• (9)

Eucerin pH5 Nealkalni sapun

Aktivira zaštitu same kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti

Izuzetno blaga nega za čišćenje kreirana za sačuva prirodnu odbranu kože.

Eucerin pH5 Nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože. Njegova pH vrednost je neutralna, dok njegova kombinacija pH5 citratnog pufera i izuzetno blagih surfaktanta štiti enzimsku aktivnost same kože, održavajući barijernu funkciju kože i štiteći je od isušivanja. Pogodan za svakodnevnu upotrebu na licu i rukama.

Nealkalni sapun za suvu, osetljivu kožu

Kliničke studije

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju veoma dobru efikasnost i podnošljivost kod suve, osetljive kože.

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  • Za često pranje lica, ruku i tela.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin pH5 Nealkalni sapun ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate osetljivu kožu ruku i tela i želite preparat za svakodnevno pranje:

Eucerin pH5 Nealkalni sapun je izuzetno blag preparat za čišćenje osetljive kože. Pogodan je čak i za osobe sa netolerancijom na sapune.

Imate suvu, ispucalu kožu ili atopijski ekcem na rukama:
Želite blagi preparat za čišćenje tela koji može da koristi cela porodica, čak i bebe i mala deca:
Želite blagi preparat za čišćenje za često tuširanje:

Probajte preparat Eucerin pH5 Soft Shower.

Imate izuzetno suvu, iritiranu kožu tela:

Često postavljena pitanja

Šta su surfaktanti i koje Eucerin koristi?

Surfaktanti su aktivni agensi za čišćenje, poznati još i kao površinski aktivne supstance ili aktivne vezivne materije. To su organska jedinjenja koja utiču na molekularnu adheziju na kontaktnoj površini raznih materijala (kao što su koža i čestice prljavštine) smanjujući površinsku tenziju kako bi se olakšalo uklanjanje čestica nečistoće, na primer.

Eucerin preparati za čišćenje sadrže blage surfaktante koji su pokazali odličnu kompatibilnost sa kožom, dokumentovanu u obimnim kliničkim studijama.

Zašto je koži potrebna zaštita?

Koža naporno radi kako bi zaštitila naše telo. Ona brani telo od spoljašnjih uticaja kao što su klimatske promene, zagađenost vazduha, UV svetlost i hemikalije. Ovi faktori iz okruženja imaju uticaj na kožu i izazivaju njenu opterećenost. Kada je koža opterećena, ona je manje sposobna da funkcioniše kao efikasna barijera. Važno je da zaštitimo kožu i održimo njen optimalni pH balans.

Šta je pH vrednost kože i šta radi Eucerin pH Sistem ravnoteže?

Površinu kože prekriva zaštitni kiseli omotač koji koži daje blago kiselu pH vrednost. Ovakva pH vrednost ima važnu ulogu i klučna je za odrambenu barijernu funkciju kože. Ona neutrališe iritanse sa alkalnom bazom (kao što su grubi surfaktanti), podržava neophodne procese odbacivanja mrtvih ćelija kože (poznatih kao deskvamacija), inhibira razmnožavanje bakterija i stvara optimalno okruženje za razvoj prirodne flore kože.

Kada se pH vrednost kože izmeni, njena barijerna funkcija je ugrožena. Povećava se gubitak vode i koža se isušuje što je čini osetljivijom i podložnijom spoljnim iritansima.

Eucerinov pH Sistem ravnoteže sadrži pH5 Citratni pufer za obnavljanje i održavanje optimalne pH vrednosti kože. On pomaže u jačanju barijerne funkcije kože čineći kožu otpornijom i manje osetljivom na negativne uticaje spoljne sredine.

Kako možete znati da je preparat bezbedan za osetljivu kožu?

Eucerin preparati za osetljivu kožu su specijalno razvijeni da bi kombinovali zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Međutim, uopšteno gledano, ako isprobavate novi preparat, nanesite ga u više navrata na kožu na prevoju lakta. Ako se ne javi crvenilo, oticanje ili svrab, preparat se može smatrati kompatibilnim sa vašom kožom.

Konsultujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom ako imate nedoumica u vezi sa bilo kojim od vaših simptoma.

Eucerin linija za osetljivu kožu Aktiviranje prirodne odbrane kože

Naša koža je prirodno dobro zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi do pojave iritacije i isušivanja.
Eucerin nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Ukupna ocena
  • (9)
5 od 5 poena / 9 komentar
5 Stars
9
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Iki,

Pranje lica

Sta preporucujete.. Osim sapuna za pranje lica.. Hiperpigmentacija lica je u pitanju Cime da cistim lice Imam nameru da probam kremu brightening Hvala
Eucerin

Poštovana,

Zavisno od tipa kože preporučujemo različiti preparat za čišćenje. Ukoliko je normalna i mešovita, preporuka za čišćenje je DermatoClean Matirajući Gel za čišćenje, a ako je suva DermatoClean Mleko za čišćenje lica.
U borbi protiv hiperpigmentacija predlažemo da probate preparate iz naše nove Anti-Pigment linije.

Vaš Eucerin

Vesna,

Super

Sapun je vrhunski
Sofi,
Da li mogu koristiti osobe kod koze slone crvenilu i osjetljivoj kozi?
Eucerin

Mogu. Ovo je preparat koji ne sadrži alkalne komponente koje će dodatno isušiti i iritirati osetljivu kožu.
Svakako je preporuka da probate i Eucerin pH5 Ulje za tuširanje koje sadrži negujuće lipide i dekspantenol koji zajedno jačaju barijeru kože i umiruju iritacije.

Vaš Eucerin

Tanja,

Najbolji sapun koji postoji na trzistu

Ubedljivo najbolji sapun koji postoji na trzistu
Stasa,

Probati ili ne?

Da li sapun mogu da koriste osobe sa suvim licem? Imam problema sa suvom kozom,punom nekih sitnih bubuljica,pa ne znam da li bi mi ovaj preparat pomogao. Unapred,hvala
Eucerin

Mogu. pH5 sapun je nealkalni sapun, što znači da ne isušuje kožu.

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter