• 1/1

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja

5
1 komentar

Aktivno smiruje i osvežava kožu kako bi se sprečile iritacije od brijanja

Umirujuća formulacija sa protivupalnim likokalkonom A i antibakterijskim jonima srebra za umirenje, osvežava i neguje kožu nakon brijanja.

O preparatu

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja je zasnovan na najnovijim dostignućima dermatologije kako bi obnovio i intenzivno umirio osetljivi ten nakon brijanja.

Formulisan sa likokalkonom A i jonima srebra, balsam smiruje kožu i pomaže u sprečavanju iritacija izazvanih brijanjem kao što su peckanje od brijača i upale uzrokovane mikro-rezovima.

Formulacija je pogodna i za osetljivu i problematičnu kožu, pa i čak i za one sa atopijskim dermatitisom i kožu sklonu aknama

Posle upotrebe, koža je osvežena, meka je na dodir i izgleda zdravije.

Kliničke studije

Kliničke studije su dokazale efikasnost i podnošljivost na koži, a čak i na onoj sa atopijskim dermatitisom i koži sklonoj aknama.

Glavni rezultati

 • Crvenilo na koži izazvano brijanjem se značajno smanjilo nakon redovne primene Eucerin MEN Silver Shave Balsama posle brijanja u periodu ispitivanja od tri uzastopna dana.
 • Ispitivanje kompatibilnosti na koži je pokazalo veoma dobru kompatibilnost formulacije Eucerin MEN Silver Shave Balsama posle brijanja.
 • "Vrlo dobra podnošljivost na koži" potvrđeno od strane 100% ispitanika sa atopijskim dermatitisom i kožom sklonom aknama.
 • "Smiruje kožu" potvrđeno od trane 93% ispitanika.

Svojstva

 • antibakterijsko
 • protivupalno

Kako se koristi

Uputsvo za upotrebu

 • Nakon brijanja, isperite i osušite kožu.
 • Nanesite malu količinu preparata na dlan ruke.
 • Nanesite direktno na obrijanu kožu kako biste je osvežili i smirili taj predeo.

Za dnevnu negu

Korak 1

Pripremite i obrijte kožu u pravcu rasta dlaka upotrebom Eucerin MEN Silver Shave pene ili gela za brijanje. Dobro isperite kožu i osušite je.

Pročitajte više

Korak 2

Nanesite malu količinu Eucerin MEN Silver Shave Balsama posle brijanja na obrijani predeo, nežno umasiravajući. Sačekajte nekoliko trenutaka da bi protivupalni efekat počeo da deluje.

Pročitajte više

Korak 3

Nanesite Eucerin MEN Kremu za dubinsku hidrataciju ili Eucerin MEN Anti Age Kremu protiv starenja na vaše lice i vrat, nežno umasiravajući na kožu.

Pročitajte više

Da biste zaštitili kožu od oštećenja izazvanih UV zracima, nakon toga nanesite Eucerin Kremu za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ za suvu kožu ili Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ za masnu i kombinovanu kožu.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja ako...

Vas koža peče ili je iritirana posle brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja je formulisan sa protivupalnim likokalkonom A za umirivanje crvenila i upala često povezanih sa brijanjem.

Imate mikro-posekotine, urasle dlake ili osipe od brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja sadrži antibakterijske jone srebra i polimere za lakše brijanje koji pomažu u sprečavanju uobičajenih iritacija tokom brijanja.

Vašu osetljivu kožu iritira većina preparata posle brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja je klinički ispitan za upotrebu kod najosetljivije kože, uključujući one sa atopijskim dermatitisom i aknama.

Želite da vaša koža izgleda zdravo i osveženo:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja ima osvežavajuću formulaciju koja umiruje i daje energiju vašoj koži svaki put kada ga koristite.

Probajte drugi preparat ako...

Želite proizvod koji aktivno umiruje vašu kožu tokom brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Pena za brijanje sadrži antibakterijske jone srebra i pomaže u sprečavanju iritacije tokom brijanja. Eucerin MEN Silver Shave Gel za brijanje ima nežnu gelastu teksturu koja kožu ostavlja mekom, okrepljenom i manje iritiranom.

Želite negu tela za osetljivu kožu:

Koristite Eucerin pH5 Losion za pranje i Eucerin pH5 Losion za telo za hidriranje.

Želite dugotrajan dezodorans koji je ispitivan na osetljivoj koži:

Preparat Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On klinički dokazano smanjuje znojenje i neprijatne mirise i specijalno je kreiran za osetljivu kožu, čak i nakon brijanja.

Želite šampon za osetljivu kožu glave:

Eucerin DermoCapillaire pH5 Blagi šampon čisti kožu glave bez remećenja njene prirodne ravnoteže. Ako je vaša koža glave suva i iritirana, probajte Eucerin DermoCapillaire Umirujući šampon sa ureom.

Zaštita od sunca: ako očekujete da ćete se dodatno izlagati suncu, nanesite Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ na lice i Eucerin Transparentni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ na telo.

Sastojci

Kako deluje

Formulacija sa jonima srebra stvara antibakterijski omotač koji štiti od iritacije, kao što su peckanje od brijača i upale uzrokovane mikro-posekotinama. Za to vreme, protivupalna svojstva formulacije sa likokalkonom A umiruju crvenilo i nelagodnost koji se javljaju posle brijanja osetljive kože.
Ovo dvostruko antibakterijsko i protivupalno dejstvo zajedno smanjuju iritacije na koži i umiruju osetljiv ten tokon i nakon brijanja.

5
1 komentara
1
0
0
0
0
 • Hemičar 15.11.2017.
  'Sicusni molekuli srebra kao joni'??? Da li možete da mi pojasnite tu strukturu, koji je to oblik srebra?

Srodni preparati

Pronađite najbližu Eucerin Partner apoteku