamne fleke sprečava njihov ponovni nastanak.

Želite da sprečite ponovni nastanak pigmentnih fleka:

Formulacija koja sadrži Thiamidol pomaže u sprečavanju ponovnog nastanka  pigmentnih fleka.

Želite da vaša koža izgleda ujednačenije:

Eucerin Anti-Pigment Korektor izbeljuje male oblasti obuhvaćene hiperpigmentacijom tako da koža izgleda ujednačenije. Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji sa drugim preparatima u Eucerin Anti-Pigment liniji.

Tražite brzu korekciju tena:

Probajte Eucerin Anti-age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ svetlu ili tamnu nijansu koja sadrži pigmente u boji koji trenutno ujednačavaju ten.

Tražite preparat za pokrivanje simptoma masne i problematične kože:

Eucerin Anti-Pigment linija preparata Za ujednačenu, blistavu kožu

Sunce, hormonski uticaji i starenje mogu biti okidači hiperpigmentacija: tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleke od sunca) zbog kojih koža deluje neujednačeno. Eucerin Antipigment linija je posebno formulisana kako bi ublažila hiperpigmentacije i kako bi ten bio ujednačen i blistav.

Sva tri preparata – dnevna krema, noćna krema i korektor - sadrže Thiamidol, efikasnu, patentiranu komponentu koja deluje na ključni uzrok hiperpigmentacija smanjujući proizvodnju melanina. Za njega je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje koji se radovnom upotrebom kontinuirano poboljsavaju.

Ukupna ocena
  • (16)
5 od 5 poena / 16 komentar
5 Zvezdica
16
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Sandra,

Fleke od bubuljica na leđima

Poštovani, Na leđima su mi se pojavile tamne fleke od bubuljica. Da li bi trebalo da koristim Anti-pigment korektor, ili neku od Anti-pigment krema posto se radi o većoj površini? Da li se krema nanosi direktno na fleku ili se može nanositi na celu površinu leđa i kako deluje? Pošto krema smanjuje proizvodnju melanina da li to znači da će mi leđa biti svetlija u odnosu na ostatak tela? Unapred hvala.
Eucerin

Poštovana,

Preparati Anti-Pigment linije namenjeni su za hiperpigmentacije na licu. Na licu su rađena ispitivanja i tu je praćena efikasnost.
Možete da pokušate da nanesete preparat i na leđa, u tom slučaju bi trebalo da koristite kremu jer se radi o većoj povrsini.
Preparat ne bi trebalo da dovede do posvetljivanja kože koja je zdrava.
Naš savet je da se konsultujete sa lekarom takođe o opciji koja bi bila najbolja kod vas jer se radi o leđima.

Vaš Eucerin

Lana,

Korišćenje tokom leta

Poštovani, Pre nekoliko dana sam počela da koristim antipigment korektor i noćnu kremu. Da li mogu da nastavim tokom leta da ih koristim ili bi trebalo napraviti pauzu do jeseni kada je sunčevo zračenje manjeg inteziteta? Unapred zahvalna
Eucerin

Poštovana,

Preparate iz AntiPigment linije možete koristiti tokom cele godine ali kako hiperpigmentacije pojačava sunčevo zračenje a AntiPigment Korektor i noćna krema ne sadrže SPF, preporuka je da se tokom leta koriste i preparati sa veoma visokim faktorom zaštite, odnosno oznakom SPF 50+. Preporuka u našem asortimanu je Eucerin Pigment Control fluid SPF50+.

Vaš Eucerin
Milica ,

Molba za odgovor

Poštovani, s obzirom na to da mi je od primene kortikosteroida koza na pojedinim delovima tela crvena, ali i glatka, samo je ostecena, da li ovaj proizvod sluzi da ujednacavanje tena i neutralizaciju crvenila? Hvala unapred na odgovoru. Takođe, sve pohvale za Vase proizvode iz Atopicontrol linije.
MaraMau,

Pitanje

Da li ovaj preparat sme da se koristi tokom dojenja?
Eucerin

Poštovana,

Svi Eucerin preparati su pogodni da se koriste i tokom dojenja.

Vaš Eucerin

Nada,

Pigmentacija

Kupila sam ovaj proizvod bez preteranog očekivanja, misleći još jedan u nizu, mozda nesto uradi. Međutim rezultat je bio fantastičan. Uspela sam uklonim ogromnu fleku na čelu koju sam dobila od solarijuma pre nekoliko godina, na jagodicama sam imala više sitnijih, koje sam dobila u trudnoći, neke su nestale, ostale su vrlo male, ne toliko uočljive, i njih cu da tretiram. Što se mog iskustva tiče, sve preporuke za ovaj proizvod, meni je pomogao da se rešim ružnih fleka. Hvala Eucerinu! ❤️

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter