Novo
  • (0)
Napiši komentar

Eucerin Aquaphor Spej

Za veoma suvu, iritiranu kožu

Sprej koji ne sadrži vodu i koji ima rashlađujući efekat trenutno pruža olakšanje i umiruje veoma suvu, grubu i iritiranu kožu, bilo gde na telu. Inovativna mast u spreju idealna je za ruke, noge i druge veće oblasti ili one koje je teško dohvatiti. Ona omugućava vezivanje vode kako bi koža ostala hidrirana i kako bi se ubrzala njena regenereacija. Nije namenjen za primenu na licu.

Eucerin Aquaphor Spej za suvu, iritiranu kožu

Kada se naruši prirodna barijerna funkcija kože, ona postane osetljivija na spoljne uticaje. Često iritirana koža traži više od losiona kako bi se zaista umirila. Mast može biti potrebna kako bi se oporavila suva ili iritirana koža, ali može biti teško i vremenski zahtevno naneti tradicionalnu mast na veće oblasti tela kao što su ruke, noge ili grudni koš.

Za jednostavni i trenutni osećaj hlađenja i olakšanja na većim površinama tela, formulisali smo Eucerin Aquaphor Spej. Inovativna boca za sprej dozvoljava potpun doseg bilo gde na telu. Ona omogućava kontinuirano i jednostavno nanošenje masti i čak se može koristiti i u položaju naopačke - što dozvoljava doseg od 360° i mogućnost da se dopre do suve kože bilo gde na telu. Mast koja ne sadrži vodu klinički dokazano obnavlja suvu, iritiranu kožu tako što formira izvanrednu zaštitnu barijeru za regeneraciju kože i stvara trenutni osećaj hlađenja i olakšanja.

Sama formulacija obogaćena je glicerinom i pantenolom kako bi pomogla koži da zadrži vlažnost i kako bi se poboljšali regeneracija i oporavak. Bez konzervansa i bez parfema, ova mast u spreju za hitnu negu je hidratantno sredstvo koje klinički dokazano pruža olakšanje veoma suvoj koži. Koža postaje vidljivo regenerisana, zaštićena i obnovljena.

Kliničke i dermatološke studije

Studije potvrđuju veoma dobru efikasnost i podnošljivost na veoma suvoj, gruboj ili iritiranoj koži tela.

GLAVNI REZULTATI

Studija samoprocene preparata (PIU) sprovedena je među 120 žena sa suvom ili iritiranom kožom na telu starosti između 25 i 65 godina*. One su potvrdile sledeće rezultate nakon redovnog korišćenja preparata u trajanju od dve nedelje:


PiU
Trenutno umiruje i pruža olakšanje suvoj, gruboj koži tokom celog dana 9/10
Umiruje kožu tokom celog dana 9/10
Idealna je za nanošenje na suve noge i pete
9/10
Pruža osvežavajući osećaj hlađenja 8/10

* Beiersdorf AG, PuU, Francuska, novembar 2019

Česta pitanja

Koliko često bi trebalo da koristim Eucerin Aquaphor Spej?

Možete da koristite Eucerin Aquaphor Spej onoliko često koliko biste želeli kako biste trenutno umirili i pomogli oporavak veoma suve ili grube kože bilo gde na telu. Izbegavajte da ga prsnete direktno na ili u blizini lica.

Kako znam sta je razlog moje suve kože?

Možete naći informacije o suvoj koži ili kserozi, kao i o stanjima kao što su ekcem (atopijski dermatitis), keratosis pilaris (ili guščija koža) i psorijaza na ovom sajtu. Ako još uvek niste sigurni, ili ukoliko ste zabrinuti zbog svojih simptoma, preporučujemo da pitate farmaceuta ili dermatologa za savet.

Da li je Eucerin Aquaphor Spej pogodna za korišćenje na veoma suvoj koži svuda po telu i licu?

Kako se nalazi u inovativnoj boci za sprej, Eucerin Aquaphor Spej najbolje je koristiti za negu većih oblasti tela kao što su ruke, noge, leđa ili grudni koš. Pošto može da se prska i kad je postavljena naopačke, takođe je pogodna i za negu veoma suve kože na delovima tela koje je teško dohvatiti kada koristimo običnu mast. Izbegavajte da prskate sprej direktno na ili u blizini lica. Ako imate veoma suvu ili grubu kožu na manjim oblastima tela, probajte Eucerin Aquaphor Regenerativnu mast.

Mogu li da koristim Eucerin Aquaphor Spej kako bi mi se oporavila suva koža na nogama, leđima, grudnom košu, rukama, šakama, stopalima ili petama?

Da! Eucerin Aquaphor Spej boca je posebno dizajnirana kako bi ciljala veće oblasti tela ili one koje je teško dohvatiti, kao što su ove. Boca za sprej omogućava kontinuirano i ravnomerno nanošenje masti i može se koristiti i naopačke, čime je jednostavnije doći do većih oblasti na telu koje je teže dohvatiti.

Sastojci

Uputstvo za upotrebu

  • Korak 1 - Dobro protresite pre upotrebe
  • Korak 2 - Držite na rastojanju 15cm od kože
  • Korak 3 - Nežno utrljajte u kožu ukoliko je potrebno

Koristite onoliko često koliko je potrebno. Ne koristite sprej na otvorenim, vlažnim ranama ili ranama koje krvare. Izbegavajte duže prskanje ili direktnu inhalaciju.

Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa preparatom za čišćenje za suvu kožu, kao što je Eucerin ph5 Ulje za tuširanje.

Kako da nanesete Spej za suvu kožu

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako...

Probajte drugi preparat ako...

Imate veoma suvu, grubu kožu na telu.

Eucerin Aquaphor Spej trenutno smiruje i pruža olakšanje veoma suvoj, gruboj koži bilo gde na telu.

Teško vam je da negujete veće oblasti na telu kao što su noge, leđa, grudni koš, ruke, šake ili pete koristeći običnu mast.

Eucerin Aquaphor Spej dolazi u inovativnoj spej boci koja olakšava negu čak i onih oblasti tela koje je teško dohvatiti. Boca omogućava ravnomerno i kontinuirano nanošenje preparata i se može koristiti i u položaju naopačke.

Imate utisak da losioni nisu dovoljni da adekvatno umire veoma suvu kožu na većim oblastima na telu.

Eucerin Aquaphor Spej klinički dokazano oporavlja veoma suvu, iritiranu kožu tako što stvara izvanrednu zaštitnu barijeru za regeneraciju kože. Boca za sprej omogućava doseg od 360° za bilo koji deo tela.

Imate problem sa perutanjem kože koje je posledica bavljenja sportom.

Eucerin Aquaphor Spej jednostavno se nanosi na veće oblasti tela kao što su noge ili ruke, što je čini idealnom zaštitnom barijerom koja štiti od pucanja kože tokom bavljenja sportom, kao što je džogiranje. Ovaj sprej sa rashlađujućim efektom pruža hitnu negu koja ce pomoći oporavak kože.

Imate veoma suvu kožu ali vam nije potrebno da negujete veće oblasti tela.

Preporučujemo Eucerin  Aquaphor Regenerativnu mast koja je takođe mast koja ne sadrži vodu, kako bi pomogli i ubrzali regeneraciju kože ali u obliku koji nije sprej.

Imate suvu, ispucalu kožu ali na usnama.
Imate veoma suvu kožu na licu.

Eucerin nudi široku liniju preparata za negu suve kože lica. Preparati iz ove linije  su za telo, ali ako imate suvu ili veoma suvu kožu lica, probajte Eucerin UreaRepair PLUS preparate za negu lica.

Eucerin Aquaphor SOS nega i regeneracija kože

Koža naporno radi kako bi zaštitila naše telo, ali kao rezultat toga ona može da postane veoma suva, ispucala i iritirana . Neophodna joj je SOS nega - hitna nega za brz oporavak.

Eucerin Aquaphor regenerativna mast ubrzava regeneraciju kože, dok Eucerin Aquaphor Balsam za SOS negu usana pomaže brzu regeneraciju  usana. Oba preparata suvoj, ispucaloj i iritiranoj koži pružaju hitnu negu koja joj je neophodna. Eucerin Aquaphor formulacija formira zaštitnu barijeru koja podržava prirodnu razmenu vode i kiseonika, dopuštajući koži da "diše" čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija. Oba preparata sadrže glicerin  - efikasni hidratantni sastojak koji vezuje vodu i pomaže da se ona zadrži u koži - i pantenol , koji ubrzava proces regenracije i obnove i takođe hidrira kožu.

Ukupna ocena
  • (0)
0 od 5 poena / 0 komentar
5 Zvezdica
0
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter