• (23)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti

Šampon protiv peruti za masnu perut

Ovaj blagi šampon efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće sa vaše kože glave i kose.

DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab

Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti je specijalno kreiran za masnu perut i seboreični dermatitis. Nežno uklanja lepljive žute ljuspice sa kože glave i kose, i efikasno umanjuje i kontroliše nastajanje peruti. Njegova blaga formulacija umiruje kožu glave i umanjuje pojavu svraba već od prvog pranja, dok njegovi posebni agensi daju kosi zdravi sjaj i mekoću.

Kliničke studije

Dermatološke i kliničke studije su dokazale efikasnost i veoma dobru podnošljivost na masnoj koži glave i za seboreične ekceme.

GLAVNI REZULTATI

  • Efikasno umanjuje i kontroliše nastajanje peruti. Umiruje kožu glave već od prve primene i umanjuje pojavu svraba.
  • Pruža zdravi sjaj i mekoću kosi.

Sastojci

Uputstva

Da biste postigli najbolje rezultate, upotrebljavajte ga zajedno sa Eucerin DermoCapillaire intenzivni tretman protiv peruti.

  • Umasirati na mokru kosu.
  • Ostaviti da deluje pre temeljnog ispiranja.
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu.
Žena masira mokru glavu

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti ukoliko...

Probajte drukčiji preparat ukoliko...

Imate masnu perut ili seboreični dermatitis:

Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti je razvijen za ova stanja kože glave.

Vaša perut uzrokuje pojavu žutih ljuspica koje se lepe na vašu kožu glave i kosu:

Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti je specijalno kreiran za ovu masnu perut.

Vaša koža glave je često iritirana drugim šamponima protiv peruti:

Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti je bez veštačkih boja, parabena, silikona i alkala.

Vaša perut uzrokuje pojavu belih ljuspica koje spadaju sa kože glave na vašu kosu i/ili ramena:

To znači da imate suvu perut. U tom slučaju, koristite naš Eucerin DermoCapillaire Krem šampon protiv suve peruti.

Često postavljana pitanja

Šta će se desiti ako ne upotrebljavam Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti zajedno sa Eucerin DermoCapillaire INTENZIVNIM TRETMANOM PROTIV PERUTI?

I dalje bi trebalo da primetite napredak po pitanju peruti. Ali dermatološke studije su pokazale da je upotreba Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti zajedno sa Eucerin DermoCapillaire INTEZIVNIM TRETMANOM PROTIV PERUTI efikasnija u smanjenju nastajanja peruti. Da bi se postigli najbolji rezultati, preporučujemo da upotrebljavate kompletnu negu.

Kako da znam da li imam masnu ili suvu perut?

Masna perut dovodi do stvaranja žutih ljuspica koje se obično lepe za kožu glave ili kosu. Suva perut stvara bele, rastresite ljuspice koje padaju sa kože glave i kose na vaša ramena.

Može li se moja perut vratiti ako prestanem da koristim Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti?

Moguće je, s obzirom da preparat sprečava proizvodnju kvaščevih gljivica i mikro-zapaljenja koja uzrokuju nastanak peruti. Ako prestanete sa upotrebom, ovi procesi mogu da ponovo nastanu, a perut može početi da se vraća za nekoliko nedelja. Za dugotrajne rezultate, preporučujemo redovnu upotrebu.

Eucerin DermoCapillaire preparati za kožu glave i kose

Novi Eucerin DermoCapillaire oslobađa kožu glave od mikro-zapaljenja koji su vodeći faktor u nastajanju problema, kao što su perut, suva i iritirana koža glave, osetljiva koža glave i nekih oblika proređivanja kose. Šamponi i tretmani za kožu glave vraćaju zdravu ravnotežu koži glave i brinu o vašoj kosi od korena do vrhova.

Ukupna ocena
  • (23)
4,4 od 5 poena / 23 komentar
5 Zvezdica
18
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
3
2 Zvezdice
1
1 Zvezdica
1
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Tanja,

Masna kosa

Kosa mi je mnogo masna ali nemam perut. Oduvek mi je tanka kosa ali mi se posle dva porodjaja mnogo proredila. Koji preparat mi predlazete?
Marko,

Dve stvari

Zanima me koliko cesto sme da se koristi? Da li ce uticati na to sto mi se kosa masti vec sutradan? Molim vas za odgovor da bih znao da li da uzmem.
Eucerin

Poštovani,

DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti koristite redovno u zavisnosti od potreba vaše kose. Ovaj preparat smanjuje nastajanje masne peruti i umiruje svrab dok istovremeno nežno uklanja nečistoće.

Vaš Eucerin

Marko,

Келл

Kell, где сте били пре недељу данаа. 😆 Молим вас, ако успете наћи нешто што помаже, напишите овде. Коса ми почела опадати пре 2-3 год. а тек сам скоро схватио да врв имам себореју и врв због тога опада коса. :(
Kell,

Seboreični dermatitis

Na žalost nemamo pozitivno iskustvo sa ovim šamponom. Dete staro 12 godina ima seboreični dermatitis i masnu kosu. U početku korišćenja(prvih nekoliko nedelja) prao je kosu na svaka tri dana i nije bilo nikakve promene u mašćenju kose i peruti. Posle toga je prešao na svakodnevno pranje , do eventualno na dva dana i kosa je manje masna (svakodnevno pranje bilo kojim drugim šamponom takođe ima isti efekat). Što se tiče peruti , pečati na glavi koji se perutaju su se proširili tako da je stanje nakon malo više od mesec dana mnogo gore. Jedino što je bolje jeste da se kosa lakše rasčešlja i nije suva i bezživotna kao nakon većine šampona protiv masne kose i peruti.
maxxx,
Šampon je za svaku pohvalu Posle par korištenja rezultati su zadivljujući! Vredi svaki dinar!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter