• (4)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On

Zaštita od znojenja i neprijatnih mirisa

Ova formulacija ne sadrži alkohol, a klinički dokazano pruža 48-časovnu zaštiru od znojenja ukoliko imate problema sa znojenjem u predelu pazuha.

Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On  je stvoren za ljude koji se jako znoje.On sadrži vioksu koncentraciju aluminijum hlorhidrata koji sprečava stvaranje znoja i nastanak neprijatnog mirisa tela. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i  ženama i muškarcima.

Klinička ispitivanja

Klinička ispitivanja su dokazala 48-časovnu zaštitu od jakog znojenja i neprijatnih mirisa.

Sastojci

Kako se koristi

  • Naneti nakon tušitanja, prema potrebi ujutru ili uveče.
  • Ostaviti da se osuši na koži pre oblačenja odeće ili stavljanja nakita, kako bi se sprečio nastanak mrlja. 
  • Čuvati van domašaja dece.

Žena naosi dezodorans Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On ispod ruke
Koristite svakodnevno radi maksimalne efikasnosti.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On ako...

Probajte drugi proizvod ako...

Imate osetljivu kožu ili ako brijete kožu.
Znate da je Vaša koža preosetljiva na dezodoranse, ako patite od ekcema pazušne regije, atopijskog dermatitisa ili imate vrlo osetljivu kožu.

Često postavljana pitanja

Kako deluju antiperspiranti?

Antiperspiranti (takođe poznati i kao antitranspiranti)  deluju na ekrine i apokrine znojne žlezde smanjujući lučenje znoja. Pošto se smanjuje količina znoja, manje je vlažnosti i neprijatnih mirisa. Većina antiperspiranata sadrži kao aktivne supstance  aluminijum hlorhidrat (ACH) ili aluminijum hlorid (AC).  Molekule aluminijum  hlorida  su  manje i on kao jedinjenje ima nižu pH vrednost od  molekula aluminijum hlorhidrata, tako da on može dublje prodirati u izvodni kanal znojne žlezde i održavati ga zatvorenim duže vreme. Čak i mala količina antiperspiranta može efikasno smanjiti znojenje.

Može li promena mog stila života uticati na količinu znoja?

Promena stila života ne može izlečiti primarnu hiperhidrozu (oblik hiperhidroze u čijoj osnovi se ne nalazi neki  zdravstveni problem), ali može poboljšati simptome i učiniti da se osećate bolje. Izbegavajte začinjenu hranu i alkohol. Nosite komotnu odeću, idealno bi bilo od prirodnih vlakana (kakav je pamuk) na koži tela, a na stopalima nosite kožnu ili platnenu obuću.

Kada obilno znojenje prelazi u hiperhidrozu?

Osobe sa hiperhidrozom se znoje četiri ili pet puta više od proseka. Oni takođe imaju najmanje jednu epizodu prekomernog znojenja nedeljno. Nema preciznog merila koje bi odredilo kada obilno znojenje prelazi u hiperhidrozu, ali ako osećate da Vam znojenje ugrožava svakodnevni život, možete se obratiti svom lekaru ili dermatologu.

Eucerin dezodoransi i antiperspiranti

Eucerin dezodoransi su osmišljeni tako da ih koža izuzetno dobro podnosi, tako da su idealni u slučaju da imate stanje kože poznato kao atopijski dermatitis ili psorijaza, ili ako imate veoma osetljivu kožu. Intenzivni anatiperspiranti su istovremeno visoko efikasni i obezbeđuju dugotrajnu zaštitu kod ljudi sa jako izraženim znojenjem ili prekomernim znojenjem.

Ukupna ocena
  • (4)
3,5 od 5 poena / 4 komentar
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
1
2 Stars
0
1 Star
1
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Nataša,
Savrsena zastita i fini miris. Obozavam ga i koristim godinama. Prezadovoljna 👌
jOu,

Sprej

Koja je razika izmedju ovog preparata i spreja? Sta je bolje za smanjeno znojenje.
Eucerin

Dezodorans ne smanjuje znojenje, već samo “neutrališe” mirise - tačnije sprečava razvoj bakterija na mestu nastanka znoja, a one su odgovorne za nastanak neprijatnog mirisa. Antiperspirant zaustavlja znojenje: strong na 48h, a sprej na 72h. Sprej je namenjen osobama koje se prekomerno znoje.

Vaš Eucerin

brana,
Ovaj proizvod uopste nije antiperspirant, ne stiti od znojenja, naprotiv, jos vise se znojim od njega.
Gaga,

roll on

Stvarno sam razočarana, kupila sam ovaj roll on, bacila 1010 dinara i ne košta ništa.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter