Novo
  • (5)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon

Šampon za tanku kosu

Posebno formulisan za upotrebu u kombinaciji sa Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajućim tretmanom kako bi se ojačao koren dlake i stimulisao dotok energije.

Revitalizirajući šampon za tanku kosu

Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon je posebno formulisan za osobe sa tankom kosom koja je izazvana naslednim gubitkom (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Šampon sadrži dve aktivne supstance koje se prirodno nalaze u telu, karnitin i kreatin, koje pomažu u jačanju korena dlake. DermoCapillaire Revitalizirajući šampon je formulisan da podrži Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući tretman. Kada se koriste zajedno, ovaj režim nege za teme i kosu pomaže u jačanju korena dlake obezbeđujući dodatnu energiju.

Ovaj preparat čini vašu kosu mekom i sjajnom.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazale su dobru efikasnost sa vrlo dobrom podnošljivošću. Pogodan je za upotrebu kod osoba sa osetljivim temenom, kao i kod osoba sa tankom kosom.

GLAVNI REZULTATI

  • Kada se koristi u kombinaciji sa Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajućim tretmanom, pomaže u jačanju korena dlake obezbeđujući dodatnu energiju.
  • Pruža prirodan volumen i punoću kosi: daje joj blistavost i mekan osećaj.

Često postavljana pitanja

Zašto bi trebalo da koristim Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon zajedno sa Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajućim tretmanom?

Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon je posebno formulisan kako bi podržao delovanje Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajućeg tretmana. Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući režim  klinički i dermatološki dokazano pomaže u jačanju korena dlake.

Da li Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući preparati mogu da pomognu da mi kosa ponovo izraste?

Nažalost ne. Ne znamo ni za jedan kozmetički preparat koji zaista može da uradi to. Ali, kada se koriste zajedno, Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon i Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući tretman dermatološki dokazano jačaju koren dlake.

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  • Umasirajte u mokru kosu.
  • Ostavite da deluje i temeljno isperite.
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Žena koja utrljava šampon za tanku kosu u teme

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako...

Probajte drugi preparat ako…

Vaš gubitak kose ima genetski uzrok:

Kada se koristi u kombinaciji sa Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajućim tretmanom, Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon dokazano jača koren dlake obezbeđujući dodatnu energiju.

Tražite šampon koji neguje vašu kosu i teme:

Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon sadrži blage komponente za čišćenje koje sprečavaju iritaciju čak i ako imate osetljivo teme. Negujući sastojci  daju vašoj kosi blistavost i mekan, prijatan osećaj.

Je vaš gubitak kose izazvan zdravstvenim problemom:

Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon formulisan je za tanku kosu usled naslednog gubitka. Razgovarajte sa vašim lekarom/dermatologom ako sumnjate da je vaš gubitak kose možda posledica drugog problema.

Eucerin DermoCapillaire preparati za kožu glave i kose

Novi Eucerin DermoCapillaire oslobađa kožu glave od mikro-zapaljenja koji su vodeći faktor u nastajanju problema, kao što su perut, suva i iritirana koža glave, osetljiva koža glave i nekih oblika proređivanja kose. Šamponi i tretmani za kožu glave vraćaju zdravu ravnotežu koži glave i brinu o vašoj kosi od korena do vrhova.

Ukupna ocena
  • (5)
5 od 5 poena / 5 komentar
5 Zvezdica
5
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Suzana,

Kosa

Poštovani, da li bi mi ovaj šampon pomogao da rešim svoj problem preterano masne kose? U korenu mi se masti, a krajevi suvi.. I ukoliko ne, koji proizvod bi ste mi preporučili? Hvala vam unapred na savetu.
Eucerin

Poštovana,
 
Za masnu kosu naš savet je da  koristite DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti. Ovaj preparat nežno ali efikasno uklanja nečistoće i višak sebuma.

Vaš Eucerin


Nikolina,

Otkriće

U kombinaciji sa tretmanim za jacanje kose iz iste linije, dobitna kombinacija. Kosa mi je već na pola korišćenja jača, čvršća, ne opada kao ranije. 🔝🔝🔝
Gabrijela ,

Zadovoljna korisnica

Sampon u kombinaciji sa serumom koristim vec 6-7 nedelja. Rezultati su vidljivi. Sve preporuke. 👌🏼
Mirrjana,

DermoCapillaireRevitalizuingShampon

Koristim ovaj sampon od skoro i rezultati su vidljivi,super je 🤗
Nadja,

odlican

Koristila sam ga u kombinaciji sa tretmanom i sve preporuke, odlican je

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter