• (4)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin pH5 Ulje za tuširanje

Aktivira zaštitu same kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti

Bogati preparat za čišćenje za svakodnevnu upotrebu koji čuva prirodnu odbranu kože i štiti je od isušivanja.

Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je posebno kreirano za potrebe osetljive kože. Njegova jedinstvena kombinacija pH5 citrusnog pufera i izuzetno blagih surfaktanta štiti enzime same kože. Intenzivna obnova lipida daje koži osećaj ugodnosti i svilenkastu mekoću, a štiti je od isušivanja, čak i nakon čestog tuširanja.

Kliničke studije

Blagi surfaktanti u Eucerin pH5 Ulju za tuširanje dokazano su visoko kompatibilni sa kožom i samim tim odgovarajući za čišćenje osetljive kože sklone iritacijama.

Glavni rezultati

  • Dokazano je da je Eucerin pH5 Ulje za tuširanje značajno kompatibilnije sa enzimiskim procesima same kože nego standardne formulacije na tržištu, manje utiče na njih i više ih štite.
  • Pokazano je da omekšava vodu iz česme, čineći je pogodnom za osetljiva i iritirana stanja kože.
  • Dalja studija je potvrdila da su Eucerin pH5 preparati pogodni za upotrebu kod kože sklone alergijama.

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  • Koristite Eucerin pH5 Ulje za tuširanje kako biste sačuvali prirodnu barijernu funkciju kože. Kombinujte sa Eucerin pH5 Losionom za telo za optimalnu negu i zaštitu.

Žena briše kožu nakon tuširanja

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin pH5 Ulje za tuširanje ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate suvu osetljivu kožu i patite od alergija tipa 1:

Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je blagi preparat za čišćenje za osetljivu kožu koji pomaže u zaštiti kože od isušivanja. Može da se koristi i na koži pod stresom zbog alergija.

Želite blagi preparat za čišćenje za često tuširanje:

Probajte preparat Eucerin pH5 Soft Shower.

Želite blagi preparat za čišćenje tela za kupanje ili tuširanje:
Želite preparat za čišćenje za osetljivu, intimnu regiju:
Želite preparat za čišćenje posebno kreiran za bebe i malu decu:

Probajte Eucerin Kupku i šampon za bebe.

Imate izuzetno suvu, iritiranu kožu tela:
Želite hidratantni preparat za osetljivu kožu:

Često postavljena pitanja

Koji je aktivni princip Eucerin pH preparata?

Eucerin pH preparati za čišćenje i hidrataciju sadrže veoma blage, dermatološki testirane sastojske idealne za osetljivu kožu i osetljivu suvu kožu. Svi ovi preparati imaju odličnu kompatibilnost sa kožom i štite je od svakodnevnih stresova iz okoline. PH5 citratni pufer koji se nalazi u Eucerin pH5 preparatima prirodno stabilizuje hidrolipidni film kože. Glicerin i dekspantenol štite od isušivanja i pomažu regeneraciju kože.

Šta se dešava ako voda uđe u bočicu Eucerin pH5 Ulja za tuširanje?

Mnogi Eucerin preparati sadrže sastojke koji su rastvorljivi u vodi ili hidrofilni, kao i lipidni ili hidrofobični. Kako bi se ovim sastojcima omogućilo da se promešaju jedan sa drugim i stvore homogeni proizvod, dodajemo emulgatore ili sastojke za emulgaciju. Sastav ove mešavine mora da bude precizno balansiran. Ako, na primer, veća količina voda slučajno uđe u bočicu Eucerin pH5 ulja za tuširanje, homogenost preparata je narušena. Dodatna voda može da dovede do promene konzistentnosti preparata. Tečno ulje za tuširanje se menja u gelastu masu koja se nalazi na dnu bočice. Vodeni i gelasti delovi deluju razdvojeno i ne mogu se više mešati samim protresanjem. Preparat neće imati optimalne performanse. Predlažemo da preparat držite dalje od mlaza vode i da ne dodajete vodu u njega.

Kako možete znati da je preparat bezbedan za osetljivu kožu?

Eucerin preparati za osetljivu kožu su specijalno razvijeni da bi kombinovali zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Međutim, uopšteno gledano, ako isprobavate novi preparat, nanesite ga u više navrata na kožu na prevoju lakta. Ako se ne javi crvenilo, oticanje ili svrab, preparat se može smatrati kompatibilnim sa vašom kožom.

Konsultujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom ako imate nedoumica u vezi sa bilo kojim od vaših simptoma.

Šta su surfaktanti i koje Eucerin koristi?

Surfaktanti su aktivni agensi za čišćenje, poznati još i kao površinski aktivne supstance ili aktivne vezivne materije. To su organska jedinjenja koja utiču na molekularnu adheziju na kontaktnoj površini raznih materijala (kao što su koža i čestice prljavštine) smanjujući površinsku tenziju kako bi se olakšalo uklanjanje čestica nečistoće, na primer.

Eucerin preparati za čišćenje sadrže blage surfaktante koji su pokazali odličnu kompatibilnost sa kožom, dokumentovanu u obimnim kliničkim studijama.

Eucerin linija za osetljivu kožu Aktiviranje prirodne odbrane kože

Naša koža je prirodno dobro zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi do pojave iritacije i isušivanja.
Eucerin nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH 5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu ravnotežu hidratacije kože. Tako da je koža primetno meka i vidno nežna.

Ukupna ocena
  • (4)
5 od 5 poena / 4 komentar
5 Stars
4
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Zoka,
Moja preporuka
Ivana,
Odlucan je. Moj sin ga koristi pola godine. Prezadovoljni smo jer je imao problema sa kozom. 👍👌👄
Sladja,

Odlican

Posle upotrebe koza je svilenkasta i hidrirana.
Zoka,
Preporučujem

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

Eucerin-newsletter